Αριθμός Πορείας Ζωής 1: Ο Ανεξάρτητος

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησης σας προκύψει ο αριθμός 1, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας οδηγεί στην κορυφή

Αριθμός Πορείας Ζωής 1: Ο Ανεξάρτητος

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησής σας προκύψει ο αριθμός 1, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας οδηγεί στην κορυφή.

Αν ο καρμικός Αριθμός Πορείας Ζωής είναι το 1, σημαίνει ότι ο δυναμικός σας χαρακτήρας σας βοηθά να πατάτε γερά στα πόδια σας και να στηρίζεστε από νωρίς στις δικές σας δυνάμεις.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Ανεξάρτητοι, φιλόδοξοι και ξεροκέφαλοι, δεν φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Λόγω της ικανότητας σας να βλέπετε καθαρά το μέλλον, ενεργείτε με τον κατάλληλο τρόπο και επιτυγχάνετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Το πάθος και η φιλοδοξία σας, θα σας οδηγήσουν σε επαγγέλματα δυναμικά που θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήστε τις οργανωτικές σας ικανότητες. Μπορεί να έχουν σχέση με επιχειρήσεις, με τη διοίκηση, την πολιτική, την ψυχαγωγία, την υγεία.

Στη ζωή σας θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε την ευστροφία και τις πρωτοποριακές ιδέες και να εκφράσετε τα ταλέντα σας.

Αν και διαπρέπετε με ό,τι κι αν ασχοληθείτε, πάντα νοιώθετε μια αναίτια δυσαρέσκεια. Θα είστε ευχαριστημένοι μόνο αν κάνετε τη δική σας δουλειά, γιατί γεννηθήκατε να ηγείσθε και δεν αντέχετε τις διαταγές των άλλων.

Στον υλικό τομέα είστε τυχεροί, τα χρήματα σας έρχονται εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα τα ξοδεύετε.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Διακρίνεστε για τη λογική και όχι τα συναισθήματα σας και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι κυρίως η εγκόσμια επιτυχία.

Παρόλο που συνήθως έχετε δίκιο, υπάρχουν και περίοδοι που μπορεί κάνετε λάθος και αυτό σας απογοητεύει.

Δεν σας αρέσει να σας συμβουλεύουν οι άλλοι, ούτε καν να σας λένε τη γνώμη τους, και γίνεστε έξαλλοι όταν ανακατεύονται στη δουλειά σας. Αν κάτι σας δυσαρεστεί θυμώνετε και γίνεστε επιθετικοί.

Σας αρέσει να ασκείτε επιρροή στους άλλους και απολαμβάνετε τις κολακίες τους.

Ενώ έχετε επαφές με τον κόσμο, ποτέ δεν γίνεστε ένας από τους πολλούς.

Είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και σε περιόδους έντασης πάσχετε από πονοκεφάλους.

Λέξεις κλειδιά: Aνεξαρτησία, ηγετικές ικανότητες, καινοτομία, οργάνωση, εγκόσμια επιτυχία, σθένος και αντοχή.

Πλανήτης: O πλανήτης σας ο Ήλιος σας χαρίζει λάμψη και διασημότητα.

Ζώδιο: Ο Κριός

Κάρτες Ταρό: Ο Μάγος και οι τέσσερις Άσοι της Μικρής Αρκάνα

Χρώματα: Πορτοκαλί, κίτρινο, χρυσαφί και το χρώμα του χαλκού είναι τα πιο ευνοϊκά χρώματα για τα άτομα με αριθμό Πορείας Ζωής 1. Καλό είναι να έχουν τέτοια χρώματα στο σπίτι και στο χώρο της δουλειάς τους και όταν είναι στρεσαρισμένοι να φοράνε ρούχα σε αυτές τις αποχρώσεις.

Πολύτιμοι λίθοι:Το ρουμπίνι, το κόκκινο ζαφείρι, ο κόκκινος γρανάτης, το σπινέλλιο, το και το κεχριμπάρι είναι οι πολύτιμοι και ημι-πολύτιμοι λίθοι που ενδείκνυται να φοράτε σε κοσμήματα. Μπορούν να μειώσουν τις κακές επιρροές και να επιδράσουν πάνω σας θεραπευτικά.

Υγεία και ασθένειες: Γενικά έχετε ένα δυνατό οργανισμό, αναρρώνετε εύκολα και ζείτε πολλά χρόνια. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι το κυκλοφορικό σας σύστημα, την υπέρταση και τα μάτια σας. Καλό θα ήταν να κάνετε συχνά μασάζ με αμυγδαλέλαιο για να διευκολύνετε την κυκλοφορία του αίματος. Μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με τροφές που είναι πικρές, καυτερές ,αλατισμένες, ξηρές και λιπαρές. Μειώστε το θυμό, τη θλίψη, την εξάντληση και την έκθεσή σας στον ήλιο. Προσπαθήστε να μετριάσετε τη σκληρή δουλειά σε μεγάλη ηλικία και απολαύστε τις μικροχαρές της κάθε ημέρας.

Διαλογισμός: Ο διαλογισμός με την ανατολή του ήλιου λειτουργεί πολύ ευεργετικά για σας, και αν αυτό δεν είναι δυνατόν, καλό είναι να διαλογίζεστε με τη βοήθεια ενός από τους προαναφερθέντες πολύτιμους και ημι- πολύτιμους λίθους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved