Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια από τις 12 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια συνεργασία ή σχέση θα φτάσει στο τέλος της αυτό το μήνα αλλά, αν και αρχικά θα σε στενοχωρήσει, στην πορεία θα δεις ότι έτσι κι αλλιώς δεν έβγαζε πουθενά. Αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω γιατί όσο αρνείσαι, τόσο θα πηγαινοέρχεσαι στο ίδιο σημείο και θα κουραστείς ψυχολογικά. Αν ξέρεις που είσαι, είναι πιο εύκολο να καταλάβεις προς τα πού πρέπει να κινηθείς.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι μόνος/η θα διαπιστώσεις ότι ακόμα δεν είσαι σίγουρος/η για το τι θέλεις και πολύ περισσότερο τι ακριβώς είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση ενδεχομένως ο σύντροφός σου να σου ζητήσει να είσαι πιο εκδηλωτικός/η και να δείχνεις την αγάπη σου και να μην θεωρείς ότι είναι αυτονόητο ότι νοιάζεσαι, επειδή είστε μαζί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βιώσεις την παροιμία «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει» καθώς ο καθένας θα έχει τη δική του άποψη για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα θέμα που θα παρουσιαστεί. Το χειρότερο θα είναι ότι θα κληθείς να συνταχτείς με μια από όλες τις πλευρές. Να φερθείς πονηρά και να κρατήσεις ουδέτερη θέση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να κάνεις μια αγορά που ενδεχομένως να σου στοιχίσει αρκετά, όμως καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί σε ένα - δυο μήνες είναι πολύ πιθανό η τιμή να είναι πέσει ή να υπάρξει μια συμφέρουσα προσφορά και να μετανιώσεις που βιάστηκες.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχει μια σύγχυση αυτό το μήνα και καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από ασήμαντες λεπτομέρειες γιατί θα χάσεις την ουσία. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο μόνο αν κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό και δείξεις αρκετό πείσμα και υπομονή. Αν βιαστείς να κλείσεις ένα θέμα ή υποχωρήσεις, το πιο πιθανό είναι να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα στη σχέση σου που όμως θέλεις να το κρατήσεις κρυφό από την οικογένειά σου γι' αυτό ίσως υποκρίνεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι με κάποια μέλη της ότι όλα είναι μια χαρά. Αργά ή γρήγορα όμως θα μαθευτεί και τότε θα νιώσεις άσχημα. Συν τοις άλλοις κάποιο πρόσωπο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου σε ένα άτομο που θέλεις αλλά να μην έχεις την ανταπόκριση που περίμενες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην πάρεις καμία επαγγελματική απόφαση κάτω από συναισθηματικό βάρος γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λανθασμένη. Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, προσπάθησε να βάλεις κάτω όλες τις επιλογές και τις προοπτικές που σου προσφέρουν γιατί έτσι θα καταλήξεις σε αυτή που είναι προς το συμφέρον σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι δεν είναι κι η καλύτερη ωστόσο φρόντισε να χειριστείς έξυπνα τα χρήματά σου και να μην γίνεις ούτε τσιγκούνης/α αλλά ούτε και να κρατήσεις την ίδια χαλαρή πολιτική που είχες πριν. Όλα με μέτρο.

ΤΙΓΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Απότομα σκαμπανεβάσματα και αλλαγή συνθηκών ίσως προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με την οικογένειά σου γι' αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η ακόμα και για προσωρινή διακοπή σχέσεων. Ωστόσο, να παραμείνεις ειλικρινής και να μην κάνεις πίσω σε καμία περίπτωση απλά να επιλέξεις τη σωστή στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν δεν λέγονται αυτά που ενοχλούν ή δημιουργούν άβολα συναισθήματα ούτε από σένα ούτε από το σύντροφό σου, τότε δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν και πάντα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και άνοιξε την καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να θέλεις τα καλά μιας σχέσης όπως φροντίδα, ενδιαφέρον, στήριξη αλλά δεν είσαι βέβαιος/η ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις ανάλογες απαιτήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαι γενικά αγχώδης αλλά αυτό το μήνα θα το παρακάνεις καθώς πολλά θα είναι αυτά που θα απασχολούν το μυαλό σου και θα σε προβληματίσουν. Βάλε προτεραιότητες και σε καμία περίπτωση μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αν πιέζεσαι, βρες μια δικαιολογία, να κερδίσεις χρόνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να έχεις τις «κεραίες» σου ανοιχτές για να αφουγκραστείς την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνεις μια κίνηση που θα αλλάξει την οικονομική σου κατάσταση. Άκου το ένστικτό σου και μην αποδεχτείς μια πρόταση, όσο δελεαστική κι αν ακούγεται, αν αυτό δεν συμφωνεί.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις κάθε δικαίωμα να αντιπαρατεθείς με άτομα των οποίων ο παραλογισμός ή ο ριψοκίνδυνος τρόπος που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα που σε αφορούν, σε επηρεάζει υλικά ή συναισθηματικά. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην το κάνεις ακόμα, καθώς προς το τέλος του μήνα θα προκύψει μια ακόμα άβολη ή δυσχερής κατάσταση, οπότε θα έχεις κι άλλα βέλη στη φαρέτρα σου και θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ολοκληρωμένα, κλείνοντας όλα τα μέτωπα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσωπική προσπάθεια για να φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης στη σχέση σου γι' αυτό έχε υπομονή, ιδιαίτερα αν είναι φρέσκια. Να αρχίσεις να ανησυχείς μόνο αν έχεις περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει ομαλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει γι' αυτό γίνε πιο εξωστρεφής και βγες συχνότερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά αυτή την περίοδο οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις και κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο, ψάξε να βρεις «συμμάχους» γιατί αν τα επιχειρήσεις μόνος/η σου δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη διστάσεις να ζητήσεις οικονομική βοήθεια από ένα συγκεκριμένο άτομο ώστε να πραγματοποιήσεις ένα εγχείρημα που έχεις στο μυαλό σου. Δούλεψέ το καλά, ανάλυσέ το και παρουσίασέ το σωστά γιατί η πιθανότητα να συμφωνήσει είναι μεγάλη, αν του αποδείξεις ότι αξίζει τον κόπο.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συνήθως δε χάνεις την ψυχραιμία σου και την ορθή σου κρίση σε ό, τι σου παρουσιάζεται κι αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να δεις τι μπορείς να μάθεις, ακόμα κι από μια δυσκολία που θα σου τύχει. Αυτό το μήνα θα βιώσεις μια εμπειρία που θα αλλάξει την οπτική σου σε πολλά πράγματα και θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ του «ζω» και «επιβιώνω». Γι' αυτό, αν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι δεν ξέρεις που πηγαίνεις, μη χάσεις το κουράγιο σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της όμως αν υπάρχει πραγματική αγάπη, γρήγορα ξεπερνιούνται όλα. Αυτό το μήνα θα νιώσεις τυχερός/η που έχεις έναν καλό σύντροφο στο πλευρό σου, στα εύκολα και τα δύσκολα. Αν είσαι μόνος/η νιώθεις ότι πριν εμπλακείς συναισθηματικά με ένα άλλο πρόσωπο πρέπει πρώτα να κλείσεις άλλες εκκρεμότητες για να μπορέσεις απερίσπαστος/η να απολαύσεις τις στιγμές μαζί του που τώρα μάλλον δεν είναι εφικτό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχεις κάθε λόγο να επιμείνεις να πάρεις απαντήσεις ή να μάθεις πράγματα που πιστεύεις ότι σε αφορούν, αν βλέπεις ότι κρατιέται άκρατη μυστικότητα, διαφορετικά επηρεάζεται η διάθεση και κατ' επέκταση η απόδοσή σου. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά που δεν λέγονται να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με σένα κι απλά είναι ακόμα νωρίς να ανακοινωθούν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να καταναλώνεις για να καλύπτεις άλλα κενά σου δεν κάνει καλό στην τσέπη σου και σίγουρα δε λύνει κανένα από τα θέματά σου. Δες τι είναι αυτό που πραγματικά σου λείπει που μπορεί μάλιστα να μην πουλιέται καν σε κατάστημα.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν τόσες εξελίξεις που ούτε εσύ ενδεχομένως να μην μπορείς να παρακολουθήσεις και να σου ξεφεύγουν λεπτομέρειες. Αυτό το μήνα μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με συγγενείς ή φίλους που δεν αποδέχονται την πραγματικότητα ούτε την αναγκαιότητα να γίνουν κάποια πράγματα. Προσπάθησε να κατανοήσεις την ανησυχία τους και να τους κάνεις να μιλήσουν ανοιχτά για όσα τους προβληματίζουν και τους κάνουν αρνητικούς να δεχτούν κάποιες αλλαγές.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Παρότι προτιμάς να χρησιμοποιείς τη λογική σου ακόμα και στον έρωτα, αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου όσον αφορά ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Εμπιστεύσου το και δε θα το μετανιώσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως καταλήξεις σε διαμάχη με το αγαπημένο σου πρόσωπο εξαιτίας ενός θέματος που μπορεί να έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και θεώρησες ότι είχε λήξει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το σωστό timing είναι πολύ σημαντικό για οποιαδήποτε κίνηση και τώρα έχεις κάποιες αμφιβολίες για το τι πρέπει να κάνεις ενδεχομένως γιατί δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που θεωρείς απαραίτητες. Ωστόσο οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να προετοιμαστείς για το οτιδήποτε προκύψει, φυλώντας ταυτόχρονα τα νώτα σου. Σύντομα η κατάσταση θα γυρίσει υπέρ σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως χρειαστεί να γίνεις δυσάρεστος/η σε ένα πρόσωπο αλλά πρέπει να αρνηθείς να του δανείσεις χρήματα γιατί μάλλον δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. Καμιά φορά επιβάλλεται να λες «όχι» ιδιαίτερα αν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί και να μην κρίνεις τα πράγματα μόνο με βάση τη λογική.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και ενδεχομένως η θετική σου εντύπωση να επιβεβαιωθεί και σε κάτι που μέχρι πρότινος ήσουν αβέβαιος/η. Ωστόσο, κράτα και μια μικρή επιφύλαξη μην τυχόν κάτι δε πάει όπως το υπολόγιζες. Το πιο σημαντικό, χρειάζεται να ελέγξεις την ανυπομονησία σου που θα βοηθήσει στο να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις κάθε αδικαιολόγητη πίεση.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια νευρικότητα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και αρκετά φυσιολογικό δεδομένου των πρόσφατων περιστάσεων. Θα έχεις μια συναισθηματική ένταση που έχει δημιουργηθεί από το τέλος του περασμένου μήνα γι' αυτό δεν αποκλείονται και ορισμένες παρεξηγήσεις. Αν ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων, η προοπτική για ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο είναι πλέον ορατή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θεωρούσες ότι μπορείς να γίνεις επίμονος/η, μέχρι να βρεθείς με ένα άτομο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα το οποίο θα έχει μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από τη δική σου. Δεδομένου ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος ή η κατάσταση εύθραυστη, μπορεί να έχεις περιορισμένες επιλογές αλλά προχώρα και άφησε την εμπειρία της κάθε ημέρας να σε προετοιμάσει για την επόμενη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ιδέα ενός ατόμου για αύξηση των εσόδων σου μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά το να τη λάβεις σοβαρά υπόψη σου είναι άλλο θέμα. Όμως, με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και δεδομένου ότι είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης, δεν θα ήταν φρόνιμο να απορρίψεις ακόμη και κάποια που φαινομενικά είναι μη ρεαλιστική.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Εδώ και αρκετό καιρό ξανασκέφτεσαι ορισμένα πράγματα που αφορούν στην οικογενειακή και κυρίως την επαγγελματική σου ζωή αλλά μέχρι στιγμής αποφεύγεις να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο, τα ερωτήματα που εγείρονται τώρα τελευταία είναι αρκετά κυρίως όσον αφορά στις πολύ κοντινές σου σχέσεις. Να θυμάσαι πάντως ότι ακόμα και οι πιο σταθερές συμμαχίες χρειάζονται προσοχή. Αγνοώντας τες είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα για όλους.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως αναστατωθείς αυτό το μήνα γιατί θα ανακαλύψεις ότι ο άνθρωπός σου περνούσε αρκετά δύσκολα τον τελευταίο καιρό και εσύ δεν είχες παρατηρήσει απολύτως τίποτα. Το να μην κάνεις κάτι και να περιμένεις να τα διευθετήσει μόνος του θα χειροτερέψει τα πράγματα. Αν πρακτικά δεν μπορείς να βοηθήσεις, μπορείς τουλάχιστον να τον ακούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα ανακαλύψεις ότι παλιότερες αρνητικές εμπειρίες σε επηρεάζουν ακόμα και σε έχουν κάνει πολύ επιφυλακτικό/η.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι επιφυλάξεις σε έχουν κυριεύσει και κινδυνεύεις να χάσεις ευκαιρίες ή τον έλεγχο μιας κατάστασης. Απλά να είσαι υπομονετικός/η, γιατί πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι κάποια πράγματα είναι σαν την παλίρροια και εκεί που νομίζεις ότι απομακρύνονται από κοντά σου, εκεί ξαναγυρίζουν και μάλιστα προς όφελός σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατάσταση των οικονομικών σου δεν είναι αυτή που περίμενες ή ήθελες αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. Προσπάθησε να μην χάνεις την υπομονή σου και κυρίως τον έλεγχο των εξόδων σου.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ευελιξία με την οποία αποφεύγεις και τις πιο άβολες καταστάσεις είναι ένα από τα προσόντα σου, ωστόσο αυτό το μήνα δε θα σε βοηθήσει και πολύ γιατί κάποιοι θα επιμείνουν και θα σε αναγκάσουν να πάρεις θέση ίσως γιατί μια απόφαση ή στάση σου δεν είναι ξεκάθαρη και τους επηρεάζει. Οφείλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου για να μη φανείς αναξιόπιστος/η.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν έχει σημασία το πόσες ώρες περνάς με το σύντροφό σου αλλά το πώς. Φροντίστε ακόμα και μια ώρα να έχετε διαθέσιμη να κάνετε πράγματα μαζί που σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχείς και γεμάτοι κι όχι απλά να παρευρίσκεστε στον ίδιο χώρο αμίλητοι και απορροφημένοι στον κόσμο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως εξ αιτίας ενός ατόμου που θα γνωρίσεις να στριμωχτείς να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις από αυτό και τη σχέση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποια θέματα χρειάζονται καιρό και προσοχή για να λυθούν γι' αυτό μην χάνεις ωφέλιμο χρόνο, ψάχνοντας για εύκολη λύση γιατί τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν είναι αναπόφευκτα. Συζήτησε, ανάλυσε και κυρίως έχε τα αφτιά σου ανοιχτά να ακούς αυτά που σου λένε και μην γίνεσαι αρνητικός/η αν κάποιο άτομο διαφωνεί μαζί σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εάν κάτι δεν απέδωσε οικονομικά τα αναμενόμενα είναι καιρός να αλλάξεις οπτική και να το δεις από μια άλλη οπτική γωνία. Βέβαια, η γενικότερη κατάσταση είναι τέτοια που δεν πρέπει να τρέφεις υψηλές προσδοκίες αλλά μπορείς ωστόσο να εξασφαλίσεις κάτι σημαντικό από το τίποτα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αναζητάς και εκτιμάς ιδιαίτερα τη γαλήνη, κάτι που δεν είχες τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, τα γεγονότα που συνέβησαν σε «αποδέσμευσαν» από κάποια πράγματα που σε κρατούσαν πίσω και σε περιόριζαν και τώρα πέρα από την ανακούφιση που θα νιώσεις θα φέρουν κι αλλαγές τόσο στην οικογενειακή όσο και την επαγγελματική ή ερωτική σου ζωή. Τα καλύτερα τώρα θα αρχίσουν να έρχονται.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Παρότι δεν το συνηθίζεις, αυτό το μήνα συχνά πυκνά θα ανατρέχεις στο παρελθόν και εξ αιτίας του θα σου δημιουργούνται και συγκεκριμένα συναισθήματα. Ωστόσο, αυτή η αναδρομή θα σου κάνει καλό γιατί θα διαπιστώσεις ότι έχεις αλλάξει και αυτό δυνητικά θα σε βοηθήσει στο άμεσο μέλλον να απαιτήσεις περισσότερα στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, ο μήνας θα θυμίσει περισσότερο «μήνα του μέλιτος», με άφθονη αγάπη και φροντίδα του ενός στον άλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εξέτασε προσεκτικά, αν το αποτέλεσμα που το επιδιώκεις, δικαιολογεί το τίμημα που ίσως πληρώσεις, όμως, έχε κατά νου ότι δεν υπάρχει απλή απάντηση για να καταλήξεις. Μπορεί να συμβεί κάτι θετικό ή αρνητικό, οπότε μετά θα καταλάβεις, αν υπήρξες τυχερός/η ή άτυχος/η. Το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο ανάλογα με την οπτική που τα βλέπεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό με το να προχωρήσεις ένα νέο σχέδιο να αναγκαστείς να εκτοπίσεις ή και να εξαλείψεις ένα άτομο προκειμένου να «ελευθερωθεί» ο δρόμος. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι οικονομικά επωφελές αλλά να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις μια φιλία. Το να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη ζωή δεν είναι πάντα εφικτό.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι πρόσφατες απογοητεύσεις που βίωσες ίσως σε προετοίμασαν, ώστε να μπεις ομαλά σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η ζωή δεν είναι μόνο για να παίρνεις μαθήματα αλλά επίσης να ρισκάρεις, πατώντας σε άγνωστα και ίσως τρομακτικά εδάφη. Να το θυμάσαι ότι σε πιάνει ανησυχία αλλά συνέχισε γιατί αυτό το μήνα θα ανακαλύψεις κάτι θαυμάσιο. Ως εκ τούτου, μη χάνεις το θάρρος σου και προχώρα με βάση την εμπειρία του παρελθόντος.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα καταλάβεις αυτό το μήνα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλέκεσαι σε διαφωνίες που τραβάνε πολύ με το ταίρι σου. Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου και προσπάθησε να τις αποφύγεις ευέλικτα και θα δεις πόσο θα αλλάξει τόσο η διάθεση του συντρόφου σου ή η δική σου. Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις πολλά φλερτ αυτή την περίοδο, ωστόσο δεν θα υπάρξει τίποτα ουσιαστικό για τη συνέχεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το ζήτημα του ποιος και τι αξίζει το χρόνο, τον κόπο ή ακόμα και την καρδιά σου είναι μάλλον δύσκολο να απαντηθεί. Ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι ξεκάθαρο σε άλλες είναι πολύπλοκο. Αυτή είναι η πρόκληση που θα αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα και θα είσαι κάπως χαμένος/η. Μέχρι το τέλος του μήνα, πάντως θα ανακαλύψεις κάτι νέο και ίσως διαφωτιστικό για τα επαγγελματικά και γενικότερα για τη ζωή σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα πρέπει να προσέξεις αρκετά τις οικονομικές σου συναλλαγές γιατί η παραμικρή αφηρημάδα ή καλοπιστία μπορεί να σου στοιχίσει. Μπορείς να αποφύγεις να πέσεις θύμα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπεις σε πειρασμό με υποσχέσεις και προσφορές για μεγάλα κέρδη.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σε ορισμένες περιπτώσεις η ανησυχία σου για την ευημερία ή την ευτυχία των άλλων σε επηρεάζει. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα στη σωστή σειρά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Επίσης, σπρώξε ορισμένα άτομα σε θετική τροχιά ή εξασφάλισε ότι θα επωμιστούν τις ευθύνες των αποφάσεών τους. Ίσως χρειαστεί να δείχνεις «εγωιστής» και να κρύβεις το ότι εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι για να βρουν τα πατήματά τους κι όχι να κρέμονται μόνιμα από πάνω σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να αρνείσαι ευθέως να κάνεις μια χάρη στο ταίρι σου ίσως σου είναι δύσκολο, ιδίως αν ξέρεις ότι εκείνη την στιγμή το απογοητεύεις. Εντούτοις, υπάρχει κι άλλος τρόπος. Να συζητήσεις μαζί του τις ενστάσεις ή τους λόγους της διαφωνίας σου, να ακούσεις και τη δική του θέση, πριν πετάξεις ένα «όχι». Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου ότι ακόμα σε πονά ένας έρωτας που μέχρι στιγμής παραμένει ανεκπλήρωτος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια του μήνα, θετικά πράγματα θα συμβούν αν και ένα κομμάτι του εαυτού σου θα ψάχνει να βρει που κρύβεται η παγίδα. Καλά κάνεις κι έχεις επιφυλάξεις, αλλά όταν η τύχη σε επισκέπτεται, δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Απλά αφήσου στη ροή και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και ίσως βιώσεις μια θετική, δραστική αλλαγή, γενικότερα στη ζωής σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα υπάρξουν εκπλήξεις με την εμφάνιση στο προσκήνιο κάποιων ατόμων. Μερικά θα είναι κατατοπιστικά, άλλα θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά ή απλά να δεχτείς κάποιες αποφάσεις και τελικά θα αποδειχθούν πολύτιμα και θα σου ανοίξουν τα μάτια. Από κει και πέρα το μέλλον διαφαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Διάβασε επίσης:

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved