Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούλιο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιουλίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούλιο;

Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

4 Ιουλίου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ευαισθησίες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια ή από άτομα με τα οποία συνδέεσαι με ένα πολύ συναισθηματικό τρόπο. Κατά συνέπεια θα αντιδράσεις, ώστε να προστατεύσεις και να φροντίσεις τα δικά σου πρόσωπα, αλλά κι ότι έχεις δημιουργήσει. Το σπίτι κι η οικογένεια, θα είναι τα πεδία που θα κινηθείς και θα δραστηριοποιηθείς. Ένας Καρκίνος η ένας Αιγόκερως θα παίξουν τον ρόλο τους.

19 Ιουλίου
Ο χρόνος σου θα μοιραστεί μεταξύ οικογένειας και δουλειάς, κι αυτό θα σε ζορίσει επειδή θαξεφύγεις τελείως από τα προσωπικά σου θέλω. Όμως, πρόκειται για εμπειρίες που τις έχεις ανάγκη, επειδή σε εξελίσσουν, ενώ ταυτόχρονα, σε υποχρεώνουν να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια. Απέφυγε τις πολλές εντάσεις γιατί δεν θα μπορείς να διαχειριστείς κάποιες δυσκολίες.

Ταύρος

26 Ιουλίου

Μην δώσεις σημασία σε εντάσεις που θα προκύψουν από εγωιστικές αντιλήψεις και καταστάσεις. Πιθανόν η κτητικότητα σου να μην σε αφήνει να δεις την αλήθεια και χωρίς να το θέλεις να παραποιείς ένα μέρος από αυτήν. Ένα Λιοντάρι θα σου δώσει αυτό που ζητάς, αλλά μέσα από δυσκολίες κι εντάσεις.

Καρκίνος

1-12 Ιουλίου
Είναι το διάστημα κατά το οποίο, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα υπάρξει μια μεγάλη κινητικότητα. Ο στόχος είναι, να μην παρασυρθείς από τα θέλω και τις απαιτήσεις των άλλων, αλλά να κάνεις δικά σου πράγματα, τα οποία θα σε ευχαριστήσουν. Το να διατηρήσεις την ταυτότητά σου, θα είναι τελικά εκείνο που θα σε ευεργετήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μια σχέση με ένα νεώτερο πρόσωπο, μπορεί να προκύψει αιφνίδια.

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σε υποχρεώσει να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις, ενώ, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο θα βιώσεις και θα ξεχωρίσεις μέσα σου το σωστό από το λάθος, πάντα σε σχέση με το άτομο σου και τη ζωή σου. Όταν μάθεις να αποφορτίζεσαι και να μην αναμειγνύεσαι πουθενά, τότε σίγουρα προστατεύεσαι. Πιθανόν να το κάνεις και τώρα, αναζητώντας την προσωπική σου ηρεμία και γαλήνη.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στον άξονά σου και σηματοδοτεί τα σκαμπανεβάσματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Το να βλέπεις ένα θέμα κι από τις δυο πλευρές του, δεν σημαίνει πάντα ότι είναι εύκολη υπόθεση. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες σε σχέση με το πως τελικά τις έχεις δουλέψει, πιθανόν να είναι ένα κομμάτι που θα σε βαρύνει πάρα πολύ. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις που ναι μεν, σε κάνουν να νιώθεις δυνατός/η, αλλά από την άλλη να σε φορτώνουν με ευθύνες και πολλές υποχρεώσεις.

Λέων

12 Ιουλίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σε λούσει με την λάμψη της και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα σου προσφέρει όλα τα δώρα της κι όχι μόνο. Μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για σένα. Επίσης, θα ενδώσεις σε έρωτες παιχνιδιάρικους και μοναδικούς. Γενικά μιλώντας, είναι μια περίοδος που θα περάσεις όμορφα. Επιπλέον, θα έρθουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

14 Ιουλίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει μια νέα, περισσότερο υποκειμενική πραγματικότητα, η οποία μπορεί μεν να σου δώσει δημιουργικές ιδέες, αλλά από την άλλη, θα σου κόψει τις ευκαιρίες, αν δεν έχεις την διαλλακτικότητα να διαπραγματευτείς οτιδήποτε τύχει στον δρόμο σου. Αν όμως κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές, δεν θα σε μπλοκάρει η απολυτότητα σου. Παρόλα αυτά, θα κάνεις πράγματα και θα κινηθείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Μέχρι και τις 30 Ιουλίου θα κινείσαι πάνω κάτω, σε αυτούς τους ρυθμούς.

22 Ιουλίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, οπότε θα νιώσεις την εσωτερική σου δύναμη να μεγαλώνει, και την λάμψη σου να είναι δεδομένη. Το ότι θα είσαι πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με άλλο σκεπτικό, οτιδήποτε σε απασχολεί.

Παρθένος

31 Ιουλίου

Ο Ερμής στο ζώδιο σου, πραγματικά θα φανεί σαν δώρο στην ζωή σου, γιατί θα σε βοηθήσει να πάρεις βαθιές ανάσες. Θα ξεφύγεις από πολλές ανακατεμένες καταστάσεις και θα οργανώσεις την ζωή σου με έναν καλύτερο τρόπο. Η θετική σκέψη, θα βοηθήσει να περάσεις καλύτερα και συγχρόνως να τελειώσεις πολλά από τα πρακτικά θέματα που είχες αφήσει σχεδόν στην μέση. Μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, θα έχεις μεγάλες ευκαιρίες να ολοκληρώσεις το έργο σου. Η λογική κι η έμπνευση, θα είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν.

Ζυγός

12 Ιουλίου

Θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μεταξύ των έντονων συναισθηματικών αναγκών κι επιθυμιών σου κι εκείνες των άλλων ατόμων. Είναι επιτακτική ανάγκη, όλο αυτό να το φέρεις σε μια ισορροπία, ώστε να μην αποπροσανατολιστείς. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις σωστές αποστάσεις από την λογική και το συναίσθημα, αλλά τουλάχιστον αν γνωρίζεις τι είναι εκείνο που πρέπει να αντιμετωπίσεις, το χειρίζεσαι πολύ καλύτερα.

Αιγόκερως

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, και θα βγει στην επιφάνεια οτιδήποτε έχεις απωθήσει, από φόβο για την οικογένεια και για τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται. Παρόλα αυτά, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς καταστάσεις με πολύ δικά σου πρόσωπα, γιατί έχεις πλέον κατανοήσει τι χρειάζεται να κάνεις για να είσαι κοντά τους.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με μια νέα πραγματικότητα, πάνω σε θέματα συναισθημάτων κι οικογενειακών υποχρεώσεων. Ίσως να παραμερίσεις για λίγο τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις της καριέρας σου, για να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά. Η αναστάτωση θα είναι έντονη, μόνο αν δεν έχεις αποφασίσει πως να διαχειριστείς τα προβλήματα και τις ευαισθησίες, τόσο τις δικές σου, όσο και των ατόμων που απαρτίζουν την οικογένεια σου.

Υδροχόος

12 Ιουλίου
Ξεκινάει μια πολύ καυτή περίοδος για σένα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Μέχρι και τις 5 Αυγούστου, θα γίνεις το επίκεντρο και θα ξεχωρίσεις ακόμα και χωρίς να το θέλεις. Αυτό μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μέσα από ένα άλλο άτομο, αφού η Αφροδίτη που μπαίνει στο Λιοντάρι, σου χαρίζει την λάμψη και την υποστήριξη της, μέσω τρίτων. Η θεατρική συμπεριφορά κι η ζεστασιά που θα εκφράσεις, μπορεί να γίνουν αντικείμενα έκπληξης από τα άλλα άτομα, θα σε φέρουν όμως, πιο κοντά με όλους. Σκέψεις για γάμο και συντροφικότητα, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

14 Ιουλίου
Η σκέψη σου μπορεί να γίνει έντονα υποκειμενική και να ερμηνεύσεις τα γεγονότα, αρκετά εγωιστικά. Ο Ερμής στο Λιοντάρι θα σε δραστηριοποιήσει με ένα τρόπο πολύ προσωπικό. Καλό θα ήταν να προσέξεις όποια συμφωνία κάνεις, γιατί μπορεί μετά να το μετανιώσεις, αν σου ξεφύγει καμιά λεπτομέρεια που μπορεί να αποδειχτεί σημαντική. Αυτό θα κρατήσει μέχρι και τις 30 Ιουλίου, κι απαιτείται προσεκτική αντιμετώπιση, προκειμένου να μην γίνουν λάθη σε συναλλαγές με τρίτους.

Ιχθύες

31 Ιουλίου
Μπαίνει ο Ερμής στην Παρθένο κι επηρεάζεσαι ιδιαίτερα, γιατί ο τρόπος που θα σκέφτεσαι, θα γίνει επιτέλους περισσότερο πρακτικός και δεν θα χάνεσαι μέσα σε φαντασιώσεις, που συνήθως δεν σε οδηγούν πουθενά. Η διάθεση για προκοπή και για οργανωμένα μεθοδικά βήματα, θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες συμφωνίες, αλλά και πρακτικές κινήσεις με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Το διάστημα θα είναι πολύ μεγάλο, γιατί ο Ερμής θα είναι στον άξονά σου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, κι έτσι θα προλάβεις να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου αλλά και τις επαφές σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved