Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια έως τις 20 Μαΐου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό που πρέπει να αποφύγεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι η αντιπαράθεση με τα μέλη της οικογένειας, τους πολύ δικούς σου ανθρώπους ή τους συνεργάτες του. Το ιδανικότερο θα ήταν να το βάζεις στα πόδια, όποτε αισθάνεσαι ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και από ένα ασήμαντο θέμα μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητες ιστορίες. Η υπομονή είναι αρετή! Προσπάθησε να τη διατηρήσεις κι άσε τους άλλους να εκφράσουν την απογοήτευση ή τα παράπονά τους, χωρίς απαραίτητα να συζητήσεις, να απαντήσεις ή να βρεις λύσεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Και οι δυο μπορεί να έχετε δίκιο σε μια ενδεχόμενη διχογνωμία, ανάλογα με την οπτική που αντιμετωπίζετε ένα θέμα. Μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τα μυαλό του συντρόφου σου γιατί είναι σαν να επιχειρείς να αλλάξει και χαρακτήρα. Αποδέξου ότι διαφωνείτε γιατί είστε διαφορετικοί άνθρωποι και σεβάσου τις συνήθειες και τις αντιλήψεις του γιατί μόνο έτσι θα επιτύχει η σχέση σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην παραμένεις στα ίδια επειδή νιώθεις ασφαλής γιατί έτσι μένεις στο σκοτάδι. Παρά το φόβο σου, πάρε θάρρος και διεκδίκησε κάτι στο οποίο είσαι εξοικειωμένος/η και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Ενδεχομένως να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και για να επικρατήσεις να χρειαστεί να αυτοσχεδιάσεις και να πείσεις πελάτες ή εργοδότη για τις ικανότητες, την εμπειρία και την τεχνογνωσία σου. Να έχεις αυτοπεποίθηση κι όλα θα πάνε καλά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακόμα δεν έχει επέλθει η ηρεμία μετά την καταιγίδα γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Είναι σκόπιμο να κρατήσεις σφιχτό το χέρι σου σε περιττά έξοδα, εκτός αν πρόκειται για βασικές ανάγκες. Η εκπλήρωση των ονείρων σου θα είναι εφικτή στο εγγύς μέλλον, εφόσον καταφέρεις να εξοικονομήσεις αρκετά.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αν ανήκεις σε εκείνους που αντιμετωπίζουν κάποια νομικά ζητήματα, τότε να περιμένεις ψύχραιμος/η γιατί δεν είναι το τέλος του κόσμου και αν το καλοσκεφτείς δεν έχει σημασία ποια θα είναι η έκβαση, είναι ακόμα ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως μην αφήνεις δυσάρεστες καταστάσεις να επηρεάζουν τις συνήθειες ύπνου και τον τρόπο ζωής σου και το πιο σημαντικό, την υγεία σου. Χωρίς υγιές σώμα και μυαλό, δεν θα είσαι σε θέση να ασχοληθείς με την καθημερινή ρουτίνα ή τις δουλειές σου. Εάν είναι απαραίτητο, κάνε αρκετά βήματα προς τα πίσω και ανάκτησε την ενέργειά σου, αντί να προχωρήσεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, η σχέση σου θα περάσει από μια τέτοια φάση αλλά με αυξανόμενη ένταση. Αν αναλύσεις καλύτερα την κατάσταση, θα ανακαλύψεις ότι η τεταμένη ατμόσφαιρα έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, ίσως επειδή και οι δυο δεν καθίσατε να συζητήσετε ένα ζήτημα διεξοδικά. Ίσως υπάρχει γκρίνια επειδή ήσουν αρκετά σκληρός/η με το ταίρι σου και δεν συμβιβαζόσουν ή δε σεβόσουν τις προτιμήσεις του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εκμεταλλεύσου πλήρως την τύχη, ιδίως αν σου γίνει κάποια πρόταση από μακριά ή σχετική με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, την εκπαίδευσή σου ή άλλες επιχειρηματικές συναλλαγές. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να την αξιοποιήσεις και να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Το πώς θα πάει εξαρτάται από τις φιλοδοξίες σου ή τις προσδοκίες σου για τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη πλευρά, να είσαι ρεαλιστής/α γιατί αν σημαδεύεις πολύ υψηλά, μπορεί να απογοητευτείς εφ' όσον οι στόχοι σου δεν είναι εφικτοί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συνεχόμενη αύξηση των εξόδων σου σε αναγκάζει να βρεις τρόπους για να την περιορίσεις. Σίγουρα η κατάσταση δεν θα εξαφανιστεί από μόνη της γι' αυτό πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες να κινείσαι εντός προϋπολογισμού. Ταυτόχρονα όμως επιδίωξε να αυξήσεις και το εισόδημά σου, πιθανόν μέσω μιας δεύτερης δουλειάς.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να προσπαθείς να διατηρήσεις έντονους ρυθμούς στη ζωή σου, μπορεί τελικά να σε εξαντλήσει, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, αν πρέπει και να μαζέψεις ενέργεια. Δοκίμασε να επιβραδύνεις τους τόνους, να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και να επανεξετάσεις τις καταστάσεις. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που δεν είναι και τόσο σημαντικά, ώστε να τα αφήνεις δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου. Χαλάρωσε γιατί θα «την πατήσεις» εκεί που δεν το περιμένεις...
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η κατάσταση στη σχέση σου δημιουργεί μια ανησυχία και το ένστικτό σου δικαίως σε προειδοποιεί ότι οι εξελίξεις ωθούν σε αλλαγή δεδομένων και οδηγούν σε μια νέα προσέγγιση. Πιθανόν να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις ποιος κάνει τι, πώς ή πότε αλλά έχεις το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής. Θυμήσου ότι όταν μια Τίγρη είναι στριμωγμένη και χωρίς περιθώρια ελιγμών, τότε θα αμυνθεί και θα κάνει την αντεπίθεση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτός ο μήνας είναι ένα μείγμα καλής ή κακής τύχης που θα αφορά σε ταξίδια, πιθανή μετακόμιση σπιτιού, εξέλιξη της σταδιοδρομίας ή επιχειρηματικό εγχείρημα. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα μπορούσες να επιτύχεις τα όνειρά σου, χωρίς πολλά εμπόδια και τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Διαφορετικά, ίσως ανακαλύψεις ότι κάποιοι έχουν κάνει συμφωνίες πίσω από την πλάτη σου ή διασπείρει αρνητικές φήμες. Στην αρνητική περίπτωση, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να δώσεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Πρέπει να καθαρίσεις το όνομά σου, αλλά να το κάνεις με επαγγελματικό τρόπο και προφανώς θα χρειαστείς υποστήριξη από έμπιστους φίλους ή συναδέλφους για να ξεπεράσεις την κατάσταση. Απλά απόφυγε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δώσε προσοχή σε πιθανές συγκρούσεις μεταξύ υφισταμένων, συναδέλφων ή προϊσταμένων, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να περιορίσεις τις επιλογές σου και να συμβιβαστείς. Μπορεί να φαίνεται αδυναμία, αλλά πήγαινε με το ρεύμα, σκεφτόμενος/η τις μελλοντικές οικονομικές προοπτικές. Ενδεχομένως να χάσεις κάτι αρχικά αλλά θα έχεις μεγαλύτερα κέρδη στο τέλος.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θεωρείς ότι δεν είσαι πεισματάρης/α, αλλά αυτό δεν ισχύει, αν αντιμετωπίζεις καταστάσεις στις οποίες πρέπει να υποταχθείς σε κάτι ή κάποιον πιο σημαντικό από σένα, όπως θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα προσπαθήσεις να μάθεις περισσότερα αλλά δεδομένου ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος ή τα γεγονότα ρευστά, ίσως δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προχωρήσεις και να αφήσεις την εμπειρία της κάθε ημέρας να σε προετοιμάσει για την επόμενη. Το να επιχειρήσεις να αντιπαρατεθείς σε τέτοια πρόκληση είναι μάταιο και το πιο πιθανό να απογοητευτείς, παρά να βρεις την κατάλληλη λύση.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Τα «δράματα» θα κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο είτε στη σχέση σου, είτε εξαιτίας της δικής σου συναισθηματικής φόρτισης και όλα τα άλλα θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Ως επί το πλείστον θα προκληθούν από πράγματα που μέχρι σήμερα κρατάς κρυφά και δεν τα συζητάς με το σύντροφό σου. Ίσως αναθεωρήσεις τη σχέση και τη σημασία της στη ζωή σου. Πρέπει να ανοιχτείς και να μιλήσεις για αυτά ειλικρινά γιατί θα ωφελήσει κι εσένα, εφ' όσον θα ηρεμήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εάν ήσουν υπομονετικός/η με κάποια συναρπαστική πρόταση που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του μήνα, θα ανταμειφθείς και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο περίμενες. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να παραιτηθείς από ένα συγκεκριμένο ρόλο αλλά θα αξίζει τόσο πολύ που ούτε κι εσύ δεν θα το αμφισβητήσεις, όταν εξετάσεις τους όρους της συμφωνίας. Σκέψου ότι είναι καλή κι ίσως κερδίσεις περισσότερα από ό, τι χάνεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια ιδέα, μια επιχειρηματική ή οικονομική προσφορά. Ωστόσο, επειδή όλα γίνονται μάλλον γρήγορα, ανατροπές ή παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες. Αυτό θα επιβραδύνει την πρόοδο και θα μπορούσε ακόμη και να διακόψει ορισμένες μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Μην ασχολείσαι μαζί τους γιατί στην προκειμένη φάση είναι πέρα από τον έλεγχό σου.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καμιά φορά καλό είναι να κάνεις ένα διάλειμμα, να μην αναστατώνεσαι για τους άλλους και να βάζεις πρώτα το προσωπικό σου συμφέρον. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς κάποιοι γύρω σου αντιμετωπίζουν μικρά ζητήματα υγείας ή ευημερίας και σίγουρα θα επιβιώσουν και χωρίς την άμεση συμβολή σου. Έχεις παραμελήσει για πάρα πολύ καιρό ορισμένα δικά σου θέματα και ήρθε η ώρα να τα βάλεις σε προτεραιότητα. Μπορεί να μην είναι πραγματικά προβλήματα, απλώς διάφορες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Μόλις αρχίσεις να τα βάζεις όλα σε τάξη, θα τα ξεπεράσεις και με απίστευτη ευκολία.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μια ειλικρινής κουβέντα με το ταίρι σου μπορεί να αποκαλύψει απροσδόκητα και πιεστικά ζητήματα. Μέχρι τώρα, με ό, τι ασχολήθηκες κατάφερες να ενισχύσεις το ηθικό σου γι' αυτό να αισθάνεσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να επιλύσεις κι αυτά. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά πράγματα που σε ενοχλούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο για τα οποία δεν τολμάς να μιλήσεις κι αφήνεις να πάρει τον έλεγχο, χωρίς καν να αναφέρεις τι θα προτιμούσες. Περίμενε υπομονετικά και βρες την κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αισθάνεσαι ότι θα έπρεπε να έχεις οργανώσει τα πράγματα καλύτερα ή τα σχέδιά σου να είχαν γίνει με ένα συγκεκριμένο ορισμένο τρόπο. Όταν όμως συζητήσεις με κάποιους άλλους και κάνεις συγκρίσεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα τα έχεις κάνει μια χαρά. Σε ορισμένα ευαίσθητα θέματα που ίσως παρουσιαστούν, θα πρέπει να διατηρήσεις την ευελιξία σου και να κρατήσεις αποστάσεις. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, θα μάθεις πολλά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που είναι καλός οδηγός, αν και συχνά το αγνοείς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συνήθως τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σου σχέδια ή συμφωνίες είναι συνετά, ωστόσο, τώρα απαιτείται μια πολύ διαφορετική προσέγγιση. Σαφώς ό, τι κάνεις πρέπει να είναι επωφελές και για σένα και για τους δικούς σου ανθρώπους αλλά ακόμα κι η παραμικρή κίνηση οφείλει να γίνει με προσοχή. Μπορεί να σου υποσχεθούν κάτι αρκετά δελεαστικό αλλά να ξέρεις ότι μακροπρόθεσμα θα περιπλέξει τη ζωή ή την πορεία της καριέρας σου.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ελπιδοφόρες ιδέες ή σχέδια που μπορεί να σου προτείνουν διάφορα άτομα, ακόμα κι αν είναι αξιόπιστα, οφείλεις να τα διερευνήσεις παραπάνω και να σταθείς στις λεπτομέρειες. Κάποιες αλλαγές ή εξελίξεις θα απαιτήσουν σοβαρή αναδιοργάνωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου κι ενώ, προφανώς θα προτιμούσες να είχες το χρόνο να σκεφτείς διεξοδικά τα πράγματα, χρειάζεται από τη μεριά σου ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Λογικό είναι να αισθάνεσαι άβολα αλλά ίσως να είναι από τις λίγες φορές που θα πεις «ναι» μετά από μια ουσιαστική αναθεώρηση καταστάσεων και προσώπων. Άσε τη μοίρα να αποφασίσει για το αποτέλεσμα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχεις επενδύσει χρόνο, ενέργεια και συναισθήματα γενικά στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα στο ταίρι σου. Ωστόσο πιθανόν να βίωνε πρόσφατα μια δυσκολία και χρειαζόταν τη βοήθεια και την ενθάρρυνσή σου. Και πραγματικά του στάθηκες πολύ αλλά μόλις το ξεπέρασε είτε σε θεώρησε δεδομένο/η ή -χειρότερα- έδειχνε ότι έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον του. Αν δεν εκφράσεις όμως την ανησυχία σου σχετικά με αυτήν την αλλαγή στη στάση του που σε απογοήτευσε, θα φανεί ότι δεν σε νοιάζει. Μόνο αν μιλήσεις ανοιχτά, θα διώξεις τις αμφιβολίες σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ζωή σου ήταν κάπως δύσκολη τον τελευταίο καιρό, γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είσαι προσεκτικός/η σε κάποιες υπέροχες προτάσεις που θα σου γίνουν αλλά είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται. Έχουν ορισμένα σημαντικά στοιχεία που είναι κομβικά για τη μελλοντική σου σταδιοδρομία. Κάποια μπορεί να τα ξέρεις ήδη, άλλα μπορεί να είναι πιο περίπλοκα. Εξερεύνησέ τα όλα και θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως θα εξελιχθεί η ζωή σου. Γι' αυτό εμπιστέψου τις!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από μια ανάστατη (αλλά μελλοντικά ελπιδοφόρα) περίοδο αναζητάς τη σταθερότητα. Αυτό το μήνα κάποια γεγονότα σε σπρώχνουν προς αυτήν, αν και συχνά θα φαίνεται ότι σε πάνε αντίθετα, προς την αποσταθεροποίηση, αλλά αυτό θα οφείλεται σε παρανοήσεις από την πλευρά σου καταστάσεων και ατόμων που εμπλέκονται που όμως στο τέλος θα αποδειχθούν εξαιρετικά κατατοπιστικά και επιβοηθητικά.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Πολύ εύκολα θα παρερμηνευτούν κάποια γεγονότα και θα προκαλέσουν μια ανησυχία αλλά μην πάρεις τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Κατ' αρχάς, αν ξεκινήσεις με όλους όσους εμπλέκονται, θα διαπιστώσεις ότι ορισμένες καταστάσεις δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις. Αν και συνήθως ακούς και περιστασιακά δίνεις συμβουλές, τώρα, αφού είναι πιο πολύπλοκες οι συνθήκες, να αποφύγεις να πεις το οτιδήποτε, εκτός εάν σου ζητηθεί. Το να αγγίζεις ορισμένα ευαίσθητα θέματα είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί πολλοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να τα χειριστούν, χωρίς να ταραχθούν ή να αντιδράσουν άσχημα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να προσπαθήσεις να κάνεις με το σύντροφό σου μια συζήτηση για ένα ευαίσθητο ζήτημα δεν είναι εύκολο αλλά όσο περισσότερο το αναβάλλεις, τόσο πιο πολύπλοκο γίνεται. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση όμως να μαζέψεις το κουράγιο σου και να αποφασίσεις να την επιχειρήσεις. Δεν θα λυθεί βέβαια τόσο εύκολα το πρόβλημα αλλά σίγουρα θα γίνει μια αρχή κι όσο υπάρχει διάλογος, η πιθανότητα να καταλήξετε σε πλήρη συνεννόηση είναι μεγάλη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις να ολοκληρωθεί σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα μια ανταλλαγή ιδεών ή συζήτηση. Ωστόσο, ορισμένα άτομα θα σε δυσκολέψουν κι εφ' όσον δεν έχεις καμία εναλλακτική λύση, θα αναγκαστείς να κρατήσεις μια σκληρή γραμμή αλλά μάλλον αυτό είναι το καλύτερο κάτω από τέτοιες συνθήκες πίεσης. Πρέπει να ξέρουν τι να περιμένουν από σένα και όσο πιο κοφτός/η και συγκεκριμένος/η είσαι, τόσο το καλύτερο. Απλά να είσαι μεν σκληρός/η αλλά δίκαιος/η, χωρίς να φανερώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ήρθε η ώρα να διαχωρίσεις ποια από τα οικονομικά σου σχέδια είναι εφικτά και ποια όχι. Ίσως ανακαλύψεις ότι μερικά δεν αξίζουν καν τον κόπο. Όσο πιο γρήγορα τα ξεφορτωθείς, τόσο πιο σύντομα θα ψάξεις για εναλλακτικές επιλογές, τις οποίες μπορεί και να είχες απορρίψει στο παρελθόν, χωρίς να δώσεις τη δέουσα προσοχή. Να ερευνήσεις λεπτομερώς, να κάνεις αλλαγές αλλά σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες συνθήκες και τις βασικές προτεραιότητές σου.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που αρχικά σου φάνηκε ασήμαντο. Μπορεί να το παραμέρισες γιατί είχες άλλα πιο επείγοντα θέματα ή επέλεξες να το αγνοήσεις, η κατάσταση όμως γίνεται όλο και πιο περίπλοκη κι έτσι πρέπει επειγόντως να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση. Αυτό είναι ένα μάθημα, ώστε να μην υποτιμάς ένα μικρό ή απλό σύμπτωμα, το οποίο τελικά ενδέχεται να γίνει επιθετικό, αν αγνοηθεί ή αφεθεί χωρίς θεραπεία. Ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός. Είναι καλύτερο να γνωρίζεις το κακό γιατί έτσι μπορείς να το αντιμετωπίσεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Στην προσπάθειά σου να βοηθήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο και να το ενθαρρύνεις σε μια δύσκολη στιγμή του, ίσως είπες ή υποσχέθηκες περισσότερα από όσα μπορείς να τηρήσεις. Κι ενώ πραγματικά η ηθική στήριξη ήταν μεγάλη, μακροπρόθεσμα μάλλον θα σε οδηγήσει σε μπλεξίματα. Μίλησέ του ειλικρινά πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Όσο περισσότερο το αφήνεις για αργότερα, τόσο πιο δύσκολο θα του είναι μετά να καταλάβει τη θέση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχεις το ταλέντο να ανακαλύπτεις έξυπνες λύσεις για προβληματικές καταστάσεις και άτομα. Ωστόσο, αυτό που αντιμετωπίζεις τώρα απειλεί να σε νικήσει, αν σε πιάσει στον ύπνο γιατί είσαι ξένοιαστος/η. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στο πως θα το ξεπεράσεις άμεσα. Ο χρόνος που θα σπαταλήσεις για να ανακαλύψεις γιατί συνέβη θα αποδειχθεί πιο χρήσιμος στην οριστική επίλυσή του. Ακόμα κι αν βρεις τις ρίζες του, δεν σημαίνει ότι βρήκες και την λύση. Σίγουρα πάντως απαιτείται κάτι περισσότερο από απλή διπλωματία ή υποσχέσεις. Η πιθανότητα επιτυχίας είναι μάλλον μικρή, αλλά υπάρχει ένα παραθυράκι ελπίδας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν και υπήρξε μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά όσο περίμενες. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια όμως που εμφανίζονται ίσως σε προτρέπουν έμμεσα να διερευνήσεις εναλλακτικές, τις οποίες κάποτε θα αγνοούσες. Θα ανακαλύψεις ότι η υπομονή και προσοχή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να νομίζεις ότι δεν κάνεις κάτι κακό αλλά το να μιλάς απερίσκεπτα για κάποια θέματα που σου έρχονται στο μυαλό, προκαλεί αναστάτωση στα πιο κοντινά σου άτομα, ιδίως αν αφορούν σε πράγματα που δεν έχεις ιδέα για το τι πραγματικά πιστεύουν ή θέλουν. Κάνε το τώρα, διαφορετικά σύντομα θα υπάρξει σοβαρή παρεξήγηση μεταξύ σας. Η ζωή σου θα γίνει πάντως ακόμα πιο δύσκολη γιατί μια κατάσταση θα σε καταλάβει εξ απροόπτου και δε θα ξέρεις τι να κάνεις. Μπορεί να αισθανθείς χαμένος/η και αβέβαιος/η για το ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσεις για να βγεις από το λαβύρινθο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Συνήθως δεν ενοχλείσαι από τα σχόλια των γύρω σου ότι είσαι στενόμυαλος/η όσον αφορά στη σχέση σου, ωστόσο πρόσφατα απέρριψες ορισμένες ιδέες ή προτάσεις του συντρόφου σου, χωρίς δεύτερη σκέψη, ίσως επειδή σου θύμισαν κάτι από το μακρινό σου παρελθόν που δεν πήγαν καλά. Αν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εφ' όσον δε θάβεις το κεφάλι σου στην άμμο, η σχέση σου θα έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι μια ταραχώδης περίοδος, με αρκετές διακυμάνσεις κι ίσως αναγκαστείς να υποστηρίξεις κάποια άτομα αλλά δε θέλεις να το κάνεις διακινδυνεύοντας τη δική σου θέση. Ωστόσο, πριν πεις ή να κάνεις οτιδήποτε, ρώτησε. Όσον αφορά στα δικά σου θέματα, έχε κατά νου να μην βιάσεις την κατάσταση και να συνεχίσεις να εξετάζεις άλλους εναλλακτικούς τρόπους ή μεθόδους. Η ικανότητα του αυτοσχεδιασμού θα αυξήσει τη δυνατότητα της υπέρβασης των εμποδίων. Αν υιοθετήσεις τη στάση «βλέποντας και κάνοντας», το πρόβλημα δε θα αργήσει να σε αγγίξει.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: «Ο προγραμματισμός είναι αρετή» και το ξέρεις γιατί τον δοκίμασες περιστασιακά και σου βγήκε χρήσιμος ή επωφελής. Ωστόσο, κάποιοι μπορεί να επιμείνουν ότι πρέπει να κοιτάξεις τα πράγματα σε βάθος. Συγκράτησε τη συμβουλή τους αλλά κάνε αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σου. Τουλάχιστον, αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν σύμφωνα με το σχέδιό σου, δεν θα μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παίζονται διάφορα τον τελευταίο καιρό που σχετίζονται με τη ζωή και την ευημερία σου και επηρεάζουν την συναισθηματική σου κατάσταση. Αν έχεις δυσκολίες προσαρμογής σε άλλες ή καινούργιες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις ή να τις παρατήσεις, επανεξέτασε το κύριο μέλημά σου. Ρώτησε τον εαυτό σου ποιο ή τι είναι το πιο σημαντικό στη ζωή σου. Ίσως μια ενδοσκόπηση σε βοηθήσει πάρεις τη σωστή κατεύθυνση για να εκπληρώσεις όσα επιθυμείς. Μην παρασύρεσαι ούτε να αποσπάς την προσοχή σου από τους πραγματικούς σου στόχους, εξαιτίας κάποιων ξαφνικών γεγονότων.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Συνήθως, αποφεύγεις και δε μιλάς για κάποια δύσκολα θέματα στη σχέση σου και όταν σε πιάσει η κυκλοθυμία σου ξεσπάς και τα βγάζεις όλα στη φόρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως θα τα αντιμετωπίσεις και μάλιστα εν τη γενέσει τους και με την έγκαιρη παρέμβασή σου αλλά και τις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα βρεις λύση ακόμα και για το πιο δύσκολο αδιέξοδο. Πάντως με το να σέβεσαι τις επιθυμίες του άλλου ατόμου, θα κερδίσεις την εκτίμηση του και αυτό είναι κλαδί ελιάς για κάθε διχογνωμία μεταξύ σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν συνεχίζεις να πολεμάς τα πρόσφατα γεγονότα που απειλούν να ταρακουνήσουν συθέμελα την προσωπική ή και την επαγγελματική σου ζωή, κάνε μια παύση για να εξετάσεις καλύτερα τα πράγματα. Αυτό που φαίνεται περιττό ή ακόμα και απερίσκεπτο μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές ή να σε αναστατώσει συναισθηματικά, αλλά αν γίνει, θα αποκαλύψει ότι πρέπει να μάθεις πολλά πράγματα ακόμα. Γι' αυτό πρέπει να κάνεις σημαντικές ανατροπές στην εργασία ή τον τρόπο ζωής σου, που θα αξίζουν τον κόπο. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται, όλα θα πάρουν τη σωστή τους θέση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι καιρός να ασχοληθείς με σημαντικά αλλά κουραστικά πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα τα οποία ίσως πίστευες ότι θα λύνονταν μόνα τους ως διά μαγείας ή θα τα παραμέριζες μέχρι να βρεις έναν έξυπνο τρόπο επίλυσής τους. Αλλά τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχεις καμία επιλογή από το να τα αρπάξεις από τα κέρατα.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα απαιτητικό χρονοδιάγραμμα μάλλον σε εξάντλησε σωματικά και συναισθηματικά, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να παίρνεις από δω και πέρα τα πράγματα πιο χαλαρά. Το να αναλώνεσαι μερόνυχτα πάνω σε κάποια θέματα θα σου δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Επίσης, να επηρεάσει τις συνήθειες ύπνου σου με αποτέλεσμα την απώλεια της συγκέντρωσης στην εργασία σου. Ο κατάλογος είναι μακρύς για το τι μπορεί να συμβεί, αν χάσεις τον έλεγχο, αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης. Ζήτα βοήθεια, όποτε τη χρειάζεσαι, χωρίς ντροπή. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται πολλά από τα δύσκολα ή εξοργιστικά που συμβαίνουν σου προσφέρουν την ευκαιρία να φτάσεις κάτω από την επιφάνεια καταστάσεων που εδώ και καιρό σου προκαλούν ανησυχία. Θα πρέπει να δείξεις κατανόηση γιατί ένα ζήτημα είναι πολύ επίμονο. Μπορεί κάποιοι να σε αποθαρρύνουν, μόλις όλα έρθουν στο φως, εσύ όμως, όχι μόνο θα καταλάβεις πολλά, αλλά θα αλλάξει ουσιαστικά η άποψή σου για ένα συγκεκριμένο άτομο. Πάντως υπάρχει πιθανότητα αυτή η σχέση να φθάσει στο τέλος της.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του μήνα μπορεί να είναι διαφορετικά από όσα ήξερες κι αυτό ίσως σε επηρεάσει και αρνηθείς κάτι πολύ καλό, χωρίς να το ερευνήσεις πρώτα. Παρότι σου ακούγεται παράλογο να λες «ναι» σε όσα σου έρχονται στο δρόμο, εντούτοις κάνε ακριβώς αυτό και μετά ρώτα. Θα εκπλαγείς από τις ιδέες και τις προσφορές που θα σου προταθούν. Απλά μην μπερδευτείς από τις διαφορετικές προτάσεις που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι. Πάρε το χρόνο σου και επίλεξε ό, τι μπορείς και ξέρεις καλύτερα. Αν κινείσαι με βάση τις ικανότητές σου, όλα θα πάνε μια χαρά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η οικονομική σου πολιτική δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι αυτή που ήταν. Το ένστικτό σου λέει να το παλέψεις αλλά καλώς ή κακώς χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις. Εστίασε σε αυτά που είναι αναγκαία και θα εκπλαγείς από το πόσα ασήμαντα πράγματα είναι προς ξεκαθάρισμα. Βάλε σε εφαρμογή ένα σχέδιο αντιμετώπισης των εκκρεμών ζητημάτων και από τα τέλη του μήνα και μετά θα ανασάνεις οικονομικά.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Για άλλη μια φορά διαχειρίζεσαι προβλήματα που είναι ευθύνη άλλων. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι είσαι ικανός/η και μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα εν λόγω ζητήματα αλλά δεν είναι ό, τι καλύτερο για σένα. Γνωστοποίησε, εκ των προτέρων ότι θα δώσει μια χείρα βοηθείας (εφόσον στο ζητήσουν) και μην τα αναλάβεις εξ ολοκλήρου. Προσπάθησε να κρατηθείς μακριά από όλα κι, αφού δεν είναι η δική σου μάχη, καλό θα ήταν να παραμείνεις θεατής. Αν ανακατευτείς χωρίς τη συγκατάθεση των άλλων, μπορεί να δημιουργήσεις περισσότερη ένταση και θλίψη.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η προσωπική σου ελευθερία θα είναι πιο σημαντική αν είσαι μόνος/η και θα παίξει ρόλο, αν είσαι δραστήριος/α και έχεις μεγάλη παρέα. Αν πιστεύεις στο «δούναι και λαβείν», τότε η σχέση σου έχει πιθανότητα επιβίωσης. Στην αντίθετη περίπτωση και οι δύο θα πάρετε ξεχωριστούς δρόμους νωρίτερα από ό, τι φανταζόσουν. Αν είσαι παντρεμένος/η ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον/την σύζυγο γι' αυτό θα πρέπει να κάνεις κάτι, για να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Καλό θα ήταν που και που να χρησιμοποιείς και το στοιχείο της έκπληξης, αλλά μην το παρακάνεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχεις μάθει από την εμπειρία σου ή ανακαλύψει ότι είναι πιο σωστό να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, παρά να περιμένεις από κάποιον άλλον κι αυτό να κάνεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν προετοιμάζεσαι να βάλεις εμπρός ορισμένα σχέδια, πάρε το χρόνο σου να ερευνήσεις και να αναλύσεις πως κινείται η αγορά. Ίσως υπήρξαν συζητήσεις και σου έγιναν συναρπαστικές προτάσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι. Μην βιάσεις καμία κατάσταση και κάνε υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, γιατί όλες αυτές οι υποσχέσεις και οι ιδέες θα γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί να σε καταλάβει ο ενθουσιασμός, όμως, πρόσεξε και τα νώτα σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να εξισορροπήσεις το χρόνο σου, τα χρήματά σου και τις απολαύσεις της ζωής είναι μια πρόκληση, αλλά πρώτη φορά σου συμβαίνουν τόσα πράγματα και πρέπει να ασχοληθείς με όλα. Το κόλπο είναι να αντιμετωπίσεις ένα πράγμα τη φορά και να μην κάνεις μακροπρόθεσμα προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο θα τα οργανώσεις, θα είσαι έτοιμος/η για οποιαδήποτε αλλαγή και θα έχεις τη δυνατότητα να αρείς τα πάντα εξίσου.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved