Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Οκτωβρίου στο Σκορπιό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Καλούμαστε να ξεκινήσουμε νέα πράγματα, να δρομολογήσουμε καταστάσεις, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Οκτωβρίου στο Σκορπιό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται μαζί με την μερική ηλιακή έκλειψη στην 1η μοίρα του Σκορπιού στις 24/10, μόλις 56 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Η ακριβέστατη σύνοδος με την Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα με την έκλειψη αυτή, καθώς και το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία και η αντίθεση Ερμή – Ουρανού, είναι οι όψεις που την χαρακτηρίζουν, με ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Λέοντα.

Επηρεάζονται άμεσα Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες των ζωδίων αυτών καθώς και Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των τελευταίων ημερών αλλά και όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο στις πρώτες και τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Καλούμαστε να ξεκινήσουμε νέα πράγματα, να δρομολογήσουμε καταστάσεις, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα κυρίως οικονομικής και ψυχολογικής φύσεως.
Τα γεγονότα θα κάνουν μεγάλη αίσθηση και χρειάζονται έλεγχο και καθόλου παρορμητικές αποφάσεις.
Ωστόσο κανένας δισταγμός δεν πρέπει να εμποδίσει τις κινήσεις μας, αρκεί να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την εντιμότητα του συναισθήματος και των προθέσεών μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωταρχικό σου ενδιαφέρον είναι οι φορολογικές σου υποχρεώσεις και πώς θα βρεις τρόπους να τις ρυθμίσεις ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα και να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση. Επιπλέον αν έχεις κληρονομικές εκκρεμότητες θα δεις σε αυτή την έκλειψη να ανακινούνται διάφορα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Η ερωτική σου διάθεση επίσης υπερθερμαίνεται προσέχοντας την εμφάνισή σου και δημιουργώντας ένα κλίμα μυστηρίου γύρω σου. Κυνήγησε με κάθε τρόπο συμφέρουσες οικονομικές λύσεις και διαχώρισε το συναίσθημα από την ανάγκη σωματικής επαφής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή παίρνει τα ηνία της αχαλίνωτης επιθυμίας σου με τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, να υποδεικνύει συνεχώς την ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα. Θέλεις να αισθανθείς ασφάλεια και σιγουριά μέσα στη σχέση σου και δεν επιτρέπεις πλέον αοριστίες και υπεκφυγές. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα συνειδητοποιήσεις την ανάγκη να ψάξεις για κάτι που θα σε γεμίσει, εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε νέα βάση και κάθε τι συντροφικό περνάει από μικροσκόπιο. Οι αλλαγές που θα γίνουν έχουν ένα και μόνο σκοπό: Την επικράτηση της ουσίας έναντι του πρόσκαιρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλείσαι να ελιχθείς σωστά στον εργασιακό σου χώρο λαμβάνοντας υπ όψιν και τις όψεις του ανάδρομου κυβερνήτη σου, Ερμή, σε αυτή την έκλειψη. Θα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου σε ό, τι αφορά τις προθέσεις σου. Η περίπτωση να συμβεί κάτι ευνοϊκό στη δουλειά σου είναι μεγάλη, το ίδιο και αν ψάχνεις για δουλειά. Ωστόσο πρόσεχε να μην επαναπαυτείς σε λόγια άλλων, αλλά να σταθείς στις δικές σου δυνάμεις και αξιολογήσεις. Επίσης εκμεταλλεύσου την έκλειψη αυτή για εξετάσεις και ραντεβού με γιατρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μια μοναδική ευκαιρία να πας μια βόλτα στον παράδεισο εφόσον η έκλειψη αυτή σου δείχνει τις πραγματικές σου ικανότητες σε ό, τι αφορά την ερωτική και δημιουργική σου ζωή. Νέοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου σαν από παραμύθι, ενώ οι ήδη υπάρχοντες γίνονται και αυτοί παραμυθένιοι. Ωστόσο δεν πρέπει να το βιώσεις σαν παραμύθι, αλλά σαν μια αλληγορία που θα σε κάνει να βιώσεις έντονα συναισθήματα, επιδιώκοντάς τα στο εξής στη ζωή σου. Άνοιξε διάπλατα την καρδιά σου και άσε να χωρέσουν όλα και όλοι εκτός από αυτά και αυτούς που προσπαθούν να στριμωχτούν με το ζόρι.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές στην οικογενειακή ζωή αλλά και στον τρόπο που ζούσες ως τώρα στον ιδιωτικό σου χώρο ανακινεί αυτή η έκλειψη που σε προτρέπει να κάνεις ένα βήμα είτε προς αλλαγή σπιτιού, είτε προς ανακαίνιση του υπάρχοντος. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να αισθανθείς καλά και άνετα στο χώρο σου, να σταματήσεις τις εντάσεις, να αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων. Ψάξε για ευκαιρίες ενοικίασης ή αγοράς σπιτιού, συζήτησε τις ανάγκες σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και μην επιτρέψεις σε κανένα συναισθηματισμό να σε κάνει να κατοικείς κάπου που αισθάνεσαι σαν σε λιοντάρι σε κλουβί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ξεσηκώνεται σε αυτή την έκλειψη, εγείρεται κι ο λόγος, οι ιδέες, οι απόψεις σου, αποκτώντας μέγεθος που βγαίνει προς τα έξω. Ασχολήσου με κάθε τι που προάγει την επικοινωνία σου, έλα κοντά με στενούς συγγενείς, φρόντισε το μεταφορικό σου μέσο και τον υπολογιστή σου και διευκόλυνε την επικοινωνιακή σου ζωή. Συνέλεξε πληροφορίες που αφορούν την εκπαιδευτική σου γνώση και προετοιμάσου για αλλαγές που θα κάνουν την εικόνα σου προς τα έξω άκρως αποδεκτή και απαστράπτουσα. Να θυμάσαι πως είσαι ό, τι σκέφτεσαι και να φροντίζεις να είσαι γοητευτικός.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεσαι πάντα μια οικονομική στήριξη για να μπορείς να τηρείς τις αισθητικές σου αρχές. Η έκλειψη αυτή σου τη χαρίζει με τη βοήθεια της Αφροδίτη, που σε βοηθάει να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες σου. Επιδίωξε να κερδίσεις χρήματα ή να λάβεις παραπάνω από πηγές που έχεις εύκολη πρόσβαση. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να αποκτήσεις ένα κομπόδεμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα είναι αυτή που μετράει περισσότερο αυτόν τον καιρό γι' αυτό αρκέσου στα λίγα και καλά παρά στα πολλά και στα αμφίβολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στο ζώδιό σου ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου είναι καθοριστική για τις αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τα διλλήματα που πρέπει να εξαφανίσεις από τη ζωή σου. Θα πάρεις -και πρέπει- σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη των σχέσεών σου δίνοντάς τους τη μορφή που θέλεις εσύ χωρίς καμία έκπτωση ή παραχώρηση. Όσο και αν αυτό ακούγεται εγωιστικό, θα συμβεί απλά, όταν ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις, γεγονός που θα δουν και οι άλλοι. Επίσης διεκδίκησε οικονομικές απολαβές που σου χρωστούν και είναι καλό διάστημα για να πάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να στραφείς εσωτερικά, κλείνοντας έναν κύκλο σε οποιονδήποτε τομέα σε απασχολεί. Η έκλειψη αυτή βγάζω έξω τα απωθημένα σου, ανακινεί αναμνήσεις, προκαλεί νοσταλγία και σε φέρνει αντιμέτωπο/η με το παρελθόν. Αισθάνεσαι όμως πως πρέπει να δημιουργήσεις ένα παρόν που θα κάνει το μέλλον σου πιο σταθερό και χωρίς περιπετειώδη σκαμπανεβάσματα. Μυστικές επαφές και παρασκήνιο είναι προς όφελός σου, αλλά μυστικές σχέσεις ενδεχομένως να αποκαλυφθούν. Αυτό θα σου δώσει ώθηση να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να τηρήσεις τα όρια που έχουν ξεφύγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλικές σου σχέσεις μπαίνουν σε τροχιά ανανέωσης, διαχωρίζοντας τους φίλους από τους γνωστούς, δίνοντας στον καθένα τη θέση που πρέπει να έχει στη ζωή σου. Επαναπροσδιορίζεις τον κοινωνικό σου ρόλο και τις σχέσεις σου με ομάδες και συλλόγους δηλώνοντας ανοιχτά την επιθυμία αλλά και την αποστροφή σου. Ψάξε για ανθρώπους που έχεις κοινούς στόχους και σκοπούς μια και αυτό το ζήτημα σε απασχολεί πολύ σε αυτή την έκλειψη. Είσαι διατεθειμένος/η να δώσεις χρόνο και χώρο, αλλά μόνο όταν αξίζει τον κόπο.
Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου αναπληρώνοντας τα κενά από τις διαγραφές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματα πρωταγωνιστούν σε αυτή την έκλειψη, η οποία σε κάνει να νοιάζεσαι πολύ για την εικόνα σου προς τα έξω και τον τρόπο που την επικοινωνείς. Οι εξελίξεις θα είναι έντονες αλλά ό, τι και να χάσεις αυτόν τον καιρό, μην το θρηνήσεις γιατί πρόκειται να σου βγει σε καλό. Μπορεί να αλλάξεις πόστο, ακόμα και αντικείμενο και μια επαγγελματική πρόταση να έρθει στο δρόμο σου αιφνίδια. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και αξιολόγησε κάθε τι που συμβαίνει αυτό το διάστημα. Κάτι υπάρχει που σε περιμένει και αναζητά το πρωτοπόρο πνεύμα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σου επιτρέπεται να κάνεις όνειρα, γεγονός που αρμόζει τέλεια με τη φύση σου, αρχίζοντας να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου, να δοκιμάσεις να ταξιδέψεις, να δεχτείς προτάσεις από το εξωτερικό, να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σε καλύψει ιδεολογικά και ψυχολογικά. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται ενώ κάθε φιλοσοφική αναζήτηση σε κάνει να πατάς πιο γερά στα πόδια σου. Προσπάθησε να ενταχθείς σε μια διανοητική φόρμουλα που θα σε κάνει να δεις τι κάνεις λάθος στις ατέρμονες συναισθηματικές επιλογές σου.

Διάβασε επίσης: Κ. Λεφάκης: Καθοριστική η Ηλιακή Έκλειψη - απαιτούνται λεπτές ισορροπίες

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved