Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Οκτώβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
Ο Οκτώβριος φίλε Κριέ σηκώνει αυλαία με την συντροφική και ερωτική Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει το γάμο και τις δεσμεύσεις δείχνοντας έντονο ερωτισμό στη σχέση σου ως τις 23/10. Έπειτα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στον παθιασμένο Σκορπιό και το σεξ θα είναι πιο συχνό και πιο έντονο. Συγχρόνως ο μήνας χωρίζεται σε δύο φάσεις: στο έντονο και πιο εκρηκτικό πρώτο δεκαήμερο και στο υπόλοιπο εικοσαήμερο που θα είναι πιο εύκολο και πιο αρμονικό. Ως τις 10 του μήνα κάποιες όμορφες ευκαιρίες ή καταστάσεις για τη σχέση σου ίσως συνεπάγονται κάποιες δύσκολες αποφάσεις και πιθανόν να υπάρξουν και συγκρούσεις και αντεγκλήσεις. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 4/10 ως τις 25/10 δείχνει ότι ίσως να επανέλθουν ζητήματα που μαζί με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης το δεύτερο 15ημερο του μήνα δείχνουν ανανέωση και στιγμές πάθους. Η ερωτική φλόγα θα γίνει καυτή φωτιά ενώ θα εκπληρωθούν επιθυμίες που είχες από καιρό! Οι καλύτερες μέρες του μήνα για την ερωτική σου ζωή είναι γύρω στις 14/10, 25/10, 27/10 και 28/10.

Αδέσμευτος
Ο Οκτώβριος, φλογερέ Κριέ, ξεκινά με διάθεση να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ! Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο δείχνει την επιθυμία να μπεις σε μια σχέση ενώ η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 4/10 ως τις 25/10 δείχνει την τάση να διεκδικήσεις άτομο από το παρελθόν. Οι όψεις που φιλοξενεί το πλανητικό σκηνικό μέχρι τις 12 Οκτωβρίου είναι αντιφατικές. Ίσως μια εκπληκτική ευκαιρία να κατακτήσεις το ταίρι σου συνοδεύεται από εντάσεις, δυσκολίες ή μοιραία γεγονότα. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση κάτω από πιο ευνοϊκές και ευεργετικές επιρροές. Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 23/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει την τάση να κρύψεις την ερωτική σου ζωή, να συνδεθείς με ένα πρόσωπο που νιώθεις ότι σε έλκει σαν μαγνήτης και υπάρχει μεταξύ σας μια χημεία που σας ενώνει βαθιά. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι γύρω στις 14/10, 25/10, 27/10 και 28/10.

Ταύρος

Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο ρομαντικέ Ταύρε ως τις 23/10 θα έχεις την ανάγκη να φέρεις ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Το πρώτο δεκαήμερο ίσως να ζοριστείς και σε κάποιες περιπτώσεις να νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο. Όμως επί της ουσίας μέσα από διαφωνίες και εντάσεις θα πάρεις αποφάσεις που θα συντελέσουν θετικά στο υπόλοιπο του μήνα. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 4/10 ως τις 25/10 δείχνει ότι τα θέματα που προκύπτουν στη σχέση και την ερωτική σου ζωή έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και αν φανείς πιστός στα θέλω σου αλλά ευέλικτος στον τρόπο που θα τα πετύχεις, τότε ο έρωτας και το πάθος θα βρουν την επιθυμητή θέση στη ζωή σου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα αισθάνεσαι να δρέπεις τους καρπούς των κόπων ενώ θα υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο από την εργασία όσο και τον έρωτα. Αξιοποίησε τις τελευταίες μέρες του μήνα που η Αφροδίτη κάνει ένα θεάρεστο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα για να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία που είναι καιρό στην καρδιά σου. Οι μέρες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή είναι γύρω στις 8 και 10/10.

Αδέσμευτος
Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 6ο ηλιακό οίκο δείχνοντας ότι ως τις 23/10 στο χώρο της εργασίας ίσως αναπτυχθεί ένα φλερτ ενώ η καθημερινή ζωή θα εμπλουτίζεται από εμπειρίες που θα φέρνουν τον έρωτα όλο και πιο κοντά σου. Ωστόσο, ως τις 13/10 ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με αποφάσεις καθοριστικής σημασίας ή καρμικά διλήμματα. Η ανάδρομή φορά του Ερμή τον Οκτώβριο ξεκινά από τις 4/10 και ως τις 10/10 που θα βρίσκεται στο απέναντι σου ζώδιο, το Σκορπιό, ίσως επανέλθει στην ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το δεύτερο 15ημερο του μήνα οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, με το Δία, τον Άρη και τον Ποσειδώνα δείχνει ότι μπορείς να ζήσεις τον έρωτα, να πάρεις αποφάσεις με θετικές προοπτικές και να ζήσεις ένα όμορφο αισθηματικό όνειρο με τα πόδια στη γη όπως ορίζει η γήινη και ρεαλιστική σου φύση. Οι καλύτερες μέρες του Οκτώβρη για τα ερωτικά σου είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Δίδυμος

Δεσμευμένος
Η Αφροδίτη στον αέρινο και ερωτικό Ζυγό ως τις 23/10 διαμορφώνει ένα ρομαντικό σκηνικό που θα ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή. Οι αρνητικές όψεις όμως που φιλοξενεί ο πλανητικός ουρανός το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη δείχνει ότι είναι πιθανές διαφωνίες που ίσως μάλιστα πάρουν και διαστάσεις. Τα πράγματα ηρεμούν το δεύτερο δεκαπανθήμερο του μήνα και μετά τη καταιγίδα της προηγούμενης περιόδου βγαίνει το ουράνιο τόξο στη σχέση σου. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του 5ου ηλιακού σου οίκου, που συμβολίζει τον έρωτα, τα παιδιά και τον ελεύθερο χρόνο πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Δία, τον Άρη και τον Ποσειδώνα δείχνοντας μια περίοδο που η ευτυχία θα συνοδεύεται από έρωτα, περιπέτεια, αισιοδοξία, ταξίδια και εμπειρίες που θα ανάβουν το πάθος στη σχέση σου. Οι πιο θετικές όψεις για την ερωτική σου ζωή είναι 14/10, 20/10, 25/10, 27/10 και 28/10.

Αδέσμευτος
Η Αφροδίτη ως τις 23/10 θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας ερωτισμό και περισσότερες ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 4/10 ως τις 25/10. Από τις 10/10 που θα βρίσκεται στον Ζυγό δείχνει μηνύματα και επαφές αισθηματικού περιεχομένου με πρόσωπο από το παρελθόν. Ωστόσο, επειδή το πλανητικό σκηνικό ως τις 13/10 κλυδωνίζεται από έντονες και δύσκολες όψεις, καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις. Επιλογές, την εν λόγω περίοδο, ίσως σε φέρουν αντιμέτωπο με απρόσμενες καταστάσεις. Τα καλύτερα έρχονται από το δεύτερο 15ημερο του μήνα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, τον Άρη και τον Ποσειδώνα δείχνει ότι ο ερωτισμός θα είναι έντονος, νέα πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν και το ερωτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καθημερινή σου ζωή. Οι πιο δύσκολές μέρες είναι 4/10, 7/10, 8/10, 11/10 ενώ οι πιο ευνοϊκές είναι γύρω στις 14/10, 20/10 και 27/10.

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Ο μήνας μπαίνει με την Αφροδίτη στο Ζυγό να ευνοεί ως τις 23/10 να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου στο χώρο του σπιτιού. Ωστόσο, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα λόγω των δυσαρμονικών όψεων τόσο του Ήλιου όσο και της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, ίσως υπάρξουν εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα φέρουν ένα βαρύ κλίμα στην ατμόσφαιρα. Αντίθετα από τις 15 του μήνα οι όψεις της Αφροδίτης είναι θετικές και ως εκ τούτου θα έχεις την ευκαιρία να ανακτήσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια στη σχέση. Στις 23 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού θετικές αλλαγές θα μεταμορφώσουν την ερωτική σου ζωή. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη στις 27/10 με τον ονειρικό Ποσειδώνα δείχνει χαμόγελα ευτυχίας και στιγμές που η αγκαλιά του συντρόφου σου θα είναι ο παράδεισός σου. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 4/10 ως τις 25/10 ευνοεί εκδρομές και βόλτες που θα αποτελούν μια επιστροφή σε ένα ερωτικό σκηνικό. Οι μέρες του μήνα που απαιτούν πιο μεγάλη προσοχή είναι 4/10, 7/10, 8/10 και 11/10.

Αδέσμευτος
Ο Οκτώβρης ξεκινά με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό σου οίκο να υπόσχεται νέες γνωριμίες και μηνύματα φλερτ και έρωτα. Η ανάδρομη πορεία του ξεκινά από τις 4/10 και κρατά ως τις 25/10. Το διάστημα όμως από τις 4/10 ως τις 10/10 που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως προκύψει κάποια επανασύνδεση με παλιό πρόσωπο της ερωτικής σου ζωής. Το γεγονός όμως ότι το πρώτο δεκαήμερο το πλανητικό σκηνικό θα δονείται στους παλμούς δυσαρμονικών όψεων χρειάζεται προσοχή καθώς ίσως επιλογές ή αποφάσεις προκαλέσουν έντονες αναταράξεις στη ζωή σου. Από τις 15 Οκτωβρίου η Αφροδίτη ξεκινά μια σειρά θετικών όψεων δείχνοντας ότι η ερωτική σου ζωή θα αναθερμανθεί. Η είσοδος της στο φιλικό και βαθιά ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 σε συνδυασμό με το ευμενές, για την αισθηματική σου ζωή, τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 27/10 δείχνει ότι ο μήνας θα κλείσει ονειρικά! Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Λέων

Δεσμευμένος
Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό και τον 3ο σου ηλιακό οίκο, που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, δείχνει ένα πιο έντονο ερωτικό παιχνίδι μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου όπως και ταξίδια, βόλτες και συζητήσεις που θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Συγχρόνως ο Άρης ως τις 26/10 θα βρίσκεται στο φιλικό και περιπετειώδες ζώδιου του Τοξότη δείχνοντας ευκαιρίες για να αφιερώσεις περισσότερο και πιο δημιουργικό χρόνο στη σχέση σου. Ωστόσο, το πρώτο δεκαήμερο κάποιες ξαφνικές ειδήσεις ή διαφωνίες ίσως ταράξουν τον αισθηματικό σου δεσμό. Παράλληλα, όμως μια απόφαση ή ενέργεια θα φέρει ενθουσιασμό στη σχέση σου. Και από το αντιφατικό πρώτο δεκαήμερο του μήνα περνάμε στο δεύτερο 15ημερο. Αυτό θα είναι γεμάτο ευτυχείς στιγμές και εμπειρίες που σε φέρνουν κοντά με το ταίρι σου τόσο ερωτικά όσο και πνευματικά. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για την ερωτική σου ζωή είναι 14/10, 15/10, 20/10, 25/10, 28/10.

Αδέσμευτος
Αυτόν τον μήνα η αισθηματική σου ζωή δέχεται θετικές επιρροές τόσο από την Αφροδίτη όσο και από τον Άρη. Η πρώτη με την παρουσία της στο Ζυγό ως τις 23/10 ευνοεί το φλερτ και τις αισθηματικές γνωριμίες και δείχνει ότι επικοινωνιακά η αβρότητα και η ευγένεια θα ανοίξει τις πόρτες στον έρωτα. Ο Άρης ως τις 26/10 θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο ηλιακό οίκο, που συμβολίζει τη αισθηματική ζωή, δείχνοντας αφενός πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις και αφετέρου νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, οι πλανητικές όψεις του πρώτου δεκαήμερου είναι αντιφατικές όσο σε αφορούν. Από τη μία, δείχνουν ξαφνικές αισθηματικές ευκαιρίες και από την άλλη δύσκολες αποφάσεις, απαγορεύσεις και μυστικά. Τα πράγματα όμως είναι πολύ θετικά το β' 15ήμερο του μήνα που οι όψεις της Αφροδίτης είναι μόνο ευοίωνες. Πολύ πιθανόν μια αισθηματική σχέση να είναι αποδεκτή από την οικογένεια σου ή να σε κάνει να αισθανθείς την επιθυμία είτε να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό είτε να συγκατοικήσεις. Οι μέρες που ευνοούν πιο πολύ την ερωτική σου ζωή είναι 14/10, 15/10, 20/10, 25/10, 28/10.

Παρθένος

Δεσμευμένος
Με την Πανσέληνο – Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8/10 και τον Άρη στον Τοξότη ως τις 26/10 ο Οκτώβριος αναμένεται αγχωτικός και με προβλήματα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια. Συγχρόνως, οι δυσαρμονικές όψεις που πραγματοποιεί τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δείχνουν οικονομική ανασφάλεια και φόβο όσον αφορά την αισθηματική ζωή. Από τις 15 όμως του μήνα και μετά το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο τόσο για τη διάθεσή σου όσο και για τη σχέση σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 ευνοεί η επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου να χρωματίζεται από ερωτισμό και δείχνει ερωτικά ταξίδια και ραντεβού. Επιπλέον, το ερωτικό και συγχρόνως ονειρικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στις 27/10 ευνοεί οι ουρανοί να βρέξουν στιγμές όμορφες, ερωτικές και πολύ ρομαντικές. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για εσένα είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με τον ευρηματικό και επίμονο Ερμή στον Σκορπιό να δείχνει γνωριμίες και μηνύματα που θα αφήνουν ερωτικά υπονοούμενα. Από τις 4/10 ως τις 25/10 ο Έρμης θα γυρίσει ανάδρομος. Μεταξύ 4/10 και 10/10 θα βρίσκεται στον Σκορπιό δείχνοντας ότι είναι πιθανή επικοινωνία με πρόσωπο που συνδεόσουν παλαιότερα ενώ από τις 11/10 ως τις 25/10 πιθανόν να αισθανθείς ότι θέλεις την αγάπη ενός παλιού αγαπημένου. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέξεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς οι δύσκολες όψεις που θα λαμβάνουν χώρα στον πλανητικό ουρανό προμηνύουν γεγονότα που μπορεί να σε ωθήσουν στα άκρα και σε επιλογές που θα απορρίπτουν αξίες και πιστεύω σου. Από τις 15 Οκτωβρίου θα νιώσεις να γνωρίζεις καλύτερα τι συμβαίνει στη ζωή σου και θα επιδιώξεις να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην ισορροπία και την αγάπη. Ιδιαίτερα θετικό είναι το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης, που θα βρίσκεται στον βαθιά ερωτικό Σκορπιό, και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως, μια όμορφη σχέση να σου δώσει την αίσθηση ότι ήταν γραφτό να γίνει. Οι πιο θετικές μέρες για σένα είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Ζυγός

Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ως τις 23/10 νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου ενώ η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Οι ευχάριστες και θετικές στιγμές με το ταίρι σου δεν θα λείψουν ωστόσο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προεικονίζεται έντονο και ανατρεπτικό. Πιθανόν μια έντονη διαφωνία να είναι αιτία για να έρθουν τα πάνω- κάτω στη ζωή σου ή να αισθανθείς ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα αλλάξουν αιφνίδια το κλίμα στη σχέση σου. Με τις αρνητικές όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αντίστοιχα ο αγώνας σου για εξισορρόπηση των αντιθέσεων ίσως το συγκεκριμένο διάστημα αποδειχθεί άνισος. Από το δεύτερο όμως 15ημερο του μήνα αφενός θα υπάρχει πιο μεγάλη σύγκλιση απόψεων και αφετέρου εσύ θα μπορείς να σβήσεις το μαύρο και να φέρεις το φως εκεί που οι σκιές δεσπόζουν. Οι μέρες που μπορούν να φέρουν τη χαρά στην αισθηματική σου ζωή είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Αδέσμευτος
Η ομορφιά, η χάρη και το ρομαντικό σεξαπίλ σου αναδεικνύονται με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ως τις 23 Οκτωβρίου. Η επιθυμία για συντροφικότητα γίνεται πιο έντονη και η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον 7ο ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με τις σχέσεις στις 8/10 σε ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στον έρωτα. Το αγκάθι σε αυτή όμως την ιστορία είναι οι δυσαρμονικές όψεις Ηλίου και Αφροδίτης με τον σκληρό Πλούτωνα και τον αντιδραστικό Ουρανό. Οι κινήσεις σου, αν και θα είναι θετικές, θα συναντήσουν μεγάλα εμπόδια και ίσως υπάρξουν απρόβλεπτες και έντονες εξελίξεις. Ευχάριστες προοπτικές για την ερωτική σου ζωή ανοίγονται από τις 15 Οκτωβρίου που η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, θα ξεκινήσει ένα σερί θετικών όψεων που προεικονίζουν έρωτα, ευτυχία και όμορφα χαμόγελα στην καρδιά σου. Η πιο ευεργετική όλων είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 27/10 που μπορεί να φέρει ένα ρομαντικό ειδύλλιο στη ζωή σου. Οι πιο θετικές όψεις του μήνα για τα ερωτικά σου γίνονται στις 14/10, 20/10 και 27/10.

Σκορπιός

Δεσμευμένος
Ένας μήνας βουτηγμένος στο πάθος αλλά και την ένταση αναμένεται ο Οκτώβριος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό ως τις 23/10 ανακινεί ζητήματα επί τω πλείστον αισθηματική φύσεως. Οι δυσαρμονικές της όψεις ως τις 11/10 δείχνουν ζήλια, πόνο, φόβο και ακρότητες. Συγχρόνως, ο Ερμής μεταξύ 4/10 και 25/10 θα είναι ανάδρομος προεικονίζοντας μια γενικότερη ασυνεννοησία αλλά και μια τάση να επανεξετάσεις τα βαθιά σου θέλω και τις προσωπικές σου ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο μισό του μήνα ίσως σε ζορίσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Τα καλά νέα είναι ότι από τις 15/10 θα αρχίσεις να βρίσκεις την εσωτερική σου ηρεμία και ίσως κάποιες μετακίνησες σε μέρη που συνηθίζατε να πηγαίνετε με τον σύντροφο σου συμβάλλουν στην αναθέρμανση του έρωτα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στις 23/10 εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο επηρεάζοντας θετικά τη διάθεση σου και ανεβάζοντας τη λίμπιντο σου. Η πιο θετική και ερωτική όψη του μήνα είναι το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στις 27/10 και εσένα σε ευνοεί τα μάλα! Ο έρωτας θα σε πάει στα ουράνια!

Αδέσμευτος
Ο Οκτώβριος, αγαπητέ Σκορπιέ, όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή χωρίζεται σε δύο φάσεις: αυτή μέχρι τις 12 του μήνα και αυτή από τις 13 και έπειτα. Το πρώτο χρονικό διάστημα το πλανητικό σκηνικό ταλανίζεται από δυσαρμονικές και δύσκολες όψεις που δείχνουν μοιραία γεγονότα, μυστικές καταστάσεις και εμπαιγμούς σε σχέση με ερωτικές ιστορίες. Η σιωπή σου ίσως κάνει κρότο ενώ ο θυμός ίσως φέρει μεγάλες αναταραχές. Από τις 4/10 ως τις 25/10 η ανάδρομη φορά του Ερμή ευνοεί επανασυνδέσεις και επιστροφές προσώπων. Έχοντας αντιληφθεί περισσότερα από όσα θα έχεις δει και μάθει το δεύτερο 15ημερο το μήνα θα μπορείς να αξιοποιήσεις τη μεγάλη σου δύναμη πιο θετικά και να πετύχεις ή να επιβάλλεις τις επιθυμίες σου. Είναι πολύ πιθανόν στα τέλη του μήνα που λαμβάνει χώρα το ρομαντικό και ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να ζήσεις πολύ όμορφες αισθηματικές στιγμές. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Τοξότης

Δεσμευμένος
Το πρώτο δεκαήμερο είναι ιδιαίτερα αντιφατικό, καθώς από τη μία σου παρουσιάζει την ευκαιρία να κάνεις ένα ευτυχές νέο ξεκίνημα και από την άλλη δείχνει απώλειες, εντάσεις και καταστάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν σε σχέση με την ερωτική ζωή ή τα παιδιά. Ο Ερμής που κυβερνά τον 7ο ηλιακό σου οίκο (σχέσεις) από τις 4/10 ως τις 25/10 θα είναι ανάδρομος προεικονίζοντας παρεξηγήσεις, λάθη και πιθανή ματαίωση κάποιων σχεδίων. Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό και συντροφικό ζώδιο του Ζυγού ως τις 23/10 θα συμβάλει θετικά. Μέσα από κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να χαρείτε και την όμορφη πλευρά της ζωής. Αν και το δεύτερο 15ημερο η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 24/10 υποδεικνύει μυστικότητα και κλείσιμο στον εαυτό σου, εντούτοις θα υπάρχουν και οι στιγμές που θα προλειάνουν το έδαφος για έναν θετικό και ερωτικό Νοέμβριο.

Αδέσμευτος
Ο Οκτώβρης ξεκινά με την Αφροδίτη στον Ζυγό δείχνοντας ότι η κοινωνική ζωή ως τις 23/10 θα σε φέρει πιο κοντά στον έρωτα αλλά συγχρόνως θα σε οδηγήσει σε πάθη και θα σου θέσει ερωτικά κουίζ για δυνατούς λύτες. Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, που στον ηλιακό σου αστρολογικό χάρτη καταλαμβάνει τον 5ο οίκο που δείχνει την ερωτική ζωή, προμηνύει ότι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι έντονο και ανταγωνιστικό. Σε αυτό συμβάλλουν οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στις 8/10 και 11/10 αντίστοιχα που δείχνουν μοιραίες ή ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στις 24/10 στο ζώδιο του Σκορπιό δείχνει την αρχή μιας κρυφής κατάστασης και μιας περιόδου που όσον αφορά τα αισθηματικά σου θα είσαι... τάφος. Επτασφράγιστο μυστικό ίσως αποτελέσει μια ερωτική σχέση ενώ ο μήνας κλείνει με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 27/10 δείχνοντας ότι η ψυχή σου θα αναπνέει για τον έρωτα.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στον Ζυγό ως τις 23/10 τον Οκτώβριο καλείσαι να ισορροπήσεις την καριέρα με τον έρωτα. Οι συμβιβασμοί θα κριθούν αναγκαίοι και ιδιαίτερα κοντά στο χρονικό διάστημα 8/10 και 11/10 που προβλήματα και εντάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Γονείς και πεθερικά, διευθυντές και προϊστάμενοι και άτομα κύρους θα αποτελέσουν αιτία για προβλήματα που θα έχουν αντίκτυπο στη σχέση σου. Από τις 23/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού προσφέροντας τη δυνατότητα να ξαναβρεί η ερωτική σου ζωή τη θέρμη και το δυναμισμό της μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και φιλικές επαφές που θα ευνοήσουν να έρθετε πιο κοντά. Συγχρόνως να υπάρχει περισσότερος χώρος για ανανέωση. Στα τέλη του μήνα, η πιο θετική όψη του, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, δείχνει ότι ένα ταξίδι ή ένα ρομαντικό τετ- α- τετ μπορεί να ανοίξει ένα νέο όμορφο κεφάλαιο στο παραμύθι του έρωτα σας. Οι μέρες που εγκυμονούν κινδύνους είναι 4/10 και 7/10, 8/10 και 11/10. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 14/10, 20/10 και 27/10.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ανοίγει με την Αφροδίτη στο Ζυγό, ζώδιο στο οποίο θα βρίσκεται ως τις 23/10 να παρουσιάζει ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα με πρόσωπα μεγαλύτερα, που έχουν καλό όνομα ή κατέχουν μια υψηλή θέση. Η ανάδρομη φορά του Ερμή και ιδιαίτερα τις μέρες που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, από τις 4/10 ως τις 10/10, δείχνει ότι πιθανόν στους κόλπους μια ομάδας ή παρέας ξαναέρθεις σε επαφή με πρόσωπο που παλαιότερα σε είχε γοητεύσει ερωτικά. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις τόσο του Ηλίου που σχετίζεται με τη σεξουαλική σου ζωή και τα μυστικά σου όσο της Αφροδίτης που συνδέεται με τα ερωτικά σου δείχνει ότι καλό είναι να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ερωτικές ιστορίες που μπορούν να σε φέρουν σε δεινή θέση. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο θετικό καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού δείχνοντας ότι η κοινωνική ζωή θα βρίθει από αισθηματικές ευκαιρίες που μπορούν να σε ικανοποιήσουν. Ο μήνας κλείνει θετικά με το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα να υπόσχεται μια ειδυλλιακή ερωτική ιστορία.

Υδροχόος

Δεσμευμένος
Ο Οκτώβριος ξεκινά με το Δία να συνεχίζεται να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα προσφέροντας προστασία και συγχρόνως ευκαιρίες για επέκταση ή επισημοποίηση της σχέσης σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στο αέρινο και συντροφικό ζώδιο του Ζυγού ευνοεί ταξίδια με το έτερο ήμισυ άλλα και ασχολίες που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε πνευματικό ή διανοητικό επίπεδο. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 4/10 και 11/10 λόγω των δυσαρμονικών όψεων που φιλοξενεί το πλανητικό σκηνικό θέλει προσοχή. Εντάσεις, καυγάδες αλλά και προβλήματα σχετικά με πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον του συντρόφου σου ίσως είναι αιτία για να διαταραχθούν οι ισορροπίες της σχέσης σου. Η ανάδρομη φορά του Ερμή και ιδιαίτερα το χρονικό διάστημα που θα κινείται στο Ζυγό από τις 10/10 ως τις 25/10, θα δώσει στην σχέση την ευκαιρία της ανανέωσης μέσα από κοινά νοητικά ενδιαφέροντα, έρευνες, εσωτερικές αναζητήσεις αλλά και μετακινήσεις που θα ανάψουν τη φλόγα του πάθους. Ιδιαίτερα θετικά για την ερωτική σου ζωή είναι τα εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και τον Άρη στις 14 και 20/10 αντίστοιχα.

Αδέσμευτος
Τη χαρά, την περιπέτεια και την πνευματική επαφή φαίνεται πως θα αναζητήσεις αυτό τον μήνα, αγαπητέ Υδροχόε, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό και τον 9ο ηλιακό σου οίκο ευνοεί ως τις 23/10 γνωριμίες και επαφές που μπορούν εγκεφαλικά να σε θέλξουν και να σε γοητεύσουν. Συγχρόνως, ο Ερμής που κυβερνά την ερωτική σου ζωή μεταξύ 4/10 και 25/10 θα κινείται ανάδρομος δείχνοντας ότι μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες ή ταξίδια ίσως ανοίξουν οι πόρτες επικοινωνίας με μια παλιά αγάπη ή ένα πρότερο φλερτ. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μεταξύ 4/10 και 11/10 προμηνύει προβλήματα και αναταραχές για αυτό απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο εκτός και αν αυτά τα θεωρείς ευκαιρία για να σπάσεις την ανία σου. Το δεύτερο 15ημερο φιλοξενεί ευεργετικές ερωτικές όψεις όπως τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Άρη και το Δια αντίστοιχα που δείχνουν ευκαιρίες για έναν έρωτα που θα σε εξιτάρει.

Ιχθύες

Δεσμευμένος
Με τον Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων στον ηλιακό αστρολογικό σου χάρτη να κινείται ανάδρομος από τις 4/10 ως τις 25/10 οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία θα είναι καθημερινό φαινόμενο στη σχέση σου. Μετακινήσεις και ταξίδια ιδιαίτερα σε μέρη που έχετε ξαναπάει μπορούν να δώσουν μια ανάσα στη σχέση ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο δείχνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις να κρατήσεις μυστικά από το ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνουν αιτία για εντάσεις. Ιδιαίτερα μεταξύ 8/10 και 11/10 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα είναι πιθανοί ομηρικοί καυγάδες με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις. Ο σύντροφος σου θα ζηλεύει κάποιες επικοινωνίες σου και θα νιώθει ότι δεν του δίνεις την ασφάλεια που χρειάζεται να σε εμπιστευτεί πλήρως. Η ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν μέσα από ανοίγματα ψυχής μεταξύ σας το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Ο Οκτώβριος κλείνει γλυκά και ερωτικά με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27/10 να σε επηρεάζει θετικά και να υπόσχεται ερωτική χαρά και ευτυχία.

Αδέσμευτος
Το πρόσφατο -ή μη- αισθηματικό παρελθόν ξαναβρίσκεται στο προσκήνιο της προσοχής σου καθώς ο Ερμής, που κυβερνά τον 7ο ηλιακό σου οίκο, που συμβολίζει τις σχέσεις θα είναι ανάδρομος από τις 4/10 ως τις 25/10. Σε αυτό το διάστημα θα επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου όσον αναφορά τόσο σε μια σχέση όσο και σε ένα σύντροφο. Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 23/8 στο Ζυγό ενεργοποιεί τη σεξουαλική ζωή και συγχρόνως δείχνει μυστικότητα και έντονο ερωτισμό. Μια κρυφή σχέση μπορεί να δημιουργηθεί γύρω στις 8/10 ωστόσο δεν φαίνεται πως θα μπορεί να σου προσφέρει πληρότητα και πιθανόν εκτός από διάσταση απόψεων να προκύψουν και καταστάσεις που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 23/10 στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού ανοίγει μια νέα σελίδα στην ερωτική σου ζωή που το πάθος θα συνδυάζεται με χαρά και διασκέδαση. Ο μήνας φτάνει στο τέλος του με το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 27/10 να δημιουργεί γόνιμο έδαφος για ένα υπέροχο love story.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Πλανητικό σκηνικό Οκτωβρίου 2014

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved