Πρόσθεσε την ημερομηνία γέννησής σου! Μήπως βγήκε ο αριθμός 9; Μάθε τι σημαίνει!

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 9 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να καταλάβετε ότι όλα τα πράγματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

Πρόσθεσε την ημερομηνία γέννησής σου! Μήπως βγήκε ο αριθμός 9; Μάθε τι σημαίνει!

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 9 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να καταλάβετε ότι όλα τα πράγματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στη βελτίωση της ζωής όλων των ανθρώπων. Θέλετε να δείξετε σε όλους έναν καλύτερο δρόμο και πολλές φορές ανακατεύεστε εκεί που δεν πρέπει.

Είστε από τη φύση σας ευέξαπτοι, μαχητικοί, ανήσυχοι. Σας αρέσει να εκπλήσσεται τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας με τα κατορθώματα σας. Αγαπάτε να ασχολείστε με τον αθλητισμό και ιδίως με σκληρά αθλήματα, με τις πολεμικές τέχνες και την πολιτική.

Είστε φιλόδοξοι, και προοδεύετε γρήγορα σε όποιον τομέα επιλέξετε, χάρη στην ισχυρή σας θέληση και την αποφασιστικότητά σας. Έχετε καλή γνώμη για τον εαυτό σας, δεν σας αρέσει να παρεμβαίνουν στις δουλειές σας και αντιπαθείτε την κριτική.

Έχετε μεγάλη αίσθηση υπευθυνότητας, είστε καλοί οργανωτές και πολύ εργατικοί. Για να αποδώσετε χρειάζεστε να έχετε εξουσία και τον πλήρη έλεγχο, διαφορετικά χάνετε το ενδιαφέρον σας και αδρανοποιείστε.

Παρεξηγήστε από το σύντροφό σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας γιατί θεωρούν δεν τους σέβεστε και είστε τυραννικοί. Από την άλλη, ενώ σας αρέσει ο στόμφος και η επίδειξη, βασικά ζείτε μια απλή ζωή.

Πολλές φορές φαίνεστε αντιφατικοί και ακατανόητοι λόγω της ιδιόμορφης προσωπικότητας σας αλλά ταυτόχρονα είστε γοητευτικοί, γεμάτοι συμπόνια και κατανόηση για τους αδύνατους.

Αγαπάτε με πάθος και ένταση και τα συναισθήματα σας κινούνται από το ένα άκρο στο άλλο. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αγάπη σημαίνει δίνω και να αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι.

Η αγάπη σας για τον άνθρωπο σας οδηγεί σε φιλανθρωπική δράση. Μπορεί να εργάζεστε σε οργανώσεις, να αγωνίζεστε για τα πολιτικά δικαιώματα και την καταπολέμηση της πείνας ή να βοηθάτε για τη βελτίωση της πρόνοιας.

Είστε δραστήριοι, εμπνέετε τους άλλους και έχετε καλλιτεχνικά χαρίσματα. Σας ταιριάζουν δραστηριότητες που σας φέρνουν σε επαφή με τους άλλους και συνδέεστε πραγματικά μαζί τους.

Επαγγέλματα που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι:

- Οι τέχνες, όπως το θέατρο, ο χορός, η γλυπτική, η ζωγραφική, η καλλιτεχνική διαχείριση.

- Η εκπαίδευση και η συγγραφή.

- Ο τομέας της υγείας και κυρίως οι εναλλακτικές θεραπείες.

Το 9 είναι ο τελευταίος των μονοψηφίων αριθμών, είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης της ψυχής. Αν αποκτήσετε επίγνωση στη ζωή σας, μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας.

Λέξεις κλειδιά: Φιλανθρωπική δράση, καλλιτεχνία, θεραπευτικές ικανότητες, αθλητισμός, έλεγχος, βελτίωση, ακραίος συναισθηματισμός

Πλανήτης: Κυβερνήτης σας είναι o Άρης

Ζώδιο: Ο Σκορπιός

Κάρτες Ταρό: Ο Κόσμος και όλα τα Εννέα της Μικρής Αρκάνα.

Χρώματα: Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι ευνοϊκές για σας. Μπορείτε να φοράτε ρούχα σε αυτό το χρώμα και να τα έχετε στο χώρο σας. Οι κραδασμοί του θα σας αναζωογονούν, αν νοιώθετε ότι σας λείπει ενέργεια.

Πολύτιμοι λίθοι: Το κοράλλι είναι ο πιο ευνοϊκός λίθος για σας. Επίσης ο κόκκινος αχάτης, το ηλιοτρόπιο, ο γρανάτης είναι ευεργετικοί για τα άτομα του 9.

Υγεία και ασθένειες: Γενικά έχετε γερή κράση και δεν αρρωσταίνετε εύκολα. Είστε επιρρεπείς όταν αφήνετε τον οργανισμό σας και εξασθενεί και πρέπει να προσέχετε, όταν σας παρουσιαστούν τα εξής προβλήματα.

-Ψυχικές διαταραχές

-Μολύνσεις και δερματικές παθήσεις.

-Ασθένειες του στομάχου, του ήπατος και των πνευμόνων.

-Επιπτώσεις από το υπερβολικό σεξ

Διαλογισμός: Μπορείτε να διαλογίζεστε νωρίς το πρωί πάνω σε έναν από τους λίθους που είναι κατάλληλοι για εσάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved