Οι χρησμοί του Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου. Τίποτα δεν είναι πιο πικρό.» Γ. Σεφέρης

Οι χρησμοί του Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε!

Σεπτέμβριος πλέον και αφενός αρχίζουν τα σχολεία, αφετέρου οι διεργασίες για τον «μαγικό» αριθμό των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, η «σκληρή» διαπραγμάτευση με την Τρόικα ενώ όπως υποδεικνύουν οι αστρολογικές ενδείξεις μέχρι το τέλος του έτους η χώρα θα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη περίοδο αναταραχών και αλλαγών.

Πριν προχωρήσουμε στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου ας δούμε μερικές από τις επιτυχείς προβλέψεις του περασμένου μήνα. Στο άρθρο «Χρησμοί Αυγούστου για την Ελλάδα» είχαμε γράψει ότι σε παγκόσμιο επίπεδο θα λάβουν χώρα επιδημίες και είχαμε την εξάπλωση του ιού Έμπολα, προβλήματα με αεροπλάνα και πυραύλους και προέκυψε πτώση αεροπλάνου στη Βραζιλία, πτώση πυραύλου των ΗΠΑ αμέσως μετά την εκτόξευσή του στην Αλάσκα, πτώση του πολεμικού Α7 της Πολεμικής μας Αεροπορίας και για την Ελλάδα μεταξύ άλλων «αποκαλύψεις για απογόνους ή προγόνους ιστορικών ή επιφανών προσώπων που θα ξαφνιάσουν ή θα σοκάρουν» και είχαμε τα ευρήματα στην Αμφίπολη όπως και για αθλητικές επιτυχίες με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις τα ασημένια μετάλλια της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ και του Λούη Τσάτουμα στο μήκος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Ο Σεπτέμβριος έχει να φέρει προβλήματα με πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις και ζητήματα σχετικά με τις φοροελαφρύνσεις που ζητά μετ' επιτάσεως η κυβέρνηση. Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μετέχει σε αστρολογικές εξισώσεις στο ωροσκόπιο της Ελλάδας που μιλούν για προσποίηση πως υπάρχουν περιθώρια συμφωνίας, μα και συμμετοχή σε συμβούλια και συνεδριάσεις για θέματα που σχετίζονται με εμπόλεμες ζώνες ή καταστάσεις αλλά για ρόλο της κυβέρνησης σε μια υπόθεση κερδοσκοπίας μεταξύ κρατών. Όμως θα ήθελα να επισημάνω πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο λάθος εάν και εφόσον συμβεί. Ο μεγάλος πλάνος, ο Ποσειδώνας από πρόοδο στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος προσπαθεί να θολώσει τα νερά αφού με την συμμετοχή του φέρνει κοινωνικές δολοπλοκίες, μαζική εξαπάτηση αλλά και προτάσεις για μια συνεργασία που κρύβει παγίδες. Πιθανόν, η εκλογή Π. τ. Δ. θα απασχολήσει και η πρόταση της συγκυβέρνησης προς τον Φώτη Κουβέλη για τον Προεδρικό θώκο τελικά ίσως «ξεφτίσει».

Ο προοδευμένος Ζευς συναντά τον Ποσειδώνα της Ελλάδας προεικονίζοντας μια σωρεία από σφάλματα που τελικά οδηγούν σε ολισθηρές πραγματικά ατραπούς. Δεν αποκλείεται να ανακύψουν ζητήματα με την επάρκεια των καυσίμων. Ο Άρης από πρόοδο ουσιαστικά δημιουργεί συνθήκες χαρμολύπης αφού μιλά για μια από κοινού συνεργασία για την επίτευξη ενός σκοπού, όμως από την άλλη για αλλαγές στους όρους μιας συμφωνίας μα και στις συνθήκες εργασίας. «Σκληρή διαπραγμάτευση» αλλά στο τέλος πάρτε... τα μέτρα σας .

Ο προοδευμένος Hades που δρα υπόγεια και διαβρωτικά σηματοδοτεί πράξεις δολιοφθοράς σε επίπεδο κυβέρνησης αλλά και αδυναμία αυτής να κάνει πράξη αυτά που έχει κατά καιρούς υποσχεθεί. Υποδεικνύει επίσης τον ελληνικό λαό που κυριολεκτικά πεινά αλλά και την αδυναμία των κυβερνώντων να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά του. Προϊδεάζει για μια καταστροφή – για ένα τέλος.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος υπαγορεύει μια γενικότερη παθογένεια αφού οι «άλλοι» δίνουν εντολές και εμείς απλά εκτελούμε. Οι όποιες φωνές που θα προσπαθήσουν να υψωθούν και να αντιταθούν, τελικώς θα «σιγήσουν» αφού οι δανειστές μας θα μας το επιβάλλουν. Δεν αποκλείεται να ασκήσουν ένα νέο μοχλό πίεσης προς το λαό και τους πολιτικούς. Μέσα σε όλα αυτά όπως υποδεικνύει ο προοδευμένος Ουρανός θα έχουμε ζητήματα με την τήρηση της Τάξης αλλά και δυστυχήματα που θα θεωρηθούν πως τουλάχιστον την ηθική αυτουργία την έχει η κυβέρνηση εξαιτίας της αδυναμίας της να χειριστεί σωστά κάποιες καταστάσεις. Επίσης, ο προοδευμένος Άδμητος που σηματοδοτεί τις μη αναστρέψιμες και παγιωμένες καταστάσεις δείχνει πως εξωγενή γεγονότα θα επηρεάσουν και θα επιβραδύνουν την ελληνική οικονομία. Δίνει όμως την εντύπωση πως ζητήματα που σχετίζονται με την γη (χωράφια, οικόπεδα, εκτάσεις) θα δώσουν άρωμα σκανδάλου αφού κάποιες συναλλαγές θα φανούν πως είναι προϊόν μηχανορραφιών και φωτογραφικών διατάξεων.

Όλοι ασφαλώς ακούμε για την ανάπτυξη που έρχεται αλλά που δυστυχώς δεν φτάνει ως αποτέλεσμα αισθητό και ορατό στον μέσο Έλληνα. Ο προοδευμένος Απόλλων μιλά για ανακαλύψεις και μυστικές έρευνες αλλά και συζητήσεις που πρέπει να παραμείνουν μυστικές. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο προοδευμένος Widderpunkt δηλαδή το σημείο της Μηδενικής Κριού όπου μας πληροφορεί πως αναζητούνται άτομα να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά λόγω σημαντικών προβλημάτων που αναζητούν επειγόντως λύση.

Μέσα σε όλα αυτά η Ελλάδα το Σεπτέμβριο, ένα μάλλον «καυτό» μήνα, θα μπει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ιδιαίτερα από τις 2/9 έως τις 10/9 ο διελαύνων Άδης είναι σε επαφή με τα προοδευμένα μεσοδιαστήματα ΑΡΗ/ΑΔΗ, ΕΡΜΗ/ΚΡΟΝΟΥ και συναντά και τον προοδευμένο Ερμή της Ελλάδας και αυτό σημαίνει εχθρότητα και προβλήματα μέσα από τις απόψεις που εκφράζει κάποιος και ιδιαίτερα για όποιον εκφράζεται κατά τις κυβέρνησης (κάτι αντίστοιχο με την ταινία Minority Report) αλλά και για ζητήματα που προκύπτουν από τις συνθήκες κράτησης ή μεταγωγής κρατουμένων ενώ μας δίνει και την αίσθηση πως κάποιος θα επιχειρηθεί να συκοφαντηθεί.

Τα πράγματα θα γίνουν αρκετά πιο σοβαρά από 16/9 όπου οι διελαύνοντες Απόλλων και Βουλκάνους, αντίστοιχα, συναντούν τα προοδευμένα μεσοδιαστήματα ΑΡΗ/ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑΤΟΣ και ΚΡΟΝΟΥ/ΑΔΗ και αυτό σημαίνει πως η χώρα θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας τρίτων ενώ παράλληλα σηματοδοτεί και μεγάλη θέληση και δράση για να κλείσει ένα αρνητικό κεφάλαιο. Ένα δύσκολο διάστημα είναι επίσης μεταξύ 14 και 19/9 αφού ο διελαύνων Άρης εμπλέκεται σε μεσοδιαστήματα στο ωροσκόπιο της Ελλάδος που συνηγορούν για ποινικές διώξεις που θα συγκλονίσουν!

Συνοψίζοντας, καταλήγουμε πως ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος τόσο για τους πολίτες όσο και για τους πολιτικούς. Από τις 14/9 διαφαίνονται και σημαντικές αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε ρήξεις και προσπάθεια συγκάλυψης. Σε κάθε περίπτωση ίσως μετά από την ημερομηνία που σας προανέφερα να ακούσουμε και για... ημερομηνίες εκλογών, αφού θα έχουμε πλέον καταλήξει πως κάθε προηγούμενο μήνα ήμασταν καλύτερα.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved