Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για το Σεπτέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Η ασφάλεια σου τίθεται επί τάπητος!
Γενικά: Οτιδήποτε αφορά την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια τίθεται επί τάπητος αυτό το μήνα. Φήμες και ειδήσεις είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν ανησυχία χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.
Αισθηματικά: Τα νεύρα και η κυκλοθυμική σου διάθεση κάνουν το σύντροφο σου να σκέπτεται σοβαρά ό,τι ήρθε η ώρα να ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Αν είσαι μόνος /η, στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου θα πληγώσεις πολλές καρδιές.
Επαγγελματικά: Μην αγνοείς τη φωνή μέσα σου μόνο και μόνο επειδή ενδέχεται ν' ανατρέψει μια ασφαλή αλλά στάσιμη κατάσταση. Επένδυσε την ενέργεια και το πάθος σου για δημιουργία, σε κάτι που σε εκφράζει πραγματικά.
Οικονομικά: Η διαχείριση των χρημάτων σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη συναισθηματική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ
Ώριμη αντιμετώπιση!
Γενικά: Παρ' όλο που οι υποχρεώσεις δεν λένε να τελειώσουν, η αντιμετώπιση σου δείχνει πόσο έχεις ωριμάσει. Αυτό το μήνα είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις που θα πυροδοτήσουν καινούργια ξεκινήματα.
Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από την επιβεβαίωση και το θαυμασμό του συντρόφου σου και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Αν είσαι μόνος /η, μια γνωριμία μ' ένα άτομο άλλης κουλτούρας θα σε βάλει σε μια άλλη πραγματικότητα.
Επαγγελματικά: Απέφυγε όσο μπορείς αυτό το μήνα τις μεγαλόστομες δηλώσεις στο χώρο της εργασίας σου, γιατί ενδέχεται να καταλήξουν εις βάρος σου. Μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων όσο αρεστές κι αν σου είναι.
Οικονομικά: Κάποιο έκτακτο γεγονός θα γίνει η αιτία να κάνεις έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Ευελιξία και χαμηλοί τόνοι!
Γενικά: Χρησιμοποίησε την ευελιξία σου κάθε φορά που συνομιλείς ή πρέπει να συνεργαστείς με ευέξαπτους ανθρώπους. Κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε όσο μπορείς να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
Αισθηματικά: Απογοητεύεσαι με το παραμικρό και εφευρίσκεις προβλήματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είσαι μόνος/ η, μια παλιά αγάπη εμφανίζεται από το πουθενά και διεκδικεί επίμονα την προσοχή και το κρεβάτι σου.
Επαγγελματικά: Απρόσμενες εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σου αρχικά θα σε αποσυντονίσουν. Κάποιες πόρτες κλείνουν για να σε υποχρεώσουν να δεις τη ζωή και το επαγγελματικό σου μέλλον με άλλο μάτι.
Οικονομικά: Απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου και θα δοκιμάσουν τις ψυχολογικές σου αντοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Με όπλο την πειθώ σου!
Γενικά: Με όπλο την πειθώ σου αυτό το μήνα, συμφωνείς μάλλον παρά διαφωνείς με τους γύρω σου. Αν όμως κρίνεις ό,τι αυτό δεν είναι εφικτό είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Αισθηματικά: Απαραίτητη προϋπόθεση για την ψυχική σου ισορροπία αυτή την περίοδο είναι η αρμονική συνύπαρξη με το σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος /η οι υποχρεώσεις μιας σχέσης δεν είναι στις προτεραιότητες σου.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός σου τομέας έχει φτάσει σ' ένα οριακό σημείο και χρειάζεται έξυπνους χειρισμούς. Μην διστάσεις ν' αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν πλέον κάτι ή σε δεσμεύουν πιεστικά.
Οικονομικά: Η συνετή σου διαχείριση, σου επιτρέπει να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ
Ανακάλυψε το σκοπό σου!
Γενικά: Αυτό το μήνα αρχίζει μια βελτίωση στην οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική σου συμπεριφορά. Το μυστικό της επιτυχίας σου είναι να σε εμπνέει κάποιος σκοπός. Δεν έχεις παρά να τον ανακαλύψεις.
Αισθηματικά: Ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση που ήδη έχεις θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και θ' αλλάξει την καθημερινότητα σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, ενδέχεται να ζήσεις μια δυνατή ερωτική εμπειρία με σύντομη ημερομηνία λήξης.
Επαγγελματικά: Αναταράξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, όχι όμως υποχρεωτικά απογοητευτικές. Αν ψάχνεις για εργασία ένας φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις μια άκρη ή μια νέα απασχόληση η οποία να σου ταιριάζει.
Οικονομικά: Απέφυγε ριψοκίνδυνες κινήσεις και περιόρισε τη διάθεση σου για σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ
Γυρίζεις σελίδα!
Γενικά: Είσαι σε φάση να γυρίσεις σελίδα, να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να στήριξες συνειδητά τον εαυτό σου. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια σου μπορεί να ενοχλήσουν κάποιους που είχαν μάθει να σου φορτώνουν τα προβλήματα τους.
Αισθηματικά: Η σκληρή κριτική που κάνεις στο σύντροφο σου, του μειώνει όσο περνάει ο καιρός τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι μόνος /η, το δύσκολο δεν είναι να ερωτευτείς αλλά να παραμείνεις σε μια σχέση.
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές που σε ξεβολεύουν μεν, ανοίγουν νέους δρόμους δε. Θα ωφεληθείς περισσότερο από δικές σου πρωτοβουλίες παρά μέσα από συνεργασίες.
Οικονομικά: Πρόσεχε τι λες, τι κάνεις και κυρίως τα μικρά γράμματα όταν χρειαστεί να υπογράψεις.

ΖΥΓΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Δίνεις την εντύπωση ό,τι όλα είναι υπό έλεγχο!
Γενικά: Δίνεις την εντύπωση ό,τι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, η αλήθεια όμως είναι ό,τι αναζητάς ένα καλύτερο τρόπο να χειριστείς την κατάσταση που σε απασχολεί. Μια απίθανη σκέψη μπορεί τελικά να είναι η επιθυμητή λύση.
Αισθηματικά: Παρ' όλη την οξύνοια και τι καλές προθέσεις σου συχνά εστιάζεις στο δέντρο και χάνεις το δάσος. Αν είσαι ελεύθερος /η, μολονότι ψάχνεις την απόλυτη σχέση φοβάσαι να δεσμευτείς βαθιά για να μην πληγωθείς.
Επαγγελματικά: Δεν πρόκειται να προσφερθεί κανείς μόνος του να σε βοηθήσει, αν όμως το ζητήσεις δεν θα σου το αρνηθούν. Αναθεώρησε τις καθημερινές σου προτεραιότητες και βρες τρόπο να εκτονώνεις την υπερένταση σου.
Οικονομικά: Απέφυγε ν' αναλάβεις υποχρεώσεις δικών σου ανθρώπων που είναι πέρα από τις δυνατότητες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Συζητήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις!
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας συζητήσεων, κοινωνικών υποχρεώσεων και ανταπόδοσης προσκλήσεων. Με την προσεγμένη εμφάνιση και τη γοητεία του λόγου σου τραβάς το ενδιαφέρον ατόμων που σύντομα θα σου φανούν χρήσιμοι.
Αισθηματικά: Στη ζωή σου τα βιώνεις όλα ως άσπρο ή μαύρο και το ίδιο ισχύει και με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/ η, κάθε φορά που κάνεις μια καινούργια γνωριμία σ' εντυπωσιάζει περισσότερο τη βιτρίνα παρά το περιεχόμενο.
Επαγγελματικά: Με το μυαλό σου στις μανούβρες και τις αλχημείες δεν πρόκειται να επιταχύνεις τα πράγματα κι αν το καταφέρεις θα είναι πρόσκαιρο. Ψάξε προσεκτικά κάθε τι που λάμπει γιατί μπορεί να μην είναι χρυσός.
Οικονομικά: Βάλε χαλινάρια στις επιθυμίες σου και δώσε προτεραιότητα στις βασικές σου ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Δύσκολα μπορεί να σου βάλει κάποιος φρένο!
Γενικά: Αυτό το μήνα δύσκολα μπορεί κάποιος να σου βάλει φρένο. Ανυπομονείς να φέρεις πάση θυσία τα πράγματα εκεί που τα θέλεις. Η ευθιξία σου θα είναι έντονη και δεν θα συμβιβάζεσαι με συμπεριφορές ή φράσεις του τύπου «ναι μεν αλλά».
Αισθηματικά: Η φυγή είναι το αγαπημένο σου σπορ, πόσο μάλλον όταν οι επιθυμίες σου δεν ικανοποιούνται. Αν είσαι ελεύθερος/ η, σε ιντριγκάρει τόσο πολύ η τέχνη της αποπλάνησης που δεν διστάζεις μπροστά σε τίποτα.
Επαγγελματικά: Η υπεροχή σου στον επαγγελματικό σου χώρο δεν περνάει απαρατήρητη. Θα κληθείς όμως ν' αποδείξεις την αξία σου απέναντι στους ανταγωνιστές σου οι οποίοι ψάχνουν τρόπους ν' ανακόψουν την ανοδική σου πορεία.
Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις τρέχουν και απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς και συνέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Σοφές παραινέσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα ενδέχεται ν' αναλάβεις ένα δραστήριο ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια και να συντελέσεις με τις σοφές παραινέσεις σου στην επιτυχή της έκβαση. Κάνε ό,τι μπορείς αλλά μερίμνησε και για τον εαυτό σου.
Αισθηματικά: Όσο κρύβεις επιμελώς ό,τι σε πονάει και δίνεις την εντύπωση ό,τι δεν έχεις ανάγκη κανένα, το σενάριο θα επαναλαμβάνεται. Αν είσαι μόνος/ η, με την παραμικρή ένδειξη οικειότητας κάνεις όνειρα και καλλιεργείς προσδοκίες.
Επαγγελματικά: Ο συντομότερος δρόμος για να δεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται είναι να εκθέσεις στους κατάλληλους ανθρώπους τις ιδέες σου. Οι εντυπώσεις που θα δώσεις είναι το διαβατήριο για την επαγγελματική σου εξέλιξη.
Οικονομικά: Πάσης φύσεως έξοδα που δεν σηκώνει το πορτοφόλι σου είναι απαγορευτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VI ΕΡΑΣΤΕΣ
Διλήμματα για αποφάσεις!
Γενικά: Διλήμματα για αποφάσεις. Αυτό το μήνα μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που εκτιμάς θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να ψάξεις που ακριβώς βρίσκεσαι και σε τι σε εξυπηρετεί και έχεις κολλήσει.
Αισθηματικά: Οι αψυχολόγητες αντιδράσεις σου δημιουργούν ερωτηματικά και ανασφάλεια στο σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/ η, η παιχνιδιάρα φύση σου ψάχνει διαρκώς τον πειρασμό σε ένα καινούργιο πρόσωπο.
Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες σου κλείνουν το μάτι μην τις αγνοείς. Συζητήσεις με ανθρώπους που ποτέ δεν είχες φανταστεί, θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να δεις από άλλη οπτική γωνία την εργασία σου και πολύ πιθανό ν' αλλάξεις πλεύση.
Οικονομικά: Προσπάθησε να μην αφήνεσαι στην παρόρμηση της στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ
VII ΑΡΜΑ
Αξιοποίησε το πολυμήχανο μυαλό σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα αξιοποίησε το πολυμήχανο μυαλό σου και προώθησε ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό - οικογενειακό ή περιουσιακό. Τώρα είναι πιο πιθανό από ποτέ να πετύχεις μια οριστική διευθέτηση.
Αισθηματικά: Έχεις την τύχη να ζεις με ένα σύντροφο σου που σου προσφέρει πολλά ερεθίσματα και σε προτρέπει σε κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι μόνος /η, προκειμένου ν' αποφύγεις τη δέσμευση αναλώνεσαι σε επιφανειακές σχέσεις.
Επαγγελματικά: Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Αν θέλεις να υποχωρήσουν τα προβλήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να έχει επαγγελματικό ενδιαφέρον.
Οικονομικά: Απέφυγε να καταναλώνεις άσκοπα ενέργεια και χρήμα

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved