Πλανητικό σκηνικό Σεπτεμβρίου 2015

Ανεβαίνοντας από τη χαρά, στο βάθρο του ξεπεσμένου

Πλανητικό σκηνικό Σεπτεμβρίου 2015

Εν μέσω δύο εκλείψεων οι δεύτερες εκλογές του χρόνου και με τον Ερμή ανάδρομο να επιβεβαιώνει πως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, ο μήνας αυτός είναι μάλλον μια αποτυχημένη προσπάθεια αποκατάστασης των απολεσθέντων μας.

Ο Ήλιος στην Παρθένο θα παραμείνει έως τις 23/9 στις 11.21 το πρωί που θα περάσει στον Ζυγό. Έως τότε θα έρθει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από 1 έως 6/9 και εμείς σε διαμάχη ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα στην οποία θα επικρατήσει το χάος. Διάστημα που νομίζουμε πως ότι συμβαίνει είναι σοβαρό, μέχρι να ανακαλύψουμε πως ήταν ασήμαντο.
Από 23 έως 29/9 και με τον Ήλιο πλέον στον Ζυγό, το εξάγωνο με τον Κρόνο αφήνει ένα περιθώριο να οργανώσουμε τις τακτικές μας και να συγκεντρωθούμε σε ένα σκοπό.

Ο Ερμής από τις 5 μοίρες του Ζυγού, φτάνοντας στις 15 μοίρες του ζωδίου, κοντοστέκεται στις 16/9 στις 9.10 το βράδυ, για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά στις 18/9 την ίδια ώρα.
Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από 5 έως 30/9 με την παρεμβολή του Ουρανού από 13 έως 21/9 και του εξαγώνου με την Αφροδίτη από 6 έως 22/9, δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης μέσα στο οποίο γινόμαστε επιθετικοί και εριστικοί, γιατί νιώθουμε πως οι επιθυμίες μας τείνουν να θαφτούν από τις ανάγκες των άλλων.
Αν υπάρχουν υποθέσεις να διευθετήσουμε καλό θα ήταν να το κάνουμε έως τις 16/9.
Από εκεί και μετά ευνοούνται υπό προϋποθέσεις μόνο τα ζητήματα του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε κάθε νέο ξεκίνημα, συμφωνία ή υπογραφή, μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει ξανά σε ευθεία φορά στις 10/10.

Η Αφροδίτη στον φλογερό Λέοντα κοντοστέκεται και αυτή στις 5/9 στις 11.30 το πρωί για να γυρίσει σε ευθεία φορά στις 7/9 την ίδια ώρα, φτάνοντας έως τις 23 μοίρες του ζωδίου.
Η σύνοδος με τον Άρη από 1 έως 8/9 είναι ενδεικτικότατη για πάσης φύσεως χειρουργικές επεμβάσεις ιδιαίτερα αισθητικών, αλλά και για ξεκαθάρισμα προσωπικών και ερωτικών σχέσεων. Το παρελθόν παύει να επαναπαύεται στο εφήμερο και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για τη συνέχιση ή την παύση του.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό όλο τον μήνα μας κρατάει σε συνεχή εγρήγορση, υπόσχεται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμορφες στιγμές με φίλους, έντονη ερωτική ατμόσφαιρα και εκκεντρικές διαθέσεις και συμπεριφορές.
Από τις 8/9 που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ευθεία φορά γίνεται ένας σταδιακός απολογισμός σε πρόσωπα και πράγματα, κατακεραυνώνοντας με ασυνήθιστο τρόπο, οποιονδήποτε και οτιδήποτε εκμεταλλεύτηκε την καλή μας πρόθεση.

Ο Άρης από τις 15 μοίρες του Λέοντα θα περάσει στην Παρθένο στις 25/9, φτάνοντας έως τις 3 μοίρες του ζωδίου.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 1 έως 16/9 προσφέρει απρόσμενες λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ δίνει αντοχή, ενέργεια και επιθυμία για δράση.

Ο Δίας συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην Παρθένο φτάνοντας ως τις 10 μοίρες του ζωδίου.
Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 17 έως 30/9 ευνοεί οικονομικά ανοίγματα ή επαγγελματικές προτάσεις, αλλά χρειάζεται πάντα προσοχή γιατί ο μήνας κρύβει παγίδες. Κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι αλλά κάποιοι θα έχουν απώλειες, λόγω της αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, που θα ισχύει όλο τον μήνα.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα και το πιο επιβεβαιωμένο και σίγουρο γεγονός.
Πάντα υπάρχουν κρυφά χαρτιά που κρατάει ο καθένας και οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ουσιαστικά άκυρες μέσα στο φαινομενικό τους κύρος, γεγονός που θα φανεί αργότερα και όχι πολύ μακριά.

Ο Κρόνος στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού, περνάει οριστικά στον Τοξότη στις 18/9 στις 5.50 το πρωί.
Από τη θέση αυτή οι περιπλανήσεις μας σταματούν και η ανάγκη να αράξουμε γίνεται επιτακτική, καθώς φιλοσοφούμε την πορεία μας και ψάχνουμε το πού θα μας βγάλει.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στις 19 μοίρες του Κριού, ο Ποσειδώνας στις 8 μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας από τις 13 μοίρες του Αιγόκερω, μπαίνει σε στάση στις 24/9 στις 9.58 το πρωί και γυρίζει σε ευθεία φορά στις 26/9 την ίδια ώρα.

Δύο εκλείψεις καθορίζουν τον μήνα, η πρώτη Ηλιακή στη Νέα Σελήνη, στις 13/9 στην 21η μοίρα της Παρθένου και η δεύτερη Σεληνιακή στην Πανσέληνο, στις 28/9 στην 5η μοίρα του Κριού.

Η Νέα Σελήνη είναι άκρως προτρεπτική αλλά θα πρέπει να έχουμε υπ όψιν μας πως δεν συγχωρούνται λάθη. Επειδή όμως τα λάθη είναι αναπόφευκτα θα πρέπει να αποφύγουμε τουλάχιστον, τις σειρήνες των προτροπών της. Τουτέστιν, μεγάλη προσοχή σε νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα και πρακτική σκέψη στην προσπάθεια να αλλάξουμε την καθημερινή μας ρουτίνα.

Η Πανσέληνος αυτή, είναι σημαντική πρωτίστως για τη χώρα μας εφόσον η 5η μοίρα του Κριού ήταν και θα είναι μια καθοριστική μοίρα ενεργοποίησης. Η Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει βγάζει στην επιφάνεια όλες τις αδυναμίες προσωπικές και γενικότερες και η συνειδητοποίηση που έρχεται πέφτει βαριά και ασήκωτη, ακόμα και στο πιο γερό στομάχι.
Είναι αργά μας λέει για μετάνοιες, το θέμα όμως είναι πως η μπάλα θα πάρει και όσους δεν υπάρχει λόγος να μετανιώσουν.

Καλή ψήφο λοιπόν για άλλη μια φορά για όσους ψηφίσουν, καλή αποχή για όσους δεν ψηφίσουν και καλή λευτεριά για όσους είναι ακόμα δέσμιοι των υποσχέσεων.

Διάβασε επίσης:

Οι αστρολογικές όψεις του Σεπτεμβρίου

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved