Οι χρησμοί του Ιουνίου 2015 για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Ιούνιο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Ιουνίου 2015 για την Ελλάδα

Σκληρή στάση μέχρι τέλους απέναντι στους Θεσμούς και στροφή στους BRICS ή «άτακτη υποχώρηση» μέσω νέου μνημονίου;

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε.

Φτάσαμε στο μέσο της χρονιάς και η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται πραγματικά μπροστά σε ένα τεράστιο σταυροδρόμι. Η επιλογή που θα κάνει στην παρούσα φάση μοιάζει να είναι ιδιαίτερα καταλυτική και αυτό που πολλούς «τρομάζει» είναι ότι πλέον τα ταμειακά αποθέματα είναι σε οριακό σημείο.

Η κυβέρνηση αναζητά συμφωνία με τους δανειστές, όμως πραγματικά αναρωτιέμαι τι είδους συμφωνία μπορεί να προκύψει και κατά πόσο «έντιμη» μπορεί να είναι με Ερμή (υπογραφές) ανάδρομο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα (χωρίς αντίκρισμα) σε κοσμικό επίπεδο.

Ο Ιούνιος ξεκινά με μια Πανσέληνο στις 2/6 στην 11η μοίρα του Τοξότη στον άξονα 6ου -12ου στον αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης, πράγμα που σημαίνει πως ίσως κατά την διάρκεια του μήνα παρθούν επώδυνες αποφάσεις ενώ κάθε είδους διαδικασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό θα είναι προβληματικές και δαιδαλώδεις.

Στις 16/6 η Νέα Σελήνη στην 25η μοίρα των Διδύμων θα είναι μια ιδιαίτερη Νέα Σελήνη αφού το μεσοδιάστημά της συναντά τους γενέθλιους άξονες Ωροσκόπου / Ποσειδώνα και Κιούπιντο / Άδη αντίστοιχα στο ωροσκόπιο της Ελλάδας που προμηνύουν ότι η ανάγκη της χώρας για χρηματοδότηση θα είναι επιτακτική.

Οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης σηματοδοτούνται από τον Υποθετικό Κρόνο της Uranian Astrology που οι αστρολογικές εξισώσεις που συναντά στο προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας μιλούν για συμβάσεις και αιτήματα που «κολλούν» σε διαδικαστικά ζητήματα. Συγχρόνως, δείχνει ότι η κυβέρνηση θα δώσει «μάχη» για να ανακτήσει το κράτος την ανεξαρτησία του ενώ υποδεικνύει μια τιτάνια αλλαγή που θα συμβεί στην χώρα μας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να παίξει το τελευταίο της χαρτί και αυτό πρέπει να είναι άκρως «εκβιαστικό» διότι, λόγω του ότι ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος συναντά τον άξονα Υποθετικού Κρόνου / Άδμητου της Ελλάδας, διαφαίνεται ότι θα επιχειρηθεί να αποδομηθεί ή να «πέσει» η παρούσα κυβέρνηση.

Επιπλέον, ο διελαύνων Άδης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Μεσουρανήματος μιλώντας για υπόγειες ενέργειες από το εσωτερικό της χώρας γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τόπος αυτός βγάζει ακόμα δωσίλογους και Νενέκους εκτός από «Κολοκοτρωναίους».

Ο διελαύνων Ζευς δείχνει την άσκηση κριτικής και πίεσης της κυβέρνησης απέναντι σε «γείτονες» και συμμάχους ενώ ο διελαύνων Ουρανός εφάπτεται με τον γενέθλιο άξονα Άρη / Υποθετικού Κρόνου της Ελλάδας δείχνοντας κρατική επέμβαση ίσως για αποσόβηση κινδύνων, εμπλοκών ή καταστολής του όχλου.
Προβληματικές είναι και οι εξισώσεις του προοδευμένου Άδη που μιλούν για ναυάγια εντός της Ελληνικής επικρατείας αλλά και σεισμικές δονήσεις (*λογικά έξω από τα συνήθη μεγέθη) και γενικά με γεγονότα που δεν είναι ευχάριστα αν όχι ιδιαίτερα επώδυνα. Γενικά, πιθανόν οι δυνάμεις της Φύσης να μην είναι με το μέρος μας αυτή την περίοδο.

Ο διελαύνων Άδμητος προοιωνίζει μια κατάσταση η οποία δεν θα είναι εύκολη για την κυβέρνηση αφού συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Βουλκάνους / Ποσάιντον που δείχνει πως οι «θέσεις» της θα γίνουν αποδεκτές από την μειοψηφία επί του συνόλου των «εταίρων» μας αν όχι από ελάχιστους εξ αυτών. Συμπληρωματικά, συναντά τον άξονα Ουρανού / Απόλλωνα και αυτό ερμηνεύεται πως τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο.

Ο προοδευμένος Ποσειδώνας δείχνει την ενορχηστρωμένη προσπάθεια κάποιων να δείξουν πως η κυβέρνηση και κατ' επέκταση η ίδια η χώρα δεν έχει ίχνος λογικής, τιμής και αξιοπρέπειας ενώ βούλησή τους θα είναι να προστεθούν άλλα άτομα στην κυβέρνηση πιο «troika Friendly».

Κρίσιμες ημερομηνίες Ιουνίου 2015 για την Ελλάδα
Ο διελαύνων Άρης συναντά τον προοδευμένο Άδμητο αλλά και το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ουρανού / Άδμητου της Ελλάδας γύρω στις 2 με 3 του μήνα προεικονίζοντας φρενιτιώδεις διαθέσεις επιβολής και σπορά φόβου. Συγχρόνως, υποδεικνύει μια ξαφνική ρήξη. Επιπλέον, κάποιοι ίσως θελήσουν με δηλώσεις να «εκτοξεύσουν» τα spreads ενώ πιθανές είναι απειλητικές προειδοποιήσεις - «ρουκέτες» με τη μορφή τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ακόμη, κοντά στο διάστημα μεταξύ της 5ης και 6ης Ιουνίου ο διελαύνων Άρης δείχνει δυσάρεστες δηλώσεις όπως και έναν στυγνό εκβιασμό. Από 10/6 έως και τις 19/6 ο διελαύνων Κρόνος συναντά το προοδευμένο μεσοδιάστημα Άδμητου / Βουλκάνους δείχνοντας ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας.

Συμπερασματικά, ο Ιούνιος είναι ένας ακόμη μήνας που η Ελλάδα έχει να περάσει δυσκολίες και να αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί αφού τόσα χρόνια έχουμε, όσο να 'ναι, συνηθίσει. Η Ελλάδα έχει φυτέψει το «σπόρο» της για ένα καλύτερο μέλλον και από 14/9 η Ευρώπη και οι μεγάλες δυνάμεις θα συλλέξουν τις «θύελλες» που έσπειραν.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved