Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Αύγουστο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Αυγούστου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Αύγουστο;

Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

30 Αυγούστου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό κι ενεργοποιείται έντονα το κομμάτι των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχεις ευκαιρία -αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά-, να παντρευτείς ή να συζήσεις. Οι συνεργασίες θα είναι ευνοϊκές και συγχρόνως θα απολαύσεις καλή τύχη μέσω νέων γνωριμιών κι επαφών.

Δίδυμοι

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει γι’ άλλη μια φορά στον άξονά σου -δηλαδή στον Τοξότη- και μέχρι στις 26 Σεπτεμβρίου οι θεωρίες για ανεξαρτησία κι ελευθερία, θα σε ξεσηκώνουν. Μπορεί να γίνεις πιεστικός/η μέχρι να επανακπαιδευτείς και να ολοκληρώσεις το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό διαμέσου των άλλων ατόμων. Πιθανόν να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, κυρίως μέσα στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις, γιατί το πρόβλημα υποβόσκει και τώρα θα ξαναέρθει στην επιφάνεια.

23 Αυγούστου
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθείς μπροστά σε νέες εξελίξεις, οι οποίες απαιτούν πρακτικές λύσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να σε απασχολήσουν. Επίσης, θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να σου δείξουν έναν καινούργιο δρόμο, ακόμα κι εναλλακτικών θεραπειών ή νέων μαθημάτων.

Λέων

2 Αυγούστου
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, φέρνει νέες ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια αρχή σε οτιδήποτε εσύ έχεις ανάγκη να κάνεις, για να ανανεωθείς. Η ζεστασιά που θα εκπέμπεις, θα σου ανοίξει νέα κανάλια. Η σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις σε ότι κάνεις, είναι πλέον δεδομένη.

18 Αυγούστου
Η Πανσέληνος στον άξονά σου Λέοντα – Υδροχόου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να βγει από μέσα σου ο φόβος της μοναξιάς και να τον προβάλεις για λίγο πάνω στα πολύ δικά σου άτομα, πιστεύοντας ότι είναι υπεύθυνα για τα συναισθήματα που νιώθεις. Πιθανώς, η αποστασιοποίηση κι η μάσκα που θα έχεις στο πρόσωπό σου, να τους δείξει ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν. Καλό είναι όμως, να βλέπεις και τις δυο όψεις του νομίσματος.

Παρθένος

6 Αυγούστου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα δώσει μια καινούργια, πιο χαρούμενη διάσταση στα προσωπικά σου θέματα. Μπορεί η επιλεκτική μοναξιά να είναι για σένα ένας τρόπος για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν πρέπει να είσαι με ένα άτομο ή όχι. Οι ευαισθησίες κι οι λαβωματιές μπορεί να υπάρχουν μέσα σου, αλλά με κάποιο τρόπο, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις για λίγο τις πληγές σου. Η κριτική διάθεση σου πιθανόν να υποχωρήσει, κι η καρδιά σου να είναι πιο ανοικτή και συγχωρητική. Με ευκολία θα κάνεις μια νέα γνωριμία, αρκεί φυσικά να το θέλεις κι εσύ και να μην περιμένεις τα πάντα από την μοίρα. Βοήθησε κι εσύ με τον τρόπο σου. Μέχρι και τις 29 Αυγούστου θα περάσεις πολύ όμορφα.

22 Αυγούστου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και μέσα από αυτή την πλανητική ενέργεια, μπορείς να ανακαλύψεις έναν πιο εύκολο τρόπο για να βιώνεις την δική σου πραγματικότητα.

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Οτιδήποτε είχες ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου και δεν το είχες τελειώσει, θα κληθείς να το ολοκληρώσεις εδώ και τώρα, γιατί δεν πρέπει να αφήσεις τίποτε για την τελευταία στιγμή. Καλό είναι, να μην μιλήσεις, γιατί θα αναγκαστείς να εμπιστευτείς άτομα που δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια.

Ζυγός

30 Αύγουστου
Η Αφροδίτη πλέον μπαίνει στο ζώδιο σου και σε βγάζει από καταστάσεις που δεν ήταν και πολύ θετικές για σένα. Η απόφαση να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να σταματήσεις να είσαι μοιραίο πρόσωπο, είναι η πλέον σημαντική κίνηση που θα κάνεις για τη δική σου ζωή. Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου, θα συναντήσεις όλες τις ευκαιρίες μαζεμένες, ελέω των καλών συγκυρίων, οι οποίες θα σε οδηγήσουν στο να βρεις τον ιδανικό σου εαυτό.

Σκορπιός

10 Αυγούστου
Ίσως να επιλέξεις να εκφράσεις τις απόψεις σου με τρόπο πολύ δυναμικό, αλλά κυρίως πολύ εγωιστικό. Πιθανότατα να θελήσεις να γίνεις το επίκεντρο, αλλά ταυτόχρονα να μην σου είναι εύκολο να αλλάξεις κάποιες προσωπικές πεποιθήσεις. Θα ανταποκριθείς πολύ ζεστά όμως, σε άτομα που θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό ρόλο.

Τοξότης

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει και πάλι στο ζώδιο σου, αλλά αυτή την φορά θα δρέψεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, γιατί θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, με απώτερο στόχο να αποκτήσεις την προσωπική σου ελευθερία.

Υδροχόος

2 Αυγούστου
Μαζί με το θερμόμετρο που ανεβαίνει λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, θα ανέβει κι η δική σου θερμοκρασία, και θα σε απογειώσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με αντικειμενικότητα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη εξαιτίας του τρόπου που θα ζυγίζεις τα υπόλοιπα άτομα.

18 Αυγούστου
Ο Αύγουστος φημίζεται για την λαμπρότητα της Πανσελήνου, οπότε μεταφορικά μιλώντας, θα λάμψεις κι εσύ μέσα από την προσωπικότητα και τη θέληση σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα μέσα σου, για να το εκπέμψεις και στους γύρω σου. Αν αναγνωρίσεις ποια είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν, θα νιώσεις μια εσωτερική ολοκλήρωση.

Ιχθύες

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον άξονά σου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, κι επηρεάζει πάρα πολύ τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις, είναι ήδη μεθοδευμένες κι έχουν μπει οι βάσεις από το παρελθόν. Αν δεν έχεις πάρει αποφάσεις για μια συνεργασία, θα αναγκαστείς να λάβεις υπόψη σου είτε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου, είτε κάποιες σημαντικές πληροφορίες, στις οποίες ίσως παρελθοντικά, να μην είχες δώσει και τόσο σημασία. Οι διαμάχες για ένα δικαστικό θέμα που σε απασχολεί, μπορεί να επανέλθουν, με στόχο να το κλείσεις ολοκληρωτικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved