Αριθμός Πεπρωμένου 5 - Ο Ριψοκίνδυνος

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 5 είναι διαισθητικά και μπορούν να αντιληφθούν με ακρίβεια τις προθέσεις των άλλων

Αριθμός Πεπρωμένου 5 - Ο Ριψοκίνδυνος

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 5 - Ο Ριψοκίνδυνος

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 5 έχουν ένα νεανικό και γόνιμο εγκέφαλο με ώριμη σκέψη και αυτό τους κάνει ξεχωριστούς. Είναι από φύση τους λόγιοι και ενδιαφέρονται να μαθαίνουν διαρκώς καινούργια πράγματα.

Είναι αυθόρμητοι και αποφασίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Η τάση τους να ρισκάρουν, τους οδηγεί στα τυχερά παιχνίδια, κι αν ασχοληθούν συστηματικά πολλαπλασιάζουν τα χρήματα τους και δεν μετανιώνουν για τις απώλειες.

Αναζητούν πάντα νέους τρόπους προκειμένου να κερδίσουν γρήγορα χρήματα αλλά δεν τους αρέσει να κάνουν μακροχρόνια σχέδια – που απαιτούν υπομονή.

Παρότι τα οικονομικά τους διακρίνονται από αστάθεια είναι ικανοί να αποταμιεύουν χρήματα για τις δύσκολες ώρες. Γενικά είναι τυχεροί στο να βρίσκουν χρήματα όποτε τα χρειάζονται.

Επειδή τους ενδιαφέρει να κερδίσουν την εύνοια των άλλων, ξοδεύουν όλη τους την ενέργεια και χρησιμοποιούν όλες τους τις δυνάμεις για να δημιουργήσουν γύρω τους μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Κάνουν πολλούς φίλους εύκολα και γρήγορα, όμως επειδή είναι ασταθείς χαρακτήρες οι φιλίες τους δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Τους αρέσει η συντροφιά μορφωμένων και προοδευτικών ανθρώπων.

Είναι άτομα διαισθητικά και μπορούν να αντιληφθούν με ακρίβεια τις προθέσεις των άλλων και διακρίνουν εύκολα τους όποιους ελιγμούς των συντρόφων και των συνεργατών τους. Προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κατάσταση και αντέχουν οποιαδήποτε αναποδιά ακόμα και μια καταστροφή με το χαμόγελο στα χείλη

Εντυπωσιάζουν με την ελκυστική προσωπικότητα τους, τις προοδευτικές ιδέες τους, την αισιόδοξη στάση τους και τη χαρούμενη νεανική τους φύση. Ζουν έντονη ζωή και τους αρέσουν οι συγκινήσεις.

Με την ευφράδεια και την ευρύτητα των αντιλήψεων τους όχι μόνο αφοπλίζουν τους αντιπάλους τους αλλά μπορούν να γίνουν και φίλοι και να τους προσελκύσουν στις δικές τους απόψεις.

Διευρύνουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους ταξιδεύοντας. Τους αρέσει να ζουν στο εξωτερικό, μακριά από την οικογένεια τους, να μαθαίνουν και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Φροντίζουν την υγεία και τη διατροφή τους και ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους. Έχουν γερή κράση και παραμένουν δυνατοί και δραστήριοι μέχρι τα γεράματα τους. Συνήθως ζουν πολλά χρόνια.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 6 - Ο Αισθησιακός.

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved