Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
«Καλό χειμώνα» ούτε ακούς, ούτε νιώθεις αφού με την Αφροδίτη και τον Άρη στον φλογερό Λέοντα ο Σεπτέμβριος θα αποτελεί για την ερωτική σου ζωή ακόμη έναν θερινό μήνα. Στις 6/9 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή τροχιά και πλέον χαίρεσαι χωρίς συγχρόνως να αγκομαχάς. Προβλήματα που αφορούν στο ταίρι σου εξομαλύνονται, στιγμές διασκέδασης και ευτυχίας ανάβουν τη φλόγα του πάθους και ο έρωτας ζωντανεύει στην καρδιά σου. Γάμοι, βαφτίσια, δαχτυλίδια και φιλιά θα κάνουν τη καρδιά σου να χαίρεται ενώ η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό ευνοεί να πάρεις θετικές αποφάσεις για τη σχέση ή το γάμο σου. Η ανάδρομη τροχιά του από τις 17/9 θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για θέματα που αφορούν εσένα και το σύντροφό σου και τα οποία είναι σε εκκρεμότητα. Σε κάποια από αυτά ίσως χρειάζεται να δοθεί μια οριστική λύση ακόμη και αν είναι επώδυνη γύρω στις 25/9. Ο μήνας κλείνει με τον Ήλιο από τις 23/9 να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ανοίγοντας μια περίοδο που το κλειδί τη ευτυχίας σου θα βρίσκεται στην διατήρηση της αρμονίας στη σχέση σου. Ποιες γέφυρες θα κάψεις και ποιες θα περάσεις, εσύ θα αποφασίσεις!

Αδέσμευτος
Το χρώμα της ερωτικής σου ζωής και το Σεπτέμβριο είναι φλογερό και.... καλοκαιρινό! Με την Αφροδίτη ανάδρομη σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα την 1η του μήνα οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου είναι ιδανικές για να επαναξιολογήσεις πως θα κινηθείς, θα κυνηγήσεις και θα κατακτήσεις τα δώρα του έρωτα. Στις 6/9 η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή τροχιά και πλέον η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι όμορφη αλλά θαμπή, θα είναι λαμπερή και άκρως απολαυστική. Στις 8/9 το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνει ότι αυτόν τον μήνα όλα μπορούν να αλλάξουν στον αισθηματικό τομέα. Φτάνει ένας θετικός άνεμος για να πάρεις τα ηνία και να τα φέρεις όλα τούμπα. Το παρόν να γίνει ωραίο, το μέλλον να το βλέπεις συναρπαστικό και ακόμη και το παρελθόν χωρίς αναστεναγμό. Η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό ευνοεί γνωριμίες και επαφές που μπορούν να φέρουν μια σχέση. Η ανάδρομη τροχιά του στις 17/9 δείχνει καθυστερήσεις και δεύτερες σκέψεις που σκοπό έχουν να ζυγίσεις καλά τα «θέλω» σου την ώρα που μια σχέση γίνεται επιτακτική επιθυμία σου. Πολύ θετικές μέρες είναι γύρω στις 1/9, 6/9, 8/9 και 23/9.

Ταύρος

Δεσμευμένος
Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου, δεν θα λείψουν κάποια προβλήματα είτε για θέματα οικίας είτε για ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν ή αφορούν το θεσμό της οικογένειας. Με την Αφροδίτη από 6/9 σε ορθή πορεία η κατάσταση μέσα στο σπίτι θα βελτιωθεί ενώ το συναισθηματικό βραχυκύκλωμα που βιώνεις θα εξομαλυνθεί. Όμως, αν έχεις κατά νου κάποια συγκατοίκηση καλύτερα να την αποφύγεις, αφού δεν είναι καιρός για να βάλεις βόμβα στα θεμέλια της σχέσης σου. Καλύτερα μετά τις 25/9. Η παρουσία του Δία, του Ήλιου (ως τις 23/9) και η Έκλειψη (13/9) στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν ότι είναι καιρός να δώσεις λίγο χώρο και χρόνο στη διασκέδαση, την καλή ζωή και τα αισθηματικά σου. Είναι το διάστημα που θα καταλάβεις ότι ζωή με γέλιο, χαρά και έρωτα είναι αυτή που θες. Σε αυτή προσανατολίσου. Και αν αυτή, εκτός από εξορμήσεις, βόλτες, ρομαντικές σκηνές και χαρά για σένα σημαίνει μωρό, κούνια και κουδουνίστρες τότε και για αυτό θα έχεις τη στήριξη του σύμπαντος.

Αδέσμευτος
Μπορεί ακόμη να μην έχεις ησυχάσει από τις αναμπουμπούλες που έφερε στη ψυχή και το σπίτι σου ο Αύγουστος όμως τα καλύτερα έρχονται τον Σεπτέμβριο. Βλέπεις ο Άρης και η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα ήταν αιτία, όποια χαρά πήγαινες να πάρεις κάτι, να ανέκυπτε και να την επισκίασε. Ευτυχώς, η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή τροχιά στις 6/9 και ο Άρης περνά στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στις 25/9. Έτσι, από τη μία θα νιώσεις σίγουρος και αποφασισμένος για το τι θέλεις στον έρωτα και πως θα βάλεις τις βάσεις για να το πετύχεις και από την άλλη η ερωτική διάθεση, ιδιαίτερα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ανεβαίνει και γίνεται πιο ανοιχτός και διεκδικητικός παίχτης στο ερωτικό παιχνίδι. Με τις ευχές και την ευλογία του Δία στην Παρθένο η νίκη στον έρωτα θεωρείται δεδομένη. Εξέφρασε το θέλω σου, τόλμησε, παίξε και ετοιμάσου για ερωτική ντόλτσε βίτα. Ας είναι τυπικά φθινοπωρινός μήνας ο Σεπτέμβριος εσύ στη διάρκεια του μπορείς να βιώσεις στην καρδιά σου... το καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Μήνας εκλείψεων ο Σεπτέμβριος και έχεις πολλά να σκεφτείς, να επικοινωνήσεις, να πεις και να προτείνεις, μα πάνω από όλα να εξισορροπήσεις όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή και να αποφασίσεις αναφορικά με το θέμα «δέσμευση». Πρόσεχε γιατί ενώ καλώς έχεις πάρει φόρα και τίποτα δεν σε σταματά στο να τρέξεις ό,τι έχεις βάλει κατά νου, κάπου συμπεριφέρεσαι επιθετικά. Αξιοποίησε την ορθή πορεία της Αφροδίτης από 6/9 για να ρίξεις όπου χρειάζεται νερό στο κρασί σου με στόχο, όχι να κάνεις πίσω στα αιτήματά σου, αλλά να βρεις τη συμπαράσταση και τη στήριξη που χρειάζεσαι. Το ταίρι σου μπορεί να έχει ιδέες που θα σε βοηθήσουν μην το αποπαίρνεις. Η έλλειψη επικοινωνίας και η αναποφασιστικότητα μπορούν να γίνουν δύο σημαντικοί εχθροί της σχέσης σου ιδιαίτερα από τις 17/9. Έτσι, σκέψου ενωτικά, θετικά, συντροφικά ακόμη και αν έχεις κάποιες δύσκολές αποφάσεις μπροστά σου. Να θυμάσαι η ευτυχία σου αυτό τον μήνα δεν θα ζήτημα έντασης αλλά ισορροπίας, ρυθμού και αρμονίας.

Αδέσμευτος
Το φλερτ το παίζεις στα δάκτυλα αλλά με την Αφροδίτη από τις 6/9 σε ορθή τροχιά το απογειώνεις. Είσαι επικοινωνιακός, εξωστρεφής και χαρούμενος και συνάμα παίζεις το ερωτικό παιχνίδι λες και είσαι εξ ορισμού το φαβορί. Θες η ευγλωττία σου, θες η αυτοπεποίθηση που αποπνέεις, όχι μόνο γίνεσαι πόλος έλξης, αλλά και παίρνεις αυτό που θέλεις. Από τις 17/9 που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και πιθανόν εκεί που τα σκεφτόσουν όλα καλά και θετικά κάτι να σε μπλοκάρει. Ίσως, σκέφτεσαι ότι για χάρη ενός φλερτ κάτι να χρειαστεί να χάσεις. Πιθανόν, ένα πρόσωπο από τα παλιά να έρθει στο προσκήνιο και να μπερδέψει την κατάσταση. Διλήμματα και αμφιβολίες θα κυριαρχούν στον ερωτικό τομέα ενώ η αναποφασιστικότητα δεν θα λείπει. Σου ακούγεται κακό; Και όμως δεν είναι! Και αυτό γιατί με τον Κρόνο από 18/9 να εισέρχεται στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη αν δεσμευθείς θα μπεις για τα καλά σε σχέση. Με ευθύνες, ερωτήσεις «που πας;» και «τι ώρα θα γυρίσεις;», περιορισμούς και κανόνες. Τι λες; Είσαι έτοιμος; Αν δεν ξέρεις, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να το σκεφτείς. Πάρε το χρόνο σου λοιπόν, ζύγιασε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε.

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Με αφορμή το χρήμα, τι ξοδεύεις, τι έχεις ή δεν έχεις από το σύντροφο και τη σχέση σου υπάρχουν κάποιες εντάσεις και συνάμα δημιουργούνται κάποιες διαφωνίες τις οποίες η Αφροδίτη ορθοδρομώντας από τις 6/9 θέλει να εξομαλύνει και σε σημαντικό βαθμό - αναλαμβάνοντας ρόλο πυροσβέστη- το καταφέρνει. Η τσέπη σου δεν θα αδειάζει τόσο γρήγορα και η καρδιά σου όσο πιο πολύ γεμίζει από αγάπη τόσο πιο πολύ θα δίνει. Με την Ηλιακή Έκλειψη στις 13/9 στο ζώδιο της Παρθένου η επικοινωνία στη σχέση μπορεί να γίνει πιο ικανοποιητική ενώ οι σχέσεις με φίλους, συγγενείς και προσφιλή πρόσωπα μπορούν να είναι στα πλαίσια μιας λογικής που θα δεν θα βλάπτει αλλά θα κάνει καλό. Ίσως, ακόμη και κάποιες αλλαγές αναφορικά με το μεταφορικό μέσο ή τις καθημερινές διαδρομές τις δικές σου ή το συντρόφου σου να μπορέσουν να συμβάλλουν ώστε η σχέση σας να αποκτήσει περισσότερη ποιότητα. Οι καλύτερες μέρες για τη σχέση σου είναι 6/9, 8/9, 23/9 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 9/9 και 25/9.

Αδέσμευτος
Αν και ανήκεις στην κατηγορία των εσωστρεφών ζώδιων τον Σεπτέμβριο η διάθεσή σου θα είναι επικοινωνιακή, θα δείχνεις εξωστρέφεια και θα είσαι πιο πρόθυμος για φλερτ, νέες γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις. Η παρουσία του Ήλιου και του Δία στην Παρθένο σε συνδυασμό με την Ηλιακή Έκλειψη στις 13/9 στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί πατώντας στη γη να κάνεις συναντήσεις και επαφές που μπορούν να έχουν μια ερωτική εξέλιξη. Το παν για σένα θα είναι ο ρεαλισμός. Δεν ζητάς ανέφικτες ιστορίες, ούτε έναν άνθρωπο να σου υποσχεθεί τον ουρανό και τα άστρα θες κάποιον που να σκέφτεται και να πράττει με σύνεση και λογική και να σου δείχνει την αγάπη του. Τα σκέφτεσαι έτσι, τα νιώθεις κιόλας; Με την Αφροδίτη στον Λέοντα και μάλιστα ανάδρομη ως τις 6/9 κάποια αισθηματικά φλερτ ίσως σε θάμπωσαν και σε έκαναν να θες πράγματα που στη συνέχεια είδες ότι δεν γίνονταν. Ωστόσο, τα μεγάλα και τα ωραία σου ξαναγίνονται μόνιμη ιδέα με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης και θα χρειαστεί να δεις ότι μια μεγάλη αγάπη σε όλα τα επίπεδα μπορεί να είναι μια ρεαλιστική προσδοκία αυτήν την περίοδο.

Λέων

Δεσμευμένος
Λαμπερέ Λέοντα έχεις πλαστεί για να έχεις όλα τα φώτα πάνω σου, όμως οι προβολείς της προσοχής αν και στράφηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πρόσωπό σου δεν έγιναν για λόγους που έκαναν καλό στην αυτοπεποίθησή σου, το αντίθετο μάλλον. Τα καλά νέα είναι ότι ό,τι έγινε, έγινε. Με την Αφροδίτη σε ορθή τροχιά από τις 6/9 έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πάλι καλά, να γίνεις το κέντρο της προσοχής με τρόπο που θα ανεβάζει το ηθικό σου και θα σου δίνει την ευκαιρία να δείχνεις το μεγαλείο σου. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου ως τις 25/9 και σε συνδυασμό με την ορθόδρομη Αφροδίτη έχεις τη δύναμη να φέρεις τα πράγματα όπως τα θες στην προσωπική σου ζωή. Γύρω στις 8/9 το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοηθεί η σχέση σου και να ανέβει για τα καλά η ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι στις 18/9 ο Κρόνος εισέρχεται στον Τοξότη και θα αντιμετωπίζεις πολύ πιο σοβαρά θέματα παιδιών, έρωτα και δημιουργίας. Ίσως, η τιμή που θα πληρώσεις για τα μαθήματα που θα πάρεις σε αυτούς τους τομείς να είναι ακριβή αλλά θα αξίζει τον κόπο, θα κερδίσεις ωριμότητα.

Αδέσμευτος
Ο έρωτας πάντα αποτελεί για σένα πηγή ζωής και με την Αφροδίτη σε ορθή τροχιά από τις 6/9 θα νιώσεις ο καλός γνωστός εαυτός σου. Γεμάτος δύναμη, αισιοδοξία και θάρρος θα κυνηγήσεις τους στόχους σου. Ένα φλερτ που πριν δεν προχωρούσε μπορεί τώρα να κυλήσει και να σε ανεβάσει στο βάθρο της ευτυχίας. Σε αυτό το σκοπό, βοηθά και ο Άρης που ως τις 25/9 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα τολμήσεις, θα διεκδικήσεις και θα κάνεις βήματα με ζέση και αποφασιστικότητα. Μάλιστα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου τον Ουρανό στις 8/9 δείχνει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη η συντροφικότητα μπορεί να μπει στη ζωή σου και μάλιστα με εντελώς απρόβλεπτο αλλά άκρως συναρπαστικό τρόπο. Έχε βέβαια κατά νου ότι ο Κρόνος στις 18/9 εισέρχεται στον Τοξότη και ξεκινά μια περίοδος 2 και ½ ετών στη διάρκεια της οποίας τα αισθηματικά σου θα γίνουν το πεδίο που θα σοβαρέψεις, θα αναλάβεις ευθύνες και δεν θα θες χωρίς ουσία σχέσεις. Στάθμισε λοιπόν με σύνεση τις επιθυμίες και τα «θέλω» σου αλλιώς θα το κάνει ο Κρόνος.

Παρθένος

Δεσμευμένος
Μπορεί συνετέ Παρθένε να είσαι πρώτος στην τάξη και το συγύρισμα όμως με την Αφροδίτη ανάδρομη όλο τον προηγούμενο διάστημα έφτασες να νιώθεις σαν σφουγγαρίστρα που την στραγγίζουν συνεχώς. Ίσως, η αισθηματική σου ζωή σε κούρασε ή αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις την αγάπη που αξίζεις. Μέσα σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Τα πράγματα ευτυχώς ισιώνουν από τις 6/9 που η Αφροδίτη ορθοδρομεί. Μη φανταστείς ότι θα πατήσεις ένα κουμπί και θα νιώσεις ανακούφιση με τη μία καθώς ο Άρης θα ανακατεύει την τράπουλα των συναισθημάτων και των αδιόρατων επιθυμιών σου. Ίσως τη μια να θυμώνεις και την άλλη να αφήνεις τη ψυχή σου να κάνει κινήσεις προς τα εμπρός. Όπως και να έχει τον Σεπτέμβριο θα βρεις την αλήθεια για τα ερωτικά σου ανοίγοντας την πόρτα της από μέσα σου, αλλιώς δεν θα ανοίγει. Γύρω στις 17/9 με την αντίθεση Δία – Ποσειδώνα λάθη μέσα στη σχέση μπορεί να βάλουν σε εφαρμογή προσωπικές φιλοδοξίες. Αξιοποίησε ευκαιρίες για θετική και καλότυχη επανεκκίνηση στην προσωπική σου ζωή από τα τέλη του μήνα.

Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη ανάδρομη η αισθηματική σου ζωή είναι αιτία για να θες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να βρίσκεσαι κάπου που δεν θα μιλάς, δεν θα εξηγείς και δεν θα κάνεις τίποτα. Ίσως, γιατί το υποσυνείδητό σου έχει πιάσει δουλειά και χωρίς να το έχεις επιδιώξει συνειδητά μέσα σου γίνεται μια αισθηματική ανασκόπηση. Τα λάθη του χθες σε απασχολούν ενώ το μονοπάτι προς την έξοδο της ευτυχίας αναζητείται. Από τις 6/9 θα νιώσεις ότι κολυμπάς προς την όαση των αισθηματικών σου επιθυμιών, αν και με τον Άρη στον Λέοντα θα σηκώνονται εμπόδια που θα δοκιμάζουν τη σιγουριά, τη θέληση και την αυτοπεποίθησή σου. Άτομα από το παρελθόν είτε νοερά είτε πραγματικά θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στις 25/9 στο δικό σου ζώδιο θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις την αρχή για να ξανοιχτεί η προσωπική σου ζωή στην ευτυχία. Και μην ξεχνάς ότι ο Δίας είναι στο ζώδιό σου. Η εύνοια και η τύχη θα σε συναντήσουν τόσο στον έρωτα όσο και γενικότερα.

Ζυγός

Δεσμευμένος
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, ανάδρομη δείχνοντας ότι οι βαλίτσες του γυρισμού στην καθημερινότητα είναι γεμάτη με ανασφάλειες σε σχέση με την ερωτική σου ζωή. Ακόμη και αν άλλα βαίνουν καλώς, η ανάδρομη φορά της είναι αιτία για να μπαίνεις σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και τους στόχους σου αναφορικά με αυτή. Από τις 6/9 αποκτάς μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων και η όποια δυσφορία υποχωρεί καθώς όμορφες στιγμές χρωματίσουν θετικά την αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, ο Άρης, μέσα από τον Λέοντα θα συνεχίζει να προσπαθεί να αλλάξει την τροχιά της σχέσης σου. Στόχος φίλε Ζυγέ είναι να νιώσεις πιο ζωντανός και γεμάτος από αυτή. Στις 8/9 ίσως η ανανέωση έρθει από το ταίρι σου και ένα ευτυχές βήμα που πρόκειται να κάνει. Προσοχή χρειάζεται στις 9/9, 25/9 καθώς οικογενειακές υποθέσεις θα δημιουργήσουν ένα βαρύ κλίμα όπως και στις 26/9 που ίσως σε δυσαρεστήσει ένα θέμα με τον/την σύντροφό σου. Αξιοποίησε τη θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού στις 23/9 που μπορεί μέσα από εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς να κάνει τον έρωτα στη ζωή σου παντοδύναμο.

Αδέσμευτος
Η κοινωνική σου φύση αυτό τον μήνα είναι αιτία για χαρές και πανηγύρια στην ερωτική σου ζωή αλλά μετά τις 6/9. Τότε, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, γυρνά σε ορθή τροχιά και πλέον κοινωνικές εκδηλώσεις, βόλτες με φίλους, έξοδοι, διασκεδαστικές και ομαδικές δραστηριότητες έχουν το χρώμα του έρωτα, του καλοκαιριού και της χαράς χωρίς σκιές, μουντάδα και υποτονικές αποχρώσεις όπως συνέβαινε πρωτύτερα. Πολύ πιθανόν να κάνεις μια αισθηματική σχέση μέσω φίλων ενώ δεν αποκλείεται μια γνωριμία ή φιλία να γυρίσει σε έρωτα. Όλα είναι πιθανά και μάλιστα με τρόπο απρόσμενο και απρόβλεπτο και ιδιαίτερα κοντά στις 8/9 και 23/9. Το ιντερνέτ και η τεχνολογία θα παίξουν το δικό τους ρόλο όπως και οι συμπτώσεις. Στις 17/9, ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, ίσως με κάποιο τρόπο βραχυκυκλώσει την επικοινωνία σου και βάλει κάποια εμπόδια στις επαφές και τις συναντήσεις σου. Μην ανησυχείς, όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος!

Σκορπιός

Δεσμευμένος
Τον Σεπτέμβριο ο έρωτας και η καριέρα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Πάει καλά το ένα πάει καλά και το άλλο, έχει προβλήματα το πρώτο έχει και το δεύτερο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη ίσως να εμφανίστηκαν κάποια συννεφάκια στο ένα που να έφεραν κάποιες μπόρες στο άλλο. Στις 6/9 όμως η Αφροδίτη ξεκινά να κινείται σε ορθή τροχιά και έτσι και εσύ, χωρίς κάτι να σε εμποδίζει, δίνεσαι με πάθος, αποφασιστικότητα και θέρμη τόσο στο ένα όσο και στο άλλο. Βέβαια, η καθημερινότητα και ζητήματα διαδικαστικά μπορεί να είναι αιτία για τριβές και διαφωνίες όμως δεν μπορούν να πλήξουν τη σχέση σου και αυτό γιατί αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου είναι το γούρι σου και στην εργασία σου. Γύρω στις 14/9 κάποια λάθη σε σχέση με ένα παιδί, το χειρισμό αισθηματικών σου θεμάτων ή τον ελεύθερο χρόνο που έχετε ως ζευγάρι μπορεί να αποτελέσουν αιτία για κάποια έξοδα μάλλον υπερβολικά. Ίσως, όμως αυτήν την περίοδο να νιώθεις ότι η αγάπη δεν θα ήταν αγάπη, αν δεν ενείχε μια υπερβολή. Πρόσεχε μετά τις 17/9 που Ερμής θα είναι ανάδρομος κάποια μυστικά που έχεις από το ταίρι σου μην γίνουν αιτία για να σε τρώνε οι ερινύες.

Αδέσμευτος
Ο Αύγουστος δεν ήταν ο μήνας που σου έδωσε την μέγιστη ικανοποίηση όσον αφορά στα ερωτικά σου. Κάποια πράγματα αποτέλεσαν σημάδι ότι εσύ και ένα άλλο πρόσωπο είστε πλασμένοι να γίνεται το ζευγάρι που όλοι θα χαίρονται και θα θαυμάζουν αλλά οι εξελίξεις δεν οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Γεννημένος Σκορπιός έχεις υπομονή και δύναμη να πετύχεις αυτό που θέλεις. Και από τις 6/9 που η Αφροδίτη θα είναι σε ορθή τροχιά θα δεις ότι όσα έχεις κάνεις ως τώρα για κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο δεν πήγαν χαμένα. Έχουν πιάσει τόπο. Μόνο που τώρα αν και ο έρωτας σε συνεπαίρνει όλο και περισσότερο και η ανταπόκριση από την άλλη πλευρά όλο και δυναμώνει έρχεται η καθημερινότητα να τεστάρει την θέλησή σου για αυτόν τον έρωτα. Έστω, και αν για λίγο ακόμη δυσκολευτείς να ξέρεις ότι το σύμπαν θα σε βγάλει στην όχθη που επιθυμείς. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχεις από τις 17/9 είναι κάποιες μυστικές σχέσεις που παράλληλα παίζουν στη ζωή σου και αυτό το διάστημα μπορεί να γίνουν αιτία για να πέσεις σαν ποντικός στη παγίδα. Το νου σου!

Τοξότης

Δεσμευμένος
Περίοδος έντονης κινητικότητας είναι ο Σεπτέμβριος τόσο για τα αισθηματικά σου όσο και για την προσωπική σου ζωή γενικότερα. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα σε ωθεί να κάνεις αλλαγές με τόλμη και αποφασιστικότητα και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ίσως, για κάποιους λόγους να βρεθείς σε απόσταση με το ταίρι σου. Μην ανησυχήσεις, θα σε ωφελήσει και θα διευρύνει την μεταξύ σας επικοινωνία. Σε αυτό θα συνεπικουρήσει θετικά και η Αφροδίτη που στις 6/9 γυρνά σε ορθή τροχιά, δείχνοντας ότι κάποια σχέδιά σου αναφορικά με τα αισθηματικά σου για τα οποία κάτι σε προβλημάτιζε ή υπόκωφα σε ενοχλούσε πλέον παίρνουν με τον καλύτερο τρόπο το δρόμο τους. Στις 17/9 ο Ερμής, που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεών σου γυρνά ανάδρομος και ίσως το ταίρι σου έχει κάποια προβλήματα που θα θέλει τη βοήθεια σου ή οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να ανταλλάσσετε απόψεις και να κρατάτε επαφή με τρόπο που θα ικανοποιεί τόσο εσένα όσο και εκείνο. Πρόσεχε τις αποφάσεις σου ιδιαίτερα όσον αφορά στο δούναι και λαβείν στη σχέση σου γιατί με τον Κρόνο από τις 18/9 στο ζώδιό σου ίσως ζοριστείς ή κουραστείς.

Αδέσμευτος
Με τον Άρη, τον κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στον φλογερό και θερμό Λέοντα ο Σεπτέμβριος μπαίνει δυναμικά. Ίσως, εσύ να περίμενες τον έρωτα να σου έρθει μες στον Αύγουστο όμως ο φτερωτός θεός έχεις σκοπό να επεκτείνει το καλοκαίρι και να σε βρει κατευθείαν στο μέρος της καρδιά τον Σεπτέμβριο. Σε ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο, μια βόλτα, μια διαδρομή ή σε ένα χώρο που σχετίζεται με γνώση, επικοινωνία, διασκέδαση όπως και το εξωτερικό ο έρωτας σε περιμένει. Από τις 6/9 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή τροχιά και πλέον θα νιώθεις πιο σίγουρος και αποφασιστικός για το τι θέλεις από τον έρωτα αλλά και πως θα το διεκδικήσεις. Στις 17/9, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ξεκινά μια περίοδος που το θέμα «δέσμευση» θα σε προβληματίσει. Μια σχέση είναι αυτό που θες ή προτιμάς τον έρωτα χωρίς σχέση; Και το παρελθόν; Το έχεις βάλει οριστικά στην άκρη ή έχεις αμφιβολίες; Όλα αυτά και άλλα πολλά θα σκεφτείς το δεύτερο 15ημερο του Σεπτέμβρη, γεγονός που σε βοηθήσει σημαντικά καθώς ο Κρόνος στις 18/9 εισέρχεται στο ζώδιο σου και θέλει υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος
Με τον Άρη στον Λέοντα σιωπηρές ανάγκες και καταπιεσμένες επιθυμίες ανακινούνται και ίσως νιώσεις τον εαυτό σου να κυριεύεται από πάθη. Η σεξουαλική σου ζωή εντός ή εκτός της σχέσης θα πάρει φωτιά και θα αναζητάς με ένταση να ξανανιώσεις ζωντανός, αυτάρκης και βαθιά ικανοποιημένος. Τα οικονομικά και ιδιαίτερα κάθε λογής υποχρεώσεις προς τρίτους: ΔΕΗ, τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, ενοίκια κτλ ίσως είναι αιτία για άγχος που θα βγάλει θυμό και προστριβές. Από τις 6/9 η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται ορθόδρομη, γεγονός που θα σου δώσει κάποια σημαντική ανακούφιση τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά και θα σε επηρεάσει θετικά ένα βαθύ κομμάτι σου. Απόφυγε αφ' ενός να καταπιέσεις τις επιθυμίες σου και αφ' ετέρου να γίνεις δέσμιος παθών που σε οδηγούν σε καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο την οικογενειακή σου ασφάλεια. Με τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 18/9 ξεκινά η ολοκλήρωση ενός κύκλου και επειδή η ποιότητα φαίνεται, στο τέλος επίλεξε προσεκτικά πως θα την πετύχεις.

Αδέσμευτος
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας βολιδοσκόπησης προθέσεων και επιθυμιών όσον αφορά τα αισθηματικά σου και συνάμα κρυφών κινήσεων και ενεργειών που ίσως δεν θέλεις να μάθουν κάποια πρόσωπα. Θα λειτουργήσεις σαν μυστικός πράκτορας τόσο των δικών σου «θέλω» όσο και προσώπου που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ίσως οι σεξουαλικές επιθυμίες σε οδηγήσουν σε άτομο που για κάποιο λόγο χρειάζεται μυστικότητα. Στις 6/9 η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ορθή τροχιά και πλέον νιώθεις βεβαιότητα για το ποιες πραγματικά είναι οι βαθιές σου επιθυμίες και πως μεταμορφώνονται σε στόχους μέρα με τη μέρα. Η παρουσία του Δία, του Ηλίου (ως τις 23/9), του Άρη (από τις 25/9) και της Ηλιακής Έκλειψης (στις 13/9) δείχνουν ότι ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα θελήσεις να κάνεις πράγματα που νοητικά και πνευματικά θα ανοίξουν το δρόμο για την προσωπική σου εξέλιξη και πιθανόν να αποκτήσεις και μια εντελώς διαφορετική άποψη για το σεξ, τις επιδιώξεις σου και τον τρόπο που κυνηγάς τον έρωτα. Προσοχή γύρω στις 9/9 και 25/9.

Υδροχόος

Δεσμευμένος
Με τον Άρη στον Λέοντα η επιθυμία να κάνεις νέα πράγματα μέσα στη σχέση είναι έντονη ενώ δεν λείπουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ίσως, νιώσεις ότι το ταίρι σου ψάχνει κάτι άλλο ή ότι εσύ κάπου χάνεσαι μέσα στη σχέση και δεν νιώθεις πληρότητα με τον/την σύντροφό σου. Με την Αφροδίτη σε ορθή τροχιά από τις 6/9 θα έχεις τη δυνατότητα να προσδιορίσεις τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου χωρίς κάτι να σε εμποδίζει να δεις καθαρά. Συγχρόνως, θα μπορείς να βοηθήσεις το ταίρι του στα επαγγελματικά του. Πιθανόν ακόμη και να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση ως ζευγάρι. Από την άλλη, μπορείς να αναζητήσεις κάτι νέο, αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα και δεν βρίσκεις πια το ενδιαφέρον που ψάχνεις εντός της σχέσης σου. Η παρουσία του Δία στην Παρθένο είναι ευνοϊκή για να πετύχεις από τώρα και μέσα στον επόμενο χρόνο είτε κάποια καλή οικονομική στήριξη από το ταίρι σου είτε να αυξήσετε τα οικονομικά σας ως ζευγάρι.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη στον Λέοντα να σε προτρέπει να κάνεις βήματα για μια σχέση ενώ η Αφροδίτη ως τις 6/9 σε κάνει να αμφιβάλλεις, αν είναι το σωστό timing ή αν όντως ένα πρόσωπο το θέλεις. Από τις 6/9 που η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή τροχιά το κλίμα είναι θετικό για να πάρεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου, να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το θέμα «σχέση» και να κινηθείς χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Παράλληλα, ο Ερμής που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού, δείχνοντας ότι η σκέψη σου προσανατολίζεται στην ερωτική ένωση με κάποιο πρόσωπο. Συγχρόνως, βοηθά να δεις κάποια θέματα με πιο ανοιχτή οπτική και θετική προοπτική και να κάνεις ταξίδια για να βρεθείς ίσως με το πρόσωπο που σε ελκύει. Στις 17/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και πλέον κάτι σκαλώνει στον αισθηματικό τομέα αλλά όχι για κακό. Το σύμπαν θέλει να επαναξιολογήσεις τις ιδέες και τις απόψεις αναφορικά στον έρωτα, ώστε οι επιθυμίες σου να συγχρονιστούν με τις ενέργειές σου.

Ιχθύες

Δεσμευμένος
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με τον/ την σύντροφό σου σε καθημερινή βάση. Ένα θέμα εργασίας, υγείας ή άλλο ίσως να είναι αιτία για να γίνει πιο πολύ από ποτέ μέρος της καθημερινότητάς σου. Αν και ως τις 6/9 η μεταξύ σας σύνδεση θα είναι κάπως χαλαρή, εν συνεχεία γίνεται πιο δυνατή, ερωτική και χαρούμενη. Ως τις 25/9 θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη διαδικαστικά θέματα και να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που συν τοις άλλοις θα ωφελήσουν τη σχέση σου. Στις 25/9 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο, δείχνονται ότι ίσως υπάρχουν κάποιες εντάσεις μεταξύ εσού και του συντρόφου σου από τις οποίες όμως μπορεί να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς είναι καλό να γίνουν κάποια πράγματα. Με τον Δία στην Παρθένο η σχέση σου έχει προστασία, οι εντάσεις θα εξομαλύνονται και πάλι θα τα βρίσκεται ενώ δεν αποκλείεται να την προχωρήσετε ένα βήματα παρακάτω. Ένας γάμος ή συγκατοίκηση, ένα παιδί ή μια κοινή επιχείρηση να γίνει ο επόμενος στόχος σας. Με το καλό!

Αδέσμευτος
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν σε μεγάλο βαθμό και τον Σεπτέμβριο. Σε χώρο που αφιερώνεις μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου ίσως ήδη να σου έχει χτυπήσει το καμπανάκι του έρωτα για ένα πρόσωπο. Αν κάτι σε σταματά, από τις 6/9 που η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή τροχιά, εξαφανίζεται και θα μπορείς να κινηθείς με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ο Δίας θέλει να σε δει ευτυχισμένο και μέσα σε μια σχέση που να σε ικανοποιεί και να σε κάνει να πετάς στα ουράνια με τα πόδια βαθιά ριζωμένα στη γη βεβαίως αφού βρίσκεται στη γήινη Παρθένο. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13/9 γίνεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια για αυτό μην απορήσεις, αν οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν αυτόν τον μήνα ευνοούν να δεσμευτείς ή να παντρευτείς ή να κάνεις μια συνεργασία με άτομο που υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον. Έχε εμπιστοσύνη ότι όλα θα κυλήσουν κατ' ευχή γιατί ούτως ή άλλως έτσι θα γίνει.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved