Αριθμός πεπρωμένου 2: Ο καλλιτέχνης

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 2 ξεχωρίζουν για την ευαισθησία και το συναισθηματισμό τους

Αριθμός πεπρωμένου 2: Ο καλλιτέχνης

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Δήμου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου

Αριθμός Πεπρωμένου 2 - Ο καλλιτέχνης

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 2 ξεχωρίζουν για την ευαισθησία και το συναισθηματισμό τους. Είναι ευγενικοί, εξυπηρετικοί και επιμελείς στα καθήκοντα τους. Η φύση τους είναι κλειστή και είναι κάπως ντροπαλοί.

Διαθέτουν ισχυρή φαντασία η οποία τους κάνει εφευρετικούς, τους λείπει όμως η αποφασιστικότητα και δεν μπορούν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Γι αυτό χρειάζονται δίπλα τους άτομα δυναμικά για να προωθούν και να εκτελούν τα σχέδια τους.

Έχουν καλλιτεχνικές τάσεις, λατρεύουν την ποίηση, τη μουσική και τις τέχνες και έχουν εκλεπτυσμένο γούστο. Αγαπούν τα αρώματα και τις μυρωδιές, τους αρέσει να μαγειρεύουν και να φτιάχνουν γλυκά.

Τρυφεροί και αισθησιακοί γνωρίζουν πώς να προσελκύουν και να σαγηνεύουν τους άλλους. Τα άτομα του αντιθέτου φύλου τους εμπιστεύονται εύκολα, και με φιλική συμπεριφορά τους αποσπούν εύκολα τα μυστικά τους.

Είναι διαισθητικοί και έχουν επίγνωση των προθέσεων των ανθρώπων που έχουν γύρω τους. Επιζητούν την κολακεία και εύκολα αφήνουν τον εαυτό τους να εξαπατηθεί.

Παρότι παραδέχονται εύκολα τα λάθη τους και μετανιώνουν, δεν αλλάζουν ποτέ τη συμπεριφορά τους, ούτε καν τη βελτιώνουν. Έτσι κάνουν τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και ταλαιπωρούνται.

Επειδή δεν τους αρέσουν οι καυγάδες, γίνονται καλοί ειρηνοποιοί. Κατευνάζουν τα πνεύματα και λύνουν τις διαφορές με τέτοιο τρόπο που και οι δύο πλευρές νοιώθουν ευχαριστημένες..

Έχουν τη συνήθεια να δέχονται τις απόψεις και τις προτάσεις των άλλων, και δεν μπορούν να πουν όχι ακόμα και στους ανθρώπους που τους δημιουργούν προβλήματα.

Δεν είναι φιλόδοξοι και οι απαιτήσεις τους είναι περιορισμένες. Αυτό τους κάνει να δουλεύουν λιγότερο, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο να δραπετεύουν στον κόσμο της φαντασίας τους.

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 2, πρέπει να κάνουν τα πάντα τουλάχιστον δύο φορές, γιατί σπάνια επιτυγχάνουν με την πρώτη. Αυτό τους κάνει να δαπανούν χρήματα και ενέργεια για λιγότερο κέρδος.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 3 - Ο φιλόδοξος.

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριμό Πεπρωμένου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved