Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούνιο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, φίλε Κριέ, αρχίζει ευνοώντας μετακινήσεις και εξόδους που θα φέρουν φρέσκο αεράκι στη σχέση σου και βοηθώντας να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που θέλεις να επαναξιολογήσεις ή βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον πύρινο και γενναιόδωρο Λέοντα και η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο φλογερή και δυνατή. Ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρά θα παρουσιάζονται συνεχώς ενώ πολύ πιθανόν ένα πολύ λαμπερό, ευχάριστο και εντυπωσιακό γεγονός σε σχέση με τα παιδιά, το έτερο σου ήμισυ ή άλλο τομέα να προσφέρει στην ερωτική σου ζωή ακόμη πιο ζωντανό και θερμό παλμό. Στις 12/6 ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στις 16/6 στους Διδύμους ξεκινά μια περίοδος που θα έχεις την εύνοια του σύμπαντος για να ζεις πιο ανέμελα και ευχάριστα τον έρωτα. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για σένα είναι 6/6 (επιβεβαίωση και σύσφιξη δεσμού), 10/6 (ερωτικά λόγια και ευχάριστα μηνύματα), 11/6 (βραχύβια αλλά συναρπαστικά γεγονότα) και 29/6 (ερωτικές εκπλήξεις). Προσοχή γύρω στις 14/6 (εντάσεις) και 23/6 (παρανοήσεις).
Αδέσμευτος
Ο πρώτο καλοκαιρινός μήνας, θερμέ Κριέ, ξεκινά θετικά και επικοινωνιακά γεμίζοντάς σε αυτοπεποίθηση. Το φλερτ και η επικοινωνία σε ευχαριστεί και σου δίνει την ευκαιρία να ζεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Η διεκδίκηση στο ερωτικό παιχνίδι πολλές φορές είναι έντονη ενώ με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 12/6 οι παρανοήσεις και τα διλήμματα είναι στις επάλξεις. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή παίρνει το χρώμα της επιτυχίας και του θριάμβου. Εισπνέεις αισιοδοξία και εκπνέεις πίστη και μεγαλείο. Δεν υπάρχει πρόσωπο που μπορεί εύκολα να σου αντισταθεί. Είναι η στιγμή σου να διεκδικήσεις ό,τι θέλεις και θα χαρείς τη νίκη σου. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 12/6 και η Νέα Σελήνη στις 16/6 δείχνουν ότι πλέον μπορείς άνετα χωρίς κωλύματα και εμπόδια στην επικοινωνία να κάνεις τις προσεγγίσεις σου και να ζεις τον έρωτα και τη χαρά. Ιδιαίτερα ευνοϊκές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 6/6 (βάλε ερωτικό στόχο), 10/6 (επικοινώνησε, κλείσε ραντεβού), 11/6 (πήγαινε ένα βήμα παραπέρα) και 29/6 (πειραματίσου). Εντάσεις και παρανοήσεις γύρω στις 14/6 και 23/6 αντίστοιχα.

Ταύρος

Δεσμευμένος
Με τον Ερμή, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, ανάδρομο ως τις 12/6 τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου βρίσκονται σε μια αναταραχή περισσότερο λόγω ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πιο γρήγοροι και δεν μπορείτε να έρθετε τόσο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 5/6 στον ερωτικό Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία να επανασυνδεθείς συναισθηματικά με το έτερο σου ήμισυ ενώ το σπίτι θα γίνει εστία διασκέδασης, χαράς και ευθυμίας. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 12/6 αποτελεί έναν θετικό οιωνό για την αισθηματική σου ζωή αφού μπαίνοντας τέλος στην κατάσταση αναμονής που βίωνες σχετικά με κάποιες υποθέσεις, θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, απαραίτητη για να βγάζεις τον καλό σου εαυτό στη σχέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 διευκολύνει δημιουργικές ιδέες που αφενός θα αυξήσουν τα οικονομικά σου αφετέρου θα ανοίξουν νέο δρόμο για να αποκτήσεις θετικές και χαρούμενες εμπειρίες στη σχέση σου. Πρόσεχε γύρω στις 23/6 (η σύγχυση χτυπά κόκκινο) και αξιοποίησε τη θετική επιρροή των όψεων για την ερωτική σου ζωή στις: 6/6, 10/6 και 29/6.
Αδέσμευτος
Μπορεί μια νέα σεζόν να ξεκινά από άποψη καιρού και δραστηριοτήτων με το ξεκίνημα του Ιουνίου όμως όσον αφορά στον έρωτα το μυαλό σου είναι σε πρόσωπο από τα παλιά. Είτε είναι το πρόσφατο, είτε το μακρύτερο αισθηματικό παρελθόν που έχεις «κολλήσει» και παρεξηγήσεις ή θέματα επικοινωνίας δεν φέρνουν την εξέλιξη που επιδιώκεις πριν τις 12/6. Στις 5/6 η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα και πολύ πιθανόν η οικογένειά σου να θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που το συμπαθεί και το βλέπει κατάλληλο για σένα. Η ορθοδρόμηση του Ερμή (12/6) σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 δείχνει ότι η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου σκέψης και προσέγγισης των ζητημάτων που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή θα γίνει το εχέγγυο εργαλείο σου για τον επιθυμητό αποτέλεσμα στον ερωτικό τομέα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η παρουσία του Ήλιου (από τις 21/6) και του Άρη (από τις 24/6) στον τρυφερό Καρκίνο θα ευνοήσουν να αποκτήσεις ή να ανακτήσεις οικειότητα με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Απόφυγε να επενδύσεις σε κάποιο πρόσωπο γύρω στις 23/6 και μπες στο παιχνίδι του έρωτα γύρω στις 6/6, 10/6 και 29/6.

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Έρωτα, διασκέδαση και μπόλικη χαρά υπόσχεται ο Ιούνιος για σένα επικοινωνιακέ Δίδυμε. Η Πανσέληνος στις 2/6 σε προτρέπει με το «καλημέρα» του μήνα να δώσεις περισσότερη ενέργεια στον σύντροφό σου. Ήρθε η ώρα, δεν νομίζεις; Κι αυτό γιατί όσο και αν έχεις την ικανότητα να ασχολείσαι με πολλούς τομείς ταυτόχρονα η πολυαστρία στου Διδύμους δίνει και τον Ιούνη έμφαση στις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Ένας ακόμη πολύ καλός οιωνός για τη σχέση σου είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στις 5/6 στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Έξοδοι, μετακινήσεις και ταξιδάκια με το έτερον σου ήμισυ θα προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις περισσότερο όμορφο και ευχάριστο χρόνο μαζί του. Επιπλέον, στις 12/6 ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής ορθοδρομεί και διευκολύνει να εκφράζεσαι, να επικοινωνείς και να συνδέεσαι με τον/την σύντροφό σου παραμερίζοντας παρεξηγήσεις και προβλήματα. Απατηλό είναι το διάστημα γύρω από τις 23/6 ενώ το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου θα είναι ιδιαίτερα θετικό στις 6/6 (δίνοντας στη σχέση σου την ασφάλεια που χρειάζεται), 10/6 (επικοινωνώντας ρομαντικά) 22/6 (ζώντας μαζί συναρπαστικά γεγονότα) και 29/6 (βιώνοντας την ερωτική ανανέωση).
Αδέσμευτος
Άφθονο φλερτ, ερωτική αναζωογόνηση και συναρπαστικές εμπειρίες επιφυλάσσει για εσένα σπιρτόζε Δίδυμε ο Ιούνιος. Με την Πανσέληνο στις 2/6 στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη από τη φάση «φλερτάρω και περνάω καλά» περνάς στην φάση «βαρέθηκα λίγο, μια πεταχτή σχέση μπορεί να σπάσει την ανία μου». Έτσι, με σύμμαχο την Αφροδίτη στον ερωτικό και γενναιόδωρο Λέοντα εξαντλείς όλο το επικοινωνιακό σου οπλοστάσιο για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να το κατακτήσεις. Το παιχνίδι στον έρωτα θα έχεις εναλλαγές και σασπένς ενώ η θετική όψη του Δία, κυβερνήτη των σχέσεων σου, με τον απρόβλεπτο Ουρανό (στις 22/6) θα ανατρέψει ευχάριστα τα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή με τρόπο που δεν πάει το μυαλό σου. Τυχερούλη Δίδυμε, ετοιμάσου για την ουρανοκατέβατη ερωτική ανατροπή! Τα νερά στην ερωτική σου ζωή θα είναι θολά γύρω στις 23/6. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι: 6/6 (βάλε μπρος τα νέα σχέδια), 10/6 (στο «λέγειν» δεν θα σε πιάνει κανείς) και 29/6 (ο έρωτας θα σε εξιτάρει).

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Τρυφερέ Καρκίνε, τον Ιούνιο με τον Ερμή, τον Ήλιο (ως τις 21/6) και τον Άρη (ως τις 24/6) στους Διδύμους θα χρειαστεί να επανεξετάσεις θέματα και συναισθηματικές εκκρεμότητες αναφορικά με τη σχέση σου και να βρεις την πιο έξυπνη λύση, χωρίς να πεις κουβέντα στο ταίρι σου. Τη μια στιγμή, θα αισθάνεσαι να έρχεστε κοντά και την άλλη θα νιώθεις να απειλείσαι ή να αγχώνεσαι βλέποντας ένα άλλο πρόσωπο του χαρακτήρα του. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/6 στον ερωτικό και φλογερό Λέοντα τονίζει την ανάγκη να γευτείς τα δώρα του έρωτα και της διασκέδασης στη σχέση και έτσι θα δείξεις μεγάλη γενναιοδωρία στον/στην σύντροφό σου ενώ πολύ πιθανόν να του ετοιμάσεις και κάποια ξεχωριστή ευχάριστη εκδήλωση. Τα πράγματα θα αρχίζουν να είναι καλύτερα για τη σχέση σου το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Με τον Ήλιο (από τις 21/6) και τον Άρη (από τις 24/6) στο ζώδιό σου, αφ' ενός αρχίζεις να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για αυτά που νιώθεις και αφ' ετέρου ξεσπαθώνεις προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή και η σχέση σου να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Το έδαφος είναι γόνιμο για την ερωτική σου ζωή στις 6/6 και 29/6. Πρόσεχε περίεργες καταστάσεις που πιθανόν σε «χαλάσουν» γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Ποιο είναι το πρόσωπο που με τίποτα δεν μπορείς να ξεχάσεις; Αμετανόητος «τρελός» είσαι για ένα άτομο που σε έχει πληγώσει με την πολυαστρία στους Διδύμους που ή βρίσκεται σε άλλη σχέση ή δεν μπορεί να σου προσφέρει παρά μόνο φευγαλέες στιγμές ευτυχίας. Πολλές φορές μέσα στο μήνα θα νιώθεις ότι δεν ξέρεις αν το ζήτημά σου έχει λύση. Η αλήθεια όμως είναι ότι εκεί που τη βρίσκεις, τη σβήνεις από το μυαλό σου και ψάχνεις κάποια άλλη. Ο νους με κάθε τρόπο προσπαθεί να δώσει άγκυρα σωτήριας στο συναίσθημα αλλά αυτό αρνείται. Επιπλέον, με την Αφροδίτη από τις 5/6 στον Λέοντα, το ζώδιο της υπερβολής, ίσως αρχίσεις τα δώρα και τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης. Ενδεχομένως, να βάλεις γερά το χέρι στην τσέπη ενώ πιθανόν όσα δώσεις να έχουν κόστος και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από το τρίτο δεκαήμερο, αρχίζεις και βρίσκεις τον εαυτό σου. Τα «θέλω» σου είναι ασφάλεια, οικογένεια και συναίσθημα και θα τα διεκδικήσεις. Η υπόθεση θα έχει κλάμα, ένταση και έκφραση παραπόνων. Πιθανόν να νιώσεις και θύμα όμως είναι ο μόνος τρόπος για να χαράξεις μια καινούργια πορεία παίρνοντας πλέον εσύ τα ηνία της ερωτικής σου ζωής. Κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις γύρω στις 23/6.

Λέων

Δεσμευμένος
Εσύ υπέροχο Λιοντάρι, με κυβερνήτη σου τον πιο λαμπερό αστέρα, τον Ήλιο, είσαι τυχερός από κούνια και τον Ιούνιο που δέχεσαι την επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ποιος σε πιάνει στον έρωτα. Όλα είναι λαμπρά, υπέροχα και αισιόδοξα. Νέες δυνατότητες για χρήμα, ευημερία και ερωτική ευτυχία εμφανίζονται και εσύ νιώθεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ο Ήλιος (ως τις 21/6), ο Άρης (ως τις 24/6) και ο Ερμής βρίσκονται στους Διδύμους και η κοινωνική ζωή δίνει ευκαιρίες για χαρές. Προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους ή μετακινήσεις μαζί τους θα δώσουν μια νέα πνοή στη σχέση σου. Συγχρόνως, όμως αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός για εσένα για έναν ακόμη λόγο. Ο Δίας (ευτυχία) που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό (αλλάζοντας τα δεδομένα προς το καλύτερο), κυβερνήτη των σχέσεων σου. Ως εκ τούτου, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σου μείνει αξέχαστος, καθώς θα σου συμβεί ένα εκπληκτικό γεγονός που θα απογειώσει συν τοις άλλοις την ικανοποίηση μέσα στη σχέση. Με το καλό να το δεχτείς! Ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή στις 6/6, 9/6, 11/6, 22/6, 29/6 προσοχή σε προβληματικές καταστάσεις γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Αυτόν τον μήνα ερωτικέ Λέοντα το σύμπαν ετοιμάζει για πάρτη σου ταξίδι στα μεγάλα νησιά της ευτυχίας και του έρωτα. Ο Δίας, που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις το παιχνίδι του έρωτα, με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Συγχρόνως, η Αφροδίτη από 5/6 εισέρχεται στον Λέοντα και οι ερωτικές σου μετοχές φτάνουν στα ύψη. Εκπέμπεις μια ακαταμάχητη λάμψη και η έλξη που ασκείς στους άλλους είναι μεγαλύτερη και από αυτής της βαρύτητας στη γη. Ποιο πρόσωπο θα θέλεις, και δεν θα το έχεις; Στα θετικά του μήνα συγκαταλέγεται και παρουσία του Ήλιου (ως τις 21/6), του Άρη (ως τις 24/6) και του Ερμή στο τσαχπίνικο και ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων. Το δίκτυο των φίλων θα γίνει δεξαμενή γνωριμιών, φλερτ και πολλαπλών ευκαιριών για ερωτικά ενσταντανέ. Η πιο θετική όμως αστρολογική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή είναι το τρίγωνο Δία – Ουρανού στις 22/6. Ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα στον πιο ιδανικό συνδυασμό ενθουσιασμού, ελευθερίας και ευτυχίας! Μπες δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα γύρω στις 6/6, 9/6, 11/6, 22/6, 29/6 και απέφυγε να δώσεις πίστη σε λόγια και μηνύματα γύρω στις 23/6.

Παρθένος

Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους νιώθεις ότι υπάρχουν ακόμα πολλά σκαλιά που χρειάζεται να ανέβεις ώστε να φτάσεις να βιώνεις την ευτυχία στη σχέση σου. Η Αφροδίτη στις 5/6 εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και με αναπολήσεις αποζητάς στιγμές με καυτά φιλιά και στιγμές ερωτικής θέρμης. Η θετική όψη που σχηματίζει στις 6/6 με τον Κρόνο, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, ευνοεί να κάνεις επιλογές που θα σε οδηγήσουν στον επιθυμητό σκοπό. Στις 12/6, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, ορθοδρομεί ενώ ο Ποσειδώνας που εξουσιάζει τις σχέσεις γυρνά ανάδρομος. Πάνω δηλαδή που το μυαλό σου θα γυρίσει στη θέση του και θα μπορεί να δρομολογήσεις καλύτερα εξελίξεις ο σύντροφός σου και μαζί και η σχέση σου μπαίνουν σε τροχιά αναστάτωσης, επαναξιολόγησης και ανακατωσούρας. Το timing μπορεί να μην είναι αυτόν τον μήνα το κατάλληλο για να «συναντηθείς» με το έτερο σου ήμισυ όμως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το συναίσθημα βάζει σε δράση νέους στόχους με σκοπό μεταξύ άλλων να ανακτηθεί και το μεταξύ σας δέσιμο. Χαρούμενες εξελίξεις στις 6/6 και 29/6. Ανεδαφικές προσδοκίες και παρεξηγήσεις γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Πώς να βολέψεις στον ίδιο μήνα και τον έρωτα και την καριέρα αναρωτιέσαι τον Ιούνιο, φίλε Παρθένε. Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους να στρέφουν την προσοχή σου σε ανακατατάξεις, αλλαγές και επείγουσες υποθέσεις στο χώρο εργασίας δεν θέλει και πολύ να αγχωθείς και να παραμελήσεις την αισθηματική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5/6 δείχνει ότι το αντίδοτο σε αυτήν την κατάσταση είναι ένα σιωπηλό φλερτ, μια πλατωνική ερωτική ιστορία ή ένα ρομάντζο με πρόσωπο από το παρελθόν. Εξάλλου, με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη των σχέσεων σου, από τις 12/6 ανάδρομο θα θελήσεις είτε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο είτε νιώθοντας σαν το ψάρι έξω από τη γυάλα θα θέλεις να πάρεις το χρόνο σου πριν ξαναβουτήξεις στα νερά της θάλασσας που λέγεται «σχέση». Με τον Ήλιο (από τις 21/6) και τον Άρη (από τις 24/6) θα μπεις σε άλλη λογική. Η κοινωνική ζωή και κάθε λογής δραστηριότητες με φίλους θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγάλεις παράπονα όσον αφορά παρελθοντική σου σχέση και η αντίστροφη μέτρηση για να ξαναβάλεις τον έρωτα στη ζωή σου θα αρχίσει. Ρομαντικά ραντεβού στις 6/6 και 29/6. Φρούδες ελπίδες και παρανοήσεις κοντά στις 23/6.

Ζυγός

Δεσμευμένος
Κάθε λεπτό αυτού του μήνα θα το ευχαριστηθείς αφού το σενάριο του σύμπαντος για την ερωτική σου ζωή είναι συναρπαστικό. Η παρουσία του Ερμή, του Ήλιου (ως τις 21/6) και του Άρη (ως τις 24/6) αλλάζουν τον τρόπο που βιώνεις τον έρωτα. Πλέον δοκιμάζεις πιο πολλές χαρές του, ανανεώνεσαι μέσα από τα διαφορετικά του πρόσωπα και αισθάνεσαι ότι ανοίγονται νέα παράθυρα επικοινωνίας, σύνδεσης και ευημερίας μέσα στη σχέση σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τις 5/6 στον φλογερό και ερωτικό Λέοντα ενισχύει το φίλτρο του έρωτα με ενθουσιώδεις κοινωνικές επαφές και διασκεδαστικές προτάσεις από φίλους. Τα ωραία όμως για σένα υπέροχε Ζυγέ, δεν σταματούν εδώ. Το σύμπαν σου επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της χαράς, στις 22/6 σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό που κυβερνά την ερωτική ζωή και δείχνει μεγάλη ευτυχία μέσα από ένα απρόσμενο γεγονός. Ίσως, έχει σχέση με παιδί, διακοπές, ένα χόμπι ή κάτι άλλο. Όπως και να 'χει η τυχερή κάρτα της απρόσμενης ευτυχίας πέφτει στη σχέση σου. Ευτυχείς εξελίξεις κοντά στις 6/6, 9/6, 22/6 και 29/6. Μπερδέματα και «σύννεφα» κοντά στις 23/6.
Αδέσμευτος
Αυτόν τον μήνα όμορφε και ρομαντικέ Ζυγέ είσαι είναι από τα ζώδια που το σύμπαν θα σου δείξει την «αδυναμία» που σου έχει. Η πρώτη θετική αστρολογική συγκυρία είναι η πολυαστρία στους Διδύμους που επεκτείνει τις ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ και κάθε λογής ανοίγματα. Επιπλέον, η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, από 5/6 θα κινείται σε ένα ζώδιο που αγαπά τη δράση και την εξωστρέφεια και η πύρινη ενέργειά του σου «πάει» πολύ, αφού δίνει κίνητρα στην αέρινη ιδιοσυγκρασία σου. Πολύ πιθανόν, να βρεις το σύντροφο που ψάχνεις μέσω «κονέ» ενός φίλου ή τον κοινωνικό ιστό των γνωστών σου. Παράλληλα, ο Δίας, ο πλανήτης που φέρνει όλα τα καλά, συναντά τον κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, τον απρόβλεπτο Ουρανό. Και όπως καταλαβαίνεις φτάνει μια ματιά για να κεραυνοβοληθείς ή ένα «γεια» για να ξεκινήσει ένας ξαφνικός, μεγάλος έρωτας. Εκπληκτική εύνοια γύρω στις 6/6, 9/6, 22/6 και 29/6. Ασάφειες, απογοητεύσεις και ψέματα γύρω στις 23/6.

Σκορπιός

Δεσμευμένος
Το μυστήριο είναι το δεύτερο όνομά σου και αυτό τον μήνα με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους βρίσκεσαι σε μια φάση που διερευνάς κρυφά πράγματα και δεν κοινοποιείς γεγονότα, δράσεις και σκέψεις σου στο έτερό σου ήμισυ. Η εξουσία στη σχέση σε έλκει σαν μαγνήτης και με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από κατορθώματά σου να λάμψεις, να κλέψεις τα βλέμματα και συγχρόνως να επιβάλλεις τα ερωτικά «θέλω» σου. Στις 12/6 ο Ποσειδώνας, που κυβερνά τον τομέα των παιδιών, του ελεύθερου χρόνο και της αισθηματικής ζωής γυρίζει ανάδρομος δείχνοντας ότι ίσως οι συνθήκες βάλουν σε αναμονή σχετικές υποθέσεις. Από την άλλη, το τρίτο δεκαήμερο είναι γεμάτο υποσχέσεις για μετακινήσεις, αλλαγές και γεγονότα που θα αυξήσουν το συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σου και την δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Σε αυτό το σκοπό συμβάλλει και το τρίγωνο του Δία, κυβερνήτη των οικονομικών και των αποκτημάτων σου, σε θετική όψη με τον πλανήτη των συναρπαστικών ευκαιριών, τον Ουρανό στις 22/6. Θετικές και ερωτικές καταστάσεις περίπου στις 6/6, 29/6. Προβλήματα, υπεκφυγές και απογοητεύσεις στις 23/6.
Αδέσμευτος
Όπως δεν υπάρχει αγάπη δίχως πόνο δεν υπάρχει και Σκορπιός χωρίς κρυφή ζωή. Και τον Ιούνιο όσον αφορά τον έρωτα θα έχεις πολλά μυστικά ενώ θα υπάρχουν και πολλές καταστάσεις που θα ξέρεις μόνο εσύ και μόνο εσύ. Ίντριγκα, ζήλια, πάθος, διερεύνηση, αυξημένη λίμπιντο και διπλή ζωή δείχνει για σένα, γοητευτικέ Σκορπιέ, η πολυαστρία στους Διδύμους. Χωρίς να αποκλείεται και ένας υπαρξιακός ή μεταφυσικός προβληματισμός γύρω από την δυσεπίλυτη εξίσωση της ζωής σου «σχέση, έρωτας, σεξ, ικανοποίηση». Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα αυξάνει την ερωτική υπεροχή σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνει επιλογές στον έρωτα που ανταποκρίνονται σε υψηλά στάνταρ. Στις 12/6 ο Ποσειδώνας γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου θα ξανά έρθει στο προσκήνιο ένα όνειρο που έχεις για την ερωτική σου ζωή. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, μπαίνεις σε μια τροχιά που το συναίσθημα και οικογενειακά μέλη ή ζητήματα θα γίνουν ο δρόμος για να συνδεθείς και να έρθεις σε επαφή με άτομο που σε ενδιαφέρει. Τέλος, την ίδια περίοδο, το σύμπαν ανοίγει για σένα μια μεγάλη ευκαιρία που θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι κάποιου άλλου στον αισθηματικό τομέα. Ερωτική ευτυχία και εύνοια κοντά στις 6/6, 29/6. Παρανοήσεις, ασάφειες και εξιδανικεύσεις γύρω στις 23/6.

Τοξότης

Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους όλη σου η προσοχή αυτόν τον μήνα είναι επικεντρωμένη στο σύντροφό σου, σε κάποια συνεργασία σας ή συμφωνία που σας αφορά. Ως τις 12/6 θα υπάρχει μια αναταραχή και μια αναμονή αναφορικά με μια απάντηση ή εξέλιξη γεγονός που μπορεί να αποτελέσει αιτία για καυγά ή ένταση στη σχέση σου. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο θερμό, καλοκαιρινό και πολύ φλογερό Λέοντα και το κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου γίνεται πιο ερωτικό χάρη σε εξόδους, ταξίδια, νοητικά ενδιαφέροντα και ευχάριστες ειδήσεις. Στις 16/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σε παροτρύνει για ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρει νέο αέρα στη σχέση σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκό είναι για σένα το τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Ουρανού στις 22/6. Μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε ένα μείζον θέμα σου θα φέρει μεγάλη χαρά μέσα στη σχέση σου. Συναρπαστικές εξελίξεις στις 6/6, 9/6, 22/6, 29/6. Μελαγχολία και ουτοπιστικές εκτιμήσεις κοντά στις 23/6.
Αδέσμευτος
Σε τροχιά σύναψης σχέσης βρίσκεσαι τον Ιούνη δείχνει η πολυαστρία στους Διδύμους. Θα υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα και σκαμπανεβάσματα ως τις 12/6. Εντούτοις το σύμπαν το έχει βάλει στοίχημα να αλλάξεις ερωτικό στάτους και από «εργένης» να εξελιχτείς σε «δεσμευμένος». Η παρουσία της Αφροδίτης στο Λιοντάρι από τις 5/6 ευνοεί ο έρωτας να αρχίσει σε ένα χώρο γνώσης ή μετακινήσεων ενώ ίσως να δημιουργήσεις μια σχέση από απόσταση ή με πρόσωπο που ταξιδεύει. Στις 16/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί να πάρεις πρωτοβουλίες, να κάνεις βήματα και να αρχίσεις ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα με έναν πιθανόν μικρότερο σύντροφο. Επιπλέον, στις 22/6 ο κυβερνήτης σου ο Δίας συναντά τον Ουρανό που βρίσκεται στον τομέα της αισθηματικής ζωής δείχνοντας μια περίοδο που ένα εκπληκτικό γεγονός θα σε ενθουσιάσει και θα διευρύνει τους ορίζοντες στον έρωτα εντελώς ξαφνικά. Ερωτικές εκπλήξεις και ευτυχή γεγονότα κοντά στις 6/6, 9/6, 22/6, 29/6. Ψέματα, θλίψη και παρεξηγήσεις στις 23/6.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος
Ο Ιούνιος ξεκινά με τη λίμπιντο ανεβασμένη αφού στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και τον τομέα της σεξουαλικότητας. Πάθος, μυστήριο, μυστικότητα και ένταση θα είναι τα κύρια γνωρίσματα της ερωτικής σου ζωής. Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης, που εξουσιάζει την αισθηματική σου ζωή, με τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, στις 6/6 θα σου δώσει την ευκαιρία να προσφέρεις σιγουριά και ασφάλεια στο σύντροφό σου και ακόμη να χειριστείτε κάποια συμφωνία ή κατάσταση με ρεαλισμό. Ο Ήλιος (στις 21/6) και ο Άρης (στις 24/6) εισέρχονται στο ζώδιο του Καρκίνου και ζητήματα που σχετίζονται με τη σχέση σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Ενδεχομένως, να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διχογνωμίες ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα σπιτιού, οικογενείας ή σε σχέση με την κατανόηση μέσα στη σχέση. Στις 29/6 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό και πολύ πιθανόν κάποιο ευχάριστο γεγονός σε σχέση με οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά ή άλλα θέματα να διαμορφώσει ένα πιο θετικό κλίμα στο σπίτι και τη συμβίωσή σας. Χαρά, διασκέδαση και εύνοια γύρω στις 6/6 και 29/6. Αδιαφορία, τεχνάσματα και νεφελώδεις εξελίξεις στις 23/6.
Αδέσμευτος
Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους τον Ιούνιο η καθημερινότητα σου έχει πολύ «τρέξιμο». Η ερωτική σου ζωή σε απασχολεί αλλά είτε δεν ανοίγεσαι σε πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε βολεύεσαι σε μια ευχάριστη κρυφή κατάσταση που σου προσφέρει όσα ζητάς, χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Μάλιστα, η παρουσία της Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5/6 ευνοεί τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη χαρά σε ένα μυστικό δεσμό. Παράλληλα, ευνοεί ερωτικές καταστάσεις με πόνο, ζήλια, έντονη διεκδίκηση και συναισθηματική ή σεξουαλική έλξη. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν στην ερωτική σου ζωή το τρίτο δεκαήμερο του μήνα με τον Ήλιο και τον Άρη στον Καρκίνο να δείχνουν την τάση για μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων. Τέλος, την ίδια περίοδο ένα απρόβλεπτο γεγονός θα χαράξει ένα νέο μέλλον όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Θετικές είναι μέρες για την ερωτική σου ζωή γύρω στις 6/6 και 29/6. Απόφυγε την ευπιστία γύρω στις 23/6.

Υδροχόος

Δεσμευμένος
Χαρούμενε Υδροχόε, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για την ερωτική σου ζωή. Ο Ήλιος (ως τις 21/5), ο Άρης (ως τις 24/6) και ο Ερμής στους Διδύμους εξιτάρουν το ενδιαφέρον σου για τον σύντροφό σου. Έχεις περισσότερο χρόνο για νοητικά ενδιαφέροντα, μετακινήσεις, εκδρομές και ανέμελες συζητήσεις και έτσι έρχεστε πιο κοντά τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Τον τομέα των σχέσεων σου τον έχει ήδη επισκεφθεί ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας. Από τις 5/6 τον επισκέπτεται και ο πλανήτης που συμβολίζει τον έρωτα, τη συντροφικότητα και τη χαρά, η Αφροδίτη, αυξάνοντας τις ευκαιρίες για απολαύσεις και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Πολύ πιθανόν να ανοίξετε από κοινού τους ορίζοντες σας σε συνεργασίες ή ενδιαφέροντα που θα αυξήσουν την υπεροχή και την υπερηφάνεια σας ως ζευγάρι. Επιπλέον, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 22/6 υπόσχεται ένα πολύ ευχάριστο γεγονός πιθανόν από την απρόβλεπτα θετική εξέλιξη μιας υπόθεσης ή μέσα από μια ξαφνική πρόταση. Συναρπαστικές στιγμές γύρω στις 6/6,11/6, 22/6, 29/6. Ομιχλώδη μηνύματα και μπερδεμένες κατατάσσεις γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Ένας από τους πιο εκπληκτικούς μήνες της χρονιάς είναι για σένα, διανοητικέ Υδροχόε, ο Ιούνιος όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Πρώτη και καλύτερη αστρολογική συγκυρία για τα αισθηματικά σου είναι η πολυαστρία στους όλο μπρίο, κέφι και σπιρτάδα Διδύμους. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου, γνωριμίες διευκολύνονται και ρομαντικά ειδύλλια σε γοητεύουν. Παρά τα εμπόδια που στήνει ο ανάδρομος Ερμής ως τις 12/6, όλα τελικά θα πάνε κατ' ευχή. Σύμμαχό σου αυτόν τον μήνα εκτός από τον Δία θα έχεις και την Αφροδίτη, η οποία από 5/6 εισέρχεται στο ερωτικό και φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Θέλεις ένα πρόσωπο με λαμπερό, γοητευτικό και εμβληματικό χαρακτήρα και παρουσιαστικό και αν δεν το έχεις βρει, το σύμπαν θα το φέρει μπροστά σου. Τέλος, στις 22/6 ο τυχερός Δίας, που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου, συναντά τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, δείχνοντας έναν κευρανοβόλο έρωτα ή μια γνωριμία που θα ξεκινήσει ξαφνικά και θα εξελιχθεί ραγδαία σε σχέση. Αφέσου στον παιχνίδι του έρωτα στις 6/6,11/6, 22/6, 29/6. Ψεύτικες υποσχέσεις, παγίδες και σύγχυση στις 23/6.

Ιχθύες

Δεσμευμένος
Ο μήνας ξεκινά με σένα να δίνεις μεγάλο μέρος της ενέργειας και της σκέψης σου σε οικογενειακές σχέσεις, συναισθηματικούς δεσμούς και ζητήματα σπιτιού ή υποθέσεις που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Με τον Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων σου, ως τις 12/6 σε ανάδρομη κίνηση θα είναι δύσκολο να έχεις την επιθυμητή επικοινωνία με το έτερον σου ήμισυ και είναι πιθανές διαφωνίες, παρεξηγήσεις και παρεξηγήσεις. Θα γίνουν κάποιες επαναξιολογήσεις όσον αφορά μεταξύ σας θέματα ενώ η ανάδρομη τροχιά του Ποσειδώνα, του κυβερνήτη σου, από τις 12/6 ίσως είναι αιτία για να μπει ένα πέπλο γύρω από τα ζητούμενά σου. Με το πέρασμα του Ήλιου (21/6) και του Άρη (24/6) το έδαφος γίνεται πιο γόνιμο για την ερωτική σου ζωή ενώ η κατανόηση, η ζεστασιά και η θαλπωρή θα βρουν τη θέση τους στη σχέση και την αγάπη σας. Ευτυχία και χαρά στις 6/6 και 29/6. Θυσίες, απογοητεύσεις, ψέματα, και παρεξηγήσεις στις 23/6.
Αδέσμευτος
Νέες γνωριμίες και φλερτ παρουσιάζονται τον Ιούνιο με μεσάζοντες μέλη της οικογένειας ή με αφορμή θέματα γης, ακινήτων ή συναισθηματικών δεσμών. Ωστόσο, η επιρροή τους στη ζωή σου φαίνεται να είναι σύντομη και φευγαλέα. Μάλιστα, ως τις 12/6 ίσως έχεις την ελπίδα ότι αν υπερκεραστούν κάποια εμπόδια να υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε σχέση η έλξη σου για ένα πρόσωπο. Σε αυτό θα συμβάλλει κάποια καθημερινή επαφή ή αισθηματική χαρά που θα ομορφαίνει τη ρουτίνα σου. Ωστόσο, τα δεδομένα από το 2ο μισό του μήνα αλλάζουν και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Στις 21/6 και 24/6 ο Ήλιος και ο Άρης, αντίστοιχα, κάνουν την είσοδο τους στο τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου και το ερωτικό σου ενδιαφέρον ευνοείται να προσανατολιστεί σε πρόσωπο που είναι διαθέσιμο και το νιώθεις είτε οικείο είτε ρομαντικό και στοργικό. Εύνοια και τύχη γύρω στις 6/6 και 29/6. Παρασκήνιο, προδοσίες και ασυνεννοησία γύρω στις 23/6.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved