Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Κριός
Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να συνεχίζει να βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα και ως εκ τούτου ο έρωτας διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι δυνατότητες για χαρά και διασκέδαση είναι αυξημένες ενώ πολύ ευχάριστα γεγονότα όπως ένας γάμος, ένα ταξίδι του μέλιτος, απόκτηση απογόνου είναι πολύ πιθανά και ιδιαίτερα για σένα του γ' δεκαημέρου. Γύρω στις 14/7 ίσως οι συνθήκες φέρουν κάποια εμπόδια στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο ο μήνας θα εξακολουθεί να είναι έντονα ερωτικός. Στις 16/7 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο της οικίας προς όφελος της σχέσης σου ή να υποδεχτείς ένα νέο μέλος. Πρόσεχε ωστόσο εντάσεις με πεθερικά ή άλλα μέλη της οικογένειας. Στις 23/7 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας να πας διακοπές με το ταίρι σου, να έχεις περισσότερο χρόνο για την αισθηματική σου ζωή αλλά και να βιώσεις τις χαρές του καλοκαιριού μαζί με το έτερο σου ήμισυ.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο παίζεις το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα με χαρά και αυτοπεποίθηση. Στις αρχές του μήνα είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το αποφασιστικό βήμα για μια σχέση ή ο φτερωτός θεός να φανερώσει το πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η συγκέντρωση πλανήτων στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι ίσως οι περιστάσεις είναι τέτοιες που το ερωτικό παρελθόν επανέλθει στη ζωή σου. Πολύ πιθανόν όμως να αισθανθείς μια έντονη ανασφάλεια για πράγματα και πρόσωπα και προτιμήσεις να μην κινηθείς ανοιχτά όπως κάνεις συνήθως. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα νιώσεις ότι ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου. Η ερωτική διάθεση θα είναι στα ύψη ενώ οι ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα θα σου δώσουν επιλογές ώστε να αποφασίσεις ποιο θα είναι το τυχερό πρόσωπο που θα σε έχει στην αγκαλιά του αυτό το καλοκαίρι.

Ταύρος
Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στον γενναιόδωρο Λέοντα το σπίτι γίνεται μια φωλιά αγάπης για σένα και το ταίρι σου και σου παρέχει χαρές που σε γεμίζουν δύναμη, αυτοπεποίθηση και χαρά. Αν σκέφτεσαι μια συγκατοίκηση αυτό ο μήνας είναι ιδανικός ενώ μια αλλαγή ή ανανέωση στο χώρο της οικίας μπορεί να ωφελήσει την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία του Άρη, του Ήλιου (ως τις 23/7) και του Ερμή (από τις 8/7) στο ζεστό και τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να έρθετε πιο κοντά και άκου τη διαίσθησή σου ιδιαίτερα σε σχέση με φίλους και κοντινά σας πρόσωπα. Στις 25/7 η Αφροδίτη ξεκινά να κινείται ανάδρομή δείχνοντας μια περίοδο που μπορείς να επανεξετάσεις θέματα σε σχέση με παιδιά ή διακοπές. Μη φοβηθείς ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα και τις χαρές της ζωής απλά θα παίρνεις περισσότερο χρόνο για σχετικές αποφάσεις σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 14/7, 16/7 και 19/7.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε ωθεί να ακούσεις πρώτα τα «θέλω» της ψυχής σου και αφού νιώσεις συναισθηματική σιγουριά και αυτοπεποίθηση να αφεθείς στο παιχνίδι του έρωτα. Συγχρόνως, θα υπάρχει έντονο φλερτ ενώ σε επαφές και γνωριμίες θα θέλεις να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος. Ως τις 13/7 ο Ερμής που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή θα σχηματίζει μια σειρά από θετικές όψεις δείχνοντας ότι πολύ πιθανόν να γοητευτείς από τη γλυκιά και τρυφερή προσέγγιση κάποιου προσώπου και η καρδιά σου αν και επιφυλακτική να αρχίσει να νιώθει πράγματα για αυτό. Στις 19/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας ότι θα δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες στην επιλογή συντρόφου, αν και με την ανάδρομη φορά της από τις 25/7 θα ανασκουμπωθείς στον αισθηματικό τομέα. Θέλεις σιγουριά και αυτό απαιτεί βήματα αργά και προσεκτικά.

Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος ανοίγει με φλογερές στιγμές καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία την 1η του μήνα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση, έρωτα και πολύ ευτυχή γεγονότα. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η τύχη δεν σε αφήνει στιγμή! Αντίθετα το σύμπαν συνεχώς σε πριμοδοτεί και σου παρέχει τη δυνατότητα για «καυτά» ενσταντανέ. Έξοδοι, εκδρομές, ταξίδια και μετακινήσεις αναθερμαίνουν τον έρωτα μέσα στη σχέση σου και ζωηρεύουν το ενδιαφέρον σου για αυτή. Η Νέα Σελήνη στις 16/7 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει την ανάγκη για μια νέα διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων, γεγονός που θα επηρεάσει σε ένα βαθμό και τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου. Πρόσφερε στη σχέση σου τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται και απόφυγε έξοδα που δεν είναι αναγκαία. Διαφορετικά ίσως υπάρξουν κάποιες σχετικές εντασούλες. Στις 23/7 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο θετικό ζώδιο του Λέοντα και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γίνεται πολύ όμορφο, ερωτικό και ευχάριστο.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα η επικοινωνία σου στο ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται ενώ νιώθεις τα βλέμματα καρφωμένα πάνω σου. Πολύ εύκολα ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου στις αρχές του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του γ' δεκαημέρου, ενώ πιθανή είναι μια απόρριψη γύρω στις 14/7, περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαημέρου. Όλα παίζονται και αυτό σε ελκύει και σε γοητεύει αυτό το μήνα. Εκεί που ίσως νιώσεις λίγο έξω από τα νερά σου είναι μεταξύ 8/7 και 23/7 που ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και δεν θα αντέχεις με τίποτα τη γκρίνια, τη μιζέρια και το παράπονο στις γνωριμίες και τις επαφές σου. Ο μήνας κλείνει θετικά με τον Ερμή και τον Ήλιο από τις 23/7 στον εξωστρεφή, ερωτικό και χαρούμενο Λέοντα να ευνοεί φλερτ, ρομάντζα και αισθηματικές ιστορίες γεμάτες πάθος. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Καρκίνος
Δεσμευμένος
Με τον Άρη και τον Ήλιο (ως τις 23/7) στο ζώδιό σου είσαι δραστήριος και δυνατός και αυτό γοητεύει το ταίρι σου που νιώθει κοντά σου ασφάλεια, ηρεμία και γαλήνη. Από την άλλη, η παρουσία του Δία και της Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνουν γενναιόδωρο ενώ συνάμα απολαμβάνεις δώρα τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά μέσα στη σχέση σου. Ωστόσο, ο μήνας έχει και δυσκολίες που θα δοκιμάσουν τη σχέση σου καθώς θα παρουσιαστούν προβλήματα που θα πυροδοτήσουν εντάσεις και διαφωνίες ιδιαίτερα για σένα του β' δεκαημέρου. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις τις εξωτερικές συνθήκες και δυσκολίες να φέρουν αναστάτωση στη σχέση αλλά να τις δεις ως ευκαιρία για να δυναμώσει. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 6/7, 13/7, 16/7, 19/7 και 25/7 μέρες που πρέπει να δείξεις ψυχραιμία αλλά και να μην αφήσεις τις αναποδιές να σε καταβάλλουν ούτε να βγάλεις έναν κακό εαυτό στη σχέση σου. Αντίθετα, δράσε για να επιφέρεις σημαντικές αλλαγές με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Αδέσμευτος
Τον Ιούλιο αν και θα νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις το μερίδιο που σου αναλογεί στον έρωτα συγχρόνως πρέπει να αναμετρηθείς με δυσκολίες και καταστάσεις που θα ξυπνούν τη ζήλια, το φόβο, την καχυποψία και το απόλυτο πάθος στις σχέσεις με τους άλλους. Ιδιαίτερα όσον αφορά πρόσωπα του παρελθόντος θα πρέπει να σκεφτείς διπλά αν θα δώσεις δεύτερη ευκαιρία γιατί περισσότερο θα είναι ο φόβος της μοναξιάς παρά η πραγματική επιθυμία να επιστρέψεις. Από την άλλη, το σύμπαν σου παρουσιάζει έναν νέο δρόμο στον έρωτα που αν δείξεις πίστη στον εαυτό σου και τα προσόντα σου, τότε θα μπορέσεις να τον περπατήσεις. Στην πραγματικότητα το μόνο σου εμπόδιο για να γίνεις αποδέκτης του δώρου του έρωτα θα είναι η ανασφάλειά σου. Αν δεν την αφήσεις να σε αγκυλώσει στο παρελθόν γύρω στις 3/7 και 9/7 θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις αρπάξεις θα συναντήσεις το όνειρο. Μεγάλη προσοχή γύρω στις 6/7, 13/7, 16/7, 19/7 και 25/7.

Λέων
Δεσμευμένος
Αν και γύρω σου δεν όλα τέλεια και αυτό έχει ένα αντίκτυπο στη ψυχολογία σου εντούτοις το σύμπαν σου παρουσιάζει ευκαιρίες για νέα ανοίγματα και ευτυχία μέσα στη σχέση οπότε είσαι από τους τυχερούς αυτού του μήνα. Η σύνοδος Αφροδίτη – Δία την 1η του μήνα έχει μια θετική επιρροή στην ερωτική σου ζωή τις πρώτες ημέρες σου Ιουλίου και ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο. Γεγονότα που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει από ευτυχία και ενθουσιασμό θα είναι άμεσα συνυφασμένα με τη σχέση και την αισθηματική σου ζωή. Αν κάτι χρειάζεται να αποφύγεις είναι να ανοίξεις κόντρες με μέλη της οικογένειας είτε της δικής σου είτε του/της συντρόφου σου όπως και να αποφύγεις να ασχοληθείς με παλιές ερωτικές αμαρτίες. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δηλητηριάσεις τα ωραία δώρα που σου στέλνει αυτό το μήνα το σύμπαν κάνοντάς σε έναν από τους εκλεκτούς του. Αξιοποίησε θετικά τις δυνατότητες για χαρά, ευτυχία και έρωτα γύρω στις 1/7, 21/7 και 23/7.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ήδη από τον Ιούνιο έχεις αισθανθεί ότι είσαι ένα από τα φαβορί του ερωτικού παιχνιδιού αυτό το καλοκαίρι. Ποιο πρόσωπο θέλεις και δεν το έχεις; Το θέμα είναι ότι είσαι εκλεκτικός άνθρωπος και έχεις υψηλά στάνταρ και ως εκ τούτου θέλεις να δώσεις την καρδιά σου στον/στην καλύτερο/η. Στις αρχές του μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να ερωτευτείς και μάλιστα να μπεις και σε σχέση, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένο στις αρχές του γ' δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις μια σχέση με προοπτικές γάμου. Το διάστημα που δεν ενδείκνυται καθόλου για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο καθώς θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και συγχρόνως θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει είναι γύρω στις 14/7, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαημέρου. Συγχρόνως, αυτό το μήνα και το αισθηματικό παρελθόν θα σε απασχολήσει αλλά περισσότερο θα σε ταράξει παρά θα σου δώσει κάποια χαρά. Έτσι, άσε το στο μπαούλο της ιστορίας και προχώρα μπροστά.

Παρθένος
Δεσμευμένος
Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα ο έρωτας έχει στη ζωή σου το ρόλο του μυστικού φυλακτού. Ακόμη και αν αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι για διάφορα θέματα που συμβαίνουν γύρω σου ή σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα βρίσκεις χρόνο για σένα και το ταίρι σου γεγονός που σε βοηθά τόσο να περνάς καλά όσο και να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία για μίνι διακοπές, αποδράσεις τα σαββατοκύριακα και παθιασμένες ερωτικές νύχτες και η ευτυχία θα είναι κοντά σου όλο τον μήνα. Από την άλλη, πρόσεχε φίλους που με τις ενέργειες ή τη στάση τους ίσως δημιουργήσουν αναστάτωση στη σχέση σου. Φρόντισε να ακούς το ένστικτό σου και να μην αποκαλύψεις σε πρόσωπα που δεν έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο ανησυχίες για το μέλλον της γιατί πιθανόν να διαδραματίσουν αρνητικό ρόλο σε θέματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου. Δώσε χρόνο σε εκδηλώσεις και κοινωνικά ενδιαφέροντα που τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχικά θα σε φέρουν πιο κοντά με τον/ την σύντροφο σου και θα νιώσεις ικανοποιημένος/η.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος ξεκινά θετικά για σένα γήινε Παρθένε, δίνοντας σου τη δυνατότητα να βρεις την ευτυχία και μάλιστα με τρόπο που ποτέ δεν είχες φανταστεί. Μέχρι και τις 13/7 ο Ερμής που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή πραγματοποιεί μια σειρά από θετικές όψεις που υπόσχονται ανανέωση, ενθουσιασμό και ευτυχία. Παράλληλα, οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Άρη στις 3/7 και 9/7 αντίστοιχα, με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Ποσειδώνα, δείχνουν ότι ο έρωτας ιδιαίτερα για σένα του α' δεκαημέρου μπορεί να έρθει και να σε ταξιδέψει στην χώρα των όμορφων ονείρων. Μην σταματήσεις βέβαια να έχεις τα πόδια σου στη γη και αυτό γιατί δεν θα είναι όλες οι περιπτώσεις ονειρικές. Κάποιες θα είναι και απατηλές και χρειάζεται να έχεις τη λογική σου σε εγρήγορση, τουλάχιστον όσο μπορείς. Απόλαυσε τις χαρές της κοινωνικής ζωής, πάρε μέρος σε ομαδικές εκδρομές και ασχολίες και ο έρωτας θα εμφανιστεί και θα σου δώσει το εισιτήριο για καλοκαιρινή κρουαζιέρα στον έρωτα. Καλό ταξίδι!

Ζυγός
Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας αναταραχής και αποσταθεροποίησης σε τομείς όπως η εργασία και σημαντικών πτυχών της ζωής και θα χρειαστεί να προσέξεις αυτοί οι κλυδωνισμοί να μην μεταδοθούν και στη σχέση σου. Θα σε απασχολήσει έντονα η πορεία πραγμάτων και καταστάσεων αναφορικά με τον/την σύντροφό σου και είναι πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τη μια εστιάζει σε μεγάλο βαθμό την προσοχή σου στις ελπίδες, τα όνειρα και τις προσδοκίες για το μέλλον και από την άλλη παρουσιάζει ευκαιρίες για θετικές προοπτικές όσον αφορά την αισθηματική ζωή. Στις 25/7 η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη δείχνοντας ότι ξεκινά με περίοδο που θα θέλεις να επανεξετάσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου πριν πάρεις αποφάσεις. Δώσε χρόνο σε πράγματα που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου και δες το καλοκαίρι ως μια ευκαιρία ανασύνταξης πριν δρομολογήσεις σχέδια. Έξοδοι και επαφές με φίλους και παρέες θα διαδραματίσουν θετικό ρόλο στα αισθηματικά σου.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου επικεντρώνεται σε επαγγελματικά ζητήματα και γεγονότα που απασχολούν τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ο χώρος της εργασίας, εκτός από προβλήματα και ανησυχίες που συγκεντρώνει, είναι και μέρος όπου ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του. Το πρόβλημα είναι ότι αφ' ενός δεν θέλεις να δώσεις δικαιώματα και αφ' ετέρου το άτομο που σου προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον ίσως είναι είτε σε σχέση είτε σε διαδικασία να χωρίσει γεγονός που δεν βοηθά να κυλήσει η κατάσταση χωρίς εμπόδια, ανησυχίες και προβληματισμούς. Θέλει μεγάλη δύναμη για να κρατήσεις ισορροπίες με μια τέτοια κατάσταση και χρειάζεται να είσαι πολύ ευέλικτος και προσεκτικός. Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα ευνοεί να προκύψει ένας όμορφος και φλογερός έρωτας μέσα από κοινωνικές ή ομαδικές δραστηριότητες, γνωστούς ή παρέες. Εσύ θα αποφασίσεις αν θες το ευχάριστο και το αρμονικό στα αισθηματικά σου ή το παθιασμένο και γεμάτο πόνο.

Σκορπιός
Δεσμευμένος
Και ενώ οι πάντες γύρω σου δυσκολεύονται εσύ κρατάς τη ψυχραιμία σου και αξιοποιείς κάθε ευκαιρία για να ζήσεις τον έρωτα και τη χαρά. Η συγκέντρωση πολλών πλανητών στο υδάτινο στοιχείο σε βοηθά να βλέπεις πράγματα που οι άλλοι δεν κατανοούν και συγχρόνως να ζεις την ευτυχία χωρίς να τη διατυμπανίζεις και να προκαλείς. Ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται ενώ αν οι συνθήκες τα φέρουν έτσι που χρειάζεται να είσαι για λίγο μακριά από τον/την σύντροφό σου η απόσταση δεν θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας, αντίθετα θα αυξήσει το πάθος. Ακόμη και η ζήλεια, η ένταση και η ανασφάλεια στην περίπτωσή σου θα σε ωφελήσουν καθώς θα κινητοποιούν δυνάμεις μέσα σου για να είσαι στις επάλξεις αν και καλοκαίρι πιθανόν να δώσεις πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σχέδια του συντρόφου σου, καθώς παρουσιάζονται δυνατότητες που θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της σχέσης. Αξιοποίησε τις μέρες 3/7, 9/7, 13/7 για να κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρό σχετικά με τη σχέση και να βιώσεις τη χαρά και την ευτυχία.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος ξεκινά με ευκαιρίες ώστε η ερωτική σου ζωή να ακολουθήσει μια όμορφη πορεία που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Οι θετικές όψεις του Ήλιου (3/7), του Άρη (9/7) και του Ερμή (13/7) με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που κυβερνά την ερωτική σου ζωή ευνοούν να σαλπάρεις στο πλοίο που βγάζει στο νησί της ερωτικής ευτυχίας. Μια γνωριμία σε ένα μακρινό μέρος ή μια σχέση από απόσταση είναι πιθανή. Ωστόσο θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στην επικοινωνία σου με παρελθοντικές αγάπες και ιστορίες καθώς ίσως υπάρξουν προβλήματα με έντονους καυγάδες ή εντάσεις. Το ιδανικό θα ήταν να κλείσεις μια και καλή την πόρτα σε αυτές τις καταστάσεις αλλά ίσως προτιμήσεις να χαίρεσαι το καινούργιο και να «τρώγεσαι» με το παλιό, έτσι για να υπάρχει και μια ένταση την καθημερινότητα και τη ζωή σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 16/7 γιατί μπορεί να πυροδοτηθούν καταστάσεις που θα απειλήσουν τη νέα σου γνωριμία ή σχέση.

Τοξότης
Δεσμευμένος
Λατρεύεις τα ταξίδια και οτιδήποτε ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο στη σχέση όσο και τη ζωή σου και ο Ιούλιος θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, περιπέτειες και πράγματα που θα φέρουν ενθουσιασμό και χαρά στην αισθηματική σου ζωή. Η λίμπιντο θα είναι στα ύψη όλον τον μήνα και ως εκ τούτου οι ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα και τις χαρές του θα είναι αυξημένες. Πολύ πιθανόν, να υπάρξει και κάποιο μυστικό φλερτ που συναισθηματικά να σε αναστατώσει ενώ μια παλιά ιστορία ίσως με κάποιο τρόπο βγει από το συρτάρι των αναμνήσεων. Πρόσεξε, ωστόσο, πως θα διαχειριστείς αυτές τις υποθέσεις και ιδιαίτερα μεταξύ τις 8/7 και 23/7 που το ταίρι σου θα διαισθάνεται ότι κάτι σε απασχολεί και χωρίς να στο λέει θα είναι καχύποπτο απέναντί σου. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία αλλά και του Ήλιου και τον Ερμή από τις 23/7 στον πύρινο και ερωτικό Λέοντα υπόσχονται ένα καυτό καλοκαίρι με πολλές χαρές και διασκέδαση. Απόλαυσέ το.
Αδέσμευτος
Εσύ και η μοναξιά αναμφισβήτητα δεν κάνετε καλή παρέα αφού δεν την έχεις γνωρίσει ποτέ. Μπορεί να είσαι ελεύθερος/η όμως πάντα υπάρχουν πράγματα και ενδιαφέροντα που περνάς ευχάριστα το χρόνο σου. Αυτόν τον μήνα δεν θα είναι μόνο καταστάσεις αλλά και πρόσωπα που θα σου προσφέρουν χαρά και θα ανοίγουν θετικές προοπτικές για έρωτα και διασκέδαση. Η καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου ξεκινά από τις αρχές του μήνα και ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο. Σε ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο, μια μετακίνηση είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον. Αυτόν τον μήνα, το σύμπαν ευνοεί, όχι απλά να φλερτάρεις, αλλά να μπεις σε σχέση. Η σεξουαλική σου ζωή θα είναι ενεργή ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και κάποιες φευγαλέες ερωτικές επαφές με άτομο από το παρελθόν. Προσοχή χρειάζεται αν πρόκειται με πρόσωπο που είναι σε δέσμευση ή παλαιότερα είχε προκύψει σοβαρό ζήτημα γιατί ίσως υπάρχουν αποκαλύψεις, εντάσεις και προκλητικές συμπεριφορές.

Αιγόκερως
Δεσμευμένος
Η σχέση σου αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανόν να περάσει από σαράντα κύματα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο. Η ανάδρομη φορά του κυβερνήτη σου του Κρόνου σε βάζει σε μια διαδικασία να ασχοληθείς σοβαρά με οικονομικά θέματα αλλά και συναισθηματικά ζητήματα που κατά το προηγούμενο διάστημα σε πλήγωσαν πολύ. Η σχέση σου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα έχει κάποια εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία. Είτε ο/η σύντροφό σου έχει άμεση είτε έμμεση συμμετοχή, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Σε κάποιες σχέσεις τα πράγματα ίσως εκτροχιαστούν εντελώς και υπάρξουν χωρισμοί, όμως για αυτό χρειάζεται εξέταση του προσωπικού σου ωροσκοπίου. Σε κάθε περίπτωση ο Ιούλιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για την πορεία της σχέση σου και της αισθηματική σου ζωής. Είτε κλείσεις έναν κύκλο είτε δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, το βέβαιο είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία έστω και μέσα από δυσκολίες να βιώσεις την αναγέννηση και το παρελθόν θα γίνει ένα μάθημα που θα μεταμορφώσει το μέλλον. Το σεξ δεν θα λείψει!
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που δεν θα αλλάξεις σελίδα αλλά ολόκληρο βιβλίο όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Η Νέα Σελήνη στις 16/7 στον τομέα των σχέσεων σε συνδυασμό με την παρουσία πολλών πλανητών στο απέναντί σου ζώδιο τον Καρκίνο δείχνει την αρχή μιας νέας εποχής στην ερωτική σου ζωή. Από τη μια, θα αναθεωρήσεις πράγματα σε σχέση με παρελθοντικούς δεσμούς και από την άλλη θα κάνεις θεμελιώδεις αλλαγές τόσο στον τρόπο επιλογής συντρόφου όσο και στις προσδοκίες σου από μια σχέση. Το φλερτ και το σεξ θα είναι σε πλούσιες δόσεις καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ενώ θα νιώθεις ενδυναμωμένος για να ακολουθήσεις το δρόμο που εσύ θέλεις στον έρωτα, ακόμη και αν κάποιοι φέρνουν αντιρρήσεις. Φαίνεται πως θα πας κόντρα σε όποιον και ό,τι σε εξαναγκάζει να υποκύψεις σε συναισθηματικές αποφάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις σχέση με πρόσωπο που οι συνθήκες της ζωής του είναι δύσκολες όμως εσύ μαζί του είσαι ευτυχισμένος/η.

Υδροχόος
Δεσμευμένος
Η χαρά δεν κρύβεται φίλε Υδροχόε! Παρά τα όποια σοβαρά θέματα αντιμετωπίζεις στην εργασία σου και το άγχος που βιώνεις για την πορεία της ζωής σου, με τον μέγα ευεργέτη το Δία στον τομέα των σχέσεων βιώνεις την αισθηματική ευτυχία. Πιθανόν μάλιστα να αποφασίσεις και ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά τον αισθηματικό σου δεσμό, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαημέρου, που θα φέρει χαρά και ευτυχία στη ζωή σου. Ενδέχεται να χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα της σχέσης σου, γεγονός που ίσως συναισθηματικά σε ζορίζει, ωστόσο είναι σημαντικό να μην εστιάσεις στο δέντρο, χάνοντας το δάσος. Ιδιαίτερα θετικό είναι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα καθότι ξεκινά μια περίοδος που ευνοούνται διακοπές και ό,τι έχει το στοιχείο της διασκέδασης, του έρωτα και της χαράς. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα σε γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον και τη ζωή και συγχρόνως θα κάνει το φετινό σου καλοκαίρι συναρπαστικό.
Αδέσμευτος
Μόνος/η; Όχι για πολύ! Ο Δίας ο πλανήτης της ευτυχίας για σένα δουλεύει αυτό το καλοκαίρι! Και επειδή ο καλός μήνας από το ξεκίνημά του φαίνεται, ετοιμάσου να τον υποδεχτείς φλογερά και ερωτικά. Βλέπεις μπορεί αλλά θέματα να μην σου πηγαίνουν καλά ο έρωτα όμως δεν είναι ένας από αυτά. Μια νέα γνωριμία με προοπτικές σχέσης ή ένα ερωτικό ειδύλλιο θα σου πάρει το μυαλό. Μην απορήσεις μάλιστα αν γρήγορα κάνεις το επόμενο βήμα και συγκατοικήσεις. Όπως και να 'χει η καθημερινή σου ζωή θα αλλάξει. Μπορεί να μην το καταλάβεις αμέσως αλλά θα μπεις σε ρυθμούς που συναισθηματικά δεν θα είσαι μαθημένος και ίσως παραξενευτείς ή από τη μια χαίρεσαι και από την άλλη δυσκολεύεσαι. Μην αγχώνεσαι. Τα πράγματα αλλάζουν εντελώς από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Ο έρωτας θα σε γεμίζει, θα σε ευχαριστεί, θα σου προσφέρει απλόχερα χαρές που πολύ θα ζηλεύουν. Ετοιμάσου λοιπόν για έναν σούπερ εκπληκτικό μήνα που μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας μπορεί να ανέβεις!

Ιχθύες
Δεσμευμένος
Αυτόν τον μήνα ούτε ξεφυσάς ούτε ακούγονται «αχ και βαχ» όλο πόνο και παράπονο! Όχι ότι είναι όλο τέλεια, αλλά αν σου πηγαίνει καλά ο έρωτας, νιώθεις δυνατός να τα φέρεις βόλτα με κάθε πρόβλημα. Η Νέα Σελήνη (16/7) στον τομέα της ερωτικής ζωής σε συνδυασμό με την παρουσία πλανητών στον Καρκίνο καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι τον Ιούλιο ένα νέο ξεκίνημα φέρνει ευτυχία στη σχέση σου και υπόσχεται διασκέδαση και χαρά που θα την βιώσεις πολύ συναισθηματικά. Ευτυχή γεγονότα με εσένα πρωταγωνιστή είναι πολύ πιθανά όπως και ευχάριστες στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και θα το νιώσεις ακόμη περισσότερο οικογένεια σου. Όλο το μήνα, τόσο σε καθημερινό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, θα σε απασχολεί ένα όμορφο και πολύ θετικό γεγονός που δίνει στη σχέση σου την ευκαιρία να φωτίζεται από χαρά και αισιοδοξία. Πολύ καλές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι 3/7, 9/7, 13/7 και 22/7.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο (3/7), τον Άρη (9/7) και τον Ερμή (13/7), γεγονός που βοηθά, όχι μόνο να ανέβεις ψυχολογικά, αλλά και να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να ζήσεις έναν υπέροχο έρωτα. Πολύ καλός όμως οιωνός για την ερωτική σου ζωή είναι και η Νέα Σελήνη στις 16/7 στον τομέα της ερωτικής ζωής που προμηνύει ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα με προοπτικές να συγκατοικήσεις ή να δημιουργήσεις οικογένεια. Και αν προσθέσεις και την εύνοια από την παρουσία πλανητών στον Καρκίνο που βοηθούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για φλερτ, γνωριμίες και έρωτα, τότε ποιος σε πιάνει. Αφέσου στην ευτυχία που σου φέρνει το σύμπαν, χωρίς να ζορίζεις καταστάσεις που θα προκύψουν με ευκολία! Πολύ πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να έρχεσαι σε καθημερινή βάση σε επαφή με το πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, καθώς ο Ιούλιος υπόσχεται ότι κάθε μέρα σου θα έχεις μια αφορμή για ένα μεγάλο χαμόγελο!

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved