Αριθμός Πεπρωμένου 7 - Ο Μυστηριώδης

Τα άτομα 7 είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και συναισθηματικά

Αριθμός Πεπρωμένου 7 - Ο Μυστηριώδης

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Δήμου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 7 - Ο μυστηριώδης

Τα άτομα 7 είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και συναισθηματικά. Φτιάχνουν τη δική τους ιδεολογία και πιστεύουν σε ό, τι ταιριάζει στη φαντασία τους που μπορεί να βασίζεται σε ένα συνοθύλευμα ιδεών χωρίς λογική βάση.

Τους αρέσει το μυστήριο και δημιουργούν μια ανάλογη ατμόσφαιρα γύρω τους. Μαθαίνουν από όλους και ενδιαφέρονται για την απόκρυφη γνώση, τις μαντικές επιστήμες, τις εναλλακτικές θεραπείες καθώς και τις θεραπείες με βότανα και ήχους.

Πολλά άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 7 είναι αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, μεταρρυθμιστές και επιστήμονες, στοχαστές και αριθμολόγοι. Με σωστή καθοδήγηση γνωρίζουν μεγάλες επιτυχίες.

Βλέπουν τα πράγματα με τη δική τους φιλοσοφική οπτική γωνία και είναι ξεχωριστές προσωπικότητες. Δίνουν πρωτότυπες ερμηνείες σε παμπάλαιες αξίες και φέρνουν στο φως ξεχασμένες αλήθειες.

Είναι δεινοί ομιλητές και έχουν την ικανότητα να κινητοποιούν την κοινή γνώμη με τα επιχειρήματά τους. Ακόμα και οι αντίπαλοί τους στο τέλος αναγκάζονται να συμφωνήσουν με τις απόψεις τους.

Δεν εξαπατώνται εύκολα γιατί είναι σε θέση να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων. Όμως δεν ξέρουν να διαβάζουν το δικό τους νου και συχνά εξαπατώνται οι ίδιοι από τις φαντασιώσεις και τις ουτοπικές ιδέες τους.

Είναι ιδεαλιστές και ταυτόχρονα υλιστές. Από τη μια κάνουν πολλές δωρεές και καταστρώνουν σχέδια για το καλό των άλλων και από την άλλη ξεπουλάνε τις ιδέες τους αποσκοπώντας στα χρήματα.

Είναι εξίσου φιλικοί και υποστηρικτικοί προς όλους. Δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ πλουσίων και φτωχών, αφεντικών και υπηρετικού προσωπικού. Είναι εγκάρδιοι προς τους μαθητές και τους υφισταμένους τους.

Τους αρέσει η αλλαγή και τα ταξίδια. Όταν ταξιδεύουν το κάνουν για να μάθουν και να κερδίσουν ταυτόχρονα. Χάρη στις λαμπρές ιδέες τους ευνοούνται οι εργασιακές συναλλαγές τους με το εξωτερικό.

Έχουν την τάση να παραβλέπουν τα ελαττώματα τους και να αγνοούν τα λάθη τους. Από την άλλη θεωρούν τον εαυτό τους άτυχο. Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι η αποτυχία είναι το κλειδί της επιτυχίας τους.

Η επιτυχία και τα πλούτη στη ζωή τους έρχονται με καθυστέρηση. Κάνουν πετυχημένους γάμους, γοητεύουν το αντίθετο φύλλο και επωφελούνται από τις φιλικές τους σχέσεις.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 8 - Ο Πολεμιστής

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved