Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Απρίλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Πραγματοποίηση μιας μεγάλης επιθυμίας!
Γενικά: Αυτό το μήνα μπορείς να ελπίζεις ό,τι μια μεγάλη σου επιθυμία δεν θα μείνει στο χώρο της φαντασίας. Φρόντισε μόνο αυτό που εύχεσαι να είναι πραγματικό αυτό που θέλεις εσύ, και ό,τι δεν έχεις παρασυρθεί από κάποιους άλλους.
Αισθηματικά: Αν οι υποχρεώσεις σας έχουν απομακρύνει, η ειλικρίνεια και η αμεσότητα θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος /η, ένας αναπάντεχος «εισβολέας» μπορεί ν’ αναστατώσει ευχάριστα την καθημερινότητα σου.
Επαγγελματικά: Τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος να εκφράσεις τις ιδέες σου, όπου πρέπει να ακουστούν. Αξιοποίησε γνωριμίες και επιδίωξε επαφές με ανθρώπους – κλειδιά, τώρα που οι πόρτες ανοίγουν ευκολότερα.
Οικονομικά: Παρά τα ακριβά γούστα σου δεν θα σου λείψουν τα χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Ελαστικότητα σε πειραματισμούς!
Γενικά: Το άγχους για καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις, θα σε κάνουν να γίνεις πιο ελαστικός /η, σε πειραματισμούς που μέχρι τώρα πίστευες ό,τι δεν σου ταιριάζουν. Κυνήγησε χρήσιμες γνωριμίες.
Αισθηματικά: Αν δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να δώσεις μια τελική απάντηση, πάρε το χρόνο σου. Αν είσαι μόνος/ η, με τη συμπεριφορά σου δείχνεις ό,τι θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και αυτό δεν είναι υπέρ σου.
Επαγγελματικά: Χρειάζεται προσπάθεια για να φτάσεις στην επιτυχία. Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την πονηριά σου, ώστε να μην πάει από στόμα σε στόμα ό,τι σχεδιάζεις, και σου αρπάξουν την ευκαιρία μέσα από τα χέρια.
Οικονομικά: Μην μεταθέτεις για «προσεχώς» τις υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XVI ΠΥΡΓΟΣ
Με την αδρεναλίνη στα ύψη!
Γενικά: Αυτό το μήνα η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Αναπάντεχες καταστάσεις γκρεμίζουν ό,τι σάπιο υπάρχει στη ζωή σου και σε πρώτο στάδιο σε αποσυντονίζουν. Το κενό που δημιουργείται βρίθει καινούργιων προκλήσεων.
Αισθηματικά: Αναρωτιέσαι πόσο ακόμα θα κάνεις υπομονή, ενώ διψάς για νέες εμπειρίες. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος /η, αφύπνισε τον αισθησιασμό σου που έχει ατονήσει τον τελευταίο καιρό.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο επωφελήσου από τις συνθήκες και πρόβαλε τις ικανότητες σου μέσα από τη δουλειά σου. Φρόντισε πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο και κάθε κατάσταση που δεν είναι νόμιμη.
Οικονομικά: Προσοχή στους κοινούς λογαριασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Δοκιμάζεις κάτι συναρπαστικό!
Γενικά: Με την παρότρυνση ενός φίλου αυτό το μήνα δοκιμάζεις κάτι νέο και συναρπαστικό. Θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα αν αφοσιωθείς σε ό,τι επιλέξεις ιδίως αν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.
Αισθηματικά: Η ισορροπία στη σχέση σου πλέον είναι δεδομένη. Ο /η σύντροφο σου δείχνει ξεκάθαρα ό,τι σε αγαπά σε θέλει και σε νοιάζεται. Αν είσαι μόνος/ η, ψάχνεις μια ζεστή αγκαλιά για να φωλιάσεις.
Επαγγελματικά: Ο νους σου κατεβάζει έξυπνες ιδέες αλλά επωφελείται και από ιδέες άλλων. Διαδύκτιο, ξένοι, εξωτερικό, σπουδές, ενημέρωση ή μάθηση πάνω σε θέματα τεχνολογίας έχουν κάτι θετικό να προσφέρουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.
Οικονομικά: Διεκδίκησε ό,τι σου οφείλουν.

ΛΕΩΝ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Πληθώρα ενδιαφερόντων!
Γενικά: Αυτό το μήνα τα ενδιαφέροντα και οι ασχολίες σου πληθαίνουν. Αξιολόγησε τι αξίζει το χρόνο που αφιερώνεις για να μην χάσεις την ουσία. Ένα σημαντικό πρόσωπο μπαίνει στο φιλικό κύκλο σου.
Αισθηματικά: Συζητήσεις που αφορούν θέματα από το παρελθόν σας χαλάνε τη διάθεση και δεν οδηγούν πουθενά. Αν είσαι ελεύθερος/ η, τα θέλεις όλα ή τίποτα, όμως δεν λειτουργούν και οι άλλοι έτσι.
Επαγγελματικά: Μην αναμιγνύεσαι σε ζητήματα που δεν σε αφορούν άμεσα, και μην δείχνεις τόση προθυμία να βοηθήσεις γιατί θα σου αναθέτουν συνεχώς αγγαρείες. Είσαι ο άνθρωπος που χρειάζονται όλοι.
Οικονομικά: Ίσως εκμεταλλευτείς οικονομικά ένα χόμπι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧIΧ ΗΛΙΟΣ
Καταφέρνεις ό,τι επιθυμείς!
Γενικά: Έχεις τη δύναμη να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς. Η διαίσθηση η εφευρετικότητα και η τονισμένη σου δημοτικότητα δεν περνάνε απαρατήρητες και σου επιτρέπουν ν’ αξιοποιήσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.
Αισθηματικά: Απολαμβάνεις τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου και έχεις την πλήρη υποστήριξη του σε ό,τι κι αν σχεδιάζεις. Αν είσαι μόνος /η, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.
Επαγγελματικά: Μια συνεργασία έχει πιθανότητες να μπει σε σταθερή βάση και να φέρει ικανοποιητικά κέρδη. Αν είσαι υπάλληλος ένα ζήτημα που σε απασχολεί θα τακτοποιηθεί με τον πιο επωφελή για σένα τρόπο.
Οικονομικά: Η καλή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Λειτούργησε με γνώμονα το νου!
Γενικά: Αυτό το μήνα αν μειώσεις την ευθιξία και την ευαισθησία σου και λειτουργήσεις με γνώμονα περισσότερο το νου και λιγότερο την καρδιά, θα μπορέσεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.
Αισθηματικά: Κανείς δεν κερδίζει όταν και οι δύο δεν μιλάτε γι αυτό που σας ενοχλεί. Αν είσαι μόνος /η, μη ζαλίζεις το μυαλό σου, κάθε φορά που κάνεις μια γνωριμία, με υποθετικά σενάρια. Το τοπίο σύντομα θα ξεκαθαρίσει.
Επαγγελματικά: Συνεταιρισμοί, συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις επί τάπητος. Πολλές συζητήσεις και σχόλια δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα και ο έντονος ανταγωνισμός δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια.
Οικονομικά: Ξεχώρισε τις επιθυμίες από τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σου χτυπάει κόκκινο!
Γενικά: Αυτό το μήνα η αυτοπεποίθηση σου χτυπάει κόκκινο. Είσαι έτοιμος /η να ταράξεις τα νερά χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες. χρειάζεται όμως να διαλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς.
Αισθηματικά: Η σχέση σας δυναμώνει μέσα από προβλήματα που σας δημιουργούν εξωτερικοί παράγοντες. Αν είσαι μόνος /η, οι εντυπώσεις που δίνεις είναι το διαβατήριο σου για μια σημαντική γνωριμία.
Επαγγελματικά: Έχεις δώσει τις εξετάσεις σου και κανείς πλέον δεν αμφισβητεί τις ικανότητες σου. Αν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση μην το κάνεις όταν βρίσκεσαι κάτω από συναισθηματική φόρτωση.
Οικονομικά: Αισιόδοξες προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ
Απόδρασε από ό,τι σε εγκλωβίζει!
Γενικά: Βρες το χρόνο και τον τρόπο ν’ αποδράσεις από ό,τι σε πιέζει και σε εγκλωβίζει εδώ και καιρό. Αν παρουσιαστεί ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι ή να κάνεις ένα σεμινάριο μην την αφήσεις να πάει χαμένη.
Αισθηματικά: Η διαφορετική οπτική σας δημιουργεί κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος /η, μια γνωριμία μέσω φίλων ενδέχεται να αποδειχτεί πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό,τι περίμενες.
Επαγγελματικά: Το χάος και η έλλειψη συνεννόησης που επικρατεί στο χώρο της εργασίας σου έχει σαν αποτέλεσμα να ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σου και δυσκολεύει τη ροή της δουλειάς σου.
Οικονομικά: Μην αφήνεις εκκρεμότητες γιατί σύντομα θα σου φανούν βουνό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ι ΜΑΓΟΣ
Ξεκαθάρισμα φίλων και γνωστών!
Γενικά: Αυτό το μήνα καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ αληθινών φίλων και απλών γνωστών. Στη συνέχεια προσπάθησε να προσεγγίσεις νέα άτομα με τα οποία σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα.
Αισθηματικά: Οι διαφορές με τον /τη σύντροφο σου λύνονται με συζήτηση, αρκεί να μην είσαι δογματικός /η. Αν είσαι μόνος/ η, οι αναποδιές δεν είναι λόγος να εγκαταλείψεις το αντικείμενο του πόθου σου.
Επαγγελματικά: Απροσδόκητα και απρόβλεπτα γεγονότα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στο χώρο της εργασίας σου. Αν και αρχικά φαίνονται τυχαία σύντομα θ’ αποδειχτεί ό,τι εξυπηρετούσαν έναν σκοπό.
Οικονομικά: Μην αγχωθείς αν ο προγραμματισμός σου τιναχτεί στον αέρα. Τα απρόοπτα είναι υπέρ σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές!
Γενικά: Μήνας εσωτερικών και εξωτερικών αλλαγών θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Αναγκαστική αναδιοργάνωση σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Προτίμησε τη συνθηκολόγηση από τον πόλεμο και δεν θα χάσεις.
Αισθηματικά: Έχεις μια τάση να μεγεθύνεις τ’ ασήμαντα και να ν’ αποφεύγεις τα ουσιώδη. Αν είσαι μόνος/ η, απέφυγε να κρίνεις αυστηρά τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Αξιολόγησε τις ικανότητες σου.
Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι ενόψει επαγγελματικών αλλαγών. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια προετοιμάσου σωστά και κυρίως μην κάνεις ανακοινώσεις πριν οι αποφάσεις σου οριστικοποιηθούν.
Οικονομικά: Πριν από κάθε αγορά ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Πρόσφορο έδαφος!
Γενικά: Αυτό το μήνα το έδαφος είναι πρόσφορο για να δουλέψεις και να χτίσεις ό,τι ονειρεύεσαι. Καμιά δυσκολία δεν μπορεί να κάμψει την αισιοδοξία σου γιατί νοιώθεις ό,τι τελικά θα ξεπηδήσει κάτι θετικό.
Αισθηματικά: Παρ’ ό,τι πολλά είναι ρευστά στη ζωή σου το ταίρι σου παραμένει η ήρεμη δύναμη δίπλα σου. Αν είσαι μόνος /η, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Μια «απίθανή» γνωριμία θ’ αποδειχτεί συναρπαστική.
Επαγγελματικά: Έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς ό,τι όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στα επαγγελματικά σου σχέδια και θα σου προσφέρουν οικονομική ασφάλεια.
Οικονομικά: Μια νέα πηγή εισοδήματος σε ανακουφίζει προσωρινά.

Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2016 για τα 12 Ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved