Αριθμός Πορείας Ζωής 3 - Ο Αισιόδοξος

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησης σας προκύψει ο αριθμός 3, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία γεννηθήκατε για να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Αριθμός Πορείας Ζωής 3 - Ο Αισιόδοξος

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησης σας προκύψει ο αριθμός 3, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία γεννηθήκατε για να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Είστε η προσωποποίηση της χαράς, της δημιουργικής φαντασίας και ακτινοβολείτε αισιοδοξία.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Ο ευχάριστος χαρακτήρας σας, η προσωπική σας γοητεία και η προσαρμοστικότητά σας είναι οι λόγοι που είστε περιζήτητοι σε παρέες και κοινωνικές συναναστροφές

Με την τύχη στο πλευρό σας, θα μπορείτε να υλοποιείτε τα όνειρα σας και να σώζεστε από προβλήματα. Τα χρήματα δεν θα σας λείπουν ποτέ όταν τα χρειάζεστε, και θα προέρχονται από διάφορες πηγές. Καλό θα ήταν όμως να ελέγχετε την τάση σας να ξοδεύετε αλόγιστα.

Είστε γεννημένοι για επικοινωνία, και με το χάρισμα του λόγου που διαθέτετε είστε ιδανικοί για να ενθαρρύνετε και να παρακινείτε τους άλλους. Θα τα πηγαίνατε καλά σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με διαλέξεις, δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσει πελατών.

Είστε κατάλληλοι για εκδόσεις, ταξίδια, τουρισμό, εισαγωγές-εξαγωγές. Επίσης μπορείτε να ασκήσετε τη δικηγορία, να διδάξετε φιλοσοφία ή να εργαστείτε σαν χρυσοχόοι.

Ένα άλλο ταλέντο σας είναι τα καλλιτεχνικά και ότι είναι δημιουργικό. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε ωραιότατα με το χορό, την ηθοποιία, την εικονογράφηση και τα σχεδιασμό.

Έχετε επίσης την ικανότητα σας να εμπνέετε τους άλλους και επειδή μιλάτε από την καρδιά σας θα γινόσαστε εξαιρετικοί προπονητές.

Ενθουσιώδεις και ταλαντούχοι όπως είστε είναι απαραίτητο να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε σωστά κανάλια. Αν δεν καταφέρετε να της δώσετε διέξοδο αποδιοργανώνεστε και στη ζωή σας επικρατεί το χάος.

Η φήμη και το χρήμα δεν έρχεται νωρίς στη ζωή σας, όσο και αν το επιθυμείτε, αλλά αργότερα και κυρίως όταν έχετε ωριμάσει

΄Έχετε την ικανότητα να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.

Ότι θέλετε το θέλετε τώρα, σαν το μικρό παιδί που ζητά την ικανοποίηση των επιθυμιών του.

Λειτουργείτε αυθόρμητα και δεν σας αρέσει να προγραμματίζετε.

Έχετε μια καλή οικογενειακή ζωή και στήριξη από το σύντροφο σας σε ότι κάνετε. Έχετε πολλούς φίλους και γνωστούς που χρειάζονται βοήθεια, την οποία τους προσφέρετε απλόχερα.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Λέξεις κλειδιά: Aισιοδοξία, δημιουργική φαντασία, επικοινωνία, ζωντάνια

Πλανήτης: Δίας

Ζώδιο: Λέων

Κάρτες Ταρό: Η Αυτοκράτειρα και τα τέσσερα Τρία της Μικρής Αρκάνα

Χρώματα: Το κίτρινο και το χρυσό είναι τα πιο ευνοϊκά χρώματα για σας που έχετε σας Αριθμό Πορείας Ζωής το 3. Καλό θα ήταν να έχετε γύρω σας τέτοια χρώματα, αλλά και να τα φοράτε γιατί απομακρύνουν τις εντάσεις. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε το μοβ και το γαλάζιο.

Πολύτιμοι λίθοι: Το κίτρινο τοπάζι και το κίτρινο ζαφείρι λειτουργούν θεραπευτικά για σας και απομακρύνουν τις κακές επιρροές.

Υγεία και ασθένειες: Γενικά έχετε σθένος και γερή κράση. Είστε όμως επιρρεπείς στη στεναχώρια όταν πιέζεστε και καταπονείτε το νευρικό σας σύστημα. Έχετε προδιάθεση σε καρδιακά προβλήματα, δερματοπάθειες, ιδίως ξηροδερμία , αρθρίτιδα και διαβήτη.

Ο διαλογισμός, οι αναπνευστικές ασκήσεις και το μασάζ με σησαμέλαιο θα σας ανακουφίσουν και θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Διαλογισμός: Οι αργές και βαθιές αναπνοές, οι πρωινοί και απογευματινοί περίπατοι στη εξοχή, ο ήχος ενός καταρράκτη μπορούν να σας αποφορτίσουν από την πίεση. Επίσης αν μείνετε σιωπηλοί τη νύχτα της πανσελήνου και διαλογιστείτε ή αν τις πείτε τις Πέμπτες τον ύμνο του Δία θα ωφεληθείτε και θα πάρετε βοήθεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved