Νέα Σελήνη Αυγούστου 2015 στον Λέοντα - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Το διαφορετικό και το συναρπαστικό πρωτοστατούν και μας καλούν να τα επινοήσουμε κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.

Νέα Σελήνη Αυγούστου 2015 στον Λέοντα - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 14/8 στις 5.53 το απόγευμα στην 22η μοίρα του Λέοντα.

Πρόκειται για μια ανακουφιστική Νέα Σελήνη που σκορπά ευδιαθεσία και διάθεση για αναζωογονητικές αλλαγές, στα πλαίσια του δυνατού.
Η μόνη περίπτωση απογοήτευσης είναι το στοιχείο του εφήμερου που πλανάται έντονα, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και η αξία των γεγονότων γίνεται αμφίβολη.
Επιπλέον το τετράγωνο Δία – Κρόνου μας κάνει να αισθανόμαστε πως η καλή διάθεση βρίσκει απέναντί της την οικονομική στενότητα, που κάποιες φορές μετατρέπεται και σε συναισθηματική.
Παρόλα αυτά το διαφορετικό και το συναρπαστικό πρωτοστατούν και μας καλούν να τα επινοήσουμε κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.
Πιο έντονα θα το αισθανθούν αυτό Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Ταύροι, γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου τους.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεσαι πως δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανένα παρά μόνο στις προσωπικές σου επιθυμίες και μάλιστα να ανταποκριθείς άμεσα. Το διάστημα αυτό είναι για σένα σαν κλιματιστικό που πατάς μέσα στον καύσωνα και απολαμβάνεις τη δροσιά του. Ζεις τον έρωτα, αντλείς χαρά και την προσφέρεις και στους άλλους, ενώ διασκεδάζεις με την καρδιά σου. Είσαι δημιουργικός και αλύτρωτος και δεν διανοείσαι να χαλάσεις τις μέρες σου για τίποτα. Απόλαυσε αυτή τη Νέα Σελήνη όσο περισσότερο μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεσαι πιο κοντά με την οικογένειά σου, συσφίγγεις σχέσεις, διανύεις αποστάσεις, ενώ παράλληλα κατανοείς πως αν υπάρχει καλή πρόθεση όλα λύνονται. Η αισιοδοξία που αναπτύσσεται μέσα σου βρίσκει εμπόδιο την απαισιοδοξία που έρχεται κάποιες στιγμές να σε σκουντήξει ενοχλητικά. Καθώς παραπατάς, σκέψου τις ευθύνες σου σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία σου και εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις για να διώξεις κάθε σύννεφο με ειλικρινείς κινήσεις και ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις ότι σε ενοχλεί στην καθημερινή σου ζωή και να εκφραστείς όπως σου αρέσει. Μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, η δική σου καρδιά μεταναστεύει σε τόπους της αρεσκείας σου, είσαι επικοινωνιακός και άριστα συνδεδεμένος, με αυτό που θέλεις πραγματικά. Αφήνεις πίσω σου ότι σε κρατάει στάσιμο και νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να κάνεις τις δικές σου συμφωνίες, με τους δικούς σου όρους και τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο και μάλιστα θα σου βγει σε καλό.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 23/7 έως 23/8 - Ο μήνας του Λέοντα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκεί που νόμιζες πως κάτι ματαιώνεται ή πίστευες πως δεν είναι εφικτό, ξαφνικά συναντιέσαι με την τύχη σου και όλα παίρνουν άλλη τροπή. Αυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει μια οικονομική ανάσα και εσύ την εισπνέεις με όλη σου τη δύναμη, εκπνέοντας μόλις κάνεις αυτό που επιθυμείς. Μη διστάσεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου απέναντι σε κάτι που σε απογοήτευσε, αλλά μην επιμείνεις και να το θυμίζεις διαρκώς. Προχώρα κρατώντας τη χαρά, ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις και τις επιθυμίες σου.

ΛΕΩΝ

Συνειδητοποιείς πολλά, ξαφνικά και απρόσμενα, χωρίς να έχεις υπολογίσει να τα σκεφτείς, αλλά σου βγαίνουν σε κάθε σου βήμα. Νιώθεις από τη μία πλήρης και καλυμμένος ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά από την άλλη αμφιβάλλεις για τη διάρκεια αυτής της χαράς. Είσαι σε μια από τις καλύτερες φάσεις σου, αλλά κάποιες αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Το παρελθόν σε τριγυρίζει και σου ζητά να το διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νιώσεις κουρασμένος και χωρίς πολλές αντοχές, επιθυμώντας να απομονωθείς και να αποφύγεις την βαβούρα και τις πολλές δραστηριότητες. Αν δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές, είναι ιδανικό διάστημα να το κάνεις, ενώ αν δουλεύεις αυτές τις μέρες, θα αισθανθείς σκλαβωμένος και μελαγχολικός. Σε όποια φάση και να είσαι καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι ανασυγκρότηση και αναθεώρηση πολλών πραγμάτων. Πάρε το χρόνο σου και τα τεφτέρια σου και χαλάρωσε με τις σκέψεις σου.

Διάβασε επίσης: Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σου με φίλους, συντρόφους και συνεργάτες σε απασχολούν ιδιαίτερα, καθώς θα υπάρξουν συνεχείς εξελίξεις που θα τις διαμορφώνουν. Πάντα με την καλύτερη πρόθεση παρακολουθείς τα γεγονότα και πάντα μέσα από την καλύτερη διάθεση, εφόσον έχεις κάθε λόγο να νιώθεις υπέροχα. Ωστόσο μην παραβλέψεις προθέσεις ανθρώπων που ίσως θελήσουν να ξαναμπούν στη ζωή σου αλλά και προθέσεις άλλων που μπορεί να δεις πως δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Μια νέα τροπή σε κάποιες σχέσεις σου είναι αναπόφευκτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ένα δίλλημα σε επαγγελματικό επίπεδο και να χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα στο δοκιμασμένο και σε αυτό που σε περιμένει να το δοκιμάσεις. Μια ευχάριστη εξέλιξη διαγράφεται ξαφνικά, αλλά όχι με αβασάνιστη πρόθεση. Ωστόσο θα πρέπει να επωφεληθείς από τις συγκυρίες και να δώσεις έμφαση στο μέλλον, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξεις ριζικά κάποια δεδομένα.
Συζήτησε με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αν ρισκάρεις κάντο αποφασιστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν πατάς στη γη είναι το μόνο σίγουρο, συνεχίζοντας πάνω από όλα να απολαμβάνεις το καλοκαίρι σου σχεδιάζοντας ταξίδια και μικρές και συνεχείς αποδράσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη σε κάνει ακόμα πιο φευγάτο επιθυμώντας να ρουφήξεις αυτό το καλοκαίρι όπως και όσο μπορείς, με σκοπό να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τον χειμώνα. Για σένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να περάσεις καλά, γιατί μόνο έτσι μπορείς να λειτουργήσεις. Απόλαυσέ το.

Διάβασε επίσης: Πλανητικό σκηνικό Αυγούστου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν βάλεις στην άκρη τις ανησυχίες για οικονομικά και φορολογικά θέματα και δεν τα βλέπεις σαν φαντασματάκια να βγαίνουν από τις βαλίτσες σου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το κουβάρι που έχεις μέσα σου. Ηρέμησε, κοίτα βαθιά μέσα σου και βάλε προτεραιότητες. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί και δεν μπορείς και να κάνεις όλα όσα επιθυμείς. Χρειάζεται να οργανώσεις τα θέλω σου και αν χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις. Η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσει, ενώ έχεις ευκαιρίες να λάβεις την ικανοποίηση που επιζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα δεις πολλά και θα βιώσεις ακόμα περισσότερα, σε μια Νέα Σελήνη που σου προσφέρει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, φλερτ, έρωτα, αναθέρμανση σχέσεων, και καινούργιους συνεργάτες. Όπου και αν βρίσκεσαι, τα βήματά σου θα σε οδηγούν σε κάτι νέο ή σε κάτι παλιό που τείνει να γίνει ξανά νέο. Δεν προλαβαίνεις να επιδιώξεις κάτι γιατί σε προλαβαίνει αυτό και καλείσαι να διαλέξεις με την εύνοια της τύχης και το μυαλό σου να σε καθοδηγούν αλάνθαστα. Φρόντισε μόνο να μην επιβαρυνθείς με ανώφελες επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τη δουλειά σου, αν σκέφτεσαι πώς θα είσαι το φθινόπωρο, αν πρόκειται για ένα θέμα υγείας που σε προβληματίζει, έχεις όλες τις ευκαιρίες να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου και να ασχοληθείς με τα παραπάνω. Κάτω από τον καυτό ήλιο, το καλοκαίρι αυτό σε προτρέπει να μεριμνήσεις για να μπορέσεις να το απολαύσεις σαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μην παραλείψεις να δεις τις ανάγκες σου και μην τις αναβάλλεις. Το διάστημα αυτό είναι υπέρ σου και πολύ διαφωτιστικό.

Διάβασε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved