Αναζητά διαρκώς τη διέγερση και γεύεται την κάθε στιγμή!

Στον ερωτικό τομέα είναι αισθησιακοί και ασυνήθιστοι

Αναζητά διαρκώς τη διέγερση και γεύεται την κάθε στιγμή!

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο*

latin phonienta

*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Αριθμός Ψυχής 5

Οι άνθρωποι με Αριθμό Ψυχής 5 αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα είναι η ελευθερία τους. Δεν επιτρέπουν κανένα περιορισμό στα ιδανικά τους ή στον τρόπο σκέψης τους.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι το πάθος τους για αλλαγή. Ενδίδουν χωρίς δεύτερη σκέψη στα ερεθίσματα που τους προσφέρει η ζωή και γεύονται την κάθε στιγμή. Η αχίλλειος πτέρνα τους είναι η ανία και η ρουτίνα γι αυτό αναζητούν τη διέγερση που προσφέρουν οι καινούργιες καταστάσεις και τα νέα πρόσωπα.

Αγαπούν την περιπέτεια και όπως είναι φυσικό τα ταξίδια είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά για τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 5. Μέσα από αυτά διευρύνουν τις γνώσεις τους και γνωρίζουν διαφορετικές κουλτούρες. Επίσης, τους δίνουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα κάτι που τους ικανοποιεί.

Ο ρυθμός με τον οποίο νοιώθουν άνετα είναι η ταχύτητα. Δρουν και σκέπτονται γρήγορα και πολλές φορές βιαστικά. Η ενέργειά τους είναι απρόσμενη και συχνά διασκορπισμένη.

Διαθέτουν ένα μαγνητισμό ο οποίος πηγάζει από τον ενθουσιασμό και την περιέργεια, στοιχεία με τα οποία ανταποκρίνονται στη ζωή αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους.

Στον ερωτικό τομέα είναι αισθησιακοί και ασυνήθιστοι. Επαναστατικοί αλλά και φίλοι των απολαύσεων από τη φύση τους, αυτό που λαχταρούν πάνω από όλα είναι η ποικιλία.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να προσπαθήσει κάποιος να διατηρήσει μια σχέση με ένα άτομο 5, που αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα που επιζητεί την περιπλάνηση. Η ζωή όμως μαζί τους είναι πάντα συναρπαστική.

Η πρόκληση για τους 5 είναι να μη χαθούν μέσα στις φυσικές τους επιθυμίες και να μη διασκορπίσουν τις δυνατότητες τους, καταλήγοντας να μην έχουν τίποτε άλλο να επιδείξουν πέρα από τα πολλά ταλέντα τους. Επίσης, να προσέξουν το χάος το οποίο πάντα καιροφυλαχτεί γύρω τους λόγω των πολλών ενδιαφερόντων και της άκρατης ελευθερίας τους.

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 6

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved