Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Φεβρουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΧΙI ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Τίποτα δεν κινείται!

Γενικά: Αυτό το μήνα τίποτα δεν κινείται. Γι αυτό είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρεμβαίνεις. Καιρός για ενδοσκόπηση και αξιολόγηση προσώπων και καταστάσεων.
Αισθηματικά: Πιθανό να χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προσδοκία σου για χάρη του/της συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα άτομο με διαφορετικές αντιλήψεις θα γίνει η αιτία ν’ αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο το παρασκήνιο οργιάζει. Υιοθέτησε χαμηλό προφίλ και κράτησε αποστάσεις από κουτσομπολιά. Δεν είναι καιρός για δράση και πρωτοβουλίες, καλύτερα να περιμένεις.
Οικονομικά: Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου!

Γενικά: Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτού του μήνα είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ό,τι σε εγκλωβίζει δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης, γι αυτό μη διστάσεις να το βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου βιώνει μια σημαντική απώλεια και χρειάζεται τη συμπαράσταση σου. Αν είσαι μόνος/η κλείσε τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν και προετοιμάσου να καλοδεχτείς μια καινούργια γνωριμία.
Επαγγελματικά: Ό,τι δεν αλλάζει πεθαίνει. Αυτό είναι το μήνυμα για το επαγγελματικό σου μέλλον. Δες τι ανάγκες υπάρχουν και προσαρμόσου γρήγορα στα νέα δεδομένα. Αν χρειαστεί μη διστάσεις ν’ αλλάξεις χώρο και αντικείμενο.
Οικονομικά: Ένας διακανονισμός με την τράπεζα ή την εφορία σε ανακουφίζει προσωρινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Πειραματίσου με νέες καταστάσεις!

Γενικά: Τον τελευταίο καιρό η ζωή σου είναι άσπρο-μαύρο. Αν θέλεις ν’ αλλάξει, πειραματίσου με νέες καταστάσεις, γνώρισε καινούργια πρόσωπα ή παρακολούθησε ένα σεμινάριο στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.
Αισθηματικά: Εστιάσου σε αυτά που σε ενώνουν με τον/την σύντροφο σου και όχι σε αυτά που σε χωρίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά από μια σχέση.
Επαγγελματικά: Έχεις καταθέσει τα όπλα περιμένοντας να αλλάξουν τα πράγματα μαγικά. Η αλήθεια είναι ό,τι έχεις κουραστεί κάνοντας τα ίδια και τα ίδια και χρειάζεσαι ανανέωση. Αξιολόγησε την μέχρι τώρα πορεία σου και σκέψου την πιθανότητα μιας συνεργασίας.
Οικονομικά: Πριν προβείς σε μια δαπάνη ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Οι επιλογές σου σε έχουν εγκλωβίσει!

Γενικά: Αυτό το μήνα αισθάνεσαι δέσμιος/α των επιθυμιών των άλλων και ψάχνεις τρόπο διαφυγής. Αν οι επιλογές του παρελθόντος σε έχουν εγκλωβίσει και νοιώθεις έρμαιο των καταστάσεων τώρα είναι η ώρα να αποδεσμευτείς.
Αισθηματικά: Ενδίδοντας σε ό,τι σε ευχαριστεί δυναμιτίζεις τη όποια σχέση με το σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/ η, η ανάγκη σου για συντροφιά σε κάνει να εθελοτυφλείς ή να και να ενδίδεις χωρίς να το πολυσκεφτείς.
Επαγγελματικά: Το κυνήγι των φιλοδοξιών σου ή μια εμμονή μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Το νου σου στα μεγάλα λόγια και τις ωραιοποιημένες καταστάσεις γιατί ενδέχεται να μην είναι αυτό που δείχνουν.
Οικονομικά: Άπλωσε τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνουν.

ΛΕΩΝ

XVI ΠΥΡΓΟΣ

Ό,τι δεν είναι αληθινό τελειώνει!

Γενικά: Ό, τι δεν είναι αληθινό στη ζωή σου –αντιλήψεις και πεποιθήσεις, άνθρωποι και καταστάσεις– ετοιμάζεται να λήξει οριστικά. Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι το γεγονός αλλά ο αιφνίδιος τρόπος που θα συμβεί.
Αισθηματικά: Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δείξει μια κατάσταση που αρνείσαι να παραδεχτείς. Αν είσαι ελεύθερος/ η, πήρες το μάθημα σου από τα λάθη του παρελθόντος και είσαι έτοιμος/η να κάνεις μια καινούργια αρχή.
Επαγγελματικά: Η επαγγελματική σου ζωή αλλάζει ανεπιστρεπτί. Αντί να κάθεσαι και να περιμένεις μοιρολατρικά τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας, αντιμετώπισε τις καταστάσεις κατά πρόσωπο.
Οικονομικά: Τα συσσωρευμένα σου έξοδα θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Με το βλέμμα στον ουρανό!

Γενικά: Με το βλέμμα στραμμένο στον ουρανό αυτό το μήνα η διάθεση των καλών ημερών επιστρέφει. Με σύμμαχους την ελπίδα, την πίστη και τη θετική σου στάση, κάθε τι που ονειρεύεσαι μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου είναι πάνω από όλα το φιλαράκι με το οποίο μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα σχέδια σου. Αν είσαι μόνος/ η, ένας πρόσωπο από τα παλιά διεκδικεί δυναμικά μια θέση στην καρδιά σου.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε άλλη βάση. Μια καινούργια θέση, μια ευκαιριακή εργασία ή μια πρόταση συνεργασίας θα σε υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Οικονομικά: Η συνετή διαχείριση των προηγούμενων μηνών αρχίζει και αποδίδει καρπούς.

ΖΥΓΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Κυκλοθυμία και ανασφάλεια!

Γενικά: Κυκλοθυμική διάθεση και ανασφάλεια. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως νόμιζες μέχρι σήμερα. Οι μάσκες πέφτουν και για να προστατευτείς αποστασιοποιείσαι από πρόσωπα και καταστάσεις.
Αισθηματικά: Η τρυφερότητα και η φροντίδα που εισπράττεις από τον/τη σύντροφο σου σε κάνει να βλέπεις το αύριο με αισιοδοξία. Αν είσαι ελεύθερος/ η, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία σε αποπροσανατολίζει.
Επαγγελματικά: Η ασάφεια και το χάος που επικρατούν στο χώρο της εργασίας σου σε κάνουν να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.
Οικονομικά: Αν συνάψεις ένα συμβόλαιο ή κάνεις ένα διακανονισμό, πρόσεχε τι υπογράφεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Όλα είναι εφικτά!

Γενικά: Αυτό το μήνα όλα είναι εφικτά, αρκεί να υπάρχει σωστός προγραμματισμός και να μην παρασυρθείς από υπεραισιοδοξία. Κυνήγησε ό,τι λαχταράει η καρδιά σου. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σου.
Αισθηματικά: Ένα απρόσμενο ταξίδι με τον/τη σύντροφο σου θα αναζωπυρώσει ξεχασμένα συναισθήματα .Αν είσαι μόνος/η, μια φιλική γνωριμία ενδέχεται να εξελιχτεί σε ένα μεγάλο έρωτα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος. Εκμεταλλεύσου έγκαιρα κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Αν ψάχνεις για εργασία αξιοποίησε τις γνωριμίες σου.
Οικονομικά: Κέρδη από μια ευκαιριακή απασχόληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Συμφιλίωση με τον εαυτό σου!

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας ενδοσκοπήσεις και συμφιλίωσης με το εαυτό σου. Κατανοώντας τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος και παίρνοντας οριστικές αποφάσεις είσαι έτοιμος/η να γυρίσεις σελίδα.
Αισθηματικά: Όσο συνεχίζεις να απολογείσαι θα μένεις προσκολλημένος/η σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Αν είσαι μόνος/η, συχώρεσε όσους σε πίκραναν και προχώρησε με μεγάλα βήματα παρακάτω.
Επαγγελματικά: Αποτίμησε τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και τόλμησε να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ό,τι σου αξίζει. Απαλλάξου από ό,τι σε εγκλωβίζει. Βελτίωσε το επαγγελματικό σου προφίλ με επιμορφωτικά σεμινάρια.
Οικονομικά: Διακανόνισε παλιά χρέη και απόφυγε να δημιουργείς νέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Μια μακροχρόνια προσπάθεια ολοκληρώνεται!

Γενικά: Μια μακροχρόνια προσπάθεια ολοκληρώνεται με επιτυχία. Καιρός για συγκομιδή και σχέδια για το μέλλον. Η πείρα που έχεις αποκτήσει θα είναι αρωγός στις αποφάσεις σου. Ευοίωνες προοπτικές.
Αισθηματικά: Με τον/ τη σύντροφο σου εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Αν είσαι μόνος/η, ένα άτομο με το οποίο σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα κερδίζει και την εμπιστοσύνη σου.
Επαγγελματικά: Οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με μια προαγωγή ή μετακίνηση σε μια θέση που εποφθαλμιούσες καιρό. Αν παρουσιαστεί ευκαιρία για συνεργασία μην την απορρίψεις, αν προηγουμένως δεν αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά.
Οικονομικά: Έξοδα για θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Ναι σε όλα!

Γενικά: Αυτό το μήνα το αίμα σου βράζει και κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Ενθουσιώδης και παρορμητικός/η είσαι έτοιμος/η για όλα. Μια ξαφνική μετακόμιση ή ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι θα αλλάξουν τα σχέδια σου.
Αισθηματικά: Αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς στα προβλήματα της σχέσης σου σύντομα θα είναι παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/ή, λες αδιακρίτως "ναι" σε ό,τι εμφανίζεται στο δρόμο σου, οι ευθύνες όμως μιας δέσμευσης δεν είναι στα σχέδια σου.
Επαγγελματικά: Μια καινούργια ιδέα ενδέχεται να σε ενθουσιάσει σε σημείο να θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Η ρουτίνα που σε έχει κουράσει και η επιθυμία σου να βουτήξεις στο άγνωστο δύσκολα θα αναχαιτιστούν.
Οικονομικά: Απόφυγε τις υπερβολές. Το αύριο είναι αβέβαιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ι ΜΑΓΟΣ

Οι προκλήσεις είναι για σένα παιχνιδάκι!

Γενικά: Χάρη στις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από το παρελθόν, οι προκλήσεις είναι για σένα παιχνιδάκι. Το επινοητικό μυαλό σου θα αφήσει άφωνους ακόμα και αυτούς που πιστεύουν ό,τι σε ξέρουν καλά.
Αισθηματικά: Αποδέξου τη διαφορετικότητα του/της συντρόφου σου και περιόρισε την κριτική σου. Αν είσαι μόνος/η, η ικανότητα σου να ψυχολογείς τους άλλους σε βοηθά να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.
Επαγγελματικά: Οι γνώσεις, ο σωστός σχεδιασμός και η ευελιξία σου είναι τα δυνατά εφόδια για την επίτευξη των στόχων σου. Ευνοούνται περισσότερο όσοι ασχολούνται με ελεύθερα επαγγέλματα.
Οικονομικά: Πρόσεχε τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα.

Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2016 για τα 12 Ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved