Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούνιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ

Έξω από τη ζώνη ασφαλείας!

Γενικά: Ήρθε η ώρα να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, αν θέλεις πραγματικά να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς. Αποδέξου κάθε τι καινούργιο ακόμα κι αν πιστεύεις ότι είναι «έξω» από τα νερά σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις διαπιστώσει ότι η σχέση με τον/τη σύντροφό σου δεν έχει περιθώρια εξέλιξης, αδίκως προσπαθείς. Αν είσαι μόνος/η, φίλτραρε κάθε νέα γνωριμία μέχρι να διαπιστώσεις ότι είναι αυτό που θέλεις.
Επαγγελματικά: Αναπάντεχα γεγονότα στο χώρο της εργασίας σου σε προβληματίζουν και ανατρέπουν το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου για αλλαγή και εξέτασε προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Τόνωση ηθικού!

Γενικά: Μια νέα εμπειρία θα τονώσει το ηθικό σου και θα σε βγάλει από τη ρουτίνα σου. Τέντωσε τις κεραίες σου και εκμεταλλεύσου έγκαιρα κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, χωρίς όμως να βιάζεσαι.
Αισθηματικά: Με το σύντροφό σου, εκτός από εραστές, είστε και φιλαράκια. Αν είσαι μόνος/η το ένστικτό σου σε οδηγεί κοντά σε ένα πρόσωπο που σε συναρπάζει, δεν ξέρεις όμως τον τρόπο να το προσεγγίσεις.
Επαγγελματικά: Υποστήριξη στο χώρο της εργασίας σου και αναγνώριση της υπεύθυνης δουλειάς σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις προαγωγή ή να μετακινηθείς σε μια θέση που εποφθαλμιούσες εδώ και καιρό.
Οικονομικά: Εξασκήσου στην εγκράτεια και την αποταμίευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Απομάκρυνε ό,τι σε βαραίνει ψυχολογικά!

Γενικά: Απομάκρυνε ό,τι σε βαραίνει ψυχολογικά. Ασχολείσαι πολύ με τους άλλους παραμελώντας τις δικές σου ανάγκες. Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι θέλουν αυτοί από σένα αλλά τι περιμένεις και εσύ από εκείνους.
Αισθηματικά: Ένα ταξίδι ή μια από κοινού δράση βοηθάει στην εκτόνωση των εντάσεων και σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που όμως είναι ήδη δεσμευμένο.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλάζουν. Θα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα από το παρελθόν. Μη βιαστείς να δράσεις και να ανακοινώσεις τις ιδέες σου πριν πάρεις την τελική απόφαση.
Οικονομικά: Αν σου οφείλουν κάποιο χρηματικό ποσό, ζήτησέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Τονισμένη γοητεία!

Γενικά: Αυτό το μήνα η γοητεία σου είναι τονισμένη και η ψυχολογική σου διάθεση στα ύψη. Μια γνωριμία θα σου θυμίσει πως είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας, παρ’ όλα αυτά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά.
Αισθηματικά: Απολαμβάνεις την ασφάλεια, τη στήριξη και την τρυφερότητα που σου χαρίζει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας νέος δεσμός θα σου δώσει φτερά και θα εκτινάξει την αυτοπεποίθησή σου.
Επαγγελματικά: Ήρθε ο καιρός ν’ ανταμειφθείς για τους κόπους σου και να σκεφτείς για το επαγγελματικό μέλλον σου. Οι ευοίωνες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητές σου.
Οικονομικά: Περιορίσου στα απαραίτητα και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Μεταβατικό διάστημα!

Γενικά: Βρίσκεσαι σ ένα μεταβατικό διάστημα γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με το προβληματικό σου παρελθόν. Κράτησε μόνο ό,τι σου είναι χρήσιμο για το μέλλον.
Αισθηματικά: Διάθεση ανανέωσης! Ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό και εξορκίζεις κάθε δυσαρμονία. Αν είσαι μόνος/η, χαλάρωσε όσο μπορείς γιατί το νευρικό σου σύστημα είναι έτοιμο να εκραγεί.
Επαγγελματικά: Η ανάγκη σου να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο κορυφώνεται. Κατόπιν ώριμης σκέψης και προσεκτικού σχεδιασμού τόλμησέ το. Όποια αλλαγή θελήσεις να κάνεις στην εργασία σου θα είναι για καλό σου.
Οικονομικά: Εύνοια από κληρονομιές και χρήματα τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Επιθυμία για νέες εμπειρίες!

Γενικά: Από τη μια είναι η κανονική σου ζωή και από την άλλη η επιθυμία σου να ζήσεις νέες εμπειρίες. Αν επιδιώξεις να μπεις σε κύκλους που είναι πιο κοντά στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Αισθηματικά: Αφού τα έχεις βρει με το ταίρι σου, δεν μετράει η γνώμη φίλων και συγγενών. Αν δεν έχεις σχέση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ερωτευτείς ένα άτομο άλλης κουλτούρας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Επαγγελματικά: Ιδανική περίοδος για να κλείσεις συμφωνίες, να συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια και γενικά να δεις τα σχέδιά σου να προωθούνται. Ενδέχεται ν’ αποσπάσεις υπόσχεση για οικονομικό μπόνους.
Οικονομικά: Οικονομική άνοδος μικρή, αλλά όχι ασήμαντη.

Διάβασε επίσης: Ταρό και Αστρολογία

ΖΥΓΟΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Μην επιμένεις σε παλιές τακτικές!

Γενικά: Μην είσαι ισχυρογνώμων. Οι γύρω σου με το να σε παροτρύνουν να δεις και την άλλη όψη των πραγμάτων, δεν θέλουν, όπως πιστεύεις, να σου κόψουν τα φτερά. Μην επιμένεις σε παλιές τακτικές που δεν εξυπηρετούν πια τους στόχους σου.
Αισθηματικά: Ρίξε τους τόνους σου γιατί σε μια λεκτική διαφωνία μπορεί να ειπωθούν λόγια που δύσκολα θα ξεχαστούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, φλερτάρεις διακριτικά μέχρι ν’ αποφασίσεις τι θα κάνεις τελικά.
Επαγγελματικά: Μια απρόσμενη επαγγελματική συζήτηση ή πρόταση σε αιφνιδιάζει και σε προκαλεί να βγεις από το καβούκι σου και να διοχετεύσεις την ενέργεια και το δυναμισμό σου σε αδοκίμαστα project.
Οικονομικά: Εντάσεις που αφορούν εντολές πληρωμών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Έχεις ανάγκη ν’ ακουστείς!

Γενικά: Έχεις ανάγκη ν’ ακουστείς, να σε κατανοήσουν, να σεβαστούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Βάλε όρια σε σχέσεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς. Πρότεινε αυτό που θέλεις αντί να περιμένεις τις προτάσεις των άλλων.
Αισθηματικά: Με έξυπνους ελιγμούς αποφεύγεις τις συνέπειες πρόσφατων ατασθαλιών. Αν δεν είσαι σε σχέση, η διάθεση που κυριαρχεί αυτό το διάστημα είναι ν’ αφήσεις τον εαυτό σου να ξελογιαστεί φλερτάροντας.
Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή προσφέρεται για επαφές, επικοινωνία και μετακινήσεις. Επιδίωξε να γεφυρώσεις τις διαφορές με τους συναδέλφους σου και να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.
Οικονομικά: Μην δανείσεις και μην δανειστείς.

Παράγγειλε Τώρα το βιβλίο Ταρό για όλους εδώ

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Εξέτασε τις εναλλακτικές σου!

Γενικά: Εξέτασε ποιες εναλλακτικές έχεις, αν νοιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε καταστάσεις ή ασχολίες που δεν σε εκφράζουν πια. Τα αληθινά σου ενδιαφέροντα βρίσκονται πέρα από τη συμβατική σου ζωή.
Αισθηματικά: Όποιες προσδοκίες κι αν έτρεφες για την εξομάλυνση της σχέσης σου θα πρέπει να τις βάλεις στην κατάψυξη. Αν είσαι μόνος/η, σταμάτα ν’ αναπολείς το παρελθόν ή κάποια περασμένη σχέση.
Επαγγελματικά: Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως δείχνουν. Υπάρχει παρασκήνιο το οποίο εμποδίζει, προς το παρόν, τις προσπάθειές σου. Φρόντισε να έχεις στη διάθεσή σου ένα δεύτερο σχέδιο δράσης.
Οικονομικά: Η ρευστότητα είναι περιορισμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην αφήνεις τρίτους να παρεμβαίνουν στη ζωή σου!

Γενικά: Μην αφήνεις τρίτους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή με το επιχείρημα ότι εκείνοι ξέρουν καλύτερα και σε συμβουλεύουν για το καλό σου. Το τι πραγματικά χρειάζεσαι το ξέρεις μόνο εσύ.
Αισθηματικά: Η σύμπνοια που υπάρχει στη σχέση σου πιθανόν να σας οδηγήσει να αποφασίσετε ν’ αποκτήσετε ένα παιδί. Αν δεν έχεις σχέση ετοιμάσου για ευχάριστες γνωριμίες και μπόλικη ψυχαγωγία.
Επαγγελματικά: Θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σου εξέλιξη έρχονται στην επιφάνεια και σε βοηθάνε να συνειδητοποιήσεις ποιες καταστάσεις ανταποκρίνονται στις δικές σου προσδοκίες και ποιες όχι.
Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες και επικερδείς συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το αύριο θα σε δικαιώσει!

Γενικά: Μην πιέζεις τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου, αν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς δεν έχουν ανταπόκριση. Ρίξε τους τόνους για να εισπράξεις λιγότερες αντιδράσεις. Το αύριο θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικά: Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις ιδέες σου στο/τη σύντροφό σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει το ακριβώς αντίθετο. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσοχή σε μία πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία.
Επαγγελματικά: Οι τόνοι ανεβαίνουν προκαλώντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους. Περιόρισε κάθε εριστική διάθεση γιατί υπάρχει η προοπτική να προκληθεί οριστική ρήξη σε μια συνεργασία.
Οικονομικά: Παλιές εκκρεμότητες απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

ΙΧΘΥΕΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Προθυμία για συνεργασία!

Γενικά: Προθυμία για συνεργασία. Για χάρη της συντροφικότητας δείχνεις διατεθειμένος/η να κάνεις ένα βήμα πίσω όταν η ένταση φτάνει στο απροχώρητο, αλλά μην παραχωρείς γη και ύδωρ υπό το φόβο της απώλειας.
Αισθηματικά: Αντιμετωπίζεις λογικά και πρακτικά κάποια θέματα που αφορούν την μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις ανάγκη από ένα/μία σύντροφο που να σου παρέχει τρυφερότητα και σταθερότητα.
Επαγγελματικά: Οι προβληματισμοί γύρω από την πορεία της εργασίας σου ενισχύονται και οι προσπάθειές σου για εύρεση καινοτόμων λύσεων δεν οδηγούν πάντα στα επιθυμητά αποτελέσματα.
Οικονομικά: Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να γίνουν αιτία προστριβών.

Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2016 για τα 12 Ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved