Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Οκτωβρίου

Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Οκτωβρίου

Ρήξεις, εκρήξεις, ανατροπές και συνταγματικές εκτροπές

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του μηνός Οκτωβρίου 2014.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο
Το πρώτο Σεληνιακό Φαινόμενο που θα εξετάσουμε είναι αυτό της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:13 το πρωί στην 1η μοίρα του Ζυγού. Ο Ζυγός εκπροσωπεί κάθε λογής συμφωνίες, ενώσεις, γάμους και συμμαχίες όπως και χώρους που σχετίζονται με την απονομή δικαιοσύνης, την ισονομία, την ειρήνη, τις τέχνες, τη διανόηση και την κουλτούρα και η 1η μοίρα υποδεικνύει εντάσεις, εκρήξεις, διαμάχες, πολέμους αλλά και ενάρξεις, ανοίγματα και ξεκινήματα. Πλήγματα και μάχες λοιπόν για σχετικά θέματα και χώρους θα απασχολήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη όπως και ζητήματα με καλλιτέχνες, δικηγόρους και δικαστικούς. Πάσης φύσεως παραβάσεις καθήκοντος και οι αθετήσεις υποσχέσεων ίσως πυροδοτήσουν αντιδράσεις ενώ το συγκεκριμένο Σεληνιακό Φαινόμενο δείχνει και επιθετικότητα από ή/και προς παιδιά. Πιθανή απώλειά τους σε μεγάλη κλίμακα. Νέα προϊόντα και υπηρεσίες ίσως να μην έχουν απήχηση ή την αποδοχή του κοινού.

Το επόμενο Σεληνιακό Φαινόμενο της παρούσας ανάλυσης είναι η ιδιαίτερα ισχυρή Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 8 Οκτωβρίου 2014 στις 13:50 στον άξονα Κριού – Ζυγού στην 15η μοίρα, η οποία έχει στοιχεία και χαρακτηριστικά Διδύμων. Θέματα με τα ΜΜΕ, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους εφήβους και ταξίδια και συναντήσεις θα απασχολήσουν. Νέα πρόσωπα θα υπερισχύσουν ενώ η νεολαία θα αποδειχθεί ιδιαίτερη ενεργή και θα φέρει αλλαγές. Συγχρόνως, η εμπλοκή του ανατρεπτικού Ουρανού σηματοδοτεί επιστημονικές ανακαλύψεις και ιδιαίτερα σε ιατρικό επίπεδο και θέματα τεχνολογίας. Τέλος, ίσως φέρει σε εμπόλεμες περιοχές την ηρεμία πριν την μεγάλη καταιγίδα.

Η Ελλάδα και η Νέα Σελήνη στην 1η μοίρα του Ζυγού - Δεν έχουμε τόσο την ανάγκη των «φίλων» μας όσο τη βεβαιότητα πως θα μας βοηθήσουν.
Η Νέα Σελήνη αυτή καθαυτή ως ανεξάρτητος χάρτης με συντεταγμένες Αθήνας μιλάει για αλλαγή πολιτικής η οποία προϋποθέτει και συνεπάγεται μεγάλες δόσεις ψέματος αλλά και ζητήματα με τον Τύπο τα οποία θα φέρουν στο προσκήνιο υπόγειες διαδρομές δείχνοντας πως η ελευθεροτυπία στην χώρα μας σε κάποιες περιπτώσεις είναι μόνο στα χαρτιά.

Το Μεσουράνημα δείχνει πως ο λαός θα προτιμήσει τον ιδεαλισμό μα και την αλήθεια και ότι ειδήσεις για αλλαγή στάσης μιας πολιτικής προσωπικότητας ή ενός εκλογικού συνδυασμού θα δώσει τροφή για ποικίλα σχόλια.

Μέσα σε όλα αυτά ο Ωροσκόπος προεικονίζει πως από οργανισμούς ή ενώσεις κρατών (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) ίσως προκύψουν ειδήσεις που θα ζημιώσουν το ελληνικό κράτος. Επιπλέον, η κυβέρνηση φαίνεται ότι προτίθεται να ιδρύσει μια νέα αρχή ελέγχου του χρήματος με τη συνδρομή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Εν συνεχεία, εξετάζοντας την Νέα Σελήνη ως προς το γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος και μόνο το ότι ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στον 4ο οίκο της Ελλάδος (εθνικά θέματα, εσωτερική πολιτική, ακίνητα, ιστορία, πρωτογενή παραγωγή) σε όψη συνόδου με τον Ουρανό δείχνει σχετικές αναταραχές, εκπλήξεις, ένα μπουρλότο που θα έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά. Το μεσοδιάστημα Ήλιου - Σελήνης μιλά για τρόμο και ένα λαό που προσμένει τα χειρότερα και την αναγνώριση μιας επιτυχίας που εκφράζει ότι αν σαν χώρα μεταρρυθμίζουμε καλά και γρήγορα θα πρέπει να συνεχίσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα, ίσως ζητηθεί η Ελλάδα να συνδράμει σε αποστολές άλλων εθνών. Ο Ωροσκόπος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό δείχνοντας ξάφνιασμα και σοκ από ξαφνικά γεγονότα, εντάσεις και απρόσμενες εξελίξεις. Το κυβερνητικό έργο δεν θα τυγχάνει αποδοχής, γεγονός που θα πυροδοτήσει ξαφνικές εξελίξεις ενώ θα υπάρχει μια στεναχώρια, ένα πένθος -θα έλεγα- από την απώλεια μιας επιφανούς προσωπικότητας. Το Μεσουράνημα μιλά για θέληση για ανάπτυξη αλλά και προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, στον οποίο η εξυπνάδα και όχι η πονηριά θα κερδίσουν.

Περνώντας στη Νέα Σελήνη σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος βρίσκουμε το Μεσουράνημα (δράσεις-στόχοι) να πέφτει εντός του 12ου (δοκιμασίες) και αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό (λαός). Το μεσοδιάστημα Ήλιου - Σελήνης δείχνει αλλαγή της κοινής γνώμης και πολιτικές δηλώσεις που προκαλούν ντόμινο αντιδράσεων και προκαλούν ένα πολιτικό τέλος στη δική μας εγχώρια σκηνή. Ο Ωροσκόπος δείχνει τη χώρα που μπαίνει σε ένα μεγάλο κίνδυνο και θα αναγκαστεί για μια συνεργασία. Το Μεσουράνημα δείχνει μια χώρα που θα πρέπει να υπακούσει σε εντολές και επαφές με ξένους οι οποίες δεν θα ευδοκιμήσουν.

Ελλάδα και Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη υποδεικνύει την κορύφωση καταστάσεων και μια κατάρρευση... έκπληξη! Το μεσοδιάστημα Ηλίου - Σελήνης μιλά για κρίσιμες εντάσεις και ξαφνικές εκρήξεις αλλά και ειδήσεις που είναι κατευθυνόμενες. Ο Ωροσκόπος μιλά για ευφάνταστες ιστορίες και κακεντρέχεια ενώ το Μεσουράνημα δείχνει μείωση κρατικών δαπανών και συναντήσεις μεταξύ των αρχηγών κομμάτων της συγκυβέρνησης για να δουν που πάνε τα πράγματα. Δυστυχώς, δείχνει και μια σταδιακή εγκατάλειψη από συμμάχους. Όχι, δεν εννοώ ότι εγκαταλείπουμε το μνημόνιο.

Σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος το Μεσουράνημα της Πανσελήνου – Σεληνιακής Έκλειψης είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό σηματοδοτώντας άμεση λήψη αποφάσεων. Ο Ωροσκόπος είναι σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα της Ελλάδος, όψεις που δείχνουν πως ο κόσμος αλλάζει τις απόψεις και τα πιστεύω του. Το μεσοδιάστημα Ήλιου - Σελήνηςπροϊδεάζει για αιτήματα σε σχέση με σχολεία και πολύτεκνους που δεν ικανοποιούνται, δείχνοντας το σκληρό και απαθές πρόσωπο της κυβέρνησης όπως επίσης και για δημοσκοπικές απώλειες. Επίσης, Ο Ωροσκόπος μιλά για ανακοίνωση εγκυμοσύνης στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για προβλήματα που προκύπτουν στις υποδομές του κρατικού μηχανισμού και τα στοιχεία της φύσης. Επιπλέον, δείχνει ιστορικές ανακαλύψεις που αναβιώνουν έναν μύθο αλλά συνάμα προειδοποιεί για ιστορική προπαγάνδα (ίσως οι Σκοπιανοί βγάλουν πάλι απίθανες ιστορίες από το μυαλό τους). Το Μεσουράνημα μιλά για ξαφνικό γάμο στην κοσμική κοινωνία αλλά και για ΜΜΕ και ξένες δυνάμεις που δείχνουν αλλαγή πλεύσης και υποδεικνύουν το νέο εκλεκτό.

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη σε σχέση με το προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος υποδεικνύει συζητήσεις που φαινομενικά δείχνουν επιτυχείς, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι και ταυτόχρονα προεικονίζει μια αθλητική επιτυχία.

Αυτά είναι τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτώβρη, αγαπητοί αναγνώστες του astrology.gr, στη διάρκεια του οποίου αναμένεται έντονο κλίμα πόλωσης, ανακοινώσεις για παροχές που θα είναι σαν επιταγές χωρίς αντίκρισμα ενώ πιθανή είναι η δρομολόγηση πρόωρων εκλογών.

Κατέβασε τώρα το νέο application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved