Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

Αστρολογική εκτίμηση για τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

«Απαγορεύω στον Τύπο να υποτιμήσει τους Έλληνες, να τους δυσφημίσει... Ο Φύρερ θαυμάζει την ανδρεία των Ελλήνων». Paul-Joseph Goebbels

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα Μαΐου 2015.
Η παραπάνω φράση ανήκει σε οδηγία - μανιφέστο του Υπουργού Προπαγάνδας του Γ' Ράιχ του Paul-Joseph Goebbels και υποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο το σεβασμό και την αποδοχή που απολαμβάναμε, ως έθνος, από έναν κατακτητή, από ένα αντίπαλο και εχθρό κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν αναγάγει κανείς τα παραπάνω λόγια – οδηγίες στη σημερινή εποχή που οι απόγονοι του Γ' Ράιχ προσπαθούν να εξευτελίσουν, να ποδοπατήσουν και να ταπεινώσουν την Ελλάδα – υποτίθεται «σύμμαχο» και μέλος της «Ευρωπαϊκής οικογενείας», εύκολα δύναται να αντιληφθεί πως δείχνουν χειρότερη εικόνα, ακόμη και από τους σκληρούς κατακτητές της χώρας μας και προκατόχους τους.

Ό Έλληνας έχει πια κατανοήσει «παιχνίδια» εις βάρος του και τον Μάιο, έναν μήνα σημαντικών γεγονότων, που οι εχθροί θα δείξουν τα δόντια τους, θα έχει πίστη στις δυνάμεις του, την αξία του έθνους του και τις δυνατότητές του, παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες κάποιων να πείσουν τους πάντες για το αντίθετο.

Τα Σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου έχουν να δώσουν πολλά γεγονότα και μάλιστα αρκετά έντονα.
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 18/4/2015 στην 28η μοίρα του Κριού ενώ η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 4/5/2014 στην 13η μοίρα του Σκορπιού με τον Δία να μετέχει σε ένα Ταυ-τετράγωνο σε θέση «εξόδου» πράγμα που σημαίνει πως πολλά γεγονότα δεν θα τα δούμε στην «πραγματική» τους διάσταση, αφού θα είναι αρκετά «φουσκωμένα».

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στην 28η μοίρα που έχει ιδιότητες Καρκίνου πράγμα που δείχνει γεγονότα που σχετίζονται με νέες αρχές, εγκαίνια, πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα σε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή, ακίνητα, την ιστορία και τους προγόνους, δημιουργία νέων χώρων, «στεγών» και «οικογενειών» ή καινούργιες εισχωρήσεις σε αυτά. Επίσης, υποδεικνύει καταστάσεις που θα απαιτούν εγρήγορση και γρήγορα αντανακλαστικά, εξεγέρσεις, φωτιές, τρομοκρατικά χτυπήματα, βίαια γεγονότα τόσο σε χερσαίο όσο και σε θαλάσσιο περιβάλλον και νέα ερωτικά ειδύλλια στο χώρο της showbiz. Ακόμη, δείχνει προβλήματα με πολεμικές διαθέσεις και αναταραχές ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί να «ελεγχτεί» η πολεμική ετοιμότητα ενός λαού ή ενός έθνους. Προβλήματα διαφαίνονται με αεροσκάφη, πλοία πολεμικών ιδιοτήτων και ενδιαφέροντος ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε μετακινήσεις στρατευμάτων. Οι «πατριωτικές» φωνές ανά την υφήλιο θα αρχίζουν να βοούν ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε εκτεταμένη επίδειξη ισχύος. Ίσως, υπάρξουν τραγωδίες με παιδιά, ιδιαίτερα εντός χώρων οικίας ή φύλαξης. Ζητήματα με υπό αμφισβήτηση εδάφη είναι πιθανό να αναμοχλευτούν ενώ άτομο-ίνδαλμα από τον χώρο της υποκριτικής που το όνομα του είναι συνυφασμένο με σκηνές και ταινίας βίας ίσως «αφήσει» τον μάταιο τούτο κόσμο.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στην 13η μοίρα που έχει ιδιότητες Κριού και τον Άρη στην 24 μοίρα σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Capulus (σκάνδαλα, σεξ, επιθετικότητα), δείχνοντας μια περίοδο που γεγονότα γύρω από την επιρροή της Πανσέληνου θα συνταράξουν. Συγχρόνως, στην επιφάνεια θα έρθουν ζητήματα οικονομικής φύσης ενώ δεν αποκλείεται να αναταραχτούν οι παγκόσμιες νομισματικές ισορροπίες. Παράλληλα συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με τραπεζικές συναλλαγές, ισοζύγια θα απασχολήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να «σκάσει» οικονομικό σκάνδαλο μεγατόνων πασπαλισμένο με μπόλικο εσάνς από σεξ... Ακόμη, ζητήματα με ασθένειες αλλά και θεραπείες που σχετίζονται με μεταδιδόμενα ή αυτοάνοσα νοσήματα είναι πιθανόν να δουν το φως της δημοσιότητας.
Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα...

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.» Οδυσσέας Ελύτης

Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Νέας Σελήνης διακρίνουμε πως η Ελλάδα θα γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης διεθνώς, αφού οι αστρολογικές εξισώσεις που δέχεται το σημείο της Μηδενικής Κριού (που χρησιμοποιείται στην Uranian Astrology), μιλά για «πρωτοσέλιδα» συζητήσεις σε ιντερνέτ και γενικά αναφορές στα Μ.Μ.Ε. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης προεικονίζει έντονη πνευματική δραστηριότητα ενώ ο Ωροσκόπος δείχνει προσπάθεια μερικών να υιοθετήσουμε κάποιες «αλλότριες» ιδέες.

Παράλληλα, ο Ωροσκόπος της Αθήνας (σημείο που χρησιμοποιείται στην Uranian Astrology) προοιωνίζει προσπάθεια τόνωσης του εμπορίου.
Και ενώ ο αυτοτελής χάρτης της Νέας Σελήνης δεν μας δίνει κάποια ιδιαίτερη πληροφορία, η σύγκρισή του με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος (Μεταπολίτευση) αντικατοπτρίζει απόλυτα την ήδη κρίσιμη κατάσταση και υποδεικνύει το τι μέλλει γενέσθαι. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/ Σελήνης της Νέας Σελήνης προϊδεάζει για μια «μεγάλη αλλαγή» αλλά και για το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο οι «άλλοι» να μας φερθούν ιδιαίτερα απάνθρωπα. Παράλληλα, το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης της Νέας Σελήνης εφάπτεται με το γενέθλιο ευαίσθητο σημείο της Uranian Astrology που σχηματίζεται από την Μηδενική Κριού, τον Άδη και τον Κρόνο (με εξίσωση Α+Β – Γ) που δείχνει ότι σε κατάσταση επιφυλακής θα πρέπει να βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας καθότι προβλήματα θα δημιουργηθούν από ξένους, οι οποίοι αποσκοπούν μεθοδευμένα στην δημιουργία προβλημάτων στην κυβέρνηση.

Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης εμπλέκεται στο γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ελλάδος Κρόνου/Ουρανού που υποδεικνύει μια ρήξη ξαφνική, ένα «διαζύγιο» που δεν εκπλήσσει πλέον κανέναν, αφού αποτελεί το γεγονός ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

Η σύγκριση του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος (Μεταπολίτευση) θα έλεγα πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στα μεσοδιαστήματα που συναντά από πρόοδο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος προοιωνίζει θυμό αλλά και τον δρόμο προς την επιτυχία μέσα από βίαια γεγονότα αλλά παρά τους φόβους, θα υπάρχει ενθουσιασμός. Επιπλέον, το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης προοιωνίζει «πύρινες» δηλώσεις ενώ το Μεσουράνημα δείχνει μια προσπάθεια εξαναγκασμού άνευ προηγούμενου. Ειλικρινά, οι Έλληνες αξιωματούχοι θα περάσουν μαύρες ώρες. Αυτά όμως είναι το «ορεκτικό» για το κυρίως πιάτο που λέγεται Πανσέληνος.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Το ξες πως είναι κερδισμένος τελικά όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα. Δεν πειράζει που δε σου 'ρθε η ζαριά τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα. Το λέει κι ένα τραγούδι που μας μάθαιναν παλιά... ο χαμένος τα παίρνει όλα.»

Η Πανσέληνος αυτή λόγω του άξονα Ταύρου-Σκορπιού που πραγματοποιείται, θα βγάλει ζητήματα με τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, τα ταμειακά αποθέματα, χρηματοοικονομικές συμφωνίες και όχι μόνο. Παράλληλα, ελέγχοντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθήνας, ο Ωροσκόπος υποδεικνύει μαραθώνιες διαβουλεύσεις αλλά και μια τάση να ζητηθεί μια επιπλέον «δεύτερη» γνώμη από κάποιον εξειδικευμένο σύμβουλο.

Το Μεσουράνημα πέφτει επάνω στον άξονα Άρη / Άδη που δείχνει κακές και αντεκδίκησης πράξεις και στο μεσοδιάστημα Ζευς/Ποσάιντον που δηλώνοντας ότι αυτές θα γίνουν λόγω του ότι η κυβέρνηση υπερασπίζεται τα πιστεύω της σθεναρά. Επίσης, η κυβέρνηση θα βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα κάτω από έναν διανοητικό, ιδεολογικό, πολιτικό εξαναγκασμό ενώ «βοήθεια» θα έχει από μια δύναμη που ο λόγος της θα εξακολουθήσει να μετράει. Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης της Πανσελήνου συναντά τα μεσοδιαστήματα Ήλιος/Δίας και Άδμητος /Βουλκάνους δείχνοντας πως η ακλόνητη εμμονή της κυβέρνησης στις θέσεις της είναι ο δρόμος για την επιτυχία, παρά το ότι θα χτυπηθούμε από την μοίρα.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μας προϊδεάζει για ζητήματα που σχετίζονται με τους σιδηρόδρομους και γενικά πωλήσεις ,επεκτάσεις, βελτιώσεις του σιδηροδρομικού δικτύου. Επίσης, υποδεικνύει την ανάγκη κάποιου να ανεξαρτητοποιηθεί ή να παραιτηθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Μεσουράνημα της Πανσελήνου και οι «επιδράσεις» του επάνω στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτης της Ελλάδος, αφού μιλά για τη γνώση και χρήση ενός «μυστικού δόγματος» όπως και για διεργασίες, βολιδοσκοπήσεις ή και διαπραγματεύσεις για την ένταξη σε μια οργάνωση, ένωση, ομάδα ή κλαμπ.

Ο Ωροσκόπος δείχνει πως η κυβέρνηση θα διατηρήσει εάν δεν αυξήσει τα ποσοστά δημοτικότητάς της αφού παρά τον εξαναγκασμό που θα δέχεται θα κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα δίνει λύσεις στα θέματα των πολιτών της ενώ θα υπάρξουν μικρές αλλαγές σε πόστα στην σύνθεση της κυβέρνησης. Η παρουσία του Ωροσκόπου της Πανσελήνου στο γενέθλιο άξονα της Ελλάδος Ουρανού / Υποθετικού Κρόνου (πλανήτη της Uranian Astrology) δείχνει την έναρξη προανακρίσεων που μπορεί να φέρουν ακόμα και την ποινική δίωξη ή και «κράτηση» πρόσωπου με «ισχύ».

Η Πανσέληνος ως προς τον προοδευμένο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος έχει να δώσει πολλά γεγονότα. Το Μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης δείχνει πως η χώρα και κατ' επέκταση οι πολίτες θα ακολουθήσουν την φωνή της συνείδησής τους ενώ παράλληλα μιλά για μια περίοδο μεγάλων αλλαγών. Το Μεσουράνημα προδικάζει για ένα «ατύχημα», για ένα τέλος ενώ ο Ωροσκόπος μιλά για προβλήματα με νοσοκομεία και γενικά χώρους όπου υπάρχει πόνος και δυστυχία (νοσοκομεία, άσυλα, φυλακές, καταυλισμούς) ενώ θα δημιουργηθούν κάποια θέματα με ζητήματα Παιδείας αλλά και σε ρυθμίσεις για κάποιες ειδικές περιπτώσεις αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου, έχουν αρκετά ιδιαίτερα σημεία που χρειάζεται κανείς να εστιάσει. Αυτό που πρέπει πάνω από όλα να γίνει είναι ως έθνος να κάνουμε βήματα, έστω και δύσκολα, προς το καλύτερο... παραμένοντας ενωμένοι.

* Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιούλιου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved