Αριθμός πεπρωμένου 3: Ο Φιλόδοξος

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 3 είναι φιλόδοξοι χαρακτήρες και θέλουν ν΄ αφήσουν πίσω τους έργο για να τους θυμούνται

Αριθμός πεπρωμένου 3: Ο Φιλόδοξος

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Δήμου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου

Αριθμός πεπρωμένου 3: Ο Φιλόδοξος

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 3 είναι ανεξάρτητα, δραστήρια, εργατικά, αξιόπιστα, δημοφιλή και με αυτοπεποίθηση. Είναι φιλόδοξοι χαρακτήρες και θέλουν ν΄ αφήσουν πίσω τους έργο για να τους θυμούνται.

Με το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους από μικρή ηλικία. Αγωνίζονται σκληρά προκειμένου να τα καταφέρουν και αυτό τα ωφελεί στην ωρίμανση και την ανάπτυξη τους και επιπλέον τους δίνει λάμψη.

Δεν τους αρέσει να βρίσκονται σε κατώτερες θέσεις, ούτε να κάνουν ασήμαντα επαγγέλματα. Έχουν μεγαλόπνοα σχέδια και προσπαθούν να βρουν ένα επάγγελμα που να ταιριάζει με τα πιστεύω τους.

Διοχετεύουν την ενέργεια τους στην ανακάλυψη τρόπων, προκειμένου να κάνουν τη ζωή πιο χαρούμενη και διασκεδαστική. Είναι οι επιστήμονες της ζωής.

Είναι ευφυείς συνομιλητές και δεινοί ρήτορες και αυτό τους βοηθά να διαπρέψουν ως δάσκαλοι, ομιλητές, συγγραφείς και σύμβουλοι. Έχουν επίγνωση της υπευθυνότητας τους και έχουν ανοικτό μυαλό.

Ξέρουν πολλά κόλπα, όπως είναι η τέχνη της συζήτησης, η έκφραση μέσω χειρονομιών και επιτηδευμένων στάσεων καθώς και αστείων και λογοπαιγνίων.

Η αυθόρμητη και εκφραστική συμπεριφορά τους και το ιδιαίτερο χιούμορ τους συχνά προσβάλει κάποιους οι οποίοι ακούν κριτική εις βάρος τους. Ότι όμως κι αν τους προσάπτουν, αυτοί χαμογελούν και δεν ασχολούνται.

Είναι ευέλικτοι στις ιδέες τους και υιοθετούν εύκολα τα θετικά στοιχεία από όλες της θρησκευτικές πρακτικές. Παρότι δεν εντάσσονται σε μια καθιερωμένη θρησκεία, είναι θρήσκοι.

Αγαπούν τα παιδιά και αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια. Δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αγάπης και αρμονίας στο σπίτι και εκπληρώνουν τα καθήκοντα τους χωρίς να δυσανασχετούν.

Επειδή ενδιαφέρονται για την ειρήνη και την ευτυχία όλων των ανθρώπων μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε θρησκευτικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 4 - Ο περιπλανώμενος.

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριμό Πεπρωμένου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved