Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται την 1η Οκτωβρίου στις 03:12 πμ ώρα Ελλάδας, στις 8ο και 15’ του Ζυγού.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι έτοιμος/η να αφήσεις την προσωπική σου ατζέντα στην άκρη και να καταπιαστείς με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 7ο οίκο σου σε καλεί να παραμερίσεις το Εγώ σου, να δώσεις σημασία στα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου και τις ανάγκες τους, συνειδητοποιώντας ότι ακόμα κι ο Παράδεισος είναι άχαρος και βαρετός, αν δεν έχεις την κατάλληλη παρέα γι' αυτό θα λειτουργήσεις με γνώμονα το κοινό καλό. Θα διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά σου θα είναι πιο γλυκιά και ήρεμη, κάτι που θα οφείλεται εν μέρει και στο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που συμμετέχει ενεργά, οπότε θα έχεις και μεγαλύτερη υποστήριξη τόσο από τον/ην σύντροφο/σύζυγό σου, όσο και από συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Ένα καινούργιο κεφάλαιο ενδέχεται να ανοίξει στην ερωτική σου ζωή με πολύ έντονα ρομαντικά στοιχεία για εσένα που είσαι ελεύθερος/η, ενώ αν ήδη είσαι δεσμευμένος/η η καθημερινότητά σας σαν ζευγάρι θα διανθιστεί με πολύ όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Εργασιακά και θέματα υγείας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, η οποία σε προτρέπει να διορθώσεις κακώς κείμενα, να τείνεις χέρι φιλίας σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι αρκετό από τον χρόνο σου ή απλά να κρίνεις πιο δίκαια πρόσωπα και καταστάσεις και να κρατήσεις ίσες αποστάσεις. Επίσης, καλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία, όχι μόνο στον καλλωπισμό σου, αλλά και στη διατροφή σου, ξεκινώντας ένα καινούργιο πρόγραμμα άσκησης το οποίο, εκτός του ότι θα βοηθήσει στην ευεξία σου, θα φέρει και αποτελέσματα στην εμφάνισή σου ή να κάνεις ένα γενικό τσεκάπ, ώστε να γνωρίζεις τη φυσική σου κατάσταση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο και για αρκετό χρονικό διάστημα να ασχολείσαι με τη φροντίδα του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Νέας Σελήνης στον 5ο οίκο των ερώτων, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας σου επιτρέπει να διατηρήσεις μια παιχνιδιάρικη κι ανάλαφρη διάθεση, κόντρα στο Κρόνιο – κρύο κλίμα που υπάρχει στα «μέρη σου». Πολλά καινούργια πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή σου, αρκετά φλερτ θα σου γίνουν και κατ’ επέκταση ένα νέο ειδύλλιο είναι πιθανό να γεννηθεί αυτή την περίοδο. Ωστόσο, για να μπορέσει να αντέξει στις συνεχείς πιέσεις, θα πρέπει κι εσύ να διατηρήσεις μια στάση πιο «συλλογική» και να κάνεις ορισμένους συμβιβασμούς ή παραχωρήσεις. Παρά την προσπάθειά σου όμως, δε θα είναι εύκολο να αποφύγεις τελείως κάποια προβλήματα που θα γεννηθούν κυρίως από μια δική σου εσωτερική, συναισθηματική πάλη. Αν έχεις παιδιά, θα σου χαρίσουν αρκετές, όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά «μελιστάλαχτη» είναι αυτή η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου και με τη συμβολή του τριγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενδεχομένως να σου γεννηθούν πολλές προσδοκίες για την προσωπική σου ζωή αλλά και μια γλυκιά νοσταλγία για παρελθούσες καταστάσεις που θα ήθελες να ξαναζήσεις και που συχνά – πυκνά θα σε μελαγχολεί. Ωστόσο, θα σου δοθεί και μια θαυμάσια ευκαιρία να εξωραΐσεις το χώρο σου, το προσωπικό σου βασίλειο, να κάνεις αλλαγές που ήθελες καιρό και να του προσδώσεις τη ζεστασιά και την αρμονία που ονειρευόσουν. Πολύ ευχάριστες στιγμές αναμένεται να περάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ θα υπάρξουν και εξελίξεις σχετικές με ένα ακίνητο ή κληρονομιά. Αν διατηρήσεις τη θετική σκέψη και ελέγξεις τις κυκλοθυμικές σου τάσεις, σίγουρα τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά για σένα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου σε ωθεί να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο και να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις τόσο του περιβάλλοντός σου όσο και μεγαλύτερης μερίδας κόσμου. Σου δίνει θαυμάσιες ευκαιρίες να διακριθείς αλλά και να κάνεις χρήσιμες για το μέλλον σου γνωριμίες, αρκεί να διατηρήσεις μια ισορροπημένη και πιο συμβιβαστική στάση και να μην ρέπεις σε υπερβολικές ή αλαζονικές συμπεριφορές. Γραφειοκρατικά ή θέματα με ένα μεταφορικό μέσο πιθανόν να κλείσουν αυτό το διάστημα, μάλλον προς όφελός σου ενώ κάποια συγγενικά πρόσωπα θα είναι αρκετά υποστηρικτικά απέναντί σου κι ενδεχομένως να συμβάλλουν σε μια επιτυχία σου. Επιπλέον, μπορεί να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου ή να σκεφτείς ότι χρειάζεται μια ποιοτική αναβάθμιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να σου γίνει μια πρόταση ή να κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σου, αλλά τόσο η αναποφάσιστη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 2ο οίκο σου όσο κι ο Ποσειδώνας που μετέχει στα πράγματα θα σε δυσκολέψουν αρκετά να καταλήξεις γρήγορα σε ένα συμπέρασμα. Μπορεί να χάσεις χρόνο με αμφιταλαντεύσεις, δεύτερες σκέψεις και μπρος-πίσω παρατείνοντας την οριστική επιλογή σου. Ωστόσο, δεν σε ωφελεί σε τίποτα το να πιεστείς ή να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Ενδεχομένως, η καθυστέρηση αυτή να σου βγει σε καλό, καθώς σε λίγο χρονικό διάστημα θα έχεις όλα τα δεδομένα στη διάθεσή σου ή μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης, οπότε οι πιθανότητες να κάνεις μια σωστή επιλογή είναι πολύ περισσότερες.

ΖΥΓΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι αποφασισμένος/η να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν και να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο στην προσωπική σου ζωή. Με τον Δία, επίσης, στο ζώδιό σου θέλεις να επεκταθείς και να ικανοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου και για καλή σου τύχη θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που θα μπορέσουν να σε βοήσουν να υλοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Γενικά, οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα στις επιδιώξεις σου γι’ αυτό μη διστάσεις να αναζητήσεις συνεργάτες ή συμμάχους. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η δημιουργία μιας σχέσης όπως και κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Εν κατακλείδι, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε τροφοδοτεί με προσδοκίες, ο Δίας σου δίνει εύνοια και ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται κι η δική σου προσπάθεια για να πραγματοποιήσεις όλα όσα επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι η επιτυχία είναι 1% έμπνευση και 99% ιδρώτας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο 12ο οίκο σου θα αντιληφθείς ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο ιδιαίτερα ενεργό που ενδεχομένως να σχετίζεται με την εργασία ή κάποιους συναδέλφους σου, το οποίο όχι μόνο πρέπει να αποκαλύψεις, ώστε να μάθεις τι παίζεται πίσω από την πλάτη σου αλλά και να «οχυρωθείς» κατάλληλα, προκειμένου να αποφύγεις κάθε λογής ενέργεια εις βάρος σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείς στη θέση να θέλεις να εξομολογηθείς ένα μυστικό σου που σε βαραίνει σε ένα έμπιστό σου πρόσωπο αλλά ο φόβος μήπως μεταφερθεί ίσως τελικά σε εμποδίζει. Επιπλέον, ενδέχεται να έχεις μια αμφιβολία για το αν βαδίζεις στο σωστό δρόμο για την πραγμάτωση κάποιων επιδιώξεών σου ή αναποφασιστικότητα για μια τελική σου επιλογή, εκεί όμως μόνο το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ορθά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σου καινούργιες γνωριμίες, χόμπι και ενδιαφέροντα δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου και την κάνουν πολύ πιο όμορφη. Ο κοινωνικός σου κύκλο θα διευρυνθεί, ενδεχομένως και με τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα, ενώ παλιές φιλίες θα αναθερμανθούν και νέες θα δημιουργηθούν. Σίγουρα η περίοδος που ακολουθεί θα είναι άκρως αναζωογονητική για σένα, καθώς θα σου προσφέρει ευχάριστες, ψυχαγωγικές στιγμές, γεμάτες εξόδους, διασκεδάσεις με αγαπημένα σου άτομα όπου το παρεΐστικο κλίμα θα κυριαρχεί και θα σε κάνει να ξεχάσεις πολλά από τα άγχη ή τα προβλήματά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα νέο ειδύλλιο να γεννηθεί τώρα με μια επαφή που θα γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον 10ο οίκο των επαγγελματικών και της σταδιοδρομίας σου και ως εκ τούτου ανάλογα θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου για το επόμενο χρονικό διάστημα. Με δεδομένη την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, είναι σκόπιμο να κυνηγήσεις τώρα τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τη διπλωματία και την αβρότητα του Ζυγού αλλά και τις ευκαιρίες που σου παρέχει ο Δίας στο ίδιο ζώδιο. Το να κάνεις σωστές δημόσιες σχέσεις και να έχεις συνεργατικό πνεύμα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ανθρώπων, πρόθυμων να σε στηρίξουν σε μια καινούργια θέση ή εγχείρημά σου. Μπορεί να κληθείς να αναλάβεις πρόσθετα καθήκοντα ή επιπλέον εργασία, όμως καλό θα ήταν να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, πριν αποφασίσεις να τα αποδεχτείς. Επικεντρώσου, όχι στο τώρα, αλλά στο μέλλον, ώστε να ανταποκριθείς στις νέες προκλήσεις και η επιτυχία θα είναι δική σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ορίζοντές σου διευρύνονται, γίνεσαι αρκετά δημοφιλής και αγαπητός/η στον κόσμο και είναι λογικό κι επόμενο να μεγαλώσει ο ενθουσιασμός σου με αυτή τη Νέα Σελήνη στον φιλικό σου Ζυγό. Πιθανόν να θέλεις να γνωρίσεις αρκετά καινούργια πράγματα, να επεκταθείς σε τομείς που μέχρι πρότινος δίσταζες, να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους όμως θα βρεις αρκετά κοινά σε ιδέες και αντιλήψεις. Ίσως μάλιστα ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών για να πάρεις επιπλέον γνώσεις ή την παρακολούθηση σεμιναρίων για περαιτέρω εξειδίκευση. Επιπλέον είναι η κατάλληλη περίοδος να διευθετήσεις νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα ή να πετύχεις έναν συμφέροντα συμβιβασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα να μετέχει σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη σε αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8 οίκο σου είναι φυσικό να αυξηθεί ο ρομαντισμός, η ευαισθησία σου αλλά και ο αισθησιασμός σου. Οι επιθυμίες σου θα μεγαλώσουν, το ίδιο κι οι σεξουαλικές σου ανάγκες, οπότε δεν αποκλείεται ο έρωτας να σου κτυπήσει την πόρτα. Ωστόσο, για να μη χαθείς σε άγνωστα συναισθηματικά «νερά», προσπάθησε να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και να διατηρήσεις σαφή όρια. Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κλείσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες προς τρίτους, όπως εφορία, τράπεζες, ασφάλειες ή να πετύχεις έναν καλό διακανονισμό ενώ μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια καινούργια στοιχεία, σχετικά με μια κληρονομιά που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στο άμεσο μέλλον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved