Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος και οι επιδράσεις τους στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

«Οι άνθρωποι μερικές φορές μιλάνε για θηριώδη κακία αλλά αυτό είναι μεγάλη αδικία για τα θηρία. Ένα θηρίο δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο κακό όσο ο άνθρωπος, τόσο επιδέξια κακό.» Fyodor Dostoyevsky

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα για τον Δεκεμβρίου του 2015. Τον μήνα αυτό η Νέα Σελήνη γίνεται στις 11/12 στην 19η μοίρα του ζωδίου της φιλοσοφίας, της θρησκείας και της δικαιοσύνης, τον Τοξότη ενώ η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των Χριστουγέννων στην 3η μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω.

Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 19η μοίρα του Τοξότη σε μοίρα με αριθμητική τιμή Ζυγού που δείχνει πως ζητήματα που σχετίζονται με την θρησκεία και ανθρώπους από το εξωτερικό θα έρθουν στο προσκήνιο, όπως και θέματα διεθνών σχέσεων. Λόγω του ότι σε κοσμικό επίπεδο η Νέα Σελήνη συναντά τον άξονα Kronos/Admetos είναι πιθανό ανά τον κόσμο να απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την επάρκεια και την βιωσιμότητα κυβερνήσεων. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν πτώσεις-καταρρίψεις αεροσκαφών. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη δείχνει μια περίοδο που θα απασχολήσουν νομικές διεκδικήσεις και ζητήματα ενώ είναι πιθανό ένα «νομικό φάλτσο» να δημιουργήσει ένα παράξενο δεδικασμένο. Ακόμα, νομικό και ηθικό κομφούζιο θα υπάρξει με ζητήματα που αφορούν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων (αλλοδαποί, αλλόθρησκοι, ομοφυλόφιλοι).

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στην 3η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, γεγονός που δείχνει ότι θα επιχειρηθεί μια επίδειξη ισχύος κάποιων προς κάποιους υποδεέστερους αντίπαλους. Ζητήματα με νεαρά άτομα και ειδικά παιδιά θα μας απασχολήσουν όπως και θέματα με καταλήψεις και εμπρησμούς σε χώρους που συνδέονται με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή/και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Πρώτα δοκιμάζουν να σε τσακίσουν με την ανυπόφορη φτώχεια κι ύστερα δοκιμάζουν να σε τσακίσουν με τη μάταιη φήμη. Κι αν δεν σπάσεις με κανένα από τα δύο, υπάρχουν οι φυσιολογικές μέθοδοι όπως οι κοινές ασθένειες που ακολουθούνται από έναν ανεπιθύμητο θάνατο. Οι περισσότεροι από μας ωστόσο, σπάμε πολύ πριν απ' αυτό, όπως ήταν κανονισμένο εξάλλου, από σεισμό, κατακλυσμό, πείνα, οργή, αυτοκτονία, απελπισία» Τσαρλς Μπουκόφκσι

Στον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου για την Ελλάδα το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης δείχνει πως διάφορα «ιδιότροπα» άτομα αρχίζουν, μέσα από τις κινήσεις τους, να ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα και ότι κάποιες γυναίκες θα συγκροτήσουν μια ενωτική κίνηση.
Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης λόγω της εμπλοκής του στον άξονα Zeus/Poseidon δείχνει ότι χώρα θα βρίσκεται ενώπιον ενός νοητικού εξαναγκασμού - βιασμού ενώ το Μεσουράνημα υποδεικνύει πως η χώρα, έχοντας συλλέξει κάποιες «εμπειρίες», θα αρχίσει να παίρνει το «μάθημά» της.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με αυτόν της Ελλάδας (*Μεταπολίτευσης) βλέπουμε πως ο Ωροσκόπος της πρώτης συναντά, μεταξύ των άλλων, τον άξονα Apollon /Vulcanus της Ελλάδας, υποδεικνύοντας συναναστροφές με άτομα μεγάλου βεληνεκούς που μπορούν να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας και της παρούσας κατάστασης. Δείχνει, επίσης, ζητήματα που αφορούν τον καταμερισμό ευθυνών και συνάμα υποδεικνύει ότι θα εγερθούν ζητήματα απομάκρυνσης της χώρας από μια ομάδα κρατών ή έναν οργανισμό.

Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας, λόγω της εμπλοκής του προοδευμένου άξονα Άρη /Poseidon, δείχνει την ικανότητα να περαστούν στο πλήθος κάποια μηνύματα. Παράλληλα, στους κόλπους της κυβέρνησης ίσως προκύψουν ιδεολογικά ζητήματα-κολλήματα που οδηγήσουν σε ενδοκυβερνητική ρήξη-απόσχιση ή ακόμα και σε ολοκληρωτική αλλαγή στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές. Η αμετακίνητη στάση των ξένων θα έρθει σε κόντρα με το «ως εδώ και μη παρέκει» των κυβερνώντων. Ίσως, μέσα από μια συνεργασία προκύψει ένας νέος τρόπος «χρηματοδότησης».

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Κάποιοι εξυψώνονται από την αμαρτία, ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή.» Σαίξπηρ

Ο αυτοτελής αστρολογικός χάρτης της Πανσελήνου υποδεικνύει συζητήσεις περί πολέμου και προμήθειες τεχνολογικού εξοπλισμού ενώ μιλά για μια αίσθηση, που καταλαμβάνει σχεδόν όλους πως η κυβέρνηση εξαπατήθηκε. Επιπλέον, προοιωνίζει ότι έντονες συζητήσεις θα δείξουν στους άλλους πως η χώρα δεν είναι διατεθειμένη για πολλά-πολλά «κόλπα».

Η σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Πανσελήνου με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας (*Μεταπολίτευσης), προεικονίζει πως η γενικότερη κατάσταση αλλά και τα λάθη των «εταίρων» μας θα φέρουν την Ελλάδα ξανά στο προσκήνιο και τουλάχιστον θα έχουμε ως όφελος το δίκιο και την υπερηφάνεια και αυτό θα είναι ένα «κέρδος» που θα το αποκομίσουμε τους προσέχεις μήνες.

Η μελέτη της Πανσελήνου ως προς τον προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας δείχνει δυσαρέσκεια ή έντονα προβλήματα με νομικές ακυρώσεις νόμων και διαταγμάτων αλλά και την ύπαρξη ενός «χτυπήματος» μεσαίας ισχύος που αποσκοπεί να δημιουργήσει έναν κοινωνικό πανικό. Επιπλέον, προεικονίζει ότι η έλευση ενός νέου πολιτικού φορέα αλλάζει τους πολιτικούς συσχετισμούς, λόγω του ότι θα είναι προϊόν μιας μορφής «διάσπασης». Ενδεχομένως, μια δολοφονία ή απαγωγή να απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Αυτές ήταν οι προβλέψεις για τον τελευταίο μήνα του 2015 με βάση τα Σεληνιακά του Φαινόμενα.

Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειές σας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved