Αριθμός Ωριμότητας

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Αριθμός Ωριμότητας


Με τον Αριθμό της Ωριμότητας ολοκληρώνεται το Αριθμολογικό μας Προφίλ. Για να υπολογίσουμε αυτόν τον αριθμό προσθέτουμε τον αριθμό του ονόματός μας με τον αριθμό της ημερομηνίας γέννησης.

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Ερμηνεύεται σε σχέση με τον Αριθμό Πεπρωμένου (προσθέτουμε τα γράμματα του ονοματεπώνυμού μας) και τον Αριθμό Πορείας Ζωής (το άθροισμα των αριθμών της ημερομηνίας γέννησης).

Όταν είμαστε νέοι δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσουμε την επιρροή αυτού του αριθμού στη ζωή μας. Είναι παρών όμως και διαμορφώνει ασυνείδητα πολλές από τις αποφάσεις και τις πράξεις μας.

Ο Αριθμός Ωριμότητας εκδηλώνεται κατά την μέση ηλικία, καθώς καταλαβαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Αρχίζει να εμφανίζει τις ιδιότητες του γύρω στα 35 με 40 και στα 50 η ενέργεια αυτού του αριθμού γίνεται η ουσιαστική δύναμη στη ζωή μας.

Μας βοηθάει να δούμε τον πραγματικό στόχο της ζωής μας και το δρόμο προς την επιτυχία. Έτσι σταματάμε πλέον να σπαταλάμε το χρόνο και την ενέργεια μας σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιο είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας και γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Η Τζούντο Τζόρνταν η «γιαγιά» της σύγχρονης αριθμολογίας, είχε πει ότι αυτός ο αριθμός είναι ο φάρος στο τέλος του δρόμου. Ο καθένας μας κάνει το δικό του μοναδικό δρόμο στη ζωή .Στα πρώτα χρόνια του ταξιδιού ακούμε έναν αμυδρό ήχο να μας καλεί από κάπου μακριά. Όσο μεγαλώνουμε ο ήχος γίνεται πιο καθαρός. Όταν περάσουμε το μισό της ζωής μας ο ήχος πια είναι ξεκάθαρος και αρχίζουμε να βλέπουμε ότι υπάρχει κι ένας φάρος που φωτίζει τη διαδρομή και το δρόμο μας.

Έτσι ανακαλύπτουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και αρχίζουμε να ακολουθούμε το δρόμο μας με πλήρη επίγνωση της ταυτότητας και των ικανοτήτων μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει το μπορούμε να αναμένουμε και με πιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

Ακολουθεί η ανάλυση των αριθμών από το 1-9 καθώς και οι Κυρίαρχοι Αριθμοί 11, 22 και 33

Αν θέλετε να διαβάσετε σχετικά άρθρα για τον Αριθμό Ωριμότητας πατήστε εδώ

Κατεβάστε τώρατο νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved