Αριθμός πεπρωμένου 1 ο εφευρετικός

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου έχουν ισχυρή προσωπικότητα και είναι πιστοί στις ιδέες τους,

Αριθμός πεπρωμένου 1 ο εφευρετικός

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Δήμου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου

Αριθμός Πεπρωμένου 1 Ο εφευρετικός

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου έχουν ισχυρή προσωπικότητα και είναι πιστοί στις ιδέες τους, ειδικά αν είναι πεπεισμένοι ότι είναι σωστές.

Έχουν συγκεκριμένη στάση για ότι κάνουν στη ζωή τους και είναι δύσκολο να τους πείσει κανείς να αλλάξουν τον τρόπο συμπεριφοράς τους, τις απόψεις ή τις αποφάσεις τους.

Τους αρέσει η ελευθερία και απεχθάνονται τους περιορισμούς. Δεν αντέχουν παρεμβάσεις στη ζωή τους σε καμιά κατάσταση και για κανένα λόγο. Αντιδρούν έντονα όταν δέχονται κριτική αλλά τους αρέσει να κρίνουν τους άλλους.

Είναι σαφείς και ακριβείς στην έκφραση τους και διαμορφώνουν τις ιδέες τους με ταχύτητα. Παρουσιάζουν γνωστές ιδέες ως δικές τους, αλλά από νέα οπτική γωνία.

Δημιουργικοί και εφευρετικοί, εργάζονται σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή κάτι που συνήθως πετυχαίνουν. Αν όμως δεν τα καταφέρουν αναστατώνονται και γίνονται ευερέθιστοι.

Τους αρέσουν οι καινοτομίες και εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονές μεθόδους τεχνολογίας σε ότι κάνουν. Τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο και παίρνουν τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή.

Δεν υπολογίζουν θυσίες και δυσκολίες και αντιμετωπίζουν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής χωρίς να χάνουν το κουράγιο τους. Δυσανασχετούν με την τεμπελιά, τις ψεύτικες υποσχέσεις και την κολακεία.

Νοιάζονται για τους άλλους επιζητούν όμως την ανταπόκριση. Έχουν ανάγκη προσοχής και σεβασμού. Κάνουν εύκολα φίλους και διαλύουν τις φιλίες τους δύσκολα.

Έχουν καλούς τρόπους και γούστο και εκτιμούν την τέχνη και την ομορφιά. Τους αρέσει η πολυτέλεια και ξοδεύουν χρήματα για τον εαυτό τους και για τους άλλους. Αγαπούν τα ταξίδια και τις απολαύσεις της ζωής.

Έχουν την υποστήριξη ατόμων που κατέχουν θέσεις εξουσίας καθώς και ατόμων του αντιθέτου φύλου. Έχουν πλήρη επίγνωση της δημόσιας εικόνας τους. Τα δραστήρια χρόνια της ζωής τους είναι μεταξύ 35 και 49.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 2 ο καλλιτέχνης.

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριμό Πεπρωμένου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved