Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 1.

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Οκτώβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 1 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+3=4. Το 4 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Οκτώβριο.

Για το μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Η γοητευτική παρουσία σου εντυπωσιάζει καθένα που έρχεται σε επαφή μαζί σου. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συμμετοχή σε καινούργιες δραστηριότητες είναι οι κύριες επιδιώξεις του μήνα.
Επαγγελματικά: Αν οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι ξεκάθαροι και ρεαλιστικοί βρίσκεις τρόπους να τους αξιοποιήσεις. Απέφυγε να δεσμευτείς με ασύμφορους μελλοντικούς όρους.
Οικονομικά: Διαχειρίσου με προσοχή τα έξοδα σου για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά: Ανεξαρτητοποιείσαι από μια σχέση που δεν σε εκφράζει πλέον. Αν είσαι μόνος / η, ένας ξαφνικός έρωτας θ’ αφορά αποκλειστικά τη σεξουαλική έλξη και τίποτα περισσότερο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα δοκιμάζονται οι ψυχικές αντοχές σου. Κάποια σχέδια σου ενδέχεται να ματαιωθούν ή αν τελικά υλοποιηθούν θ’ αποκλίνουν αρκετά από τις προσδοκίες σου.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν πρόσωπα στον εργασιακό σου χώρο που ρίχνοντας σε στο φιλότιμο σου φορτώνουν δικές τους αρμοδιότητες. Αν ψάχνεις για εργασία δεν θα μείνεις παραπονεμένος /η.
Οικονομικά: Ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς.
Αισθηματικά: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπαίνουν ανάμεσα σας και συχνά αλλάζουν τα πλάνα σας. Αν είσαι μόνος /η, επεξεργάσου τα μηνύματα που σου στέλνει ένα παλιό φιλαράκι και καλωσόρισε τις αλλαγές που έρχονται.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Η σχέση σου με ένα άτομο από άλλη χώρα ή με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου όχι μόνο σε ευχαριστεί αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στη ζωή σου.
Επαγγελματικά: Ψάχνοντας νέους τρόπους και μεθόδους προκειμένου να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, θα ανακαλύψεις πλευρές του εαυτού σου που δεν έχεις αξιοποιήσει ακόμα.
Οικονομικά: Πρόσεξε την καταναλωτική σου μανία.
Αισθηματικά: Η επικοινωνία με το έτερον σου ήμισυ είναι το δυνατό κομμάτι της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος/ η, ένα άτομο σε γοητεύει αλλά σε κάνει και έξω φρενών με τα καπρίτσια του /της.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Το κλίμα έχει βελτιωθεί αισθητά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δεν έχεις λόγο να είσαι επιφυλακτικός / η, όταν οι άλλοι σου απλώνουν το χέρι, κάνοντας μια κίνηση καλής θέλησης.
Επαγγελματικά: Φρόντισε επαγγελματικές εκκρεμότητες κάθε είδους και ας φαίνονται σκέτες αγγαρείες. Θα φανείς εξαιρετικά χρήσιμος /η – με τις έξυπνες ιδέες σου - σε μια ομαδική προσπάθεια.
Οικονομικά: Οργάνωσε πιο σωστά την οικονομική σου διαχείριση.
Αισθηματικά: Εκεί που πιστεύετε ό,τι οι διαφορές σας είναι αξεπέραστες κάτι συμβαίνει και σας φέρνει πάλι κοντά. Αν είσαι μόνος/ η, απόφυγε δεσμεύσεις που επηρεάζουν τα οικονομικά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Η διάθεση σου για διεκδικήσεις και ξεκαθαρίσματα είναι εμφανής. Πρόσεξε όμως τις παρορμητικές τελεσίδικες αποφάσεις γιατί ενδέχεται μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά.
Επαγγελματικά: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτό το μήνα και αναβάθμισε την αξία σου στον εργασιακό σου χώρο. Όπλα σου η πειθώ και η αυτοπεποίθηση.
Οικονομικά: Ό,τι σου γυαλίζει στο μάτι θέλεις να το αποκτήσεις.
Αισθηματικά: Ή θα κάνετε μια καινούργια αρχή ή θα γυρίσετε ο ένας την πλάτη στον άλλο. Αν είσαι μόνος/ η, σε έλκουν οι απαγορευμένες ή οι αδιέξοδες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Μην περιμένεις διαφορετικές συμπεριφορές από τους ίδιους ανθρώπους. Οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις δύσκολα αλλάζουν. Αν δεν υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας καλύτερα μην επιμένεις.
Επαγγελματικά: Παρ’ όλο που τα νέα για μια επαγγελματική σου υπόθεση είναι θετικά, κράτησε προς το παρόν, μικρό καλάθι. Μη βασίζεσαι σε άλλους, λειτούργησε όσο πιο αυτόνομα μπορείς.
Οικονομικά: Οικονομική βοήθεια από ένα πρόσωπα της οικογένειας.
Αισθηματικά: Έχεις όλες τις καλές προθέσεις, αλλά δεν θα γίνεις και χαλί να σε πατήσουν. Αν είσαι μόνος/ η, κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει αλλά για να έχει συνέχεια θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του /της.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αν είσαι εγκλωβισμένος /η, με μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν ή με πράγματα που δεν συμβαδίζουν με τα τωρινά σου σχέδια, ήρθε η ώρα να τ’ αφήσεις πίσω σου και να υιοθετήσεις νέους τρόπους σκέψης.
Επαγγελματικά: Έκτακτες ανάγκες σε στριμώχνουν με ευθύνες και ωράρια που δεν θα επέλεγες αν ήταν στο χέρι σου. Οργανώσου και απέφυγε άσκοπες συζητήσεις που σου τρώνε το χρόνο σου.
Οικονομικά: Οι περιστάσεις απαιτούν μέτρο.
Αισθηματικά: Μην παίρνεις προσωπικά τη διάσταση απόψεων που έχετε για κάποια θέματα. Αν είσαι μόνος/ η, μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα, αλλά τελικά μπορεί να σου βγει σε καλό.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα οι καταστάσεις που θα προκύψουν θ’ αντιμετωπιστούν καλύτερα με το μυαλό παρά με την καρδιά. Προσπάθησε να είσαι σαφής και ζήτησε διευκρινήσεις όταν χρειάζεται.
Επαγγελματικά: Με αφοσίωση στην εργασίας σου και ώριμες κινήσεις θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις με ισχυρά άτομα θα σε βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξη σου.
Οικονομικά: Μια μικρή οικονομική άνοδος.
Αισθηματικά: Αν έχεις εξαντλήσει τα όρια σου σε μια σχέση που είναι ανταγωνιστική ίσως ήρθε ο καιρός να πεις την τελευταία λέξη. Αν είσαι μόνος /η, μια καλή επιλογή είναι αυτή που θα σε καλύψει ερωτικά και οικονομικά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Ευνοϊκή περίοδος για να σκεφτείς, να συνειδητοποιήσεις και να κάνεις ενέργειες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο – όπου αυτό είναι μπερδεμένο - σε βασικούς τομείς της ζωής σου.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται από τον επόμενο μήνα. Να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση.
Οικονομικά: Τα χρήματα δεν θα σου λείψουν.
Αισθηματικά: Μη βασίζεσαι σε «ράδιο-αρβύλες», σύντομα θα διαπιστώσεις τι συμβαίνει και θ’ αποφασίσεις ανάλογα. Αν είσαι μόνος / η, μια γνωριμία μέσω φίλων πιθανόν να εξελιχθεί σε τρυφερό ειδύλλιο.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved