Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια έως τις 16 Ιουλίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Γενικά: Μην αφήνεις κάποια δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν να σε πάρουν συναισθηματικά από κάτω. Βρες έξυπνους ή και πρωτότυπους τρόπους να βγεις από ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σου αδιέξοδο, χρησιμοποιώντας και τη διαίσθησή σου.
Ερωτικά: Άσε ελεύθερο το σύντροφό σου να κάνει όλα όσα έχει στο μυαλό του και κρίνε τον εκ του αποτελέσματος, αντί να τον περιορίζεις από πριν. Αν είσαι μόνος/η, μην επηρεάζεσαι από τις συμβουλές και τις γνώμες τρίτων για ένα άτομο που σου αρέσει. Κλείσε τα αφτιά σου και πήγαινε προς τα εκεί που σε σπρώχνει η καρδιά σου.
Επαγγελματικά: Μη βιάζεσαι να αναλάβεις δράση σε μια δουλειά και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Απόφυγε να δεσμευτείς στο οτιδήποτε, αν δεν έχεις πλήρη εικόνα μπροστά σου και ζήτησε χρόνο για να το ψάξεις καλύτερα.
Οικονομικά: Αν έχεις κάποια ιδέα για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ίσως αξίζει να την κυνηγήσεις, ακόμα κι αν σε κάποιους δικούς σου ανθρώπους φαίνεται παρατραβηγμένη ή περίεργη.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Γενικά: Όσο διατηρείς την ευελιξία αλλά και την επιφυλακτικότητά σου, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Όσο κι αν σε πιέζουν καταστάσεις ή άτομα, εσύ να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που είναι πιθανό αργότερα να λειτουργήσουν ως «δεδικασμένο».
Ερωτικά: Κάποια προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση σου, ίσως σε ωθήσουν στο να απομακρυνθείς κάπως συναισθηματικά γιατί θα νιώσεις ότι δε σε καταλαβαίνει. Έτσι θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις επενδύσει πάνω σε ένα άτομο αλλά θα αντιληφθείς ότι τελικά ήταν κατώτερο των προσδοκιών σου. Αλλά, πριν λαλήσει ο πετεινός, κάτι άλλο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου.
Επαγγελματικά: Αν αισθάνεσαι ότι δε σέβονται τον κόπο ή την συμβολή σου στον εργασιακό σου χώρο, καλό θα ήταν να βρεις τον τρόπο να το πεις και να μην το κρατάς μέσα σου. Το να βγάλεις αργότερα μια επίθεση, θα κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα και ίσως χάσεις και το δίκιο σου.
Οικονομικά: Προσπαθείς να οργανωθείς στα οικονομικά σου αλλά τα έκτακτα έξοδα που προκύπτουν θα σε έχουν, αυτό το μήνα, με το χέρι συνεχώς στην τσέπη και θα χάσεις κάποια στιγμή το λογαριασμό.

ΤΙΓΡΗ

Γενικά: Η περηφάνια και τα πείσματα δε θα σε πάνε πολύ μακριά αυτό το μήνα. Ζήτα όσα θέλεις, αντί να περιμένεις να φιλοτιμηθούν και να στα προσφέρουν. Μπορεί να μην πάρεις όλα όσα ζητήσεις, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι θα το λάβεις και προσωρινά θα σε καλύψει.
Ερωτικά: Ο εγωισμός και το συμφέρον δεν έχουν καμία θέση στη σχέση. Ή επιδιώκεις το καλό και των δύο ή δεν υπάρχει έρωτας πια και ο καθένας κοιτά τον εαυτό του. Αν είσαι ελεύθερος/η κι υπάρχει ένα άτομο που σε έχει συναρπάσει, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις από αυτό να σε πλησιάσει.
Επαγγελματικά: Μην χάνεις χρόνο με συζητήσεις και λόγια. Τα πράγματα ή θα τεθούν ξεκάθαρα και θα ξέρεις τι να κάνεις ή θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για κάτι άλλο. Αν έχεις κάποιο στόχο, καλό θα ήταν να μην τον εγκαταλείψεις, ακόμα κι αν παρουσιαστούν εμπόδια. Σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει.
Οικονομικά: Μια ξαφνική ιδέα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα κερδοφόρα. Ψάξε να βρεις «συμμάχους» για να σε υποστηρίξουν και κανείς δε θα βγει χαμένος.

ΛΑΓΟΣ

Γενικά: Πολλές και όχι ιδιαίτερα θετικές σκέψεις θα κατακλύζουν το μυαλό σου γι' αυτό θα γίνεις πιο εσωστρεφής αυτό το μήνα και θα περιορίσεις την επικοινωνία σου με τους γύρω σου στα απολύτως απαραίτητα. Δεν μπορείς όμως να παραμένεις στην απομόνωση χωρίς να πάρεις απαντήσεις, να λύσεις απορίες και να μην αποσαφηνίσεις πράγματα και καταστάσεις.
Ερωτικά: Μην προσποιείσαι ότι όλα είναι μια χαρά στη σχέση σου, επειδή φοβάσαι τις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Βρες τον τρόπο να τον πλησιάσεις και να του μιλήσεις. Αν είσαι μόνος/η, ίσως έρθεις πιο κοντά ερωτικά με κάποιο άτομο από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά θα συνεχίσεις να κρατάς πολλά χαρτιά κλειστά, που δε βοηθά στο να υπάρχει αυθορμητισμός και άνεση στην επικοινωνία.
Επαγγελματικά: Μην αυτομαστιγώνεσαι λες και είσαι ο/η μοναδικός/η υπεύθυνος/η, αν κάτι δεν πάει όπως υπολόγιζες. Πάρε την ευθύνη που σου αναλογεί και ψάξε να δεις τι πήγε στραβά. Όσο κατηγορείς τον εαυτό σου, δεν έχεις την ψυχραιμία και τη διαύγεια που χρειάζεται για να το βρεις.
Οικονομικά: Ίσως σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία που ενδεχομένως να μην είναι και πολύ μεγάλη αλλά στην παρούσα φάση θα σου δώσει μια ανάσα. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα μπορέσεις στο άμεσο μέλλον να την αξιοποιήσεις.

ΔΡΑΚΟΣ

Γενικά: Μην κοντράρεσαι χωρίς λόγο και προ παντός μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα, χωρίς να έχεις κλείσει κάποια άλλα γιατί η ενέργειά σου διασπάται. Το να πείσεις αν έχεις δίκιο ή άδικο είναι χάσιμο χρόνου. Εν καιρώ, θα αποδειχθεί περίτρανα και τότε θα μπορέσεις να «πάρεις το αίμα σου πίσω». Προς το παρόν, διατήρησε την ψυχραιμία σου.
Ερωτικά: Πάνω σε μια έντονη διαφωνία με το ταίρι σου, μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα σε προβληματίσουν αλλά θα σε αναγκάσουν και να σκεφτείς σοβαρά κάποια συμπεριφορά σου και να αντιληφθείς δικά σου λάθη. Αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις λύσει κάποια προσωπικά σου θέματα, καλύτερα να μην μπλεχτείς σε μια ερωτική κατάσταση γιατί δε θα έχει την κατάληξη που θέλεις.
Επαγγελματικά: Το να μεταπείσεις κάποια άτομα και τελικά να τα πάρεις με το μέρος σου, δεν θα είναι εύκολο. Τα λόγια μόνο δε φτάνουν. Πρέπει να τους παρουσιάσεις ατράνταχτα στοιχεία ότι έκαναν λάθος ή βιάστηκαν να απορρίψουν μια πρόταση ή ιδέα σου.
Οικονομικά: Έχεις το δικό σου τρόπο να χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αλλά καλό θα ήταν να ακούς που και που μια συμβουλή, ιδίως αν προέρχεται από έμπιστό σου άτομο και να μην αντιδράς. Μια αλλαγή ίσως σου φέρει και το επιπλέον εισόδημα.

ΦΙΔΙ

Γενικά: Το να προσπαθήσεις να προστατέψεις κάποια άτομα, ακόμα κι αν είναι πολύ δικά σου ώστε να αποφύγουν λάθη, δεν ενδείκνυται στην παρούσα φάση. Μπορεί να το κάνεις από αγάπη αλλά τελικά, αν εσύ λειτουργείς κάθε φορά ως σωσίβια λέμβος δεν πρόκειται να εξελιχθούν. Όσο κι αν δεν σου αρέσει, παραμέρισε κι άσε τα να χειριστούν μόνα τους τα θέματά τους.
Ερωτικά: Αν δεν βάλεις φρένο στις παρεμβάσεις τρίτων, ενδεχομένως και μελών της οικογένειας, στη σχέση σου, τότε τα πράγματα θα χειροτερέψουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Οφείλετε μόνοι σας να λύνετε τα προβλήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο έχει κλέψει την καρδιά σου αλλά είναι πολύ δύσκολο τώρα να γίνει κάτι, ενδεχομένως γιατί δεν εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία που σου δόθηκε τον προηγούμενο μήνα. Έχε επιμονή όμως και μη χάνεις την ελπίδα σου.
Επαγγελματικά: Οι ρίζες σε ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις στον επαγγελματικό τομέα πάνε πολύ πιο πίσω στο παρελθόν. Να διαθέσεις χρόνο και να ερευνήσεις πολύ προσεκτικά, αν θέλεις να λυθεί οριστικά.
Οικονομικά: Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου κι όχι τη γνώμη κάποιων ατόμων που κρίνουν εξ ιδίων. Λίγο ρίσκο άλλωστε δε βλάπτει απλά φρόντισε να είναι εκ του ασφαλούς, για να μην εκτεθείς οικονομικά.

ΆΛΟΓΟ

Γενικά: Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις, τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις. Έχεις εξαντλήσει δικαιολογίες και χρονικά περιθώρια και πλέον οφείλεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις γιατί όσο το καθυστερείς, παραμένεις σε στασιμότητα. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου για να προχωρήσεις παρακάτω σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Άκου το σύντροφό σου τι έχει να πει και μη βιαστείς να κρίνεις αν είναι σωστό ή λάθος. Αυτός έτσι νιώθει και πρέπει να το λάβεις υπόψη σου. Δώσε βάση στα συναισθήματά του. Αν είσαι μόνος/η, η συναισθηματική σου φόρτιση ίσως δε σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί το τι νιώθει, πριν εμπλακείς σε μια ερωτική κατάσταση.
Επαγγελματικά: Όσο και αν είσαι δεμένος/η συναισθηματικά με κάποια δουλειά ή συνεργάτες, πρέπει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Αν η πορεία δε σε ικανοποιεί ή δεν ανταποκρίνεται σε όσα ονειρευόσουν, μάλλον ήρθε η ώρα να αντιδράσεις και να πεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Η φυγή όμως δεν είναι η πιο σοφή λύση, τουλάχιστον γι' αυτό το μήνα.
Οικονομικά: Μια οικονομική συνεργασία ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα από το να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι μόνος/η σου. Υπάρχουν άτομα που τα ξέρεις και μπορείς να τα εμπιστευτείς στην παρούσα φάση, εξασφαλίζοντας πάντα τα νώτα σου.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Γενικά: Ο σωστός συγχρονισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια, αυτό το μήνα, θα σε σώσουν από πολλούς μπελάδες. Πριν αντιδράσεις ή αρνηθείς το οτιδήποτε, ψάξε καλύτερα, ρώτησε φίλους και γνωστούς για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες κι ύστερα προχώρα σε αποφάσεις.
Ερωτικά: Υπομονή και ψυχραιμία, είναι δύο στοιχεία που πρέπει να εξασκήσεις πολύ στη σχέση σου κατά την παρούσα φάση. Αν βλέπεις ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, καλύτερα να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος /η, μην κρίνεις ένα άτομο από το πώς παρουσιάζεται στον κόσμο. Φρόντισε να το μάθεις περισσότερο γιατί ίσως κρύβει και μια άλλη πλευρά, πολύ πιο ζεστή.
Επαγγελματικά: Σταμάτα να θεωρείς κάθε διαφωνία που υπάρχει με τους συνεργάτες σου ως προσωπική απόρριψη. Άκου το λόγο γιατί είναι πιθανό να κάνεις όντως λάθος. Γενικά, αυτό το μήνα, κράτησε μια πιο ψύχραιμη στάση και φρόντισε να πάρεις επιπλέον πληροφορίες ή γνώσεις για θέματα της δουλειάς του.
Οικονομικά: Μη σταματάς να πιστεύεις στην καλυτέρευση των οικονομικών σου. Το χρήμα είναι ενέργεια κι όσο διατηρείς θετική σκέψη, τόσο πιο εύκολα θα ξεμπλοκάρει και θα αρχίσεις να λαμβάνεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Γενικά: Μη γίνεσαι καχύποπτος/η με αυτούς που δεν πρέπει, επειδή σου φέρνουν αντιρρήσεις ή είναι λιγόλογοι και αφελής με αυτούς που σε εγκωμιάζουν και σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις. Μάθε να αξιολογείς καλύτερα τους χαρακτήρες γιατί ενδεχομένως να απομακρύνεις από κοντά σου πρόσωπα που ενδιαφέρονταν πραγματικά για το καλό σου.
Ερωτικά: Μπορεί να κρίνεις λανθασμένη ή άκαιρη μια επιθυμία του συντρόφου σου, αλλά δε θα είναι εύκολο να του αλλάξεις γνώμη. Υποχώρησε κι άσε τον να κάνει αυτό που θέλει. Σύντομα θα φανεί ποιος από τους δύο είχε δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος /η, ίσως πρέπει να κατεβάσεις τον πήχη και να μην έχεις τόσες απαιτήσεις από ένα άτομο που θέλει διακαώς να μπει στη ζωή σου.
Επαγγελματικά: Μπορεί να έχεις μεγαλόπνοα σχέδια κι έξυπνες ιδέες αλλά χρειάζεται να οργανωθείς περισσότερο για να σου αποδώσουν όσα επιδιώκεις. Μη βιάζεσαι και μη θεωρείς ότι ξέρεις τα πάντα ή μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος/η σου. Χρειάζεσαι άτομα δίπλα σου να σε στηρίξουν και πρέπει να μετρήσεις τη γνώμη τους.
Οικονομικά: Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δε θα χάσεις. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σε επηρεάσουν ή να σε αποτρέψουν από το να δοκιμάσεις μια λύση ή να αποδεχτείς μια πρόταση, εσύ κάνε αυτό που σου λέει η φωνούλα μέσα σου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες φοβίες να κάνεις ένα άνοιγμα ή ανασφάλειες που ενδεχομένως να σχετίζονται με το παρελθόν οι οποίες σε κρατούν πίσω. Οι ανάγκες, όπως διαμορφώνονται αυτό το μήνα, απαιτούν από σένα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να διεκδικήσεις κομμάτι από την πίτα. Μην περιμένεις τη ζωή να σου φέρει όσα επιθυμείς. Τύχη υπάρχει αλλά πρέπει κι εσύ να κινηθείς.
Ερωτικά: Θα υπάρξουν διάφορα σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου, που όμως δεν πρέπει να σε ανησυχήσουν. Προσπάθησε να μη δίνεις πολύ μεγάλη σημασία σε ξεσπάσματα ή απότομες αλλαγές διάθεσης του έτερου ήμισυ, αφού θα διαπιστώσεις ότι σύντομα ξεθυμαίνουν. Αν είσαι μόνος/η, θα αντιληφθείς ότι τελικά σε απασχολεί πολύ περισσότερο ένα πρόσωπο κι ας αρνείσαι να το παραδεχτείς.
Επαγγελματικά: Ένας κύκλος ίσως κλείσει αυτό το μήνα αλλά πριν ανοίξεις έναν καινούργιο, κάθισε και σκέψου τι πραγματικά θέλεις και μετά κάνε τις απαραίτητες ενέργειες. Χρησιμοποίησε το χρόνο προς όφελός σου, ερεύνησε, ρώτα και κυρίως μην κοιτάς τι κάνει ο ένας και ο άλλος.
Οικονομικά: Τα χρήματα δεν έρχονται ουρανοκατέβατα, πρέπει να κάνεις ανάλογες κινήσεις για να τα αποκτήσεις. Ευκαιρίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αυτό το μήνα αλλά αν βλέπεις κοντόφθαλμα και μόνο το τώρα, δεν θα τις αναγνωρίσεις.

ΣΚΥΛΟΣ

Γενικά: Όσο κι αν πιεστείς, μην απαντήσεις με ένα «ναι» ή «όχι» στο να αναλάβεις κάτι που χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ερευνήσεις όλες του τις πτυχές γιατί μετά δε θα μπορέσεις να κάνει πίσω.
Ερωτικά: Θα διαπιστώσεις ότι μόνο εσύ παίρνεις πολύ σοβαρά κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με το ταίρι σου κι ενώ αυτό έχει προχωρήσει παρακάτω, εσύ κολλάς και τα μεγεθύνεις. Σκέψου ότι μπορεί να πιέζεται από άλλους παράγοντες και ξεσπά. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, βρες μια ήρεμη στιγμή και συζήτησέ το. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανή.
Επαγγελματικά: Κάποια θέματα είναι πιθανό να ξαναέρθουν στην επιφάνεια και αυτή τη φορά θα απαιτήσουν οριστική λύση. Μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει και ανάλαβε δράση.
Οικονομικά: Δεν γίνεσαι εγωιστής/α, αν κοιτάς το οικονομικό σου συμφέρον, ιδιαίτερα αν από σένα εξαρτώνται κι άλλα άτομα. Προάσπισέ το και μη στέκεσαι στο τι θα νομίσει ο καθένας για το χαρακτήρα σου. Το θέμα είναι να μην «ρίξεις» κάποιον και να πάρεις αυτό που δικαιούσαι.

ΧΟΙΡΟΣ

Γενικά: Αν θέλεις να ζητήσεις κάτι, κάνε το, μην κάθεσαι και το γυρνάς συνεχώς στο μυαλό σου. Αρκεί να το θέσεις με τέτοιο τρόπο που να δηλώνει όχι απαίτηση, αλλά αίτημα. Μπορεί να θεωρείς ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου, όμως ακόμα και τα αυτονόητα χρειάζεται να τα αποδεικνύεις καμιά φορά κι αυτό το μήνα θα το κάνεις συχνά.
Ερωτικά: Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις, έχεις τη δύναμη να επηρεάσεις σε μεγάλο βαθμό το ταίρι σου γι' αυτό οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις, αν δε θέλεις να το πληγώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, φαίνεται ότι έχεις μείνει πίσω σε μια παρελθοντική κατάσταση κι αρνείσαι ασυναίσθητα ή συνειδητά να προχωρήσεις. Η επιμονή σου μπορεί να ανταμειφθεί, μπορεί και όχι, όμως μην κλείνεις τα μάτια και σε μια άλλη, νέα ερωτική προοπτική.
Επαγγελματικά: Έχεις καταναλώσει χρόνο και κόπο αλλά νιώθεις ότι ούτε εκτιμάσαι, ούτε και πρόκειται να ανταμειφθείς. Μιας κι η υπομονή σου εξαντλείται, άρχισε να ψάχνεις κάτι άλλο ή μίλησε ειλικρινά γι' αυτό που αισθάνεσαι, ξεκαθάρισε τη θέση σου και αρκέσου αυστηρά στα καθήκοντά σου, χωρίς να κάνεις τίποτα επιπλέον.
Οικονομικά: Έχεις κουραστεί από τις πληρωμές και τα έξοδα και προσπαθείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου για να κάνεις και κάποια πράγματα καθαρά για τον εαυτό σου. Προς τα τέλη αυτού του μήνα ίσως πρέπει να ρισκάρεις να ζητήσεις μια αύξηση ή να αποδεχτείς μια πρόταση για δουλειά που φαίνεται πιο προσοδοφόρα.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved