Αριθμός Ωριμότητας 11: Ο Διαισθητικός

Το 11 είναι ο αριθμός των ατόμων που έχουν ψυχικές ικανότητες.

Αριθμός Ωριμότητας 11: Ο Διαισθητικός

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 11 - Ο ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

Όταν κάποιος έχει ένα Κυρίαρχο Αριθμό – 11, 22, 33- ως Αριθμό Ωριμότητας, σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται με ευχέρεια ανθρώπινες υποθέσεις.

Το 11 είναι ο αριθμός των ατόμων που έχουν ψυχικές ικανότητες. Ο δρόμος τους κάποιες φορές είναι δυσδιάκριτος γι' αυτό σε νεαρή ηλικία διακατέχονται από μεγάλη ανησυχία και ένταση.

Τα άτομα αυτά είναι χαρισματικά, εκλεπτυσμένα και ξεχωρίζουν για τους καλούς τρόπους. Διαθέτουν εξαίρετες διαισθητικές ικανότητες και πολύ ισχυρή ενέργεια.

Το νευρικό τους σύστημα συχνά είναι βεβαρημένο γι' αυτό καλό θα ήταν να έχουν συγκεκριμένη διατροφή και επίσης να φροντίζουν να αναπαύονται αρκετά..

Ο τρόπος ζωής τους γενικά πρέπει να είναι ισορροπημένος και οι περιβαντολογικές τους συνθήκες αρμονικές για να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στην έντονη καθημερινότητα τους.

Λόγω της εξαιρετικής τους διαίσθησης αντιλαμβάνονται με ευκολία τα συναισθήματα των άλλων και διακρίνουν την αλήθεια πίσω από τα πράγματα.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 11 μεγαλώνοντας ασχολούνται με διάφορα πνευματικά θέματα, καθώς και με εναλλακτικές θεραπείες. Ενδιαφέρονται επίσης για θέματα υγείας και διατροφής.

Στο δεύτερο μισό της ζωής τους, τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 11, χάρη στην πνευματική τους γνώση έχουν τη δυνατότητα να εμπνέουν κάθε έναν που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Χαρακτηριστικό είναι και το ταλέντο να φέρνουν την ειρήνη μέσα από τις διαπραγματεύσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved