Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2014 είναι ο συμπαντικός μήνας 8

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Οκτώβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 - και αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 12+8=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Οκτώβριο.

Για τον μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικό σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα ένας κύκλος ολοκληρώνεται και ένας άλλος ετοιμάζεται ν' ανοίξει. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα ξεκαθαρίσει την πορεία κάποιων σχέσεων και συνεργασιών για πάντα.
Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα. Έχεις αρκετούς άσσους στο μανίκι σου για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Γοητεύεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι.
Οικονομικά: Πολύ καλά προδιαγράφονται τα οικονομικά σου, μετά από τ' αλόγιστα έξοδα των καλοκαιρινών μηνών.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση πρόσεξε τα παιχνίδια δύναμης και τις εγωιστικές σου τάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ακόμα κι αν ταλαιπωρηθείς στο τέλος θα κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα ο τομέας των σχέσεων είναι ιδιαίτερα τονισμένος. Πολλές φορές φαίνεται πως δεν αποφασίζεις εσύ αλλά αντιδράς σε αυτά που αποφασίζουν οι άλλοι.
Επαγγελματικά: Ένα πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις είναι ν' αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.
Οικονομικά: Τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν με σωστή διαχείριση θα τακτοποιηθούν σε βάθος χρόνου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και σε κινητοποιούν. Αν είσαι μόνος/η, η αναμόχλευση μιας παλιάς κατάστασης σε καθηλώνει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου είναι πιο έντονοι από ό,τι συνήθως. Ευνοούνται ταξίδια, θέματα σπουδών και οι σχέσεις σου με ξένους περισσότερο από ό,τι υπολογίζεις.
Επαγγελματικά: Συνθήκες ανάφλεξης στην επαγγελματική σου ζωή. Νέα δεδομένα και φρέσκιες προτάσεις σε προβληματίζουν ευχάριστα. Σκέψου με σύνεση πριν ενδώσεις.
Οικονομικά: Οι υπερβολές θα σου φέρουν πονοκέφαλο. Έχε σαν αρχή να μην ξοδεύεις περισσότερα από ό,τι κερδίζεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η ανάγκη σου για ελευθερία μεγαλώνει και σε ωθεί να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις ευκαιρίες για γνωριμίες με οικονομικές προοπτικές.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα παρά το τρέξιμο και το σχετικό ζόρι που σου δημιουργούν οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου παίρνεις μια βαθιά ανάσα κλείνοντας οριστικά κάποιες εκκρεμότητες.
Επαγγελματικά: Το μέλλον της εργασίας σου σε απασχολεί όλο και περισσότερο και σε αναγκάζει να δίνεις την περισσότερή σου ενέργεια σε αυτό.
Οικονομικά: Προσπάθησε να επιλύσεις τα οικονομικά σου θέματα χωρίς βοήθεια και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η κούραση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, κυκλοφόρησε περισσότερο και δέξου προσκλήσεις φίλων.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα εγκαινιάζεται ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μια καινούργια σχέση, ή μια αλλαγή στην εργασία σου ή στον τόπο διαμονής σου.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου μπορεί να πουλήσεις τις ικανότητες σου λίγο πιο ακριβά ή να βάλεις πλώρη για νέα λιμάνια. Τόλμησε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και δεν θα χάσεις.
Οικονομικά: Η κινητοποίηση σου σε οικονομικά ζητήματα και η ανίχνευση καινούργιων πηγών εισοδήματος σε ανακουφίζουν προσωρινά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση το κλίμα γίνεται όλο και πιο ζεστό. Αν είσαι μόνος/η, και νοιώθεις ότι σου λείπει η διασκέδαση εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα στο έπακρον.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα νοιώθεις την ανάγκη ν' αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που σου απομυζούν χρόνο και ενέργεια και να κρατήσεις επαφή με άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.
Επαγγελματικά: Ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο. Ενδέχεται να έχεις ιδιαίτερο φόρτο εργασίας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες άλλων. Βάλε όρια όσο είναι καιρός.
Οικονομικά: Αν χρειαστεί να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο ή νομικό έγγραφο εξέτασε κάθε λέξη και ψάξε για τυχόν παραθυράκια.
Αισθηματικά: Αν έχεις σταθερή σχέση μάταια προσπαθείς να φέρεις το σύντροφο σου στα μέτρα σου. Αν είσαι μόνος/η, προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις δίνεις λάθος εντύπωση. Πρόσεχε σε ποιους μιλάς και τι λες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου, όσο κι αν προσπαθείς τα θέματα που σε απασχολούν θα λυθούν σιγά – σιγά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δούλεψε πάνω στους στόχους σου αλλά μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου αν δεν είσαι σίγουρος/η για το αποτέλεσμα.
Οικονομικά: Ενδεχομένως ένα φιλικό σου πρόσωπο να σε βοηθήσει να βρεις τη λύση στα οικονομικά σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση αναζητάς έντονες εμπειρίες, όποια έννοια κι αν δίνεις σε αυτό. Αν είσαι μόνος/η, έχεις συνηθίσει τόσο την ελευθερία σου που θα δυσκολευτείς να διακρίνεις το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας σχέσης.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα ο άνεμος είναι οκτώ μποφόρ και η θάλασσα τρικυμιώδης. Οι προκλήσεις είναι πολλές και η ενέργειά σου διασπαθίζεται εύκολα. Βρες χρόνο για ξεκούραση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν ικανοποιείσαι με τίποτε και δημιουργείς συνεχώς ένα κλίμα έντασης. Απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία και κύρος.
Οικονομικά: Χάρη στην επινοητικότητα και την αυτοπειθαρχία σου, μπορείς να ευελπιστείς σε καλύτερες μέρες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση είναι καιρός να επανεξετάσεις τις ανάγκες σου – μένεις ή φεύγεις; Αν είσαι ελεύθερος/η, στρέφεις τα βέλη σου όπου μυρίζεσαι σεξ και κοινωνική καταξίωση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις καταχωνιάσει στο χρονοντούλαπο. Ό,τι καινούργιο ξεκινήσεις αυτό το διάστημα δύσκολα θα ευοδωθεί.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου διακρίνεσαι για τη γενναιοδωρία και τον ιδεαλισμό σου. Προσφέρεις απλόχερα γνώση, σοφία και έμπρακτη βοήθεια όπου σου ζητηθεί.
Οικονομικά: Η αδυναμία σου στον τομέα της διαχείρισης είναι εμφανής. Χτυπάει καιρό το καμπανάκι για σωστή χρήση των οικονομικών σου πόρων. Μην αδιαφορείς.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση ό, τι έσπειρες θα θερίσεις πράγμα που μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα με τις επιλογές σου. Αν είσαι μόνος/η, έχεις την τάση να έλκεις κρυφούς δεσμούς ή απαγορευμένες σχέσεις.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved