Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου

«Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, εχθρική ενέργεια.» Ian Flemming

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου

Φίλοι και αναγνώστες καλώς ήλθατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου 2014!

Αυτά τα Σεληνιακά φαινόμενα έχουν να φέρουν αρκετές εξελίξεις, μα και σωρεία αποκαλύψεων. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24/10 και έχει δύο «ιδιαιτερότητες». Η πρώτη είναι πως είναι Ηλιακή Έκλειψη και η δεύτερη πως γίνεται στην 0 μοίρα του Σκορπιού. Έτσι, έχουμε τη μοίρα που υποδηλώνει την απόλυτη και «ανόθευτη» ενέργεια στον σταθερό και απόλυτο Σκορπιό. Ο Πλούτωνας (κυβερνήτης του Σκορπιού) και ο Ουρανός (όπου στο ο Σκορπιός είναι σε θέση έξαρσης) είναι σε όψη τετραγώνου και δείχνει ανατρεπτικές κινήσεις που σχεδιάζονταν εδώ και καιρό αλλά και γεγονότα που οι λέξεις που θα τα χαρακτηρίζουν είναι... τρόμος ή/και σοκ!

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 7/11 στην14η μοίρα του Ταύρου δείχνοντας έντονα ζητήματα σε χρηματοοικονομικά θέματα και αμφισβήτηση σε θέματα γης, περιοχών, εδαφών και προϊόντων που προέρχονται από το υπέδαφος. Ας δούμε όμως το τι μέλει γενέσθαι.....

Μια πρώτη εκτίμηση- Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Νέα Σελήνη θα βγάλει ωμότητα στις πράξεις, στυγνούς εκβιασμούς και επιβολή δια της βίας. Με λίγα-λόγια «vae victis» (ουαί τοις ηττημένοις ή πιο απλά αλίμονο στους ηττημένους). Δεν αποκλείεται να έχουμε έντονη κλιμάκωση πολεμικών συγκρούσεων ενώ στα πεδία των μαχών μπορεί να προκύψουν νέα είδη τακτικών ή χρήση νέων τεχνολογιών ακόμη και μη επιτρεπτών! Από την άλλη, ο πόλεμος ίσως περάσει σε οικονομικό επίπεδο ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ερωτικά σκάνδαλα ή ακόμα και εγκλήματα με κίνητρο το σεξ. Έξαρση φανατισμού, εγκληματικών ενεργειών, δολοφονιών, «χτυπημάτων», θανατηφόρων καταστάσεων, ζητημάτων αρνητικών -και μη- γύρω από το σεξ, υποθέσεων που σχετίζονται με μυστικές υπηρεσίες και θεμάτων που σχετίζονται με εγκλεισμούς, εγκλωβισμούς ή λαμβάνουν χώρα στο θαλάσσιο χώρο. Πιθανές πλημμύρες αλλά και ζητήματα με πλάσματα που ζουν στο νερό ή στα έγκατα της γης!

Η Πανσέληνος θα βγάλει ζητήματα και συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά. Έργα τέχνης, παρουσιάσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ίσως τύχουν περίεργης αποδοχής. Θα απασχολήσουν έντονα γεγονότα από τον χώρο της show-biz και πιθανόν κάποια από αυτά να ανατρέψουν ή ακόμα και να «γκρεμίσουν από το βάθρο» πρόσωπο από τον συγκεκριμένο χώρο. Διεργασίες που είναι σε επίπεδο συζητήσεων ίσως τιναχθούν στον αέρα. Πιθανόν να έχουμε ακόμα και θερμό επεισόδιο ή η φλόγα του πολέμου μεταλαμπαδευτεί αλλού. Επίσης ίσως προκύψουν ζητήματα με μολυσματικές ή άλλης μορφής ασθένειες. Ας δούμε όμως τα της χώρας μας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ: «bellum omnium contra omnes».

Η φράση αυτή είναι λατινική και σημαίνει «πόλεμος όλων εναντίων όλων»! Η Νέα Σελήνη, μελετώντας τον αυτοτελή χάρτη της με συντεταγμένες Αθηνών μιλάει για φήμη και διασημότητα αλλά και μετασχηματισμό. Η Ελλάδα, εκτός της Αμφίπολης φυσικά, θα απασχολήσει και αυτό το μήνα τα ΜΜΕ. Συγχρόνως, υποδεικνύει «βολιδοσκόπηση» των προθέσεων κάποιων «ομοϊδεατών». Δεν σας κρύβω πως το μυαλό μου πάει σε «ανεξαρτήτους» βουλευτές που γνωρίζουν καλά πως εάν και εφόσον παραμείνουν ανεξάρτητοι, δεν θα ξαναδούν τα έδρανα της Βουλής. Ο Ωροσκόπος μιλά για απώλεια θέσης μέσα από έκτακτα γεγονότα και περιστατικά που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα (ίσως και έκτακτη ανάγκη). Δείχνει όμως και προβλήματα με Δημοτικούς υπαλλήλους και με οδηγούς οχημάτων. Πιθανή μια «πτώση». Το Μεσουράνημα υποδεικνύει έλλειψη χρημάτων, περιορισμό και αδυναμία της χώρας να κάνει επαφές.

Περνώντας τώρα στην μελέτη της Νέας Σελήνης ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε ζητήματα σε χώρους εργασίας όπου λειτουργούν υπό καθεστώς ζέστης και πίεσης (χαλυβουργία, φούρνοι, ναυπηγεία, διυλιστήρια κλπ) αλλά και προκλητική αδιαλλαξία κάποιων. Συνομολογεί όμως και για μια υποψηφιότητα που θα συζητηθεί ενώ παράλληλα μας δίνει την εικόνα για μια εκ των εσω «χαριστική βολή» σε μια συνεργασία. Ποιος έχει σειρά; Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ ή η ΔΗΜ.ΑΡ.; Μιλά επίσης και για δηλώσεις δυσνόητες από «ανεξάρτητες» γυναίκες ενώ το ενδεχόμενο αναζήτησης πολίτικης στέγης είναι πολύ πιθανό. Παράλληλα προκύπτουν προβλήματα σε επιφανές άτομο, κυβερνητικό ή πρώην κυβερνητικό και θα αμφισβητηθεί (μέσω της οικονομικής του εμπλοκής) τόσο ο χαρακτήρας του όσο και το κυβερνητικό του έργο. Το Μεσουράνημα μιλά για οικογενειακά δράματα λόγω φτώχειας αλλά και για απαίσιες σχέσεις μέσα στην κυβερνητική συνεργασία.

Ο αστρολογικής χάρτης της Νέα Σελήνης σε σχέση με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός αφού μιλά για έναν λαό που είναι έτοιμος για την υπέρβαση αλλά σηματοδοτεί και προβλήματα που προκύπτουν από τις δυνάμεις της φύσης. Παράλληλα, εντός της χώρας, ίσως έχουμε χτυπήματα που σχετίζονται με αλλόθρησκους ή αλλοδαπούς ενώ μια παραίτηση μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο «ποικίλων» συζητήσεων. Ο Ωροσκόπος βγάζει ως ερμηνεία την τεχνογνωσία της χειραγώγησης του πλήθους ενώ μιλά και για σκέψεις και «σενάρια» που δεν πρέπει να φανερωθούν και για πίεση από εξωγενείς παράγοντες που πυροδοτεί γεγονότα. Τέλος, ο λαός κάνει την αντεπίθεσή του απέναντι σε αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για την κατάντια του. Δημοκοπικά διαφαίνεται άνοιγμα της «ψαλίδας» και έντονη γκρίνια εντός της κυβέρνησης.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: «Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται.» Adolph Hitler

Η Πανσέληνος θεωρώ πως θα είναι ιδιαίτερα καταλυτική. Ο αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου, με συντεταγμένες Αθηνών, υποδεικνύει μια αναστολή εργασιών αλλά και μια τάση επανάπαυσης. Δυστυχώς τα οικονομικά αποθέματα που είχαν κάποιοι στερεύουν και μόνο με ένα οικονομικό θαύμα θα «τονωθεί» η αγορά. Ο Ωροσκόπος μιλά για μια περίοδο όπου αναζητείται άτομο για αποδιοπομπαίος τράγος ενώ κάποιοι που κάθονται στα έδρανα της Βουλής θα φανεί πως νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. Δεν αποκλείεται να υπάρχει προβοκάτσια ή ενέδρα σε κάποιο πολιτικό. Το Μεσουράνημα βγάζει οικονομική ανέχεια μα και έντονη διαφοροποίηση κομματικού στελέχους από την «επίσημη» κομματική γραμμή. Κατά την γνώμη μου, δεν είναι από το ΣΥΡΙΖΑ και την περιβόητη «Αριστερή Πλατφόρμα». Εκεί η είδηση θα ήταν να υπάρχει συνταύτιση απόψεων. Μια ξαφνική προσχώρηση ή ένταξη σε κόμμα θα δημιουργήσει γόνιμο έδαφος για συζητήσεις επί συζητήσεων.

Περνώντας στην σύγκριση του χάρτη της Πανσελήνου με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας φαίνεται ότι κάποιες γυναίκες θα εκδηλωθούν ευθέως ενώ θα προκύψουν ζητήματα με τις τιμές, την επάρκεια ή την ποιότητα κάποιων βασικών αγαθών. Οικονομικές ατασθαλίες δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως ενώ η χώρα δεν θα βρίσκει «ευήκοα» ώτα. Το Μεσουράνημα μιλά για τυραννία, αυταρχισμό και μια κυβέρνηση που φέρεται απολυταρχικά.

Παράλληλα, συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου ως προς τον προοδευμένο της Ελλάδας διαπιστώνουμε πως θα υπάρξει ξαφνική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ενώ ο Ωροσκόπος μιλά για κάλεσμα ενότητας μετά ασεβείας στις θέσεις και τις γνώμες των άλλων. Το Μεσουράνημα μιλά για φιλοδοξία. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ο προοδευμένος Κρόνος θα συναντήσει το μεσοδιάστημα ΑΡΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που σχετίζεται με καταστροφές διαρκείας ενώ το εν λογω μεσοδιάστημα σχετίζεται με αύξηση των μολύνσεων, των βακτηριδίων κλπ.

Εν κατακλείδι, ο λαός και αυτόν τον μήνα θα υποφέρει μην ελπίζοντας σε θαύματα. Οι Βουλευτές για το καλό της παράταξης και όχι της πατρίδας θα ψηφίζουν με... την σέσουλα ό, τι τους φέρνουν προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στα βουλευτικά έδρανα. Ο λαός όμως έχει άλλη άποψη και η χώρα ετοιμάζεται να αλλάξει, οσονούπω... καπετάνιο.

Κατέβασε τώρα το νέο application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved