Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιουνίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Κριός, Δίδυμοι, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

27-29 Ιουνίου

Νέες συνθήκες δημιουργούνται, στις οποίες χρειάζεται εσύ να σταθείς στο ύψος των αναγκών και των υποχρεώσεων όλης της οικογένειας. Αν θεωρήσεις τα άτομα στην δουλειά ως πολύ δικά σου πρόσωπα, θα πρέπει να δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσεις ένα μέρος των αναγκών τους. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, γιατί εσύ χάνεις τον στόχο σου κι ίσως να βρίσκεσαι κι έξω από τα νερά σου. Γενικά, το πολύ συναίσθημα σε αποπροσανατολίζει.

Ταύρος

29 Ιουνίου

Ο Άρης στον άξονά σου ορθοδρομεί και μπαίνουν πλέον τα πράγματα κάπως στην θέση τους. Ότι ήταν να λύσεις από το παρελθόν, μπορεί και να έχει ήδη λυθεί, και τώρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις την τρέχουσα πραγματικότητα, την οποία ακόμα θεωρείς δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Τα αδιέξοδα θα παραμερίσουν και θα βρεις λύσεις.

Δίδυμοι

5 Ιουνίου

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ιδανικά, θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις, και θα γνωρίσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία με τον δικό της τρόπο, θα σε απελευθερώσει.

13 Ιουνίου

Ο Ερμής στο ζώδιο σου από σήμερα μέχρι και τις 29 Ιουνίου, θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα για να αφήσει και πάλι το στίγμα του, υπενθυμίζοντας σου ότι πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα κι ευέλικτα, αφού έτσι θα αναγνωρίζεις την καλή πληροφορία, χωρίς όμως να αισθάνεσαι ενοχές όταν δεν τα καταφέρνεις. Η γόνιμη σκέψη σε συνδυασμό με την σωστή πληροφορία, συνθέτουν μια εικόνα, πολύ δημιουργική.

20 Ιουνίου

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μάλιστα σε ένα οριακό σημείο, στην τελευταία ημέρα των Διδύμων. Αυτό σηματοδοτεί μια διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας: τα πάντα μπορεί να διαβρωθούν με στόχο την επαναδημιουργία τους, και να που αυτό γίνεται και τώρα. Επομένως, ότι και αν συμβαίνει, δεν πρέπει να σε ανησυχεί υπερβολικά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, κι όλα θα καταλαγιάσουν με κάποιο τρόπο. Εσύ, αυτό που καλείσαι να κάνεις, είναι να λάβεις το μήνυμα που θα σε βάλει σε ένα δρόμο γνώσης και προσωπικής αφύπνισης.

Καρκίνος

18 Ιουνίου

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα με τον εαυτό σου και γενικά με τα θέλω σου. Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις συνήθως είναι αρκετά δυνατές κι ιδιαίτερες, ενώ με τον τρόπο σου, θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις τα όμορφα πράγματα της ζωής, με απώτερο στόχο την απόλαυση. Η οικογενειακή κι η οικονομική ασφάλεια, θα είναι το ζητούμενο.

22 Ιουνίου
Ο Ήλιος εισήλθε στο ζώδιο σου από τις 21 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Επομένως, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να συλλέξεις τις συναισθηματικές εμπειρίες που θέλεις, αλλά ταυτόχρονα να προστατέψεις όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τα άτομα που θεωρείς πολύ δικά σου.

30 Ιουνίου

Ο Ερμής στο ζώδιο σου από τις 30 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, θα σου δίνει συνέχεια ευκαιρίες για να εκφράσεις ολοένα και πιο εύκολα τον εσωτερικό σου εαυτό. Το γερό μνημονικό, σε συνδυασμό με την δημιουργική σου σκέψη, θα σου επιτρέψουν να έχεις καλύτερη αίσθηση προς τα που πηγαίνεις και τι αποτελέσματα να περιμένεις.

Παρθένος

12 Ιουνίου

Θα χρειαστεί να πάρεις συγκεκριμένη θέση κι ίσως να πρέπει να πιέσεις τους γύρω σου να αποδεχτούν τις θεωρίες σου, κι αυτό, μάλλον σου φαίνεται δύσκολο. Τούτο συμβαίνει, γιατί αρκετές φορές νιώθεις ότι υστερείς στο επικοινωνιακό σου κομμάτι. Οι άλλοι μπορεί να σε κρίνουν αυστηρά, μόνο και μόνο, γιατί εσύ τελικά, το πιστεύεις. Μέσα όμως από αυτή την κατάσταση, εσύ δοκιμάζεις νέες εμπειρίες με τον Δίδυμο. Η πίεση που θα νιώσεις, οφείλεται στο ότι θα επιζητήσεις την αλήθεια και τελικά αποδεικνύεται ότι, τίποτε δεν είναι εύκολο.

Σκορπιός

29 Ιουνίου

Ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και σε απελευθερώνει από ένα κομμάτι που συνδέεται με το παρελθόν. Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσεις ακάθεκτος/η σε ότι κι αν έχεις σχεδιάσει. Η πειθαρχία είναι δεδομένη κι έτσι θα εκτελεστούν πιο εύκολα όλα τα προσωπικά σου σχέδια. Το ότι θα έχεις αξιοζήλευτες αντοχές, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το σώμα σου και γενικά την εμφάνισή σου. Το σεξαπίλ σου είναι δεδομένο κι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, ακόμα πιο ισχυρές. Πρόσεξε μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές.

Τοξότης

5 Ιουνίου

Το να βελτιώνεσαι και να βλέπεις καθαρά σε ποιο μονοπάτι χρειάζεται να βαδίσεις, για να εξασφαλίσεις προτεραιότητα κι ευχέρεια στην γνώση και στην σωστή επικοινωνία, θα είναι αποτέλεσμα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Το μυστικό είναι ότι, θα σε υποχρεώσει να αναθεωρήσεις ορισμένες απόλυτες αντιλήψεις σου, ωθώντας σε να δεις από μια διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα.

13 Ιουνίου

Η επικοινωνία σου -ελέω του Ερμή στους Διδύμους μέχρι και στις 29 Ιουνίου- θα γίνει πιο γρήγορη, ενώ η επαφή σου με τους άλλους θα σου προσφέρει αυθεντική γνώση. Τα συμπεράσματα, τα βασισμένα στην σωστή κι αντικειμενική κρίση θα βγαίνουν πολύ γρήγορα, τόσο, που κι εσύ θα εκπλαγείς. Το κυριότερο μέλημά σου θα είναι το πως να επικοινωνήσεις σωστά και να εμπνεύσεις τους γύρω σου, με εμπιστοσύνη.

20 Ιουνίου

Η αυλαία από τον ένα μήνα στον επόμενο κλείνει με πρωταγωνιστή εσένα, και την Πανσέληνο να είναι ο μοναδικός οδηγός σου. Το νόμισμα έχει δυο όψεις και θα το αντιληφθείς ξεκάθαρα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις πολύ γρήγορα και γενναία βήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με τους άλλους.

Αιγόκερως

18 Ιουνίου

Διαφοροποιείσαι τελείως στο θέμα των προσωπικών σχέσεων, κι είναι σαν να φυσάει ένας καινούργιος, καλός άνεμος. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ξεκινάει από σήμερα να τροφοδοτεί τις εμπειρίες σου, δίνοντας σου την άνεση να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Η φροντίδα κι η προστασία, θα είναι εκείνα που θα αναζητάς από τους άλλους, αλλά συγχρόνως κι εκείνα που θα προσφέρεις. Μέχρι και τις 11 Ιουλίου, θα νιώθεις με τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι πολύ στενά, ότι είσαι σαν οικογένεια μαζί τους.

30 Ιουνίου

Οι συζητήσεις σου θα περιοριστούν, ενώ θα έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία στον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι. Μέχρι να φύγει ο Ερμής από τον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, θα επηρεάζεσαι υπερβολικά από τα πολύ κοντινά σου άτομα, και δεν θα εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους, αν δεν πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το καλό είναι ότι θα δημιουργήσεις ένα δίχτυ ασφαλείας, αλλά και μεγάλης συναισθηματικής επαφής.

Ιχθύες

12 Ιουνίου

Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου, αφού όλα μεταβάλλονται κι αυτό τείνει να σε κουράσει. Θα γίνονται πολλές συζητήσεις για το τίποτε και θα υποστείς πολλές ταλαιπωρίες χωρίς να καταλήξεις πουθενά. Μέσα από όλο αυτό, κάτι θα διδαχτείς, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η μέσα στον εαυτό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved