Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια έως τις 19 Ιουνίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αγωνιάς για παλιά ζητήματα που δεν είναι δικά σου, ωστόσο θα έπρεπε να είχες μάθει από καιρό ότι το να μη λες τίποτα σε κάποια άτομα είναι προτιμότερο, από ό, τι να μιλάς σε λάθος χρόνο, τόπο ή περίσταση. Κάποια από αυτά τα θέματα μπορούν να περιμένουν, άλλα όμως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν επιδέχονται αναβολής, οπότε αν χρειάζεται επειγόντως να επιλυθούν πες τους το. Το να μην κάνεις απολύτως τίποτα και να ελπίζεις ότι θα τα λύσουν μόνα του όταν τα αντιληφθούν, είναι μια εναλλακτική για να μη σε κατηγορήσουν ότι παρεμβαίνεις. Ωστόσο, επειδή μετά μπορεί να νιώθεις ενοχές, άκου την καρδιά σου και κάνε ό, τι σου πει.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πέρα από το συναίσθημα σε μια σχέση είναι απαραίτητο να διευθετούνται και διάφορα πρακτικά θέματα, διαφορετικά προκύπτουν προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Συζήτησε με το ταίρι σου ό, τι σε απασχολεί, όχι μόνο για να ανταλλάξετε απόψεις αλλά και να μοιραστείτε τα προβλήματα και τις ευθύνες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν και αρκετοί θα σε συμβουλεύσουν να κάνεις ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να προχωρήσεις όπως εσύ πιστεύεις. Αν τυχόν δεν επιτύχουν τα σχέδιά σου δεν θα κατηγορήσεις κανέναν, αν όμως τα καταφέρεις, θα ξέρεις ότι έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις.
OIKONOMIKA: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ίσως χρειαστεί να στηρίξεις οικονομικά ένα πολύ δικό σου άτομο. Αν μπορείς, τότε κάνε το, φρόντισε όμως να μη θέσεις σε κίνδυνο τα δικά σου συμφέροντα. Καλό θα ήταν πάντως να ψάξετε μαζί και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν κατάλληλες στιγμές για τα πάντα στη ζωή. Ίσως έχει έρθει η ώρα να παρατήσεις κάποια πράγματα που μέχρι τώρα δεν ήθελες γιατί είσαι δεμένος/η συναισθηματικά ή φοβούσουν. Όμως, αν θυμάσαι, είχες και στο παρελθόν τραβήξει πολύ κάποιες καταστάσεις που δεν σου έκαναν καλό. Εάν δεν μπορείς να τις κόψεις μονομιάς, τουλάχιστον ξεκίνα τη διαδικασία σταδιακά. Μερικές φορές είναι ο φόβος του αγνώστου που σε κολλάει, αλλά θα εξαφανιστεί αυτόματα, μόλις συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να γίνει γιατί είναι προς όφελός σου. Θα μπορούσες να δεις τη ζωή με εντελώς διαφορετική προοπτική και να αγκιστρωθείς σε μια πιο θετική προσέγγιση για το μέλλον.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πρόσφατα, μπορεί να ένιωσες ότι αναβιώνεις παρόμοιες καταστάσεις με κάποιες άλλες του παρελθόντος, οι οποίες θα σε προβληματίσουν αλλά αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ζεις τώρα είναι τελείως διαφορετικό. Γι' αυτό καλό θα ήταν να σταματήσεις να κάνεις συγκρίσεις. Πάντως για να προχωρήσεις μπροστά στα ερωτικά σου θα πρέπει να κλείσεις οριστικά τις παλιές σου υποθέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι απίθανο να σε αδικήσουν αυτό το μήνα ή να φερθούν άσχημα σε κάποιο συνάδελφό σου που τον εκτιμάς αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες και να σκεφτείς πολύ καλά πως θα αντιδράσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να είσαι πιο ανεκτικός/η σε πρόσωπα και καταστάσεις.
OIKONOMIKA: Ενδεχομένως να συμβούν κάποια γεγονότα αυτό το μήνα που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου και κατ' επέκταση τα οικονομικά σου. Μετά όμως την αρχική αναστάτωση που θα νιώσεις, θα διαπιστώσεις ότι ταυτόχρονα σου ανοίγουν νέες προοπτικές και δυνατότητες.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα εμπόδια αυτού του μήνα έχουν τις ρίζες τους σε παλιότερα θέματα. Γνωρίζοντάς το, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις προσεκτικά και με κάθε ειλικρίνεια. Ό, τι μπορέσεις να μάθεις τώρα θα σε κατατοπίσει αρκετά, αλλά σε ορισμένα θέματα μέχρι να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα θα πάρει αρκετό χρόνο. Έχε κατά νου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ό, τι ακούσεις ή δεις δεν είναι αρκετό γι' αυτό να έχεις υπομονή και ανοιχτό μυαλό. Το πιο σημαντικό είναι ότι ίσως πρέπει ακούσεις και τι έχουν να πουν ορισμένα άτομα για όλα αυτά για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπέρασμα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα πρέπει να συζητήσεις ορισμένα κρίσιμα ζητήματα με το σύντροφό σου και να μην τα αναβάλλεις, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες γιατί εκ των πραγμάτων, θα αναγκαστείς αργά ή γρήγορα να τα αντιμετωπίσεις. Βρες την κατάλληλη στιγμή που όλα θα είναι ήρεμα μεταξύ σας και μίλησέ του για όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα τα ξεπεράσεις οριστικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα συμβούν διάφορα σημαντικά γεγονότα που απλά δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Εξερεύνησε όλες τις επιλογές, συγκέντρωσε όσα στοιχεία έχεις και βάλε μπρος τη διαίσθησή σου γιατί αυτή μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά. Συγκεκριμένα άτομα θα προσφερθούν να σε βοηθήσουν αλλά αν δεχτείς ή την αρνηθείς, είναι δική σου επιλογή, ανάλογα το πώς θα νιώσεις τη δεδομένη στιγμή.
ΟIKONOMIKA: Αυτό που θα καλείσαι να αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο μήνα, όχι μόνο απαιτεί ομαδική εργασία, αλλά πρέπει να βασιστείς σε ορισμένα άτομα, εξαιτίας της εμπειρίας τους, ώστε να αποφύγεις κάποιες πληρωμές ή έξοδα. Ως εκ τούτου, η υποστήριξή τους είναι απαραίτητη και θα εκτιμήσεις την προσπάθειά τους να σε ξελασπώσουν από τη δύσκολη θέση.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μην αφήνεις μια απώλεια να σε αναστατώσει. Θα ήταν εύκολο να ρίξεις την ευθύνη για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζεις σε ορισμένα απρόσεκτα άτομα κι ίσως να φταίνε όντως ως ένα σημείο γιατί η στάση τους γενικά είναι αδιάφορη αλλά κι εσύ φέρεις μερίδιο ευθύνης κι αν δεν το αποδεχτείς, δε θα προχωρήσεις παραπέρα. Βέβαια κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί αυτή η αίσθηση της απώλειας σιγά-σιγά θα φύγει, απελευθερώνοντάς σε ταυτόχρονα από διάφορα και θα βιώσεις πράγματα που είχες να ζήσεις πολύ καιρό. Επιπλέον, θα διαπιστώσεις ότι μπροστά σου ανοίγονται αρκετές νέες προοπτικές. Γι' αυτό να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική, θετική οπτική γωνία.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου ξοδέψατε αρκετό χρόνο από τη ζωή σας για να συζητήσετε κάποια περίπλοκα θέματα και να τα διευθετήσετε, ακόμα και να λύσετε κάποια από αυτά. Κατά τη διάρκεια όμως αυτού του μήνα, είναι πιθανό ορισμένες ξαφνικές αλλαγές να σας βάλουν σε διαδικασία να τα ξαναπιάσετε από την αρχή, κάτι που θα σε δυσαρεστήσει. Διατήρησε την ευελιξία σου, για να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εξέτασε προσεκτικά τα πράγματα γιατί είναι πολύ πιθανό ένα πρόβλημα που θα προκύψει να μην είναι καθόλου τυχαίο και να έχει πολύ πιο βαθιές ρίζες απ' ό, τι νομίζεις. Αν δεις ότι περνώντας οι μέρες, αντί να βελτιώνεται η κατάσταση, χειροτερεύει, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείς πιο δραστικές αλλαγές, ακόμα και τον τερματισμό μιας συνεργασίας.
OIKONOMIKA: Όσο περισσότερο αργείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στα οικονομικά σου, τόσο πιο πολύ θα καθυστερεί και η αντιμετώπιση των προβλημάτων σου. Προσπάθησε να αποκτήσεις τον έλεγχο της κατάστασης και να την χειριστείς προς όφελός σου, ακόμα κι αν κάποιοι δυσαρεστηθούν.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα σε εκνευρίσει πολύ κάποιο άτομο που θα αποκαλύψει πληροφορίες που θεωρείς απόρρητες και εμπιστευτικές. Πριν θυμώσεις ή το ξεκόψεις από τη ζωή σου, σκέψου το χαρακτήρα του γιατί μπορεί αυτή τη στιγμή να σκέφτεσαι το χειρότερα για αυτό και την αντίληψή του για το τι πρέπει να κρατηθεί μυστικό και τι όχι, ίσως όμως η πραγματικότητα διαφέρει. Είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις το χαρακτήρα του, ώστε να ταιριάζει με τις προσωπικές σου προτιμήσεις κι αν έρθεις στη θέση του ενδεχομένως να κατανοήσεις γιατί το έκανε. Στο κάτω-κάτω δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να γνώρισες πρόσφατα ένα άτομο που σε ελκύει πολύ εμφανισιακά αλλά ο χαρακτήρας του ή ο τρόπος σκέψης του δεν σου πολυαρέσουν. Το να προσπαθήσεις να το αλλάξεις όμως είναι σπατάλη χρόνου, ιδιαίτερα αν το ίδιο δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση. Καλό θα ήταν λοιπόν να εξετάσεις το ενδεχόμενο να τερματίσεις τη σχέση, όσο είναι νωρίς και δεν έχεις δεθεί συναισθηματικά σε τόσο μεγάλο βαθμό, παρά να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι προτιμότερο να ειπωθεί ένα ψέμα, παρά μια σκληρή αλήθεια που θα μπορούσε να αναστατώσει συναισθηματικά, ακόμα και να πληγώσει πολύ ένα άτομο. Άλλωστε κατά το παρελθόν έχεις ξαναπεί πράγματα που δεν ήταν αληθή για να αποφύγεις να έρθεις σε δύσκολη θέση. Αν επιμείνεις στην ειλικρίνεια, να είσαι προετοιμασμένος/η, γιατί μπορεί να βγουν και τα δικά σου στη φόρα και να εκτεθείς.
OIKONOMIKA: Θα αναγκαστείς αυτό το μήνα να καταπιαστείς σοβαρά με κάποια πρακτικά ή οικονομικά θέματα που σίγουρα ούτε από μόνα τους θα λυθούν, ούτε γίνεται να τα αναβάλλεις άλλο. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις και να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, ίσως και να επανεξετάσεις ορισμένες απόψεις σου.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να αναστατώνεσαι επειδή κάποιοι σε σχολιάζουν αρνητικά πίσω από την πλάτη σου θα σε γεμίσει με μίσος και οργή και θα σε οδηγήσει στη σκέψη των αντιποίνων. Πριν κάνεις το οτιδήποτε, ρώτησε τον εαυτό σου τι όφελος θα έχεις. Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις όλη αυτή την ενέργεια για να αμφισβητήσεις πρακτικά τα λεγόμενά τους και να τους διαψεύσεις περίτρανα; Στο κάτω-κάτω ελευθερία έχουμε και δεν μπορείς να εμποδίσεις τον οποιοδήποτε να πει το μακρύ και το κοντό του, αλήθεια ή ψέμα. Απλά θυμήσου ότι σε αυτόν τον πλανήτη κατοικούν όλα τα είδη των ανθρώπων και εσύ δε γίνεται να τα διορθώσεις. Εδώ ο Παντοδύναμος δεν τα κατάφερε...
ΕΡΩΤΙΚΑ: Σε αρκετές περιπτώσεις οι διαφωνίες με το ταίρι σου δεν είναι σοβαρές για να σε ανησυχήσουν, αλλά αυτό το μήνα, καλό θα ήταν να διαθέσεις λίγο περισσότερο χρόνο και να ερευνήσεις τις αιτίες τους. Ρώτησε, άκουσε με προσοχή τι έχει να σου πει για να σχηματίσεις σωστή εικόνα. Μπορεί να αντιληφτείτε και οι δύο ότι κάτι κάνετε λάθος ώστε να προσπαθήσετε να το βελτιώσετε για να μην επαναλαμβάνονται συχνά τέτοια φαινόμενα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς λίγο παραπάνω τα πράγματα στα επαγγελματικά σου. Αυτό που θεωρείς μικρό κι ασήμαντο ενδεχομένως να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση ή να αμφισβητηθούν οι ικανότητές σου. Επιπλέον ίσως χρειαστεί να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην εργασία ή την προσωπική σου ζωή που κάποια στιγμή στο μέλλον θα διαπιστώσεις ότι άξιζαν τον κόπο, παρότι τώρα θα σου φανούν κάπως δυσάρεστες.
OIKONOMIKA: Πρόσφατα είναι πιθανό να είχες κάνει κάποια σχέδια με ένα φίλο ή συνάδελφό σου αλλά έμειναν στη μέση. Καλό θα ήταν να αρχίσεις να τα ξαναπιάνεις και να μην περιμένεις τις συνθήκες να είναι τέλειες. Έτσι κι αλλιώς στην πορεία θα διαφοροποιηθούν και θα αναπροσαρμοστούν οπότε καλό είναι να κινητοποιηθείς.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενώ πολλές από τις δουλειές ή τα καθήκοντά σου είναι σαφή και εντάσσονται στη ρουτίνα σου, ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι αλλάζουν με το χρόνο, μερικές φορές δραματικά και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό θα συμβεί. Παρότι στην αρχή θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να τα αντιμετωπίσεις, επειδή είσαι ανυπόμονο άτομο, όσο δε βγάζεις άκρη θα ενοχλείσαι και ενδεχομένως να φτάσεις σε εκείνο το σημείο που θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Κάνε μια παύση, πάρε μια βαθιά ανάσα (ή και δύο) για να ηρεμήσεις, πριν εκραγείς. Στη συνέχεια, ρώτησε τον εαυτό σου γιατί δίνεις στους άλλους την ευκαιρία να σε φτάνουν σε αυτή την κατάσταση και στο τέλος να σε θεωρούν κι υπερβολικό/η ή να γελάνε μαζί σου με τις αντιδράσεις σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχεις ένα ταλέντο να διαχειρίζεσαι δύσκολα θέματα, αποφεύγοντας να κάνεις οποιαδήποτε νύξη, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή και το κλίμα να τη σηκώνει. Αυτή σου η ικανότητα θα επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στη σχέση σου αυτό το μήνα καθώς, όταν θα γίνει μια συζήτηση με το ταίρι σου θα έρθουν στο φως πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αρκετά αδιέξοδα. Αρκεί να σεβαστείς τις επιθυμίες και τη γνώμη του, ακόμα κι αν διαφωνείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν μπορείς συνεχώς να επιβεβαιώνεις τους άλλους, να υπόσχεσαι ότι όλα θα πάνε μια χαρά και ότι θα σταθείς στο πλευρό τους ό, τι κι αν γίνει. Καλό θα ήταν να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να αντιμετωπίσεις τα δικά σου θέματα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις σχέδια, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι μπορούν να γίνουν. Επίσης, μην επιμείνεις σε κάποια αν εκ των πραγμάτων καθίστανται αδύνατα.
OIKONOMIKA: Πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο ώστε να ξεπεράσεις τα υπάρχοντα εμπόδια ή αλλαγές που δημιουργούν σύγχυση, αναβολές και καθυστερήσεις. Αντί να πανικοβάλλεσαι, εξέτασε σχέδια και στόχους και έμμεσα προσπάθησε να τους πετύχεις, περιορίζοντας τη ζημιά ή μη διακινδυνεύοντας οικονομική απώλεια ή επιπλέον επιβάρυνση.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Πρόσφατα υποστήριζες ότι ήσουν στο στόχο και χτυπιόσουν από παντού, ωστόσο, προς το τέλος αυτού του μήνα θα διαπιστώσεις ότι υπερέβαλες γι' αυτό προσγειώνεσαι και αρχίζεις να βλέπεις πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσεις ορισμένα ζητήματα με ειλικρίνεια ή να ερευνήσεις για να διώξεις τις αμφιβολίες σου. Με αυτό τον τρόπο θα δεις τι λειτουργεί και τι όχι, τι να αφήσεις και τι να κρατήσεις. Μάζεψε το θάρρος σου και διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Μόνο εσύ θα αποφασίσεις για το μέλλον σου. Έχεις επιλογές για να κάνεις τα πράγματα πολύ καλύτερα ή τουλάχιστον να αποκτήσεις μια πιο θετική αντιμετώπιση.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μέσα από ορισμένες δυσκολίες αυτό το μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις τη ρίζα αρκετών προβλημάτων. Γι' αυτό θα ήταν καλό να διαθέσεις περισσότερο χρόνο και υπομονή για να φτάσετε με το σύντροφό σου σε μια συνεννόηση. Ενδεχομένως κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου να προσπαθήσουν να σε αποθαρρύνουν ή να σε επηρεάσουν αρνητικά αλλά τελικά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αλλάξεις γνώμη για αυτά και να αρχίσεις να τα βλέπεις με καχυποψία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι συγκρούσεις αυτό το μήνα στο χώρο της εργασίας σου θα είναι πιο συχνές και μερικές φορές έντονες. Αν και στην αρχή θα αναστατωθείς, θα διαπιστώσεις ότι είναι προς το συμφέρον σου, δεδομένου ότι θα σου ζητηθεί από κάποιο ανώτερό σου να ξεμπερδέψεις την κατάσταση, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Έτσι θα αποδείξεις και τις ηγετικές σου ικανότητες.
OIKONOMIKA: Παρά την παρόρμησή σου που είναι μεγάλη, μη βιαστείς να δεχτείς μια πρόταση ή προσφορά. Ερεύνησέ τες σε βάθος, όχι μόνο για να δεις τις προοπτικές που υπάρχουν αλλά και για να αποφύγεις μελλοντικά μπλεξίματα. Αυτά που θα μάθεις πάντως θα είναι μια σημαντική εμπειρία.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να παρακολουθείς να χάνονται κάποια γνώριμα στοιχεία της ζωής σου μπροστά στα μάτια σου, δεν είναι εύκολο, ταυτόχρονα όμως νιώθεις κατά κάποιο τρόπο και μια μεγάλη ανακούφιση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ένστικτό σου από καιρό σε είχε προειδοποιήσει, αλλά δεν ήξερες από πού και πώς να ξεκινήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οφείλεις να πας με την ροή των πραγμάτων. Αν και οι απότομες αλλαγές μπορεί να είναι ενοχλητικές ή να δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε αυτές, θα βρεις τρόπους να τις αντιμετωπίσεις. Αν κολλήσεις, μη διστάσεις να αναζητήσεις κάποια μορφή καθοδήγησης ή βοήθειας από αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα από σένα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν και προσπαθείς να πείσεις το σύντροφό σου να μην στέκεται στο παρελθόν και να ξεχνάει αρνητικές καταστάσεις ή να παρατάει κακές συνήθειες, εντούτοις, αν και τα γεγονότα θα απαιτήσουν κι από σένα να κάνεις το ίδιο, δεν θα δείξεις τόσο μεγάλη προθυμία. Μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κολλήσει σε κάποια άσχημη στιγμή και αυτό θα σε εκπλήξει. Ίσως μετά από αυτή την εμπειρία, να αλλάξεις και ορισμένες απόψεις σου και να μην είσαι τόσο απόλυτος/η στο μέλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχεις την ικανότητα, ώστε να ξεπετάς γρήγορα όποιο θέμα σου προκύπτει αλλά αυτό το μήνα καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο και να το εξετάσεις καλύτερα. Μην προσπαθήσεις να βρεις την εύκολη λύση γιατί το πιο πιθανό είναι στο μέλλον να το ξανασυναντήσεις μπροστά σου και μεγεθυμένο. Για να το κλείσεις οριστικά θα πρέπει να σκεφτείς πολύ τα υπέρ και τα κατά πριν ενεργήσεις.
OIKONOMIKA: Χρειάζεσαι κάποιες αλλαγές στην οικονομική πολιτική που ακολουθείς γιατί η κατάσταση όπως είναι, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ίσως διαπιστώσεις ότι σπαταλάς αρκετά χρήματα σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα ενώ αντίθετα σε άλλα να τα τσιγκουνεύεσαι. Για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα πρέπει να κάνεις κάποιες τομές.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αρχικά ήσουν χλιαρός/η και απρόθυμος/η σε πιθανές αλλαγές στην εργασία ή την προσωπική σου ζωή αλλά μετά από συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα πράγματα, νέες ομάδες και φίλους, έχεις αρχίσει να τις βλέπεις πιο ζεστά, θεωρώντας ότι και τα γεγονότα σε σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε θα πρέπει κι εσύ να τις αποδεχτείς. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί ακόμα όλα είναι ρευστά. Γι' αυτό, κάθε μελλοντικό σου σχέδιο να είναι ευέλικτο, ώστε να μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τις περιστάσεις και τους στόχους που θα προκύψουν. Με αυτό τον τρόπο, θα έχεις την επιλογή στο ποια προσέγγιση θα υιοθετήσεις. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι, αποφεύγοντας βεβιασμένες αποφάσεις που οφείλονται στην επίδραση ή την πίεση τρίτων.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μην αφήνεις το φόβο να σε εμποδίσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο άτομο που σου αρέσει. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να κρατιέσαι σε αγωνία για το αν ενδιαφέρεται κι αυτό. Βρες ένα τρόπο να το προσεγγίσεις και να του μιλήσεις. Τουλάχιστον μετά θα ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ακόμα κι αν σου ακούγεται παλιομοδίτικο, ενίσχυσε το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση σου γιατί με τα προβλήματα της καθημερινότητας ο έρωτάς σας κάπως έχει ατονήσει και έχετε παραμελήσει ο ένας τον άλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να είσαι αρκετά προσεκτικός/η αλλά δε χρειάζεται να φέρνεις αντιρρήσεις ή να αντιδράς άσχημα, αν κάποιος σου προτείνει κάτι καινούργιο ή ξένο σε σένα. Ο αρνητισμός που επιδεικνύεις ενδεχομένως να σου κοστίσει αρκετές ευκαιρίες. Αν δεν σου είναι τόσο εύκολο να πεις «ναι», εξαιτίας της καχυποψίας σου, τουλάχιστον συζήτησέ το με έμπιστά σου άτομα να δεις και τη γνώμη τους.
OIKONOMIKA: Παρά τις προσπάθειές σου δεν έχεις λύσει ακόμα κάποια οικονομικά θέματα και με όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αδύνατο να οργανώσεις ακόμα και τα τρέχοντα. Καλό θα ήταν λοιπόν να συγκεντρωθείς εκεί και να αφήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια. Αν δεν μπορείς, για οποιοδήποτε λόγο να αυξήσεις τα έσοδά σου, τουλάχιστον κοιτά μήπως γίνεται να κάνεις κάποιες περικοπές.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, όταν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και να αντιμετωπίσεις, δεν είναι του χαρακτήρα σου. Αλλά, όπως ξέρεις, μερικές φορές μπορεί να απορροφιέσαι με όλες τις υποχρεώσεις, ξεχνώντας τις προσωπικές σου ανάγκες και να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στων άλλων. Είναι καιρός να ενημερώσεις τους πάντες ότι πρέπει να περιμένουν, διότι έχεις πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις, έτσι για αλλαγή. Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα ή να νιώθεις ενοχές που εγκαταλείπεις εκείνους που βασίζονται σε σένα αποκλειστικά ή στη βοήθειά σου. Απόλαυσε το διάλειμμα και θα μετά θα αισθάνεσαι πολύ ανανεωμένος/η, ζωντανός/η και επίσης θα δεις και τη ζωή σου με άλλο μάτι.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η σχέση σου θα επηρεαστεί από ένα προσωπικό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου και ενδεχομένως να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για να τον βοηθήσεις. Προετοιμάσου για μια περίοδο εντάσεων και διατήρησε την ψυχραιμία σου σε ό, τι κι αν ακούς. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα γίνει μια μεγάλη αλλαγή στα ερωτικά σου γιατί θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου δείξει μια άλλη πλευρά της ζωής και του έρωτα και δε θα ξαναγυρίσεις ποτέ πίσω στα παλιά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Καλό είναι αν έχεις κάποιες διαφωνίες να τις εκφράζεις και να μην είσαι συνέχεια «μάλιστα κύριε». Αυτό το μήνα, θα καταπιαστείς με πολλά κι ίσως προκύψουν δυσχέρειες ή παρεξηγήσεις. Κάποιες είναι ήσσονος σημασίας και άλλες πιο πολύπλοκες. Αντιμετώπισε την κατάσταση ως μια ευκαιρία να αποδείξεις ότι πήρες το μάθημά σου και να αποκομίσεις κάποια οφέλη από τη χαοτική κατάσταση, πετυχαίνοντας με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
OIKONOMIKA: Για κάθε δύο βήματα μπροστά, κάνεις ένα βήμα πίσω. Τέτοιες περιστάσεις είναι απογοητευτικές, καθόλου παραγωγικές και επιφέρουν σύγχυση. Αλλά, αν το δεις από την θετική πλευρά, σε αποτρέπουν να οριστικοποιήσεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Κάνε μια παύση και επαναξιολόγησε την κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν θέτεις ορισμένα ερωτήματα, δεν έχεις την πρόθεση να προκαλέσεις δυσφορία. Ωστόσο, μην εκπλαγείς αν έχεις αυτή την αντίδραση από αρκετά κοντινά σου άτομα γιατί έμμεσα θα τα αναγκάσεις να αντιμετωπίσουν γεγονότα, που ήλπιζαν να μην ισχύουν και να επωμιστούν τη δύσκολη κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και την ευαίσθητη ανθρώπινη φύση και να μην είσαι πολύ πιεστικός/η. Ό, τι κι αν γίνει, θετικό ή αρνητικό, να σταθείς δίπλα τους και να τα βοηθήσεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Εσύ είσαι αυτός/η που ενθαρρύνει το σύντροφό του να αφήσει πίσω του τα αρνητικά του παρελθόντος και να τραβήξει μπροστά, ωστόσο, τα γεγονότα ίσως σε αναγκάσουν να εξετάσεις το ενδεχόμενο να κάνεις το ίδιο γιατί μάλλον έχεις πάρει λάθος δρόμο. Με την ενθάρρυνση και την υποστήριξή του θα επανέλθεις. Αν είσαι μόνος/η, πιθανόν να σε στοιχειώνει ένα άτομο και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις στο μέλλον και να δεσμευτείς ξανά. Αν δεν ρισκάρεις όμως δε θα καταφέρεις να ξεκολλήσεις ποτέ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν ήταν και τόσο ευχάριστο να ρίξεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις αλλά κατάφερες να τα βγάλεις πέρα με ένα σωρό καθήκοντα και εργασίες και έμαθες πολλά, συν το ότι πλέον βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Μην τα παρατήσεις τώρα και μη δεχτείς το μέτριο. Κάποια σχέδια που είχες κάνει θα τα ξαναβγάλεις από το συρτάρι και θα φέρουν νέα πνοή στη δουλειά σου.
OIKONOMIKA: Βάλε τα πράγματα σε τάξη και όσο μπορείς οργανώσου καλύτερα γιατί αυτό θα βοηθήσει και το μυαλό σου να ξεκαθαρίσει και να δεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Πάρε ρίσκα, κυνήγησε ευκαιρίες, ψάξε για συμφέρουσες συνεργασίες που πάντα ήθελες αλλά δεν είχες την τόλμη να τις επιδιώξεις και μην μένεις μόνο σε αυτά που γνωρίζεις. Μην περιμένεις άμεση ανάκαμψη αλλά σιγά-σιγά θα δεις ότι θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved