Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Τα λάθη είναι αναπόφευκτα αν οι αξιολογήσεις μας είναι ανάπηρες

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη φθινοπωρινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 9/9 στις 4.38 τα ξημερώματα, στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και συγκεκριμένα στην 17η μοίρα των Ιχθύων.

Επηρεάζει άμεσα Ιχθύες, Παρθένους, Δίδυμους και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 17η μοίρα των μεταβλητών αυτών ζωδίων.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Τ- τετράγωνο του Ερμή με Ουρανό και Πλούτωνα, ξυπνάνε μέσα μας κοιμισμένα συναισθήματα που παραπαίουν ανάμεσα σε εξιδανίκευση και αναστατωμένες σκέψεις.

Ο ειρηνοποιός και διπλωμάτης Ερμής στον Ζυγό δεν μπορεί να κουμαντάρει τη διανοητική ένταση, που οι επιθυμίες της σχολαστικής Αφροδίτης στην Παρθένο, βγάζουν στην επιφάνεια όσα απωθημένα έχουμε αλλά και όσα δεν φανταζόμασταν πως είχαμε.

Τα λάθη είναι αναπόφευκτα αν οι αξιολογήσεις μας είναι ανάπηρες, ωστόσο για πολλούς η συναισθηματική ένταση γοητεύει, γιατρεύει και αναζωογονεί.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Μελαγχολείς για διάφορους λόγους, είτε για προσωπικές σου υποθέσεις είτε γιατί το καλοκαίρι είναι πλέον ανάμνηση, είτε γιατί δεν πρόλαβες να αγοράσεις το τελευταίο ζευγάρι παπούτσια που βρήκες σε ευκαιρία. Νοσταλγείς και απομονώνεσαι μακριά από ερεθίσματα, για να κατανοήσεις καλύτερα τι σου συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η Πανσέληνος σε βοηθά να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και σου δίνει ενδείξεις και σημάδια, αρκεί να είσαι απαλλαγμένος/η από στεγανά και προκαταλήψεις. Η δυσπιστία που σε περιβάλλει μαζί με την ασυμβίβαστη σκέψη σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύτιμες αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους, να ξεκαθαρίσεις τυχόν παρεξηγήσεις, να απολαύσεις έντονη κοινωνική ζωή ή να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες και συλλογικές προσπάθειες. Η ευνοϊκή αυτή Πανσέληνος σε βάζει σε διαδικασία αναζήτησης ενός ιδανικού ή σκοπού, πρόσεχε όμως να μην απογοητευτείς χτίζοντας παλάτια στην άμμο. Κάτι σε προτρέπει συνεχώς μέσα σου να δράσεις και στο άκουσμα αυτής της φωνής σπεύδεις αδιαπραγμάτευτα. Το μόνο που πρέπει να έχεις στο νου σου, είναι σπεύδε βραδέως, πράγμα εύκολο για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν με αυτή την Πανσέληνο ενώ στο οικογενειακό μια ευχάριστη συγκυρία θα πρέπει να αξιολογηθεί χωρίς απογείωση στα σύννεφα. Γενικά δεν είσαι σε φόρμα και παρόλη τη διαλλακτική στάση σου, αντιμετωπίζεις αρνητισμό γύρω σου. Η διάθεσή σου μοιάζει με μετεωρολογικό δελτίο στο οποίο εναλλάσσονται ο ήλιος και η βροχή και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πείσεις τον εαυτό σου πως μπόρα είναι και θα περάσει. Πρόσεχε σε ποιους εμπιστεύεσαι τις προθέσεις σου, ειδικά στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα και διπλοτσέκαρε αυτές των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν σε ό, τι αφορά στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και νιώθεις πως είσαι έτοιμος/η να βάλεις στη ζωή σου νέα ενδιαφέροντα. Οραματίζεσαι μια νέα πηγή έμπνευσης που θα σε ξεδιψάσει από τη στασιμότητα που έχεις διαγνώσει. Ψάξε για αυτό που θα σε γεμίσει πνευματικά, στόχευσε σε ένα ταξίδι που θα σου δώσει εμπειρία και γενικά ξέφυγε από ό, τι σε περιορίζει συναισθηματικά. Οι σχέσεις σου με τους άλλους σε προβληματίζουν επιθυμώντας να συζητήσεις και να διαχωρίσεις τη θέση σου, ενώ έχεις και την ευκαιρία αποδέσμευσης από πιεστικές καταστάσεις. Όλα εξαρτώνται από τους χειρισμούς σου.

ΛΕΩΝ

Το σίγουρο είναι πως δεν έχεις περιθώρια για ρίσκα και αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να το νιώθεις κατάσαρκα. Φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις χρειάζονται τη μέριμνά σου, σε ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, ώστε να μην έχεις απώλειες. Έχε στο νου σου πως ακροβατείς σε τεντωμένο σχοινί και όλα μπορούν να συμβούν από το καλύτερο έως το χειρότερο. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε οποιονδήποτε και σε οτιδήποτε σκέψου καλά και ερεύνησε τα πάντα, ώστε να μην απογοητευτείς αργότερα από τις επιλογές σου. Αν χρειαστεί απογοήτευσε τη φαντασία σου και όχι την πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνεις σε διαδικασία ελέγχου των συναισθηματικών αποσκευών σου αλλά και των άλλων, προκειμένου να βεβαιωθείς για το τι κουβαλάνε μέσα τους. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφραστείς και να εκφράσεις σε συντρόφους και συνεργάτες τις σκέψεις σου, επιθεωρώντας παράλληλα κάθε τους αντίδραση. Σε αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ακούσεις αλήθειες τις οποίες θα μπορείς να διαχειριστείς και δεν θα τις διαστρεβλώσεις μέσα σου σύμφωνα με τις επιθυμίες ή τις ανασφάλειές σου. Σκέψου καλά τι θα πετάξεις και τι θα κρατήσεις, ώστε να έχεις την ουσία και όχι το προσωπείο της.

ΖΥΓΟΣ

Το καλό είναι πως σκέφτεσαι αδιάκοπα, έχοντας καλή πρόθεση, παρά τις εμμονές που θα σε περιτριγυρίζουν και έπειτα θα τις χτυπάς σαν χταπόδια σε βράχους. Το κακό είναι πως θα πηγαίνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω και περισσότερο θα κουραστείς παρά θα ανακουφιστείς. Στον εργασιακό χώρο ο πιθανός φόρτος εργασίας και αυξημένες ευθύνες σε κάνουν να αισθάνεσαι άδειος/α ενεργειακά. Ακόμα και αν δεν έχεις δουλειά, η υπενθύμιση του γεγονότος θα σου προξενεί απογοήτευση. Φρόντισε την υγεία σου, ξεκουράσου και ενίσχυσε τον οργανισμό σου με βιταμινούχα σκευάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασίζεις να αντισταθείς γενναία στην πίεση που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό και στρέφεσαι προς τέρψη και ψυχαγωγία. Έχεις ανάγκη να ξεδώσεις και το κάνεις, παίρνοντας από το χέρι τον/την σύντροφό σου και απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές. Αν είσαι μόνος/η αφήνεσαι στο φλερτ και στη διαχυτική συμπεριφορά, ενώ η δημιουργική σου ανάγκη είναι εντυπωσιακή. Ξέρεις καλά πόσο πρόσκαιρες είναι αυτές οι στιγμές αλλά λατρεύεις την ουτοπία τους και παράλληλα είσαι έτοιμος/η να ξαναγυρίσεις στα δύσκολα. Κάνε αυτό το διάλλειμα που τόσο χρειάζεσαι αλλά πρόσεχε την υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ούτε ψύλλος δεν τολμάει να πλησιάσει στον κόρφο σου ώστε να επιβεβαιώσει και το νόημα της φράσης, που ισχύει εντελώς για σένα σε αυτή την Πανσέληνο. Είσαι συγχυσμένος/η, αποπροσανατολισμένος/η, δύσθυμος/η και κατηφής. Κάτι σου φταίει και δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, αλλά κι όταν το κάνεις δεν αλλάζει τίποτα στη διάθεσή σου. Μείνε εντός, χαλάρωσε, ασχολήσου με ό, τι σε ευχαριστεί και μην προσπαθήσεις να συμμετάσχεις στα κοινά ή να συναναστραφείς με πολλά άτομα. Αν κοντινά σου πρόσωπα σε χρειαστούν απέφυγε να γίνεις ακατάδεκτος/η, αλλά εξήγησέ τους να μην περιμένουν πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι σε σπρώχνει να έρθεις κοντά με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, συγγενείς και γνωστούς. Έλκεσαι από τα προβλήματά τους και θέλεις να βοηθήσεις όσο μπορείς, αισθανόμενος/η πως είναι καθήκον σου. Από την άλλη θα πρέπει να αποφύγεις συνδιαλλαγές που χρειάζονται αποφάσεις, εμπορικές συμφωνίες και ενθουσιώδεις επικοινωνίες. Θέματα επαγγελματικά θέτονται επί τάπητος αλλά δεν σε βοηθάει η υπομονή σου που έχει εξαντληθεί. Περιορίσου σε χαλαρές και ανιχνευτικές κινήσεις και άσε τους άλλους να μιλάνε. Εσύ κράτα σιγή ιχθύος για να αποφύγεις να εκτεθείς εφόσον αργότερα μπορείς να διαπρέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολή σου σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να σε οδηγήσει σε οικονομική και συναισθηματική αφαίμαξη. Η ανάγκη σου να ξοδέψεις υλικά και συναισθηματικά θα πρέπει να αντισταθμιστεί με έξυπνους και ευφάνταστους χειρισμούς που θα σε αποτρέψουν από την ασύδοτη συμπεριφορά. Περιόρισε τις αγορές και τις προσφορές και κάνε ένα αποταμιευτικό πλάνο. Αισθάνεσαι πως από τη μία χάνεις αλλά από την άλλη κερδίζεις, όμως κάποια στιγμή η ζυγαριά θα σε απογοητεύσει. Μην αφήνεις οικονομικές εκκρεμότητες και μην ελπίζεις στην τύχη, παρά μόνο πράξε συνετά και προσγειωμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναβιώνεις τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο από την πλευρά του δράματος, καθώς είσαι ευσυγκίνητος/η και ευάλωτος/η, νιώθοντας ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οι προσωπικές σου ανάγκες ζητάνε εκπλήρωση μέσα από μια βαθιά συναισθηματική ευαισθησία. Ωστόσο αυτή η Πανσέληνος δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις παρά μόνο για ενέργειες που θα θωρακίσουν την ψυχολογία σου. Μην το παρακάνεις με το παραμικρό και μην πτοείσαι με την πρώτη δυσκολία. Το μυστικό είναι να βλέπεις το καλό μέσα στο κακό και αντίστροφα, αλλά όχι να το φαντάζεσαι. Το κυνήγι της πραγματικότητας είναι το μάθημά σου.

Διάβασε επίσης:

Κώστας Λεφάκης: Η Πανσέληνος Σεπτεμβρίου ευνοεί τους σοβαρούς

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved