Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου


Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη έγινε στις 24/10, 00:57 ώρα Ελλάδας.

Ας δούμε τι προβλέπει η κινέζικη αστρολογία το μήνα Νοέμβριο για τα 12 ζώδια:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να παίρνεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να κάνεις ό, τι μπορείς να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο. Ακόμα κι αν έχεις πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, χρειάζεσαι ξεκούραση και μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια μικρή παύση απ' όλες τις δραστηριότητές σου για να φορτίσεις την ενέργειά σου. Να προσέχεις τη διατροφή σου και να αποφύγεις την κατανάλωση αλκοόλ.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, κάνοντας νέες φιλίες και παρέες, ώστε να μπορείς να κυκλοφορείς περισσότερο και να φτιάξεις τις προϋποθέσεις για μια νέα ερωτική γνωριμία. Αν έχεις πρόσφατα παντρευτεί ή είσαι σε μια σχέση πολύ καιρό, η σκέψη της δημιουργίας οικογένειας θα σε περιτριγυρίζει αλλά θα φοβάσαι να κάνεις το βήμα λόγω των ευθυνών, αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ή της μακρόχρονης δέσμευσης που επιβάλλει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η εύνοια άρχισε να κάνει την εμφάνισή της, φέρνοντας καλύτερες προοπτικές στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία αλλά και τη βελτίωση των ευκαιριών αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχής ενδείκνυνται ή κάποιο άνοιγμα στο εξωτερικό θα φανεί κερδοφόρο. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβεις επιπλέον προφυλάξεις στο θέμα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δώσε βάρος στις δικές σου ανάγκες ή της οικογένειάς σου και μην τρέχεις και σώζεις κάποιο άτομο που συνέχεια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα γιατί θα του γίνει συνήθεια. Αν ασχολείσαι με επενδύσεις καλύτερα να αποφύγεις τα πάρε-δώσε με ακίνητα ή με μετοχές, παρότι μπορεί να υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα προβλήματα που αντιμετώπιζες τον προηγούμενο μήνα, ίσως από κάποια ασθένεια δική σου ή ατόμου της οικογένειάς σου, φαίνεται να εξαφανίζονται και έτσι μπορείς να ανακάμψεις και να ασχοληθείς πλέον με άλλα θέματα. Μια καινούργια γνώση, μάθημα ή σεμινάριο ή η ενασχόλησή σου με κάποιο χόμπι, θα ήταν η καλύτερη επιλογή σου αυτό το διάστημα, αφού θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα με τελείως διαφορετικό σκεπτικό.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου αφού αν είσαι μόνος/η θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και μάλιστα γρήγορα. Αν είσαι καιρό σε σχέση, είναι η κατάλληλη εποχή να προχωρήσεις σε γάμο. Όμως αν είσαι παντρεμένος/ηκαι υπάρχουν προβλήματα, έχε κατά νου ότι το να κάνεις παιδί δε θα σώσει το γάμο σου, οπότε καλύτερα να βρεις άλλους τρόπους να τα λύσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εγκυμονούν κίνδυνοι για τα επαγγελματικά σου που μπορεί να προέλθουν από κάποιο φίλο, συνεργάτη ή μέλος της οικογένειάς σου, αν έχετε κοινή επιχείρηση οπότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. Ίσως είχες βιώσει παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν, οπότε είναι πιο εύκολο τώρα να βρεις την πηγή του κακού. Όπως και να έχει κινήσου διπλωματικά και απόφυγε παράτυπες ή ριψοκίνδυνες ενέργειες για να μειώσεις την απώλεια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην αφήνεις τα οικονομικά βάρη να σε στενοχωρούν και θυμήσου ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Βάλε σωστές προτεραιότητες και κάνε ό, τι μπορείς για να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου για να μην επιβαρυνθείς με επιπλέον πρόστιμα ή τόκους. Φρόντισε οι αγορές σου να είναι απολύτως απαραίτητες και έλεγξε που ξοδεύεις τα χρήματά σου.

ΤΙΓΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια κατά το πρώτο μισό του μήνα κι αυτό θα σε κάνει να εξωθήσεις τον εαυτό σου στα άκρα γιατί δε θα θέλεις να χάνεις το χρόνο σου άσκοπα. Εντούτοις, το σώμα σου θα αρχίσει να αντιδρά και πρέπει να δώσεις πολύ προσοχή στα σημάδια. Το να αρχίσεις να μειώνεις τους ρυθμούς που κινείσαι δε θα επιφέρει πλήγμα στην πρόοδο ή την επιτυχία σου, αντίθετα θα μπορέσεις ξένοιαστα να τα απολαύσεις. Μια συμβουλή από ένα φίλο ή πολύ έμπειρο άτομο θα είναι πολύτιμη.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι ελεύθερος/η μάλλον πρέπει να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από το στενό σου φιλικό κύκλο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις κάποιες επαφές. Σαφώς δεν φταίνε σε τίποτα αλλά είναι πιθανό να σε περιορίζουν και να επηρεάζεται έμμεσα η εξέλιξή σου στα ερωτικά. Άλλαξε στέκια, μέρη ή τρόπο διασκέδασης γιατί έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο άτομο. Φτιάξε την τύχη σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για αρκετό καιρό στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχουν σκέψεις για το επαγγελματικό μέλλον σου αλλά χωρίς να έχεις καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Το να μη θέλεις να συζητήσεις αυτά τα θέματα με άτομα δικά σου δε βοηθάει ούτε στην ηθική ούτε στην πρακτική σου στήριξη, ιδίως τώρα που μπορεί να εμφανιστούν νέοι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς μελλοντικά. Παρ' όλα αυτά, ίσως δεν είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις σχέδια, μίλησε όμως γι' αυτά έστω κι αν πρόκειται να γίνουν αργότερα και μην αφήσεις την περηφάνια σου να σε εμποδίζει.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια πιθανή τάση απληστίας από την πλευρά σου θα έχει αρνητικές συνέπειες. Θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες τις τελευταίες μέρες του μήνα αλλά είναι σημαντικό να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα κάθε εγγράφου που πρέπει να υπογράψεις για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Μην εγγυηθείς για κανέναν και κυνήγησε το μικρό αλλά σταθερό κέρδος.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο αυτοέλεγχος και η αυτοσυγκράτηση είναι οι λέξεις-κλειδιά του μήνα. Ευτυχώς από τη φύση σου δεν είσαι άτομο που φτάνει στα άκρα αλλά μπορεί να προκληθείς από κάποιους και να σου είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθείς. Εντούτοις το να λειτουργήσεις ψύχραιμα και μεθοδικά θα είναι προς όφελός σου. Ενδεχομένως να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια που θα νιώσεις κάποιο είδος σωματικής άσκησης.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν έχει εμφανιστεί κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς για να προχωρήσει παραπέρα. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και φρόντισε να χαρείς κάθε καινούργια στιγμή που θα μοιράζεσαι χωρίς άγχος και ανυπομονησία. Προπαντός μην έχεις υψηλές προσδοκίες αφού όλα ακόμα είναι ρευστά. Αν είσαι σε σχέση ενδέχεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα ή εντάσεις από την οικογένειά σου ή του συντρόφου σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να σε καταπίνει η δυστυχία κάθε φορά που παρουσιάζονται εμπόδια ή ανατροπές στην επαγγελματική σου πορεία δεν είναι καλό, ιδιαίτερα αν είσαι εργοδότης γιατί τη μεταφέρεις και στους υπαλλήλους σου. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις το να ξεσπάς ενδείκνυται εδώ θα πρέπει να παίρνεις τον έλεγχο της κατάστασης και να μη χάνεις το στόχο σου. Οι εναλλακτικές και οι σωστές επιλογές είναι αυτές που βγάζουν από τα αδιέξοδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχεις κάποια οικονομική υποστήριξη που θα κάνει τα πράγματα στη ζωή σου ευκολότερα αλλά θα πρέπει να είσαι αφελής, αν πιστεύεις ότι από δω και στο εξής όλα θα είναι βόλτα στην εξοχή. Η λαχτάρα για να αποκτήσεις παραπάνω είναι στην ανθρώπινη φύση αλλά και καταστροφική για ορισμένους που κάνουν απίστευτες προσωπικές θυσίες ή πατούν επί πτωμάτων για να το καταφέρουν. Πρόσεξε τι αντάλλαγμα θα δώσεις για να βγάλεις επιπλέον χρήματα.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ίσως έχεις επιπλέον άγχος εξαιτίας καινούργιων ευθυνών ή υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει και σε κρατούν συνεχώς απασχολημένο/η. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο δύσκολα, εκτός αν καταφέρεις να εκχωρήσεις κάποιες από αυτές σε άτομα ικανά, που μπορούν να τις αναλάβουν και στα οποία εσύ θα συνεχίσεις να παρέχεις υποστήριξη παρασκηνιακά. Το να το δεις εγωιστικά και να επιμείνεις να τα κάνεις όλα μόνος/η θα σε εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Προσπάθησε να διατηρείς το χαμόγελό σου και την ευδιαθεσία σου γιατί θα είναι τα κύρια στοιχεία που θα σε κάνουν ακαταμάχητο/η στο αντίθετο φύλο ή να κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε αυτό το μήνα να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι ζωτικής σημασίας αυτό το μήνα να επικεντρωθείς σε αυτά που ξέρεις καλύτερα, για να επιλύσεις κάποια σημαντικά ζητήματα. Διαφορετικά ίσως υποστείς κάποια ταπείνωση με καταστροφικές συνέπειες για τη φήμη ή την αξιοπιστία σου στους συναδέλφους, τους πελάτες ή τους συνεταίρους σου. Πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν από κάθε σου αντίδραση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείς και έχεις εμπειρία στο να χειρίζεσαι ανθρώπους αλλά ποτέ μην υποτιμάς την υστεροβουλία κάποιων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάποιο μέλος της οικογένειας θα σου προκαλέσει μια οικονομική ταλαιπωρία. Χρησιμοποιήστε την κρίση και τη σοφία σου για να αξιολογήσεις την κατάσταση και απόφυγε βιαστικές αποφάσεις. Πρέπει να κάνεις μια συνετή διαχείριση, ειδικά αν έχεις μελλοντικά σχέδια. Η οικονομική σου κατάσταση θα είναι καλή γι' αυτό μπορείς να αντέξεις κάποια επιπλέον έξοδα για την ευχαρίστησή σου, όχι υπερβολικά όμως.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να έχεις απορροφηθεί από διάφορα ενδιαφέροντα που αφορούν σε εκπαίδευση, έρευνα, εργασία, οικογένεια ή θέματα σπιτιού. Ο χρόνος κυλά πολύ πιο γρήγορα από ό, τι υπολογίζεις και σε λίγο δεν θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις ή να εκπληρώσεις ορισμένα καθήκοντα που έχεις αναλάβει. Ξέρεις ότι η μέρα δεν μπορεί να έχει περισσότερες από 24 ώρες γι' αυτό ξεκίνα να κόβεις διάφορα ή βάλε προτεραιότητες γιατί ο έντονος τρόπος ζωής που έχεις αυτή τη στιγμή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι σε σχέση θα διαπιστώσεις ότι κάποιες φορές ένας από τους δυο σας δεν έχει διάθεση για αγάπη και έρωτες εξαιτίας ίσως μιας αβεβαιότητας που υπάρχει στην εργασία, άγχους ή φόβου για το οικονομικό. Όσο όμως δύσκολο κι αν είναι φρόντισε να μην τα αφήνεις να μπαίνουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επηρεάζεσαι από γνώμες και απόψεις τρίτων σχετικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με τον τομέα της πληροφορικής, των τραπεζών, των χρηματοοικονομικών, των τηλεπικοινωνιών ή οτιδήποτε σχετικό με αυτά, ίσως βιώσεις μια αβεβαιότητα στους επόμενους μήνες γιατί η πιθανότητα απολύσεων είναι μεγάλη. Θα πρέπει λοιπόν να στραφείς προς μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ή σε αλλαγή δουλειάς. Αν έχεις δική σου επιχείρηση θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και να κινηθείς με τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης της αγοράς. Θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που είναι μπροστά, αρκεί να μην παραιτηθείς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαν φίδι είσαι πολυμήχανος/η και δεν θα μείνεις αδρανής ούτε ένα λεπτό αν βρεθείς αντιμέτωπος/η με μια συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση. Απλά πρόσεξε να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα δε θα σου βγουν σε καλό και θα σε στοιχειώσουν για την υπόλοιπη ζωή σου. Γι' αυτό πάρε το μακρύ και δύσκολο δρόμο για να βγεις από ένα οικονομικό αδιέξοδο.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν μπορείς να αποτρέψεις τις αλλαγές που ενώ τελικά θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία δημιουργούν χάος και σύγχυση στη διαχείριση ή την οργάνωσή σου. Οι μικρότητες κάποιων ατόμων θα σε ενοχλήσουν τόσο πολύ που δε θα δείξεις καμία ανεκτικότητα και ίσως ξεφύγεις από τα όριά σου. Όπως και να 'χει φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν παραγίνει η κατάσταση ζήτα τη βοήθεια κάποιων έμπιστων δικών σου ατόμων.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι δεσμευμένος/η πρέπει να εκτιμήσεις και να απολαύσεις το γαλήνιο περιβάλλον, ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας σου. Αν έχει γερές βάσεις η σχέση θα αντέξει στις διάφορες δύσκολες συνθήκες. Αν αγαπάς αληθινά κάποιον, άλλωστε, αγαπάς και τις αρετές αλλά και τα ελαττώματά του. Αν έχεις γνωρίσει πρόσφατα κάποιο άτομο και έχεις αμφιβολίες, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και δώσε του κάποιες ευκαιρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι πράξεις ή οι παραλήψεις ενός ατόμου θα σε εξοργίσουν. Αντί να ξεφύγεις, θα ήταν πιο σοφό να το ρωτήσεις για την αιτία της δημιουργίας αυτής της κατάστασης. Αυτό που φαίνεται ασήμαντο μπορεί να είναι η κύρια αιτία. Γνωρίζοντάς το, διερεύνησέ το όσο περισσότερο γίνεται. Όχι μόνο θα καταφέρεις να εξηγήσεις αυτήν τη συμπεριφορά, αλλά θα σου δώσει και τη δυνατότητα να τον/ην βοηθήσεις στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χωρίς αμφιβολία, θα εμφανιστούν χρυσές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ιδίως σε πρακτικό, επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο. Όμως αυτές που θα σταθείς, δεν θα είναι τόσο υποσχόμενες, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Να εξερευνήσεις τα πάντα. Μερικές φορές, όταν τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, να ψάχνεις για πιθανή παγίδα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς την προσωπική σου κρίση και εμπειρία για να εκμεταλλευτείς ό, τι σου παρουσιαστεί.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα αισθανθείς πλήρως αναζωογονημένος/η και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα που είχες αναβάλει επανειλημμένως. Δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να χαίρεσαι τις απολαύσεις της ζωής. Όμως ή θα το παρακάνεις ή κάποια από αυτά που θα κάνεις, θα προκαλέσουν ερωτηματικά και θα βάλουν σε κίνδυνο μια φιλία. Παρ' όλα αυτά έχε στο νου ότι κάποιες δυσκολίες θα εξαφανιστούν σύντομα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι δεσμευμένος/η η σχέση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα γίνεται ολοένα και ισχυρότερη από τη στιγμή που θα εκτιμήσεις και να συνειδητοποιήσεις τις ανησυχίες του, οπότε και θα ξεχαστούν οι παλιότερες αντιπαραθέσεις σας. Αν είσαι μόνος/η θα απολαύσεις αυτή την περίοδο την ελευθερία σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην επιδοθείς σε διάφορα που θα μπορούσαν να σε βλάψουν αργότερα ή να προσγειωθείς απότομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη ζωή και τις συνθήκες της να αλλάζουν συνεχώς κάθε σοβαρή απόφαση θα πρέπει να περιμένει γιατί δε θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων. Αν βιαστείς να αποφασίσεις για το οτιδήποτε, τότε θα δημιουργηθούν πιθανά ζητήματα στο άμεσο μέλλον, που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα κάποια σχέδια ή ένα ταξίδι σου. Από την άλλη, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η καθυστέρηση ή μια διστακτική αντίδραση θα είχε σοβαρές συνέπειες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσο σημαντικό και αν είναι να ζυγίσεις κάποιες αποφάσεις, τα πρόσφατα γεγονότα ίσως σε αναγκάσουν να δεσμευτείς οικονομικά και μάλιστα γρήγορα. Μην παρακάμψεις ορισμένες λεπτομέρειες και εξασφάλισε ευελιξία για πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σταμάτησε να βασανίζεσαι και να βασανίζεις και τους άλλους γύρω σου για συγκεκριμένα επαγγελματικά ζητήματα. Δημιουργείς έντονο συναισθηματικό στρες και αδικαιολόγητη αγωνία. Όσο επιμελής κι αν είσαι, ακόμα και να γίνεις κουραστικός/η, εξετάζοντας τις μικρολεπτομέρειες αυτή την περίοδο τα λάθη ή οι ανατροπές δεν πρόκειται να λείψουν κι ό, τι κι αν αποφασίσεις θα χρειαστεί γρήγορα επανεξέταση. Γι' αυτό, άκου την άποψη συναδέλφων ή δικών σου ατόμων που σου λένε να περιμένεις και μη τους θεωρείς στενόμυαλους, επειδή δεν συμφωνούν μαζί σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Η περίοδος θα είναι αρκετά δύσκολη, εκτός αν αλλάξεις το σκεπτικό που αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου και σταματήσεις να βάζεις πρώτα τον εγωισμό ή το συμφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι καλά μόνο αν σέβεσαι το χώρο του συντρόφου σου. Πάντως η αθέτηση μιας υπόσχεσης πιθανόν να δημιουργήσει μια αναταραχή γιατί θα θεωρηθεί ότι ο ένας από σας αγνοεί τον άλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποια συγκεκριμένα πράγματα δεν λειτουργούν προς όφελός σου. Άλλα χρειάζονται διόρθωση, άλλα κατάργηση και είναι απαραίτητο να γίνουν, αν θέλεις να καρπωθείς τις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν έχεις τελειώσει ακόμα με τις δυσκολίες γι' αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με κάποιους κρυφούς κινδύνους που παραμονεύουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να κάνεις ένα συνετό οικονομικό προϋπολογισμό και να φροντίσεις να μη βγεις εκτός ελέγχου. Αν είσαι εργοδότης, να έχεις ορθή κρίση για τον όγκο της εργασίας και τις αμοιβές των εργαζομένων και να μην μεροληπτείς. Αν δεν ήσουν δίκαιος/η μέχρι τώρα, πρέπει να το διορθώσεις. Αν είσαι μισθωτός/η, η πιθανότητα αύξησης των κερδών σου για αυτό το μήνα είναι πολύ μεγάλη, ιδίως αν εργάζεσαι σε επαγγέλματα που σχετίζονται με τη μόδα, τις μεταποιήσεις, τις κατασκευές ή τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σε απασχολεί αρκετά το ότι πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, χωρίς όμως να έχεις επαρκείς πληροφορίες ή συγκεκριμένα γεγονότα να κρίνεις και παρ' όλο που έχεις προσπαθήσει να συγκεντρώσεις όσο πιο πολλά στοιχεία μπορείς, ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά οπότε δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Όμως κανείς δε σε εμποδίζει να κάνεις κάποια σχέδια, έστω και δειλά σε αυτό το στάδιο, εκμεταλλευόμενος/η το διάστημα της αναμονής μέχρι να καθαρίσει το τοπίο.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι ελεύθερος/η αλλά πολύ περισσότερο αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν παίζεις με τη φωτιά, τελικά θα καείς όσο έξυπνος/η και αν είσαι. Είναι μια προειδοποίηση, αν έχεις αρχίσει επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια, πίσω από την πλάτη του συντρόφου σου. Να είσαι πρόθυμος/η να δεχτείς τις συνέπειες, αν πιαστείς στα πράσα. Να φέρεσαι στον άλλον, όπως θέλεις να σου φέρεται.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όταν βρίσκεσαι στη μέση μιας διαφωνίας, το μόνο που παρακαλάς είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, όμως μπορεί να σε απορροφήσει κι εσένα η κατάσταση και να σε επηρεάσει συναισθηματικά. Όσο δυσάρεστα κι αν είναι, αυτά υπάρχουν στις δουλειές και σε βοηθούν να μάθεις πράγματα αλλά και να διδαχτείς από τις συνέπειες. Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος, αλλά κάποιος που έχει γίνει σοφότερος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα αντιμετωπίσεις σημαντικές οικονομικές ατυχίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός εάν αποφασίσεις να ρισκάρεις με μια σοβαρή επένδυση ή αγορά. Διαφορετικά, θα απολαύσεις ένα μήνα με άνεση, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να προσπαθήσεις. Τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ξαφνικές αλλαγές σε δεδομένες καταστάσεις μπορεί να είναι διασπαστικές αλλά αυτό που είναι πιο ανησυχητικό είναι η κατάρρευση κάποιων παλιών πρότυπων. Υπάρχουν όμως και πλεονεκτήματα. Τώρα θα είσαι πιο ελεύθερος/η να ερευνήσεις και να σκεφτείς αυτά που θέλεις να κάνεις κι όχι αυτά που θα έπρεπε κι έτσι μέσα στο χάος θα αρχίσεις να βάζεις μια τάξη.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν έχεις σχέση λίγη επιπλέον προσοχή ή ενδιαφέρον κάνει τη διαφορά, ακόμα κι αν δεν μπορείς να είσαι συνέχεια κοντά στο ταίρι σου. Διατηρώντας στενή επικοινωνία μαζί του, κερδίζεις το χαμένο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην αισθανθείς ζήλεια ή κακία, αν ένα άτομο που σου αρέσει θέλει ένα φίλο σου. Δεν μπορείς να το ελέγξεις, οπότε οφείλεις να το αποδεχτείς. Από την άλλη, ίσως έχεις αισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ακόμα δεν τα έχεις εκφράσει. Μην περιμένεις πάρα πολύ γιατί τελικά θα το χάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ακόμα και σε περίοδο που δεν υπάρχουν αλλαγές, η γραμμή ανάμεσα σε σένα και το πεπρωμένο σχετικά με το ποιος ελέγχει τις καταστάσεις είναι δυσδιάκριτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αναρωτιέσαι, αν μπορείς να έχεις τελικά οποιαδήποτε επιρροή πάνω στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα. Ενώ φαίνεται ότι δεν έχεις, άμα κοιτάξεις πιο προσεκτικά, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι έτσι. Μην αφήσεις το αρχικό αποτέλεσμα να σε αποτρέψει από την επίτευξη των στόχων σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είναι εύκολο να βοηθήσεις κάποια μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση, αν έχεις στην άκρη κάποια χρήματα, αλλά αν δεν έχεις, αρχικά θα είσαι πολύ διστακτικός/η, αν και μετά θα αλλάξεις γνώμη. Αν έχεις επιχείρηση, είναι ένας καλός μήνας για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσα από νέες επαφές ή ευκαιρίες. Γενικά πάντως πρόσεξε να μην ξοδεύεις περισσότερα από ό, τι πρέπει γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Βάζοντας προτεραιότητες θα έχεις τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και θα οδηγηθείς στην ανάκαμψη νωρίτερα από ό, τι υπολόγιζες.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα πράγματα δείχνουν να καλυτερεύουν στις προσωπικές σου σχέσεις, την καριέρα, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τις δημιουργικές μελέτες ανάπτυξης ή έρευνας ή σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Αισθάνεσαι ότι επιτέλους κάποιες επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί τα εμπόδια εξαφανίζονται από το δρόμο σου. Ωστόσο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κούραση των ματιών, δυσκαμψία του αυχένα, προβλήματα στα άκρα ή δυσκολία στην αναπνοή λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας και της έλλειψης ξεκούρασης. Φρόντισε να χαλαρώνεις περισσότερο.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι ελεύθερη και ξεκινήσεις μια νέα σχέση μπορεί να συναντήσεις δυσκολίες με τα μέλη της οικογένειάς σου γιατί δε θα την εγκρίνουν. Λάβε υπόψη σου τις απόψεις τους πριν κάνεις μια σοβαρή δέσμευση που πιθανόν να μετανιώσεις αργότερα. Απόφυγε να κατηγορήσεις άλλους, αν η σχέση αποτύχει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, οφείλεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σου, και μην θεωρείς δεδομένο ότι είναι ευχαριστημένος/η. Πρέπει να είσαι καλός ακροατής/α ή να του προσφέρεις ένα στήριγμα γιατί έτσι ενισχύεται η σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Χρειάζεται να έχεις υπομονή, ιδίως αν συνεργάζεσαι με κάποια άλλα άτομα. Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για κάποιες μικρές αναταράξεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβληματάκια στο πρόγραμμά σου. Εκτός από αυτά, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα ακόμα ζήτημα που πρέπει να χειριστείς κατάλληλα. Μην βάλεις στο περιθώριο ή κατακρίνεις ένα άτομο επειδή αρνείται από φόβο να αντιμετωπίσει μια κατάσταση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν έχει σημασία ποια επιλογή ή ευκαιρία σου δίνεται γιατί η τελική απόφαση θα είναι δική σου και θα καθορίσει την επιτυχία των οικονομικών σου ή της σταδιοδρομίας σου. Αν αισθάνεσαι σαν να έχεις χάσει την πυξίδα σου και παρασύρεσαι στον ωκεανό, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις βασικές σου γνώσεις και την εμπειρία σου για να φτάσεις στην ακτή. Η απραξία δεν συνιστάται σε αυτό το στάδιο.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved