Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2015 στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ο κόσμος φαίνεται ωραιότερος όταν τον κοιτάμε από ψηλά.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2015 στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στις 4/2 στις 1.09 μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα και συγκεκριμένα στην 15η μοίρα του Λέοντα.
Πρόκειται για μια ενθουσιώδη Πανσέληνο, αισιόδοξη και τυχερή με τη στενή συμμετοχή του Δία, ενώ παράλληλα είναι ευχάριστα ανατρεπτική (τρίγωνο με Ουρανό) αλλά και παθιασμένη και ρομαντική με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύες σε όψεις με Ποσειδώνα και Πλούτωνα, να ξεσκεπάζουν πολλά και σε διάφορους τομείς.
Όλα τα έχει λοιπόν αυτός ο μπαξές και ας δούμε πώς θα επηρεάσει ξεχωριστά κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε κατάσταση μόνιμης απογείωσης με το συναίσθημά σου να δραστηριοποιείται προς όλους τους τομείς. Αυτό που συνειδητοποιείς σε αυτή την Πανσέληνο είναι πως μόνο ό,τι δεν θέλουμε δεν γίνεται, μοιράζοντας τον εαυτό σου ανάμεσα στη διασκέδαση, τον έρωτα, τους φίλους και την κοινωνική προσφορά. Έχεις μεγάλη εύνοια σε δημιουργικά σχέδια, ερωτικές υποθέσεις, και τυχερά ανοίγματα. Χωρίς παρορμητικά ξεσπάσματα μπορείς να βιώσεις εξαιρετικές μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ό,τι σχετίζεται με ανάγκες του σπιτιού και οικογενειακά θέματα, έχεις την ευκαιρία γύρω από τις μέρες της Πανσελήνου να τα διευθετήσεις και να προχωρήσεις σε λύσεις. Ακόμα και αν ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για αγορές, όλο και κάποια ευκαιρία θα πέσει στο δρόμο σου και εσύ στον δικό της. Κατά τα άλλα είσαι μέσα στο ρομαντισμό και το πάθος και επιδιώκεις απολαυστικές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο κέντρο της επικαιρότητας είτε πρόκειται για σένα είτε για την ίδια την επικαιρότητα. Επιζητάς ενημέρωση για όλα, θέλοντας να έχεις δομημένη άποψη και να την εκφράζεις ανοιχτά. Η επικοινωνία σου είναι στο απόγειό της, ψάχνοντας συνεχώς ευκαιρία για συζήτηση και επίλυση θεμάτων. Στον επαγγελματικό τομέα κάτι σαλεύει και αποσπά την προσοχή σου. Εκφράσου όσο μπορείς και κυνήγησε τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά και συναισθηματικά δείχνεις ικανοποιημένος/η, τόσο που σκέφτεσαι μετά από πολύ καιρό πως θα ήθελες να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με ένα ταξίδι ή μια πνευματική ενασχόληση. Η Πανσέληνος αυτή σου δείχνει τον τρόπο να πάψεις να βαριέσαι και να απομακρυνθείς από τα τετριμμένα. Διεκδίκησε τυχόν οφειλές και επένδυσε χρήματα εκεί όπου η ζωή σου θα αποκτήσει διαφορετικό νόημα, αποφεύγοντας τις συνηθισμένες επιλογές σου.

ΛΕΩΝ

Λάμπεις για μια ακόμα φορά, ζητάς εγκρίσεις και επιβεβαιώσεις, προσπαθείς να εντυπωσιάσεις και υιοθετείς εκκεντρικές συμπεριφορές. Θέλεις να αλλάξεις την εικόνα σου, να προβληθείς και να εξαπλωθείς εκεί όπου ονειρεύεσαι. Η τύχη είναι με το μέρος σου, εκείνο που θα πρέπει όμως να προσέξεις είναι η υπερβολική σου διάθεση που σε εκθέτει κατά στιγμές, δημιουργώντας αμφιβολίες στους άλλους. Σε ενδιαφέρει να αποκαταστήσεις οπωσδήποτε κάτι. Το θέμα είναι να μην γίνει παροδικά που δυστυχώς είναι το πιθανότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποκαλύψεις που μπορεί να έχεις σε αυτήν την Πανσέληνο αφορούν σε όλους τους τομείς και θα είναι ευεργετικές για την πορεία σου. Έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί ακόμα και τυχαία μπορεί να δεις το φως το αληθινό. Από την πλευρά σου μπορεί να θελήσεις να γνωστοποιήσεις πράγματα σε αγαπημένους ή συναδέλφους εφόσον θα κυριεύεσαι από υπερβολικό συναίσθημα και ευαισθησία. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο χωρίς καμία διάθεση ανταπόδοσης σε τυχόν κακόβουλες ανακαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σου ζωή πρωταγωνιστεί σε αυτή την Πανσέληνο καθώς και ο διαχωρισμός των φίλων από τους γνωστούς, γεγονός που θα πράξεις με μεγάλη ευχαρίστηση. Συνειδητοποιείς πως θέλεις να μοιράζεσαι στιγμές μόνο με όσους ταιριάζουν τα ιδεολογικά σου γούστα και βάζεις τη δεοντολογία σου σε προτεραιότητα. Επιπλέον ευαισθητοποιείσαι στον τομέα της υγείας σου, εντάσσοντας μια υγιεινή διατροφή και ψάχνοντας τρόπους να αισθανθείς πνευματική και σωματική ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εικόνα και η φήμη σου σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα γύρω από τις μέρες της Πανσελήνου, ενώ ένα επαγγελματικό σχέδιο, πρόταση ή ευκαιρία θα πρέπει να τα δεις πολύ σοβαρά. Μπορεί να έχεις μια ευχάριστη επαγγελματική εξέλιξη, ενώ είσαι πολύ δημιουργικός/η, παραγωγικός/η και δραστήριος/α. Οι σχέσεις σου καλύπτονται από πέπλο ρομαντισμού, έχεις διαίσθηση και ανεπτυγμένο ένστικτο. Το ότι δύνασαι να βλέπεις βαθιά, σε καθιστά ικανό/η να απολαύσεις αυτά που αξίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές οι προκλήσεις για σένα που ευχαριστιέσαι να τις συναντάς στο δρόμο σου, αυτή τη φορά όμως γίνονται προσκλητήρια κάτω από την πόρτα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ανοίξεις και να αποδεχθείς το περιεχόμενό τους. Μια νομική υπόθεση αν υπάρχει, θα χρειαστεί μια κίνηση ματ που θα σε ευνοήσει πολύ. Παράλληλα δείχνεις αφοσίωση και θέρμη σε ό,τι αφορά στο χώρο που ζεις και στα μέλη που συγκατοικείς. Η γενικότερη εύνοια που δέχεσαι είναι μεγάλη. Θα το νιώσεις και θα το ευχαριστηθείς πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμφιλίωση με το παρελθόν και με θέματα που ως τώρα έκαιγαν μέσα σου, μπορεί να γίνει σε αυτή την Πανσέληνο, που οδηγεί τα βήματά σου προς αποκατάσταση όλων των εκκρεμοτήτων. Είσαι αποφασισμένος/η να ανοιχτείς, να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με τρόπο λιτό και περιφραστικό. Παράλληλα ευνοούνται οικονομικά ανοίγματα, διεκδικήσεις και διεκπεραιώσεις, καθώς και κληρονομικές υποθέσεις. Η σεξουαλικότητά σου αγγίζει κόκκινο και γίνεσαι ακαταμάχητος/η σε ό,τι επιδιώκεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικός/η και ανατρεπτικός/η, ειδικά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, μοιάζεις με αεράκι που φυσά και παίρνει μαζί του κάθε αρνητική σκέψη.
Βάζεις νέους κανόνες στην αισθηματική σου ζωή και κάνεις ριζοσπαστικά βήματα που αλλάζουν τα δεδομένα. Μπορείς να αιφνιδιάσεις με αποφάσεις και δηλώσεις που πετάνε τη μπάλα στους άλλους, έχοντας αυτοπεποίθηση και επίγνωση. Η αλλαγή που επιθυμείς να έρθει δεν είναι απλά ένα όραμα, αλλά ένα δώρο της τύχης που προωθείς με μεγάλη ενσυναίσθηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σου να νιώσεις καλά επεκτείνεται από το σώμα στο μυαλό και τούμπαλιν. Επιδιώκεις να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό, κατακλύζεσαι από φιλάνθρωπα συναισθήματα, ευαισθητοποιείσαι και δίνεις απλόχερα βοήθεια και στήριξη. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να είσαι εσύ καλά και σε αυτή την Πανσέληνο θα προσπαθήσεις διακαώς να το πετύχεις. Μπορεί να αλλάξεις συνήθειες, να στραφείς σε εναλλακτικές θεραπείες, να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό, πάντα με την επιφύλαξη να μην παρασυρθείς από ανώφελες εξιδανικεύσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved