Αριθμός Πορείας Ζωής - Ο Καρμικός Αριθμός

Οι αριθμοί αφηγούνται την ιστορία του ταξιδιού μας στη ζωή.

Αριθμός Πορείας Ζωής - Ο Καρμικός Αριθμός

Ο Πυθαγόρας, ο πατέρας της Δυτικής αριθμολογίας, ανέπτυξε την επιστήμη των ονομάτων και των αριθμών. Σύμφωνα με τη θεωρία του οι αριθμοί από το 1 έως το 9 αποτελούν συμβολικές αναπαραστάσεις των εννέα σταδίων της ανθρώπινης ζωής.

Μέσα από τους αριθμούς μπορούμε να κατανοήσουμε την αρχή της ενότητας, στην οποία στηρίζονται τα πάντα.

Οι αριθμοί αφηγούνται την ιστορία του ταξιδιού μας στη ζωή. Η αριθμολογία είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας, δεν μας δίνει μόνο πληροφορίες για τον εαυτό μας, αλλά μας βοηθά να κατανοήσουμε τα ταλέντα και τις τάσεις μας, σε ποίους τομείς μπορούμε να διακριθούμε, τις σχέσεις μας με τους άλλους, τα καρμικά μαθήματα που ήρθαμε να μάθουμε σε αυτή τη ζωή, ποια είναι η καλύτερη στιγμή να δράσουμε.

Σύμφωνα με τη σπουδαία αριθμολόγο Τζούνο Τζόρνταν τα πάντα έχουν όνομα και τα πάντα συνδέονται με αριθμούς, αλλά λίγοι αντιλαμβάνονται πως τα ονόματα και οι αριθμοί επηρεάζουν τις εμπειρίες και την εξέλιξη μας.

Όπως γνωρίζουμε ο καθένας μας παίζει ένα μοναδικό ρόλο σε αυτό τον πλανήτη και η αριθμολογία είναι ένα από τα συστήματα που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε ποιος είναι αυτός ο ρόλος ώστε να ζήσουμε συνειδητά, έχοντας αντίληψη του κοσμικού σχεδίου.

Οι προσωπικοί μας αριθμοί αντιπροσωπεύουν συνολικά τη δόνηση που συνθέτει την ουσία μας. Μπορούμε να φανταστούμε αυτούς τους αριθμούς σαν το φωτεινό φάσμα που εκπέμπουμε. Όταν το «φως» είναι αναμμένο εκφράζουμε τις θετικές πλευρές ενός αριθμού. Όταν το «φως» είναι σβηστό,. Εκφράζουμε τις αρνητικές πλευρές ενός αριθμού και ζούμε μέσα στο φόβο. Ας δούμε λοιπόν το νόημα κάθε αριθμού στη ζωή μας και ας αφήσουμε το φως μας να λάμψει.

Υπάρχουν πέντε βασικοί αριθμοί που δημιουργούν τον κοσμικό μας κωδικό:

-Ο Αριθμός Πορείας Ζωής

-Ο Αριθμός Πεπρωμένου

-Ο Αριθμός Ψυχής

-Ο Αριθμός Προσωπικότητας

-Ο Αριθμός Ωριμότητας

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας με τον πρώτο βασικό αριθμό – τον Αριθμό Πορείας Ζωής. Για να τον υπολογίσουμε προσθέτουμε την ημέρα, τον μήνα και το έτος που γεννηθήκαμε.

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής όπως λέει και το όνομα του δείχνει το δρόμο μας σε αυτή τη ζωή. Αποκαλύπτει τα έμφυτα ταλέντα και τις ικανότητες μας που θα μας βοηθήσουν σε αυτόν το δρόμο ώστε να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας. Επίσης μας δείχνει ποιο είναι το καλύτερο επάγγελμα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να εφαρμόσουμε αυτές τις ικανότητες. Ο Αριθμός Πορείας Ζωής λειτουργεί αλληλένδετα με τον Αριθμό του Πεπρωμένου.

Δικαιολογημένα μπορεί να αναρωτηθείτε όσοι άνθρωποι που έχουν τον ίδιο αριθμό Πορείας Ζωής σημαίνει ότι θα έχουν και τις ίδιες εμπειρίες;

Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι της ζωής είναι διαφορετικό για τον καθένα μας. Αυτή η διαφορετικότητα φαίνεται από την ημέρα, τον μήνα και το έτος γέννησης.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι η ημερομηνία γέννησης σας είναι:

15 Μαΐου 1990. Ο Αριθμός Πορείας Ζωής είναι 3.

Στην πορεία ζωής σας θα επηρεάζεστε από το 6 (1+5) που είναι η ημέρα γέννησης σας, το 5 δηλ. το μήνα γεννήσής σας και το 1 (1+9+9+0), το έτος γέννησης σας.

Κάποιος άλλος έχει και αυτός Αριθμό Πορείας Ζωής 3 αλλά έχει γεννηθεί στις 13 Ιανουαρίου 1951. Αυτός επηρεάζεται από τον αριθμό 4 (1+3) που είναι η ημέρα γέννησης του, τον αριθμό 1 το μήνα γέννησης του και τον αριθμό 7 (1+9+5+1) το έτος γέννησης του.

Αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος σας στη ζωή θα είναι διαφορετικός από εκείνον του πρώτου παραδείγματος.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας θα πάρουμε μαθήματα που αντιπροσωπεύονται από την ημέρα, το μήνα και το έτος που γεννηθήκαμε.

-Τα πρώτα 28 χρόνια κυριαρχούν οι τάσεις του αριθμού του μήνα γέννησης.

-Από τα 28 μέχρι τα 56, λειτουργούμε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του αριθμού της ημέρας γέννησης.

-Από τα 56 και για το υπόλοιπο της ζωής μας επικρατεί η ενέργεια του αριθμού του έτους γέννησης.

Γνωρίζοντας λοιπόν τον καρμικό Αριθμό Πορείας Ζωής θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα σας και τα ταξίδι της ζωής σας θα γίνει περισσότερο συνειδητό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved