Πανσέληνος Ιουνίου 2015 στον Τοξότη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας

Πανσέληνος Ιουνίου 2015 στον Τοξότη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στις 2/6 στις 7:12 το απόγευμα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 12η μοίρα του Τοξότη.
«Να κλάψω ή να γελάσω;» αναρωτιούνται όλοι, καθώς η ασάφεια μας γνέφει κοροϊδευτικά από τα κεραμίδια της εγκεφαλικής μας στέγης.
Μια Πανσέληνος την οποία συνθέτουν 8 χαρακτηριστικές όψεις που η μία αναιρεί την άλλη και ως εκ τούτου όλα αλληλοαναιρούνται.
Εκεί που νομίζαμε πως βρήκαμε άκρη, μπερδευόμαστε ακόμα περισσότερο και το μόνο που μας μένει σε αυτή την επίδραση, είναι να δούμε τα γεγονότα όσο πιο επιφανειακά μπορούμε και να μην βγάλουμε κανένα συμπέρασμα.
Αυτό που ευνοούμαστε να κάνουμε είναι να κινήσουμε θέματα που έχουν βάση στο παρελθόν και να τα αποκαταστήσουμε.

Επηρεάζονται περισσότερο Τοξότες γεννημένοι από 30 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου, Δίδυμοι γεννημένοι από 30 Μαΐου έως 7 Ιουνίου, Ιχθύες γεννημένοι από 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου και Παρθένοι γεννημένοι από 1 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

ΚΡΙΟΣ

Τι να κάνεις και εσύ που από τη μία είσαι πανέτοιμος/η να δράσεις προς πάσα κατεύθυνση και από την άλλη ακινητοποιείσαι λόγω ανάδρομης σκέψης και γεγονότων; Προσπαθείς πολύ είναι αλήθεια, αλλά σταμάτα και απόλαυσε ένα βιβλίο, συγκεντρώσου σε ένα στόχο αλλά σαν τους γκουρού σε ώρα έκστασης, ρίξε το στα ταξίδια, επικοινώνησε με αυτούς που μπορείς και άσε τα υπόλοιπα να τρέχουν ερήμην σου. Άλλωστε την αισιοδοξία σου δεν την χάνεις, άσε που δίνεις και μαθήματα δωρεάν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά που μπορείς να κάνεις σίγουρα είναι να ασχοληθείς με τη φορολογική σου δήλωση και να βρεις παραθυράκια από παλιά, που θα ανοίξεις τώρα, διεκδικώντας χρήματα από τυχόν οφειλές. Άσε τα υπαρξιακά σου στην άκρη γιατί δεν είναι ώρα να δώσεις απαντήσεις για το που πας, ποιος/α στα αλήθεια είσαι και όλα τα σχετικά. Η Πανσέληνος αυτή σε προβληματίζει αλλά βγάζει στο φως κάποιες λεπτομέρειες, που μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όποιος έχει καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι» σκέφτεσαι διαρκώς ενώ το φεγγάρι σε κοιτάζει από πάνω φιλήδονα. Αναστατώνεσαι, χάνεις τα λόγια σου, νιώθεις αμηχανία αλλά τελικά κάνεις ένα αποφασιστικό βήμα προς τους συντρόφους και τους συνεργάτες σου, ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις σου. Όμως παρά τη γενναία σου πρωτοβουλία, να ξέρεις πως ό, τι και αν λάβεις για απάντηση θα χαθεί στη μετάφραση που θα προσπαθήσεις να κάνεις γιατί οι άλλοι απλά δεν θα λένε τίποτα. Παίξ' το λοιπόν τρελός/η και περίμενε, όλα τα φτιάξουν και θα αποζημιωθείς για τον κόπο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πώς είναι δυνατόν να πηγαίνουν όλα στραβά;», αναρωτιέσαι κάτω από τα μουσκεμένα ρούχα σου καλοκαιριάτικα. Εν τω μεταξύ οι ειδήσεις που λαμβάνεις, τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη δουλειά, αλλά και ο προγραμματισμός που πάει περίπατο σαν το σκυλί που σε τραβάει αφηνιασμένο, σε κάνουν να καταθέτεις τα λιγοστά σου όπλα και καλά κάνεις. Κοίτα την υγεία σου και την ψυχική σου ισορροπία και εστιάσου σε όλα εκείνα που θέλεις να κάνεις για σένα στην καθημερινότητά σου. Δεν είσαι ευάλωτος/η, αναφωνείς, οι άλλοι είναι ασθενικοί.

ΛΕΩΝ

Έχεις το μαγικό ραβδί, το κοκαλάκι της νυχτερίδας και την ευχή και την κατάρα του Μίδα και όλα αυτά μαζί σε κάνουν να ξεχωρίζεις, να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και να μην επηρεάζεσαι από καμιά αντιξοότητα. «Μα ποιος/α είσαι τέλος πάντων;» αναρωτιέσαι και εσύ ο ίδιος εύλογα, εφόσον και σε αυτή την Πανσέληνο μπορείς να διασκεδάζεις, να είσαι δημιουργικός/η, ερωτικός/η, ποθητός/η, να ελέγχεις και να συντονίζεις. Μέχρι ενός σημείου βέβαια γιατί αν καταλάβεις πως οι αυλικοί ήταν πληρωμένοι σκλάβοι, η οργή σου δεν θα περιγράφεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικογενειακά βάρη που σηκώνεις τον τελευταίο καιρό μαζί με το χάος που επικρατεί στην επαγγελματική σου ζωή, σε φέρνουν στα όριά σου σε αυτή την Πανσέληνο και εκεί είναι που συνειδητοποιείς και κάμποσα άλλα. Βαρύ το κλίμα είναι γεγονός, ούτε οι αναλύσεις σου, ούτε το πρακτικό σου ταμπεραμέντο δεν φτουράνε μπροστά σε τόσες παρανοήσεις και εμπλοκές. Κάνε τις λίστες σου με τις προτεραιότητες και άφησέ τις σε ένα συρτάρι που θα ανοίξεις σε λίγες μέρες και ως δια μαγείας δεν θα χρειαστεί καν να τις ξαναδιαβάσεις. Ως τότε κάνε και τον Βούδα σε στάση λωτού.

ΖΥΓΟΣ

Σχεδόν τίποτα δεν σε ταρακουνάει σε αυτή την Πανσέληνο, παρά μόνο ο γδούπος του σώματός σου που πέφτει από την αιώρα. Γνωρίζεις πως ό,τι κι αν κάνεις για να συνεννοηθείς είναι άδικος κόπος και προτιμάς σοφά, ομολογουμένως, να κερδίσεις χρόνο και να αφεθείς σε απολαύσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Πρόσεχε μόνο γιατί κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν μαζέψει πολλά και πριονίζουν κρυφά ή φανερά το σχοινί της μακαριότητάς σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην προκαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νόμιζες πως θέλεις τη δόξα, αλλά τελικά θέλεις ένα καλό μισθό, συνειδητοποιείς σε αυτή την Πανσέληνο που σε καθοδηγεί να σκέφτεσαι υλιστικά. Από την άλλη έχεις και τις αντίθετες ευαισθησίες σου και λόγω και του πλανητικού σκηνικού, αισθάνεσαι σαν φακίρης στο καζίνο. Είναι σημαντικό να κάνεις ενέργειες που θα αποφέρουν περισσότερα χρήματα, αλλά οι διαπραγματεύσεις και οι συνδιαλλαγές δεν ευνοούνται. Καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να έρθεις κοντά στις υπαρξιακές σου αναζητήσεις, βρίσκοντας εκεί καταφύγιο και αντισταθμίζοντας το διχασμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά, είσαι σε πολύ καλή κατάσταση κι αισθάνεσαι σαν τον Κολόμβο όταν ανακάλυψε την Αμερική. Αλλά ειδικά, αισθάνεσαι πάλι σαν τον Κολόμβο όταν ανακάλυψε πως ήδη την κατοικούσαν άλλοι, άρα η ανακάλυψη έχει μια ασάφεια. Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά, αλλά σε γεμίζει και με σφοδρές επιθυμίες εκ των οποίων ελάχιστες είναι αυτές που θέλεις πραγματικά. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις το ρόλο σου στις σχέσεις σου με τους άλλους και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σου έφτανε που οι παλιοί φίλοι, οι έρωτες και οι γνωστοί σε θυμήθηκαν ξαφνικά, έχεις και την Πανσέληνο να σου ζητά να αντιδράσεις. Αφού αξιολογήσεις σε ποιους θα απευθυνθείς και σε ποιους θα δείξεις την αδιαφορία σου, εκμεταλλεύσου τις μέρες της διάρκειάς της, ώστε να αποσαφηνίσεις τα συναισθήματά σου. Σαφήνεια είπαμε δεν υπάρχει, αλλά τουλάχιστον θα έχεις δηλώσει την επιθυμία σου προς αυτή την κατεύθυνση και όλο το παρασκήνιο, κάθε τι μυστικό και κρυφό, θα λάμψει αργότερα μεγαλοπρεπώς και άκρως ικανοποιητικά για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψάχνεις κάτι δυνατό να σε κάνει να νιώσεις μια ασυνήθιστη εμπειρία. Δοκιμάζεις να επιβεβαιωθείς μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, έρχεσαι σε επαφή με φίλους και γνωστούς προκειμένου να πιεις άλλο ένα ποτήρι παραπάνω μήπως και σου φέρει κέφι, αλλά καταλήγεις με τη γάτα σου να γουργουρίζει αυτή από τα δικά σου χάδια, που έψαχνες για να γουργουρίσεις εσύ. Κάπως έτσι λειτουργεί αυτή η Πανσέληνος για σένα, που δεν βρίσκεις ικανοποίηση παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειές σου. Υπομονή, με τόση εύνοια που έχεις, θα σπάσει ο διάολος το πόδι του.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύς κόπος για το τίποτα είναι αυτό που θα νιώσεις σε αυτή την Πανσέληνο, στην οποία προσπαθείς γενναία να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ειδικά στις επαγγελματικές. Σου τάζουν και τάζεις και εσύ με τη σειρά σου, αλλά όλο αυτό το τάμα καρφιτσώνεται χωρίς αποτέλεσμα και μένει μόνο μια εικόνα. Προσπάθησε να ξεθολώσεις τα τζάμια του μυαλού σου από την ομίχλη και μην απογοητεύεσαι. Πίστεψε προς το παρόν στο στόχο σου και άσε το κερί αναμμένο. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή ούτε για διεκδικήσεις αλλά ούτε για υποχωρήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved