Οι χρησμοί του Αυγούστου για την Ελλάδα

«Περίμενε το απροσδόκητο»: Η φράση αυτή χαρακτηρίζει τα γεγονότα του μήνα...

Οι χρησμοί του Αυγούστου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα να έχετε! Ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών, της ανάπαυλας και της χαλάρωσης, είναι πλέον γεγονός με τη διαφορά ότι κοντεύει να γίνει μήνας κατάλυσης των πάντων - και μάλιστα «τεχνηέντως», όπως δείχνει ο διελαύνων Ποσειδώνας (απάτη, καμουφλάζ, παρασκήνιο) σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος* που είναι κυβερνήτης του 10ου (κυβέρνηση).

Η Νέα Σελήνη που συνέβη στις 26 Ιουλίου στο ζώδιο της υπεροχής, τον Λέοντα, αν και βοηθά οι άνθρωποι να εστιαστούν λόγω της συνόδου της με τον Δία (ευμάρεια) σε θετικά μηνύματα και ελπίδες, όσον αφορά οικονομικά θέματα οι δυσμενείς όψεις με τον Άρη (έναρξη γεγονότων, επιθέσεις) και τον Ποσειδώνα (κίνδυνοι, απογοήτευση, απάτη, κόλπο) δείχνουν τόσο αντεγκλήσεις για οικονομικά ζητήματα όσο και δημιουργία εντυπώσεων και απώλειες.

Στην Ελλάδα, ειδήσεις που θα χρωματίζουν θετικά οικονομικές υποθέσεις ή συναλλαγές, στην πραγματικότητα θα προεικονίζουν δυσάρεστες επερχόμενες εξελίξεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένονται αναταράξεις στα χρηματιστήρια, προβλήματα σε πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις, οικονομικές καταρρεύσεις, επιθέσεις και θάνατοι σε σχέση με άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, του αθλητισμού και γενικότερα πολύ γνωστά πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στις 10/8 πραγματοποιείται στο ζώδιου του Υδροχόου στην 18η μοίρα, μοίρα του κακού, σε τετράγωνο με τον σκληρό Κρόνο στο Σκορπιό. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα λάβουν χώρα επαχθή γεγονότα, καταστροφές, επιδημίες, θάνατοι – δολοφονίες, «χτυπήματα» και σοβαρά γεγονότα με ασφαλιστικά ταμεία, νομισματικές ισορροπίες, τράπεζες και τραπεζίτες, ομόλογα, καταθέσεις, πληρωμές και γενικότερα οικονομικά θέματα που θα προκαλέσουν σοκ! Σοβαρά ζητήματα ενδέχεται να ανακύψουν με το Internet, αναμεταδότες, δορυφόρους, αεροπλάνα, πυραύλους, ιατρικά μηχανήματα, πιθανόν εξαιτίας υπερβολικής σιγουριάς ή φανατισμού.

Για την Ελλάδα, εκτός από τα παραπάνω, λόγω ότι η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 2ου (οικονομικά) – 8ου (πάσης φύσεως θάνατοι και απώλειες) αναμένονται γεγονότα που θα συγκλονίσουν και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως θρηνήσουμε θύματα. Εκτός, από τα οικονομικά που είναι πρώτα στη λίστα, μέσα στα γεγονότα πένθους, σοκ και δέους συμπεριλαμβάνονται καταστροφή ύδατος ή καταστροφικές βροχοπτώσεις, απώλειες σε σχέση με τον ηλεκτρισμό, τηλεοπτικά δίκτυα ή καταστροφή αεροσκάφους.

Αν μπορούσαμε να βάλουμε όλα αυτά σε δύο φράσεις θα ήταν «θάνατος από ψηλά» και «περίμενε το απροσδόκητο».

Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τι μέλλει γενέσθαι αποκλειστικά για την Ελλάδα, με βάση τον προοδευμένο αστρολογικό της χάρτη για το μήνα Αύγουστο.
Η κυβέρνηση θα προσπαθεί να δείξει ότι όλα, δεν είναι απλά καλά, είναι εξαίσια υποδεικνύει ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός. Στην πραγματικότητα, όμως ο Άδης δείχνει ότι θα κυριαρχεί φτώχεια, ένδεια και φόβος. Συγχρόνως, δείχνει πανούργες ενέργειες και μηχανορραφίες για να αποφύγει η κυβέρνηση την εκλογική δοκιμασία και το Βατερλώ που έρχεται. Πιθανά ναυάγια εν πλω και σεισμός.

Ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Βουλκάνους δείχνει προβλήματα ρευστότητας, ζητήματα με τα ασφαλιστικά ταμεία, χρεωκοπίες εταιρειών, προβλήματα με ξένες αντιπροσωπείες ή τη φυγή μιας εταιρείας και την αρχή μιας απεργίας, εναντίωσης ή επανάστασης.

Ο προοδευμένος Ζευς προεικονίζει συνεδριάσεις και συσκέψεις του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, επιφυλακή και συναγερμός για θέματα φωτιών και αποκαλύψεις για απογόνους ή προγόνους ιστορικών ή επιφανών προσώπων που θα ξαφνιάσουν ή θα σοκάρουν.

Ο προοδευμένος Άρης δείχνει μια μεγάλη αστυνομική επιτυχία, προϊόν μιας συντονισμένης συνεργασίας διαφόρων υπηρεσιών. Τρομοκράτης ή διαβόητος κακοποιός; Θα δείξει...

Ο προοδευμένος Ουρανός προεικονίζει συμπλοκές, εκρήξεις και αρνητικές ενέργειες με θύματα, έριδες και δολοπλοκίες.

Ο Ωροσκόπος δείχνει τεράστιες αλλαγές σε θέματα εργασίας, ενώ ο προοδευμένος Ήλιος δείχνει προβλήματα με τη γη και την ακίνητη περιουσία. Ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Απόλλων μιλά για επενδύσεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών και για πιθανές επιτυχίες στο χώρο του αθλητισμού μέσα από αυταπάρνηση και υπέρβαση.

Ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Κιούπιντο υπαγορεύει μια νέα πολιτική κίνηση που θα προκαλέσει τριγμούς και ανατροπή ισορροπιών στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Το Μεσουράνημα δείχνει πονοκέφαλο στο Μαξίμου από την αύξηση δημοτικότητας προσώπου από την αντιπολίτευση, ενώ ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Άδμητος δείχνει λανθασμένη τακτική της κυβέρνησης

Εν κατακλείδι από την 1η ως τις 13 του μήνα προεικονίζονται τριγμοί με συγκρατημένη επιθετικότητα, ενώ από τις 13 και μετά η χώρα θα θυμίσει ρωμαϊκή αρένα. Από τις 20 του μήνα είναι πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με παύση εργασιών ή με παραιτήσεις.

Καλό μήνα και από Σεπτέμβρη επανερχόμαστε... δριμύτεροι!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved