Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 8.

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 8- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 12+8=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.

Για το μήνα Αύγουστο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Το χαρακτηριστικό αυτού του μήνα είναι η ταχύτητα των γεγονότων. Το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τις επιρροές που θα δέχεσαι.

Επαγγελματικά: Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να εκθέσεις τη δημόσια εικόνα σου, να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να προνοήσεις για το οικονομικό σου μέλλον.

Οικονομικά: Κλείσε κάθε είδους εκκρεμότητες με την εφορία.

Αισθηματικά: Αν σε ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης σου προσπάθησε όσο γίνεται ν’ αποφύγεις λογομαχίες και πείσματα. Αν είσαι μόνος / η, πολλές γνωριμίες αλλά τίποτα ενδιαφέρον.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα ό,τι σε απασχολεί κινείται με ρυθμούς χελώνας ή και καθόλου. Οποιαδήποτε πίεση είναι αναποτελεσματική, ακόμα κι αν κάτι δρομολογηθεί σύντομα θ’ αλλάξει μορφή ή πορεία.

Επαγγελματικά: Ευθυγραμμίσου με το κλίμα της εποχής, αναλογίσου τις προσωπικές σου ανάγκες και κινήσου ανάλογα. Προσπάθησε να ελιχθείς αντί να είσαι απόλυτος / η στις αντιδράσεις σου.

Οικονομικά: Η βελτίωση της διαχείρισης φέρνει αποτέλεσμα.

Αισθηματικά: Όσο μένεις στις δηλώσεις και στο τέλος ενδίδεις, το έργο θα επαναλαμβάνεται. Αν είσαι μόνος /η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναχτυπάει την πόρτα σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα θα σε απασχολήσουν ταυτόχρονα διαφορετικοί άνθρωποι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σχέσεις και συνεργασίες ξεκαθαρίζουν ή μπαίνουν σε καινούργια βάση.

Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί εξετάζοντας την πρακτική της πλευρά. Περισσότερο ευνοημένος /η αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με κάτι εποχιακό.

Οικονομικά:Ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να σου προκαλέσει ανασφάλεια, αλλά είναι προσωρινό.

Αισθηματικά: Μην επιμένεις αν δεν τα έχετε ήδη βρει. Καλύτερα ν’ απομακρυνθείς διακριτικά. Αν είσαι μόνος/ η, άφησε την πόρτα ανοιχτή αλλά μην βιαστείς να δεσμευτείς.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Κάνε οικονομία δυνάμεων γιατί θα τις χρειαστείς για να κάνεις καινούργια βήματα. Η διατροφή, η άσκηση και η ηρεμία βοηθάνε ν’ αλλάξεις στυλ και να ελέγξεις το βάρος σου.

Επαγγελματικά: Παρ’ όλο που τα σημάδια δείχνουν ό,τι τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάστηκες, συνεχίζεις να επιμένεις στην προσπάθεια σου και να στηρίζεις τις επιλογές σου.

Οικονομικά: Ζόρικος μήνας, περιορίσου στα αναγκαία.

Αισθηματικά: Εμπιστεύσου τις προτάσεις του /της συντρόφου σου και δεν θα περάσεις άσχημα. Αν είσαι μόνος/ η, μια επανένωση με ερωτικό ενδιαφέρον έχει καλές προϋποθέσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Έντονος προμηνύεται αυτός ο μήνας και άλλο τόσο δημιουργικός αφού ανοίγει νέους δρόμους προς τις επιδιώξεις σου. Απαλλάξου από ό,τι δεν αποδίδει, σε φθείρει ή σε καταπιέζει. Οι σωστές αποφάσεις αυξάνουν τον παράγοντα της τύχης.

Επαγγελματικά: Σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο, θα χρειαστεί όμως να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για ν’ αποφύγεις αντιθέσεις. Μην υποτιμάς τη δύναμη αυτών που σε έχουν βάλει στο μάτι.

Οικονομικά: Μην μεταθέτεις τις οφειλές σου για τον άλλο μήνα.

Αισθηματικά: Μην ευελπιστείς σε υποσχέσεις που δίνονται όταν τα πράγματα φτάνουν σε αδιέξοδο. Αν είσαι μόνος/ η, αυτό που σε ενδιαφέρει στην κυριολεξία είναι η απόδραση από τη ρουτίνα.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αντί να κάνεις λίστα υποχρεώσεων και να τρέχεις να τα προλάβεις όλα, προσπάθησε να βάλεις σωστές προτεραιότητες ώστε να μη χάνεις χρόνο σου με μικροπράγματα που δεν επείγουν.

Επαγγελματικά: Πειραματίζεσαι με πράγματα που απελευθερώνουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Ταξίδια και καινούργιες γνώσεις διευρύνουν τους ορίζοντες σου και αναβαθμίζουν το επαγγελματικό σου προφίλ.

Οικονομικά: Εισπράττεις χρήματα που είχες ξεγράψει.

Αισθηματικά: Ο /η σύντροφος σου θέλει χειροπιαστές αποδείξεις ό,τι δεν τον βλέπεις απλά σαν συγκάτοικο. Αν είσαι μόνος/ η, ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου γιατί μπερδεύεις τους άλλους.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα κρύβεσαι στο καβούκι σου και απομακρύνεις εντέχνως οτιδήποτε σε φορτίζει συναισθηματικά. Αν προκύψει κάποιο θέμα υγεία τελικά θα αποδειχθεί άνευ σημασίας.

Επαγγελματικά: Χάος και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αισθάνεσαι ό,τι είσαι σε ένα τούνελ και δεν μπορείς ν’ απεγκλωβιστείς. Σκέψου τι εναλλακτικές έχεις πριν τα βροντήξεις και φύγεις.

Οικονομικά: Μη βασίζεσαι σε οικονομική βοήθεια τρίτων.

Αισθηματικά: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και ο ψυχικός δεσμός που σας ενώνει ενισχύεται. Αν είσαι μόνος/ η, πιθανό να αναζωπυρωθεί μια σχέση που δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Σε όποιο χώρο κι αν βρεθείς, ένα είναι σίγουρο. Κερδίζεις τις εντυπώσεις και με τα έξυπνα επιχειρήματα σου πείθεις με ευκολία τους γύρω σου. Θα πρέπει όμως να βάλεις νερό στο κρασί σου αν θέλεις να κερδίσεις συμμάχους.

Επαγγελματικά: Η ολοκλήρωση της εργασίας που έχεις αναλάβει δεν σου αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά η ανταμοιβή σου θα είναι αντάξια του κόπου σου. Οι συγκυρίες φέρνουν στην επιφάνεια παλαιότερα σχέδια.

Οικονομικά: Οικονομική σταθερότερα.

Αισθηματικά: Οι υπερβολές στη σχέση σας δίνουν και παίρνουν και τορπιλίζουν κάθε επικοινωνία. Αν είσαι μόνος /η, ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σου κύκλο δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Είσαι σε φάση να γυρίσεις σελίδα και ν’ ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου. Κουράστηκες ν’ ακολουθείς τον τρόπο σκέψης ατόμων με τα οποία δεν μπορείς να συνεννοηθείς και πολύ περισσότερο να συνεργαστείς.

Επαγγελματικά: Ένας εργασιακός κύκλος ολοκληρώνεται. Από τον επόμενο μήνα ανοίγονται νέες προοπτικές. Ενδεχομένως να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που σε εκφράζει.

Οικονομικά: Οικονομικές εκκρεμότητες αναζητούν άμεσες λύσεις.

Αισθηματικά: Αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν μπορείς να εξηγήσεις. Αν είσαι μόνος / η, μην αφήνεις να αιωρούνται πράγματα στον αέρα.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved