Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 7.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 7 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 12+7=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9=10, 1+0=1 . Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.

Για το μήνα Αύγουστο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Ονειρέψου το μέλλον σου, σιγουρέψου μόνο ο,τι αυτό που εύχεσαι είναι πραγματικά αυτό που θέλεις. Είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μπορείς εύκολα να πείσεις και τον πιο δύσπιστο ακροατή για τα σχέδια σου.
Επαγγελματικά: Πέρασε από την θεωρία στην πράξη. Έχεις τη δύναμη να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να έχεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και πρωτοπόρες ιδέες.
Οικονομικά: Ο οικονομικός σου τομέας χρειάζεται επειγόντως πρόγραμμα και πειθαρχία.
Αισθηματικά: Η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα τονισμένη χωρίς να σημαίνει ό,τι σε ικανοποιεί απόλυτα η πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος / η, οι προσδοκίες σου για ένα συναρπαστικό έρωτα ικανοποιούνται και με το παραπάνω.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Μην επιφορτίζεσαι με δουλείες που δεν είναι δικές σου. Κάποιοι εκμεταλλεύονται κατά κόρον τη διάθεση σου για προσφορά. Αξιολόγησε ποιοι αξίζουν την αφοσίωση σου και ποιοι θα φύγουν ανεπιστρεπτί από τη ζωή σου.
Επαγγελματικά: Έχεις την αίσθηση ό,τι βαδίζεις πάνω σε κινούμενη άμμο και αυτό είναι φυσικό να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Αυτό που φοβάσαι όμως μπορεί να μη συμβεί ποτέ.
Οικονομικά: Η διάθεση σου να ευχαριστήσει αυτούς που αγαπάς μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά: Πιθανώς αυτή την περίοδο να έρθουν στην επιφάνεια τα «κακώς κείμενα» της συναισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι μόνος /η, μια ερωτική σου επιθυμία για ένα άτομο δεν θα μείνει στο χώρο της φαντασίας.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Η αισιοδοξία σου είναι το όπλο του μήνα. Επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να προωθήσεις τις ιδέες σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για ταξίδια και βάλε τον πήχη ψηλά όταν σχεδιάζεις το μέλλον σου.
Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσα περίοδος τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Χρησιμοποίησε τη διπλωματική οδό και προτίμησε τη συνθηκολόγηση από τον πόλεμο.
Οικονομικά: Φρόντισε να είσαι συνεπής σε υποχρεώσεις που δεν μπορείς ν' αναβάλεις.
Αισθηματικά: Ο τρόπος για να επιλύσεις όποια θέματα υπάρχουν με το σύντροφο σου είναι να υιοθετήσεις νέους κώδικές επικοινωνίας. Αν είσαι μόνος/ η, η αυτοπεποίθηση σου ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με το πόσο αρεστός/ η, είσαι.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Έχεις άγχος για καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις άμεσα. Μην περιμένεις ν' αλλάξουν τα πράγματα για να φτιάξει η διάθεση σου. Ξεχώρισε τις επιθυμίες σου από τις πραγματικές σου ανάγκες.
Επαγγελματικά: Παρ' όλο που οι συνθήκες της εργασίας σου σε απασχολούν έντονα, δεν είναι καιρός για οριστικές λύσεις. Προτίμησε την πεπατημένη, οι πειραματισμοί δεν ευνοούνται.
Οικονομικά: Στα οικονομικά σου δεν προβλέπεται ούτε επιδείνωση ούτε θεαματική βελτίωση.
Αισθηματικά: Τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει τη ρουτίνα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/ η, οι πιθανότητες να ενδώσεις στο φλερτ ενός ατόμου που σε πολιορκεί αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Προσπάθησε να προβλέψεις τις εξελίξεις που έρχονται και προετοιμάσου για κούρσα ταχύτητας. Η πολυφωνία απόψεων όσο κι αν σε φορτίζει είναι φυτώριο εμπνεύσεων και πρωτότυπων ιδεών.
Επαγγελματικά: Τάραξε τα νερά χωρίς να φοβηθείς τις συνέπειες. Δώσε τις μάχες σου και βρες τρόπο να τις κερδίσεις. Φρόντισε μόνο να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς.
Οικονομικά: Οι παρορμητικές αγορές κοστίζουν πολύ, και σύντομα θα διαπιστώσεις ό,τι δεν είναι καθόλου χρήσιμες.
Αισθηματικά: Το ό,τι βλέπετε τα πράγματα τελείως διαφορετικά, σας απομακρύνει όλο και περισσότερο. Μήπως αρμενίζετε στραβά; Αν είσαι μόνος/ η, πιθανό να συγκινήσεις ερωτικά ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Μην ψάχνεις απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν έξω από σένα. Ο μόνος τρόπος για να κατευνάσεις τους προβληματισμούς σου είναι ν' αναθεωρήσεις τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις που δεν σε εξυπηρετούν.
Επαγγελματικά: Εντάσεις χωρίς λόγο στον επαγγελματικό τομέα δοκιμάζουν τα νεύρα σου. Προτίμησε τη διπλωματία και όχι στην εύκολη τακτική, να πεις αυτά που σκέπτεσαι με το όνομα τους και όποιος το αντέξει.
Οικονομικά: Πιθανές αγοροπωλησίες αυτό το διάστημα δεν θα είναι ιδιαίτερα επωφελείς.
Αισθηματικά: Είστε ένα πολύ καλό δίδυμο, όταν συνεργάζεστε ή έχετε ένα κοινό στόχο. Το ταίρι σου είναι μια ήρεμη δύναμη στο πλευρό σου. Αν είσαι μόνος/ η, μη δίνεις λαβή για κακόβουλα σχόλια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Ξερίζωσε τ' αγριόχορτα που σε πνίγουν και κάνε χώρο για κάτι πιο ευχάριστο και δημιουργικό. Όσο κι αν αυτή η διαδικασία σου προκαλεί ανασφάλεια τα καλύτερα έρχονται μόνο αν αφήσεις χώρο.
Επαγγελματικά: Αν πάρεις κάποιες αποφάσεις φρόντισε να τις τηρήσεις και μην πηγαινοέρχεσαι μπρος πίσω. Περιόρισε τις προσδοκίες που έχεις από τους άλλους, και απλώσου μέχρι εκεί που φτάνεις.
Οικονομικά: Πρόσεξε τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί θα εκπλαγείς αν τα κάνεις σούμα.
Αισθηματικά: Μην κολλάς στις λέξεις, δεν χάλασε ο κόσμος αν ειπώθηκε και μια κουβέντα παραπάνω. Αν είσαι μόνος/ η, και περιμένεις επανασύνδεση από ένα πρόσφατο χωρισμό, αδίκως χάνεις το χρόνο σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Το μήνυμα του μήνα είναι, «άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα». Τόσο σε σωματικό όσο και σε διανοητικό επίπεδο η ενέργεια σου είναι στο κόκκινο. Στόχο σου είναι, ν' αλλάξεις ό,τι σε κρατάει πίσω.
Επαγγελματικά: Εφόσον ο επαγγελματικός σου τομέας γίνεται όλο και πιο ρευστός δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς στους καιρούς και ν' ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων. Μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου.
Οικονομικά: Ένα σημαντικό ποσό θα πάει υπέρ πίστεως και πατρίδας (φόροι, δάνεια, πιστωτικές)
Αισθηματικά: Όταν ο ανταγωνισμός μπαίνει στη σχέση, η χαρά φεύγει από το παράθυρο. Αν είσαι ελεύθερος/ η, δώσε χρόνο πριν ενδώσεις σε μια νέα γνωριμία γιατί ενδέχεται να πληρώσεις εσύ τα σπασμένα άλλων.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Η συμμετοχή σου αυτό το μήνα σε παρέες και ομάδες ανθρώπων που σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να σου αποφέρει εκτός από πνευματική και ψυχική ευχαρίστηση και οικονομικό όφελος.
Επαγγελματικά: Μην αφήσεις μια μικρή παρεξήγηση, στο χώρο της εργασίας σου, να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Κάνε το πρώτο βήμα για ν' αποκατασταθεί η ισορροπία. Αν ψάχνεις για εργασία ο επόμενος μήνας έχεις καλύτερες προοπτικές.
Οικονομικά: Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από άλλους και κυρίως να μην ενδίδεις στις απαιτήσεις τους.
Αισθηματικά: Μη δίνεις μεγάλες υποσχέσεις, γιατί δημιουργείς προσδοκίες που δύσκολα θα τηρήσεις. Αν είσαι μόνος/ η, μια παρανόηση μεταξύ φιλίας και έρωτα θα έχει απροσδόκητη εξέλιξη.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved