Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Σκορπιό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Τα νέα ξεκινήματα σε αυτή τη Νέα Σελήνη αποκτούν μεγαλύτερη αξία

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Σκορπιό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 11/11 στις 7.47 το απόγευμα στην 19η μοίρα του Σκορπιού.

Η σύνοδος του Ερμή με τη Νέα Σελήνη και το εξάγωνό τους με τον Δία, παρέχουν δυνατές δόσεις εύνοιας, ευκαιριών και προφύλαξης από κακοτοπιές.
Παράλληλα, το εξάγωνο της δοτικής Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο, εξομαλύνει τις σχέσεις και μας προτρέπει να κοιτάξουμε βαθιά, εκεί που Ήλιος και Σελήνη στον Σκορπιό μας καλούν να ξεριζώσουμε τα αγκάθια μας.

Επηρεάζονται περισσότερο Σκορπιοί γεννημένοι από 7 έως 13 Νοεμβρίου, Λέοντες γεννημένοι από 7 έως 13 Αυγούστου, Ταύροι γεννημένοι από 6 έως 12 Μαΐου και Υδροχόοι γεννημένοι από 5 έως 11 Φεβρουαρίου.

Ευνοούνται πρωτίστως υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές, ρυθμίσεις, διακανονισμούς, εφορίες και κληρονομιές, αλλά και κάθε διακαής επιθυμία που έχουμε.
Τα νέα ξεκινήματα σε αυτή τη Νέα Σελήνη αποκτούν μεγαλύτερη αξία πριν την Πανσέληνο που ακολουθεί.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Τρέξε να διακανονίσεις φορολογικά και κληρονομικά θέματα τώρα που όλα γίνονται εύκολα για σένα. Μοναδική ευκαιρία να διευκολυνθείς, ακόμα και αν χρειαστεί να φας μια δυο μέρες, ξεροσταλιάζοντας σε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικές και γενικότερα σε δημόσιες υπηρεσίες. Ζήτησε χρήματα που σου οφείλουν και κάνε μια κίνηση να δώσεις και εσύ ένα ποσό που τυχόν οφείλεις. Γενικότερα, ξεμπλόκαρε τον εαυτό σου από υποχρεώσεις και διαδικαστικά θέματα που τώρα μπορείς να οργανώσεις με άψογο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν συνεργάζεσαι ή προτίθεσαι να συνεργαστείς πάνω σε οποιονδήποτε τομέα είναι χρυσή ευκαιρία να κινήσεις διαδικασίες ανανέωσης της συνεργασίας σου ή για την έναρξης μίας. Επιπλέον, η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να πάρει τη μορφή που επιθυμείς μέσα από υγιή διάλογο και προσπάθειες αποκατάστασης. Έλα κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, κατανόησε τις ανάγκες τους, ζήτα κατανόηση για τις δικές σου και αν είσαι μόνος/η στρώσε το έδαφος για να βρεις ένα ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εστιάσου στη δουλειά σου και στις υποχρεώσεις σου σε αυτήν και προσπάθησε να διευθετήσεις τον όγκο της. Λύσε παρεξηγήσεις με συναδέλφους και αν ψάχνεις για δουλειά, ανέβασε την ενέργειά σου στο maximum. Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγείας, θα έχεις γρήγορη ανάρρωση και μια πολύ ευεργετική λύση στο τυχόν πρόβλημά σου. Ιδανικό διάστημα να ξεκινήσεις δίαιτα, διατροφή, λήψη βιταμινών ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ευεξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ τυχερή αυτή η Νέα Σελήνη για σένα, αφού θα έχεις μια ξαφνική εύνοια που σε κάνει αισιόδοξο/η και χαμογελαστό/η. Νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και δημιουργικό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο κυνηγάς την ευτυχία με τους δικούς σου όρους. Επαναπροσδιορίζεις την έννοια του έρωτα και βάζεις τον εαυτό σου σε θέση βολής. Χάρισε στους άλλους αλλά και σε σένα ιδιαίτερες στιγμές και ψυχαγωγήσου όσο το δυνατόν το περισσότερο. Αν υπάρχει χώρος ελεύθερος, πιθανά να συναντήσεις έναν καινούργιο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Ξεσηκώνεσαι και είσαι γεμάτος/η ενέργεια. Εστιάζεσαι στο σπίτι σου που θέλεις να το διαμορφώσεις με τρόπο που να αισθάνεσαι όμορφα, αλλάζεις θέση στα έπιπλα, αγοράζεις κάτι για την αισθητική του, ενώ αν έχεις στο νου να μετακομίσεις είναι το κατάλληλο διάστημα. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια συσφίγγονται και αν έχεις συγκάτοικο ή ψάχνεις, μπορείς να συνεννοηθείς με τον καλύτερο τρόπο. Αν θέλεις να πουλήσεις ακίνητη περιουσία, κάνε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ αν ήδη έχεις βάλει μια αγγελία περίμενε ευχάριστα νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σου σε καλεί να την βάλεις σε τάξη και να τακτοποιήσεις θέματα που φαίνονται απλά αλλά δημιουργούν σύνθετα προβλήματα. Προβλήματα με γείτονες, με θέματα της πολυκατοικίας, με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού σου, τα αδέρφια, τους συγγενείς και οτιδήποτε και οποιονδήποτε εμπλέκεται στην καθημερινή σου ζωή είναι ευκαιρία να λυθεί και να σε απαλλάξει από έγνοιες. Η τύχη είναι με το μέρος σου και το μυαλό σου δουλεύει εντυπωσιακά, ευνοώντας κάθε σου επιδίωξη.

ΖΥΓΟΣ

Τονώνεσαι οικονομικά σε αυτή τη Νέα Σελήνη και είναι ευκαιρία να αυξήσεις έστω και λίγο το εισόδημά σου. Είτε γιατί θα διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστάνε, είτε γιατί θα κάνεις μια έξυπνη κίνηση, είτε γιατί θα σταθείς τυχερός και κάτι από το παρελθόν θα έρθει να φτιάξει το μέλλον σου. Επιπλέον η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και το φλερτ της με τον Κρόνο σε κάνει αποφασιστικό και σου χαρίζει την απαραίτητη ωριμότητα για να απολαύσεις και μια συναισθηματική απολαβή που θα σε γεμίσει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της Νέας Σελήνης, αυτός που ευνοείται περισσότερο και εκείνος που νιώθει πληρότητα χωρίς να προσπαθήσει πολύ. Σκέφτεσαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, γίνεσαι διαχυτικός/η και εκφράζεσαι πληθωρικά. Πείθεις μόνο με την παρουσία σου και έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Ακόμα και το παρελθόν μπορεί να ξαναγίνει μέλλον σε νέα βάση και με έναν τρόπο που θα σε καλύψει απροσδόκητα. Διώξε ό,τι σε δυσαρεστεί και κάνε χώρο για το καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψου τι είναι αυτό που δεν σε καλύπτει, ποιοι είναι αυτοί που σου τρώνε τις μέρες σου χωρίς αποτέλεσμα, ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιοι οι γνωστοί σου και τι πραγματικά περιμένεις από τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν. Νιώσε την εύνοια των ημερών και κάνε ένα γερό ξεκαθάρισμα, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και γενικότερα σε όλους τους τομείς. Η ώρα των αποφάσεων έχει έρθει και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη βάλε ένα λιθαράκι στον προσωπικό σου απολογισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να βρεθείς ενταγμένος/η σε μια ομάδα ή σε μια συλλογική προσπάθεια που σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Η σκέψη σου είναι εστιασμένη στην προσφορά που θα κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα. Πέραν αυτού, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σε συνδυασμό με την Αφροδίτη σε καταξιώνει επαγγελματικά ή σε δικαιώνει σε ένα θέμα που πασχίζεις καιρό. Κινητοποιήσου προς πάσα κατεύθυνση για να λάβεις την ηθική ανταμοιβή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες διευρύνονται και μαζί τους νιώθεις και μια ψυχολογική διεύρυνση που σε κάνει να θέλεις να φύγεις μακριά από ό,τι σε συρρικνώνει. Η επιθυμία σου να σπάσεις τη ρουτίνα και να σκεφτείς ποια είναι η διέξοδός σου εξάπτεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη που είναι για σένα η απαρχή μιας αλλαγής που θα δεις σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται. Έχεις κατανοήσει καλά τι συμβαίνει και βάζεις πλώρη για εκεί που θα είσαι ευτυχισμένος/η με τα πολλά και όχι με τα λίγα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές οι προσφορές αυτής της Νέας Σελήνης για σένα που σου δίνει τη δυνατότητα πάνω από όλα να προγραμματίσεις ένα ταξίδι και να έρθεις σε επαφή με τον πνευματικό εαυτό σου. Γράψου σε μια σχολή, παρακολούθησε ένα κύκλο σεμιναρίων και δώσε στον εαυτό σου την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται, καθώς επίσης και οτιδήποτε σχετίζεται με συναλλαγές υλικές και συναισθηματικές. Έλα κοντά με αυτό που πασχίζει να ολοκληρωθεί μέσα σου.

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved