Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2014 είναι ο συμπαντικός μήνας 9

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Νοέμβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 - και αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Νοέμβριο.

Για τον μήνα Νοέμβριο

Αν ο προσωπικό σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα θα έρθεις αντιμέτωπος /η με τον εαυτό σου και θα δεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Πολλά θέματα έχουν συσσωρευτεί επιζητώντας λύση και ο χρόνος σε πιέζει.

Επαγγελματικά: Διόλου δεν σου αρέσει η τρέχουσα κατάσταση και κάτι άλλο θα ήθελες να κάνεις. Πριν προβείς όμως σε οποιαδήποτε κίνηση μελέτησε με προσοχή τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου και αποφάσισε με γνώμονα τη λογική.
Οικονομικά: Παλιές αμαρτίες στο προσκήνιο. Ρύθμισε τυχόν υποχρεώσεις σου με το δημόσιο.
Αισθηματικά: Η ισορροπία σχετικά με την πορεία της σχέσης σου είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Αν είσαι ελεύθερος/η, αναζητάς ένα ερωτικό ταίρι που θα σου ξυπνήσει δυνατά συναισθήματα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Πολλά από αυτά που ακούς ή μαθαίνεις δεν έχουν υπόσταση. Το χαλασμένο τηλέφωνο παίζει πολύ αυτό το μήνα γι' αυτό μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς ή ένας συνάδελφος να σε φορτώσει και τις δικές του υποχρεώσεις.
Οικονομικά: Παρά τα σταθερά σου έσοδα ο χορός των εξόδων συνεχίζεται.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση εστιάσου σε αυτά που σε ενώνουν με το σύντροφο σου και όχι αυτά που σε χωρίζουν Αν είσαι μόνος/η, περνάς περιόδους μοναξιάς γιατί δυσκολεύεσαι να βρεις τον απόλυτο έρωτα που ονειρεύεσαι.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το διάστημα οι σχέσεις σου ευνοούνται περισσότερο από ό,τι υπολογίζεις. Μια έξυπνη ιδέα, μια χρήσιμη πληροφορία ή μια σημαντική συνάντηση μπορεί ν' αποφέρουν κάτι καλό. Μην ενδώσεις σε υπερβολές.

Επαγγελματικά: Επεδίωξε να βγεις από την πεπατημένη και ν' ασχοληθείς με ό,τι σε εκφράζει. Μια καινούργια γνωριμία θα ενεργήσει ως ερέθισμα για να στραφείς σε κάτι διαφορετικό.
Οικονομικά: Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να τινάξουν τον προϋπολογισμό σου στον αέρα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση και θέλεις να παραμείνεις, η υποχώρηση είναι το σημείο κλειδί σε περιόδους κρίσης. Αν είσαι ελεύθερος/η, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ήδη δεσμευμένο.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Μην αφήνεις τους ανθρώπους που είναι γύρω σου να σε ταλαιπωρούν με τις παράλογες απαιτήσεις τους. Αντί να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου, περίμενε να σε δικαιώσουν οι καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Οι κόποι σου θ' ανταμειφθούν, γι' αυτό μην το βάζεις κάτω. Επικεντρώσου στις δυνάμεις σου και μην αφήνεις τα προβλήματα να σε αποσπούν από το στόχο σου.
Οικονομικά: Μολονότι έχεις κοντρολάρει τα έξοδά σου, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Γι' αυτό μην αφήνεις εκκρεμότητες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η ακαμψία των απόψεών σου σε απομακρύνει από το σύντροφο σου. Υιοθέτησε μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος/η, έχεις ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτός ο μήνας προβλέπεται λιγάκι επεισοδιακός. Κλίμα έντασης αλλά και χαράς. Πες «ναι» σε τυχόν προκλήσεις και πήγαινε με την ροή της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά:Τίποτα δεν είναι αξεπέραστο αν δεις τα πράγματα ψύχραιμα και δεν κάνεις σπασμωδικές ενέργειες. Τρέξε όταν ο δρόμος είναι ανοιχτός και βάδισε σημειωτόν όταν προκύπτουν δυσκολίες.
Οικονομικά: Προστάτευσε το πορτοφόλι σου και ετοιμάσου για έκτακτα έξοδα
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μαγνητίζεις τους μπελάδες. Αν είσαι μόνος/η, κυνηγάς το ανέφικτο ή το τελείως αλλόκοτο, και μόλις χάνεται η μαγεία της πρώτης στιγμής χάνεσαι και εσύ.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα μπορεί ν' αντιμετωπίσεις χειριστική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Αν δεν θέλεις να εμπλακείς σε διαμάχες επέλεξε μια συμβιβαστική λύση.

Επαγγελματικά: Αν νοιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση, προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο, ώστε ν' αποφύγεις τη λάθος κίνηση που θα μετανιώσεις αργότερα.
Οικονομικά: Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε ανοίγματα ευελπιστώντας ότι αργότερα θα καταφέρεις να κλείσεις τις τρύπες.
Αισθηματικά: Αν έχεις σταθερή σχέση να θυμάσαι ότι πρέπει να φροντίζεις και τις δικές σου ανάγκες. Αν είσαι μόνος/η, χρησιμοποιείς τη γοητεία σου για ν' αλλάξεις την κοινωνική και οικονομική σου κατάσταση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αν σχεδιάζεις να κάνεις ριζικές αλλαγές αυτό το μήνα καλύτερα να το αναβάλλεις. Η κατάσταση είναι ρευστή και το ρίσκο μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα.

Επαγγελματικά: Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να εμμείνεις στις απόψεις σου. Μια πιο ευέλικτη προσέγγιση θα βοηθήσει περισσότερο και θα εδραιώσει τη θέση σου με πιο ασφαλή τρόπο.
Οικονομικά: Να είσαι καχύποπτος /η, με όσους σου τάζουν εύκολα χρήμα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση αποδέξου ότι ο σύντροφός σου έχει το δικαίωμα να είναι διαφορετικός. Αν είσαι μόνος/η, για ν' αγγίξει κάποιος την καρδία σου πρέπει να έχει Ιώβεια υπομονή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα χάρη στις επαφές και τις δημιουργικές ιδέες σου θα μπορέσεις να καταφέρεις το καλύτερο. Συνειδητοποίησε πόσες δυνατότητες υπάρχουν μέσα σου ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικά: Οι σχέσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους μπορεί να σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να δεις αντικειμενικά αν όντως σου έχουν κηρύξει τον πόλεμο ή αν είναι δική σου εμμονή να γίνονται τα πράγματα όπως εσύ θέλεις.
Οικονομικά: Θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι σου βαθιά στην τσέπη σου για να καλύψεις οικογενειακές ανάγκες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η τάση σου να εξουσιάζεις σε τυφλώνει και δεν μπορείς να διακρίνεις το σωστό. Αν είσαι μόνος/η, αγαπάς τις ερωτικές περιπέτειες αλλά δύσκολα δεσμεύεσαι.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Κανείς και τίποτα δεν πρέπει να σε υποχρεώνει να ζεις με «απομεινάρια». Μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις τον απολογισμό σου και να διαπιστώσεις τι σου λείπει ή δεν σου αρέσει.

Επαγγελματικά: Θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τη φήμη σου, και αναλαμβάνοντας καινούργιες ευθύνες ν' αποδείξεις την αξία σου. Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της ισχυρογνωμοσύνης.
Οικονομικά: Φρόντισε να αφήσεις πίσω σου καταναλωτικές συνήθειες που σαμποτάρουν τη γαλήνη σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση ακροβατείς πάνω σ' ένα τεντωμένο σχοινί και τρέφεσαι με ό,τι πιο ακραίο. Αν είσαι μόνος/ η, και θέλεις κάποιον να μοιράζεσαι τη ζωή σου διώξει τις σκιές από το παρελθόν.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved