Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Νοέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
XΙΧ ΗΛΙΟΣ

Καινοτόμες ιδέες ανοίγουν νέους ορίζοντες!
Γενικά: Η ανεβασμένη σου έμπνευση και οι καινοτόμες ιδέες σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Η καλή διάθεση και κοινωνικότητά σου γοητεύει τους άλλους. Αποδοτικές συζητήσεις, δημόσιες σχέσεις και δημιουργικές επαφές.
Αισθηματικά: Οι εντάσεις αρχίζουν να υποχωρούν. Με μικροαποδράσεις, όποτε είναι εφικτό, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος /η, ακόμα κι αν δεν θέλεις να δεσμευτείς, ήρθε η στιγμή να ξαναβρείς το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικά: Αναπάντεχες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό στίβο που για να αποδώσουν όμως, είναι αναγκαίο να επιμείνεις. Τα οργανωτικά και διοικητικά σου προσόντα αναγνωρίζονται.
Οικονομικά: Συνέχισε τη συνετή διαχείριση και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Ριζικές αλλαγές!
Γενικά: Αυτό το μήνα είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεφύγεις από τη μοίρα σου που θέλει να συμβαίνουν ριζικές αλλαγές γύρω σου. Το τοπίο αναμφίβολα θα ξεκαθαρίσει. Κράτησε αποστάσεις από ό, τι δεν σε συμφέρει.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση πρόβαλλε αντίσταση και μην επιτρέπεις στο σύντροφό σου να σε χειραγωγεί. Αν είσαι μόνος /η, μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά. Άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν μόνα τους.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο η φήμη σου μεγαλώνει, ενώ παράλληλα διαφαίνονται άριστες προοπτικές εξέλιξης. Αξιολόγησε τα δεδομένα και κινήσου ανάλογα.
Οικονομικά: Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και θα πρέπει να γίνεις χίλια κομμάτια για να τα διεκπεραιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Θεμέλια για ένα καινούργιο ξεκίνημα!
Γενικά: Αυτό το μήνα μπαίνουν να θεμέλια για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Εκείνο που προέχει είναι να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα και να κατανείμεις σωστά το χρόνο σου ανάμεσα σε υποχρεώσεις και χαλαρωτικά διαλείμματα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ασχολήσου περισσότερο με το σύντροφό σου και τα προβλήματα θα βρουν σιγά – σιγά τη λύση τους. Αν είσαι ελεύθερος /η, ενδέχεται να ερωτευτείς , αλλά μη βιαστείς να αναλάβεις ευθύνες αν ο χρόνος δεν δείξει ότι η επιλογή σου είναι σωστή.
Επαγγελματικά: Η περίοδος είναι κατάλληλη για ν' αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.
Οικονομικά: Τώρα που τα έσοδα σου βελτιώνονται αισθητά, μην ξανοιχτείς σε καταναλωτικές υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Αναθεώρησε τον τρόπο ζωής σου!
Γενικά: Καιρός να αναθεωρήσεις τον τρόπο ζωής σου. Παρ΄ όλο που οι υποχρεώσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες έχεις την απαραίτητη δυναμική να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.
Αισθηματικά: Προστάτευσε την αισθηματική σου ζωή από διερχόμενους κινδύνους και γοητευτικούς πειρασμούς. Αν είσαι μόνος /η, η καρδιά σου θα χτυπήσει δυνατά στους ρυθμούς ενός παράφορου πάθους.
Επαγγελματικά: Η βιασύνη σου να τα τελειώνεις όλα γρήγορα και την ώρα που θέλεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και μισοτελειωμένες δουλειές. Απόφυγε σοβαρές συζητήσεις.
Οικονομικά: Να είσαι επιφυλακτικός/η με τους φίλους, γιατί τα δανεικά μπορεί να είναι αγύριστα.

ΛΕΩΝ
Ι ΜΑΓΟΣ

Θέματα σχέσεων στο προσκήνιο!
Γενικά: Θέματα συνεργασιών ή διαπροσωπικών σχέσεων θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εποχή. Ένα ταξίδι θα αποδειχτεί περισσότερο αποδοτικό από ό, τι αναμενόταν.
Αισθηματικά: Απέφυγε να πιέσεις καταστάσεις, εκτός να είσαι αποφασισμένος/η για όλα. Αν είσαι μόνος/η, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και μπορεί να μπερδευτείς ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές.
Επαγγελματικά: Κυνήγησε τις φιλοδοξίες σου, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τι σε συμφέρει ή τι προάγει περισσότερο την καριέρα σου, αλλά και τι σε ζορίζει ψυχολογικά.
Οικονομικά: Μπορείς να χαρείς, γιατί ακόμα και στα δύσκολα θα έχεις βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Άκου την εσωτερική σου φωνή!
Γενικά: Άκου την εσωτερική σου φωνή πριν πάρεις οποιεσδήποτε αποφάσεις. Χαλάρωσε τους ρυθμούς του μυαλού σου και εμπιστεύσου το ένστικτό σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί να ξυπνήσουν την κτητικότητα σου. Αν είσαι μόνος /η, μην κάνεις άσκοπα πισωγυρίσματα σε σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.
Επαγγελματικά: Διλήμματα που αφορούν παλιές υποθέσεις εμφανίζονται ξανά. Μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις χωρίς να έχεις την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Σκέψου διπλά πριν μιλήσεις.
Οικονομικά: Να είσαι επιφυλακτικός/η στις οικονομικές σου δοσοληψίες.

ΖΥΓΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μια πηγή δημιουργίας!
Γενικά: Αυτό το μήνα προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου με τέτοιο τρόπο, ώστε ν' ανταποκρίνεσαι στα καθήκοντα σου αλλά και ν' ασχολείσαι με ό, τι σου δίνει χαρά. Μια απρόσμενη δραστηριότητα θα γίνει πηγή δημιουργίας.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος/η και κρέμεσαι από το σύντροφό σου για να περνάς καλά στο τέλος θα απογοητευτείς. Αν είσαι μόνος/η, αναζητάς τον απόλυτο έρωτα και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.
Επαγγελματικά: Τα πράγματα καλυτερεύουν αισθητά. Καινούργια πρόσωπα ή μια νέα προοπτική είναι κάτι που θα σε ανακουφίσει και θα σε δικαιώσει. Συνέχισε να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.
Οικονομικά: Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αυτοπεποίθηση και γοητεία!
Γενικά: Αυτό το μήνα ξεχειλίζεις από αυτοπεποίθηση και κανείς δεν αντιστέκεται στη γοητεία σου. Μπορείς ν' αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε πρόκληση και να αποκτήσεις σχετικά εύκολα ό, τι επιθυμείς.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση προκαλείς ένταση με τον εκρηκτικό τρόπο που εκφράζεις τα θέλω και τα αισθήματά σου. Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα, προτού ενδώσεις σε οποιοδήποτε ερωτικό κάλεσμα.
Επαγγελματικά: Υπεράσπισε την εργασία σου και το αντικείμενό της, προστατεύοντάς το από κακόβουλα άτομα ή αντιξοότητες του χώρου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δεν θα λείψουν.
Οικονομικά: Δείγματα οικονομικής βελτίωσης σε ανακουφίζουν προσωρινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Αποστασιοποίηση!
Γενικά: Αυτό το μήνα μην επιτρέπεις τους άλλους να σε αποδιοργανώνουν. Αποστασιοποιήσου από άτομα και καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και σε κουράζουν σωματικά και ψυχικά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση βασίσου στον εαυτό σου και μείνε κοντά στο σύντροφο σου που χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Αν είσαι μόνος/η, κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικά: Αποδέξου κάτι που δεν αλλάζει και συνθηκολόγησε με κάποιους που δεν σε συμφέρει προς το παρόν ν' ανοίξεις πόλεμο μαζί τους. Επιστράτευσε τη διπλωματία σου.
Οικονομικά: Το κλίμα είναι ευμετάβλητο και απαιτείται σύνεση και υπολογισμένες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Νέες γνωριμίες!
Γενικά: Επέκτεινε την κοινωνικότητά σου και οι νέες γνωριμίες θα έρθουν από μόνες τους. Για να κερδίσεις τις εντυπώσεις δεν έχεις παρά να πρωτοτυπήσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση βρες την ισορροπία σου ανάμεσα στα «θέλω» σου και τα «θέλω» του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, σκέψου τι ζητάς και δεν μπορείς να βρεις την ιδανική σχέση.
Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες. Απόφυγε να δεσμευτείς με συμφωνίες που δεν αφήνουν περιθώρια υπαναχώρησης.
Οικονομικά: Τυχόν ασυνέπειες θα σε ταλαιπωρήσουν στο προσεχές μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VIΙ ΑΡΜΑ

Ευκαιρίες στον ορίζοντα!
Γενικά: Αυτός ο μήνας υπόσχεται μεγάλη κινητικότητα. Νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα θα απαιτήσουν ευελιξία και διπλωματία από μέρους σου προτού να φτάσεις στον τελικό στόχο.
Αισθηματικά: Είναι καιρός να επιβάλλεις κάποια δίκαια αιτήματά σου, ακόμα κι αν αυτό ξεβολέψει το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να πάψουν οι νύχτες σου να είναι μοναχικές.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι εύστοχες επισημάνσεις σου δεν περνάνε απαρατήρητες. Επαφές με άτομα σε ισχυρά πόστα σου ανοίγουν ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Οικονομικά: Κόψε τα πολλά έξοδα γιατί το ταμείο είναι μείον.

ΙΧΘΥΕΣ
VIIΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ταλαιπωρία τέλος!
Γενικά: Ό, τι σε ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό τελειώνει και ξαναβρίσκεις επιτέλους το κέφι σου. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και ενδιαφέρουσες προοπτικές σε αναστατώνουν ευχάριστα.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος/η, τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει τη ρουτίνα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ξεκόλλησε από το παλιό μοτίβο, ρίξε νερό στο κρασί σου και ίσως σου βγει σε καλό.
Επαγγελματικά: Κάνοντας τις ίδιες κινήσεις θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Πρωτοτύπησε! Οι επιλογές που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι καθοριστικές για το επαγγελματικό σου μέλλον.
Οικονομικά: Σκέψου τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί θα εκπλαγείς όταν κάνεις τη σούμα.

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved