Αριθμός Πορείας Ζωής 2: Ο Υπομονετικός

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησης σας προκύπτει ο αριθμός 2 τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας, οδηγεί στην επιδίωξη της αρμονίας

Αριθμός Πορείας Ζωής 2: Ο Υπομονετικός

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησης σας προκύπτει ο αριθμός 2 τότε σύμφωνα με το σύστημα της αριθμολογίας ο δρόμος σας, οδηγεί στην επιδίωξη της αρμονίας.

Έτσι λοιπόν, ο καρμικός σας αριθμός Πορείας Ζωής είναι το 2.

Αναζητάτε τη συντροφικότητα γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να παίρνει κάποιος άλλος τις αποφάσεις.

Επιδιώκετε να κάνετε σχέσεις που βασίζονται στην ισότητα και τη συνεργασία.

Όταν συνεργάζεστε με άλλους μην ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες και μην αφήνετε να σας πιέζουν.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Αγαπάτε την ηρεμία και θέλετε να ζείτε χωρίς προστριβές, για αυτό συχνά αποφεύγετε να εκφράσετε μια αντίθετη άποψη.

Τα πάτε καλύτερα σε δουλειές που απαιτούν μεθοδικότητα και λεπτομέρεια. Είστε ιδανικοί να προσφέρετε συμπαράσταση και να δουλεύετε στο παρασκήνιο. Μπορείτε να γίνετε καλοί ψυχολόγοι, σύμβουλοι, θεραπευτές, γιατροί, καλλιτέχνες.

Με τον υπομονετικό χαρακτήρα που διαθέτετε θεωρείτε ότι προχωρώντας αργά και σταθερά πετυχαίνετε το στόχο σας. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια αλλά αν το παρακάνετε, η αναποφασιστικότητας σας θα είναι η αιτία που χάνετε ευκαιρίες.

Είστε μεθοδικοί, σχολαστικοί και φροντίζετε να τακτοποιείτε το κάθε τι στη σωστή του θέση.

Όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, κλείνεστε στον εαυτό σας και δύσκολα μπορεί να σας κάνει κάποιος να μιλήσετε για αυτό που σας απασχολεί.

Στη ζωή σας θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα –κάτι που απεχθάνεστε– που θα σας κάνουν να νοιώθετε μετέωροι και αβοήθητοι.

Ενδιαφέρεσθε πραγματικά για το σπίτι και την οικογένεια σας και φροντίζετε τις οικογενειακές υποθέσεις. Επίσης σας αρέσει η καλή παρέα και η ομαδική ζωή.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να επαναλαμβάνετε ό,τι κάνετε, γιατί σπάνια πετυχαίνετε με την πρώτη φορά.

Λέξεις κλειδιά: Δεκτικότητα, ευαισθησία, συντροφικότητα, υπομονή, αναποφασιστικότητα.

Πλανήτης: Ο πλανήτης σας είναι η Σελήνη και όπως αυτή αντανακλά το φως του Ήλιου έτσι και εσείς αντανακλάτε την επίδραση του περιβάλλοντος σας.

Ζώδιο: Ο Ζυγός

Κάρτες Ταρό: Η Αρχιέρεια και τα τέσσερα Δύο της Μικρής Αρκάνα

Χρώματα: Το καλύτερο χρώμα για σας είναι το λευκό, το ασημί, το ιβουάρ, το γαλάζιο και πράσινο. Έχοντας αυτά τα χρώματα στο περιβάλλον σας όταν τα κοιτάτε θα ηρεμείτε και θα αλλάζει η διάθεση σας.

Πολύτιμοι λίθοι: Το μαργαριτάρι, το ζαφείρι, ο σεληνόλιθος , ο βήρυλλος, ο σεληνίτης, ο χαλαζίας είναι οι πολύτιμοι και ημι-πολύτιμοι λίθοι που λειτουργούν επάνω σας θεραπευτικά και μειώνουν τις κακές επιρροές.

Υγεία και ασθένειες: Τα προβλήματα που μπορεί να έχετε με την υγείας σας προκαλούνται κυρίως από στρες. Όταν στο περιβάλλον σας επικρατούν καυγάδες και ένταση επιβαρύνεται η καρδιά σας και το νευρικό σας σύστημα. Να προσέχετε τη διατροφή σας και την ποσότητα που τρώτε γιατί σας προκαλεί δυσπεψία. Είστε επιρρεπείς στα κρυολογήματα και στις μολυσματικές ασθένειες. Η αδυναμία σας στα γλυκά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα στο συκώτι.

Διαλογισμός: Ο διαλογισμός για σας καλό θα είναι να γίνεται κατά την διάρκεια της νύχτας όταν η Σελήνη είναι σε γέμιση και κυρίως την πανσέληνο. Αν αυτό δεν είναι εφικτό καλό είναι να διαλογίζεστε πάνω σε έναν από τους προαναφερθέντες πολύτιμους και ημι-πολύτιμους λίθους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved